Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
@yanni sak to ze ja v podstate vitamonim papam dost no...paradajocky mam velmi rada cibulu surovu :D ale uz ho mam objednany tak ho vyberiem no 🙂 aspon psychika sa ukludni 🙂 pijem alchemilku koli svojmu cyklu snad mi aj ona pomoze 🙂 aspon nech sa mi upravi nech nemam take dlhe 🙂 teraz 39 den..joj ale myslim ze mrcha dorazi 🙂
@salsalady ahoj tak sa ti musim pochvalit odysla uz dnes k doktorovi pretoze som zas trosku spinila a sporovnanim pri 1teh ma teraz velmi bolieva brucho.tak som uz od pondelka stresovala a dnes som nakoniec odysla a vsetko je v poriadku velkost a aj srdiecko velmi mi odlahlo.spatne mi je zo dna na den horsie ale zevraj kym mi je spatne zatial je dobre tak sa tomu skusam tesit aj ked je to tazke lebo su situacieed sa skoro nevladzem postavit z postele este ze tu mam malu a som nutena fungovat. Drzim palce pekne sviatky
@kamylka Ahoooj🙂 velmi sa tesim s tebou, to je skvela sprava. Ja som uz tyzden PN a mam pocit ze toto su moje posledne chvile, tak strasne mi je zle. Nemozem nic zjest ani vypit. Tak sa budeme trapit spolu. Aj ja sa snazim tesit ale dost casto si aj poplacem lebo mi je zle 24hod denne a uz to nejak nezvladam:( Velmi ti drzim palce a aj ja ti prajem krasne sviatky🙂
@1234lubka a co sa stahujes?????????????/ no to by si hned nabrala inne myslienky...a kolko dnovy cyklus mas?
@kamylka neboj bude vsetko ok....drzkam moc moc palceky a nech tehu prebieha v uplnom poriadku
@majuska7979 tak snažilkujeme spolu a za "pár" dni tu chcem vidieť test s 2 // 😉 dúfam, že si nás už na druhý mesiac ta hnusná ms nenájde 😀
Kočeny, už neviem ktorá mi spomínala meranie BT a normálne idem do toho 😀 lebo tento mesiac som ju na sebe vôbec nespozorovala a ani hlien! Jeden mesiac som skúšala ovu testy a všetky boli negatívne... a čo ak nemám ovuláciu 😨 neviete náhodu čo je dobre na ovu? nejaký čajík, vitamíny... či mi stačí ten Inofolic?
@viwy skus alchemilkovy caj, aj ja som ho zacala pit ale zajtra to bude len tyzden. http://www.liecbabylinkami.euweb.cz/alchemilka.htm, u zdravej zeny sa vraj mozu objavit aj anovulacne cykli tzn ze nema ovulaciu ale mali by sa opakovat len sporadicky...ja tiez neviem ci mam ci nemam...som spominala ze si skusim zacat merat bazalku...ale ako sa poznam by som na to nemala nervy, radsej budem pit cajk🙂
@majuska7979 tak este minuleho roku nam pridelili najomny byt vo Veľkom Šariši a uz je to na spadnutie kazdu chvilu cakakm kedy nam zavolaju ze sa mozme stahovat..uz je to ako nekonecny pribeh...ne ne dokoncit bytovku potom nejake problemy z elektinou odpadom bla bla ale uz uz uz.....a nemam nervy uz lebo byvam so sovojou babcou ato ti poviem...oooooch.....tak dnes som 40DC......minuleho roku som mala tak 33-37 dnove ale chodili presne a teraz.....ale myslim ze by uz mala dorazit...uz nech je tu a nech je uz aj prec 🙂
@viwy :D sak to je na tom to najhorsie ze pri 28dnovom cykle by som uz v takomto case mohla byt potencionalne oplodnena :D a ja tu sedim cakam na tu mrchu .....to ma najviac ubija ze to trva tak dlho....minuly mesuac 49dni!!! dufam ze dojde dnes ked budem v robote za pokladnou....ludi jak nasr*to....
@viwy joj moja momentalne mam naladu taku ze mi je to fuk....mam to v pazi...a nejako ma to netrha...vravim asi to je tym ze ideme domov na dovolenku...a proste viem ze nic z toho nebude.... 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 takze baby neviem ci tieto 2 mesiace nevypadnem z konika...lebo to bude nesnazilkovanie 😅 😅 😅 😅 😅 😅
S manzelom sme sa rozhodli pre babo.sice sa snazime len mesiac.ale neviem si vyratat kedy mam plodne dni.cyklus mam 22 dni.podla kalkulacky mala by som mat plodne dni hned po skonceny menstruacii co sa mi zda blbost.vie mi niekto poradit?
@viwy vecnost dnes mam 43 DC a furt ani mrcha ani nic ....uz som mohla mat za sebou pomaly druhy cyklus,,,ide ma stoho J*BNUT ☹ v utorok idem ku doktorovy sak to uz nieje normalne...testy negat...necitom zeby som bola viac nervna ko zvycajne...minuleho rku mi viac rupkali nervy a mala som kazdyc cca 33_35 dni...tos a este da vydrzat....aletoto co sa mi deje tohto roku..... ☹
Inač holky, všetko som si nakúpila 😀 inofolic, alchemilkový čaj, ovu testy a stiahla aj tabuľku na meranie BT, ale merianie odložím na druhý mesiac... dnes som si dala prvý sáčok inofolicu, tak hádam to pomôže...

@1234lubka ja som merala BT pol roka. Graf ukazkovy. Potom som sa na to vysr....To je o dusu, zobudzat sa v rovnaku hodinu aj cez vikend a na dovci. Keby to bolo o 8smej tak OK, ale ja vstavam cez tyzden o 5tej grrrrrr
No januarove baby by nebolo zle. To by som tiez prijala. Ja som januarova 😉
Inak peniazky, ktore vyhodis za femibion si radsej usetri na nieco ine. Femibion ti k otehu nepomoze. Je to len kys.listova a ine vitaminy. A ak mas vyvazenu stravu a nemas nedostatok vitaminov, tak ti staci brat cistu kys.listovu. Ja som tiez kupovala femibion, ked sme sa zacali snazit, potom som sa na to vybodla, pretoze zbytocne drahe a ja sa nemusim napchavat zbytocne inymi vitaminmi, ked ich mam dostatok zo stravy. Ja teraz beriem uz len kys.listovu. Mam 120 tabliet za 6 evracov.