icon

Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

viera84
5. apr 2014

mne sa tiez zacala hybat ale je hore http://www.fertilityfriend.com/home/46b143 podstatne je aby nezacala prudko klesat. potichucky gratulujem a prajem aby vsetko bolo v poriadku a dotiahla si do uspesneho konca 🙂 vyzera ze sa uvidime v decembrovkach ale hlavne nezykriknut 🤐
@kamylka

tinus999
5. apr 2014

Ahojte baby, čo poviete? Na prvej foto sú prvé dve 8dpo, potom tri 9Dpo a posledný dnes ráno 10Dpo...

viera84
6. apr 2014

@tinus999 ja to vydim nadejne 🙂 ciarka tmavne a je pekne ruzova

viwy
6. apr 2014

@tinus999 ja tam tiež vidím ducha 😉 držím päste aby čím skôr boli krásne koľajnice ;

viwy
6. apr 2014

Dievčatá, som len 22DC a najradšej by som testovala 😀 tento mesiac to nejako nemôžem vydržať! Dúfam, že to vydržím lebo testovať už teraz nemá zmysel, určite by tam nebol ani duch a bola by som len sklamaná... inač nemám žiadne príznaky len chuť testovať 😀 😀 😀

salsalady
6. apr 2014

@kamylka Ahoj ja som mala tiez taku teplotu ako ty. My uz buduci tyzden ideme na potvrdenie srdiecka;) Dufam ze to dobre dopadne...Drzim ti palce🙂

janusa139
6. apr 2014

BABYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY,, MY SME ZACALI V MARCI A UZ SOM AJ ASI TEHUUUU 🙂) TESTY SU POZITIVNE, CHYSTAM SA AJ K DOKIMUUU 🙂))) TESIME SA STRASNEEE 🙂

viwy
6. apr 2014

@janusa139 waaau, to je super, blahoželám! teším sa s tebou a už aj ja chcem byť 😀 držím päste aby všetko dopadlo dobre a hlavne pohodove tehu 😉 🙂

janusa139
6. apr 2014

@viwy jeeeeeeeeeeeeeeeeeej,, dakujeeeeeem 🙂)))) dufame,ze vsetko bude v poriadku a budeme zdravii 🙂

siska765
6. apr 2014

@tinus999 jeeej super potichucky blahozelam,takze mrcha nedorazila ako mala.to znamena ze si posledny test robila v den ocakavanej ms ,to je uz pekne vidiet

siska765
6. apr 2014

Ja som dnes 25DC mam testovat?ale ms mam nepravidelnu

kamylka
6. apr 2014

@salsalady ahoj.dakujem za inf. Ja idem k doktorovi uz zajtra.... Toto je totizto moje 4 tehot ale iba jedrn porod takze uz tyzden beriem lieky a picham si injekcie.zatial aj teplota ak pomerne silne proznaky verim ze dokazuju ze je vsetko v poriadku. Drzim palce.

jellinga
6. apr 2014

@janusa139 Gratulujem! 😉 Takisto prajem bezproblemove tehulkovanie 🙂.

tinus999
6. apr 2014

@viwy a ktorý Dpo si?

viwy
6. apr 2014

@tinus999 keď mám pravdu povedať, tak tento mesiac som vôbec nespozorovala ovu a ani hlien 😖 ale podľa mojej gynekologičky by som mala mať ovu 16 deň, takže keď to tak bolo, tak dnes som 7Dpo. Snažili sme sa okolo 10, 14, 16, 18 a 21 DC, tak som zvedavá či niečo z toho bude 😕 Príznaky zatiaľ žiadne ☹ len mám neskutočne nafúknuté brucho, ale to môže byť aj tým, že za týždeň ma prísť ms

tinus999
6. apr 2014

@viwy ja som tiez nemala a ani zatiaľ nemám žiadne príznaky, bolesti v podbrusku a nafuknute brucho som mavala stále pred MS...takže keby mi testik nepovedal že som tehu tak podľa príznakov ani neviem že som... 😀

janusa139
7. apr 2014

@jellinga dakujem dakujem 🙂

viwy
7. apr 2014

@tinus999 tiež si myslím, že nie všetky baby majú hneď príznaky... skúsim testik v sobotu lebo keby náhodou vyšiel pozitívny, tak by som v práci bola veľmi roztržitá a hlavne ani by som to vydržala a hneď to povedala manželovi a najradšej by som to chcela oznámiť nejako originálne 😀 a nie cez sms. Cez víkend to bude 28DC 3 dni do ms, tak už by mohlo byť niečo vidno 🙂

tinus999
7. apr 2014

@viwy áno, už by mohlo byt vidieť, ani pri dcére som nemala žiadne tehotenske príznaky,, ja som sa dnes bola objednať ku gynekologovi, tak mi dali termín na stredu o 10:00.

monka3110
7. apr 2014

Ahojte,neviem čo znamenaju tie vaše skratky dpo a rozne fotky testov. Každopadne držím každej z vas palce. My by sme chceli s manželom druhe dieťatko, dcera bude mať v septembri 6 rokov,pojde do školy, chcem sa jej venovať a aj ona tuži po surodencovi. V marci som vysadila antinu po 3 rokoch, dosiel ms, a potom sme šli na to. Zatiaľ nie som tehu, ani neviem ako si vypocitat plodne dni atď. Dcerku sme "zarobili" uplne nahodou ale boli sme velmi šťastní. Ak má niektorá čas a chut, poradťe prosim ako na to. Ďakujem.

moonlightflower
7. apr 2014

@monka3110 skús to najprv tak ako s dcérkou...priveľa rozmýšľania je niekedy na škodu 😉

monka3110
7. apr 2014

Viem, že nič neuponahlam. No už mám 30 rokov,tak dufam, že sa nám zadarí..........

viwy
7. apr 2014

@tinus999 držím päste aby na kontrole dopadlo všetko dobre 😉

salsalady
7. apr 2014

@kamylka Ahoj, tak nam dnes doktor potvrdil srdiecko =) Pevne verim, ze vsetko dobre dopadne. A ty ako?
Drzim ti palce, nech to vyjde.

kamylka
7. apr 2014

@salsalady ahoj gratulujem. V ktorom tyzdni si ? My sme este len 5+1 takze je na srdiecko este skoro .takze o 2 tyzdne musime pockat.verim ze bude vsetko ok. Drzte sa

bianca11
7. apr 2014

Ahojte. No i my sme sa snazili koncom marca. Teraz cakame. Som zhruba 10 DPO. Uvidime...

salsalady
8. apr 2014

@kamylka Ahoj, dakujem =) Ja som 6+3. Este mame len taku malinku radost lebo je to este velmi skoro, ale verim ze to bude ok. Daj potom vediet ako ste dopadli. Drzim palce =)

viwy
8. apr 2014

holky, to sa tak super číta 🙂 "som 6+3, druhá už počula srdiečko, vaše tehu príznaky"... už sa tak strašne teším na tehu, hlavne dúfam cez víkend nájdem vytúžené 2// 🙂

@bianca11 Ahoj, držím päste aby si našla 2// 🙂 boli by sme na tom skoro rovnako 🙂 ja som 9DPO 😉

ssiska_1
8. apr 2014

Tak nám to prvé IUI nevyšlo .včera som bola na krv ..skúšame ďalej

salsalady
8. apr 2014

@viwy Ahoj, drzim palce aby si nasla 2 ciarocky =) Verim ze tam budu...