Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
Dievčatá, som len 22DC a najradšej by som testovala 😀 tento mesiac to nejako nemôžem vydržať! Dúfam, že to vydržím lebo testovať už teraz nemá zmysel, určite by tam nebol ani duch a bola by som len sklamaná... inač nemám žiadne príznaky len chuť testovať 😀 😀 😀
BABYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY,, MY SME ZACALI V MARCI A UZ SOM AJ ASI TEHUUUU 🙂) TESTY SU POZITIVNE, CHYSTAM SA AJ K DOKIMUUU 🙂))) TESIME SA STRASNEEE 🙂
Ja som dnes 25DC mam testovat?ale ms mam nepravidelnu
@tinus999 keď mám pravdu povedať, tak tento mesiac som vôbec nespozorovala ovu a ani hlien 😖 ale podľa mojej gynekologičky by som mala mať ovu 16 deň, takže keď to tak bolo, tak dnes som 7Dpo. Snažili sme sa okolo 10, 14, 16, 18 a 21 DC, tak som zvedavá či niečo z toho bude 😕 Príznaky zatiaľ žiadne ☹ len mám neskutočne nafúknuté brucho, ale to môže byť aj tým, že za týždeň ma prísť ms
@tinus999 tiež si myslím, že nie všetky baby majú hneď príznaky... skúsim testik v sobotu lebo keby náhodou vyšiel pozitívny, tak by som v práci bola veľmi roztržitá a hlavne ani by som to vydržala a hneď to povedala manželovi a najradšej by som to chcela oznámiť nejako originálne 😀 a nie cez sms. Cez víkend to bude 28DC 3 dni do ms, tak už by mohlo byť niečo vidno 🙂
Ahojte,neviem čo znamenaju tie vaše skratky dpo a rozne fotky testov. Každopadne držím každej z vas palce. My by sme chceli s manželom druhe dieťatko, dcera bude mať v septembri 6 rokov,pojde do školy, chcem sa jej venovať a aj ona tuži po surodencovi. V marci som vysadila antinu po 3 rokoch, dosiel ms, a potom sme šli na to. Zatiaľ nie som tehu, ani neviem ako si vypocitat plodne dni atď. Dcerku sme "zarobili" uplne nahodou ale boli sme velmi šťastní. Ak má niektorá čas a chut, poradťe prosim ako na to. Ďakujem.
@monka3110 skús to najprv tak ako s dcérkou...priveľa rozmýšľania je niekedy na škodu 😉
Viem, že nič neuponahlam. No už mám 30 rokov,tak dufam, že sa nám zadarí..........
Ahojte. No i my sme sa snazili koncom marca. Teraz cakame. Som zhruba 10 DPO. Uvidime...
Tak nám to prvé IUI nevyšlo .včera som bola na krv ..skúšame ďalej

mne sa tiez zacala hybat ale je hore http://www.fertilityfriend.com/home/46b143 podstatne je aby nezacala prudko klesat. potichucky gratulujem a prajem aby vsetko bolo v poriadku a dotiahla si do uspesneho konca 🙂 vyzera ze sa uvidime v decembrovkach ale hlavne nezykriknut 🤐
@kamylka