icon

Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

majuska7979
30. apr 2014

@1234lubka tiez mam ovu testy to tie budem robit z ranneho mocu ak budu 2 riadne kolajnice to bude tehu..ak budu slabe to znamena ze nic

majuska7979
30. apr 2014

baby takze ja uz som z toho baran

1234lubka
30. apr 2014

@majuska7979 to teda aj ja....absolutn mi to nedava ziadny zmysel ....asi je to fakt blud tie testy,,,

majuska7979
30. apr 2014

@1234lubka asi nabuduce budem robit tak ze z druheho ranneho mocu ..lebo potom pocas dna sa vela pije a ja nedokazem fungovat 2 hodinky bez pitia 😨 😨 😨

1234lubka
30. apr 2014

@majuska7979 no oskusaj.....aky ty mas dlhy cyklus?

majuska7979
30. apr 2014

@1234lubka ja osobne si myslim ze ovu uz bola a to 15dc...neviem mam taky pocit ze prebehla skor nez testy ukazuju...poviem ti ze asi je lepsie tie testy nerobit..potom clovek nad tym rozmysla ci to je anovulacky cyklus..a bla bla bla... 😨 😨 😨 😨 😨

majuska7979
30. apr 2014

@1234lubka moja mavala som od 29 do 33 ale to sa zmenilo a uz 2 mesiac ako pijem cajik na slabsiu mrchu to mam 28dc..preto si myslim ze asi aj ovu bola skor..okolo 15dc..nie 17,18dc lebo to byvalo kedysi

1234lubka
30. apr 2014

@majuska7979 super, aky cajik? alchemilku? ja ju pijem asi le dva tyzdne to este skoro na vysledky.....k tomu v piatok bude tyzden ak som zacala inofolic....uz len cakat na mrchu a uvidm ci sa mi cyklus trosku upravil 🙂

majuska7979
30. apr 2014

@1234lubka dnes zacinam pit ten cajik 10dni pred mrchou..tak uvidime ci tiez bude cyklus 28dc

majuska7979
30. apr 2014

@1234lubka ja pijem cisto na slabsiu mrchu..kapsicku pastiersku...pije sa 10dni pred mrchou a pocula som ze alcheilka sa ma pit iba do ovu a potom prestat

1234lubka
30. apr 2014

@majuska7979 ved to...pozri ja som donedavna ani len netusila co je vlastn epresne ovulacia, bazalna teplota a tietoi podobne veci...normalne som tu jak debil vypitovala ze co to je MS, DC....a vies co? aj dobre teraz zbytocne nad vsetkym premyslam uvazujem raz dobre raz nedobre.... vtedy ze som nevedela absolutne som sa nicim nezatazovala...a maly na jednu supu prisiel..este si vtedy pametam ze jak som isla na wecko si hovorim ze....sak nemozem otehotnite ked to zomna teraz vsetko "vypadne" :DD a potom som na to uuplne zabudla..az ked mi vysiel test vtedy mi tak tuklo ze "doriti" :DDDD a teraz?....mam pocit ze odkedy som sa tym zacala zaoberat tak mam taky cyklus....ten 35dnovy bol este skvely.....neviem......necitim sa pod nejakaym stresom...ale na 100% to bude tym...hlava robi velmi vela....

majuska7979
30. apr 2014

@1234lubka to je asi psychika vies......clovek si mysli ze nie ..vsak sa tym nezaoberam..ale v podvedomi to tam niekde je...

1234lubka
30. apr 2014

@majuska7979 hmmmm ta ked ja netusim kedy mam ovu ani nic :D na baleni pise ze pit 2-3 krat denne medzi jedlami, na nete som citala raz nalacno....vies co? kaslem na cely caj...si ho dam normalne jak kazdy iny caj namiesto vody, jednu salku a hotovo....

http://www.liecbabylinkami.euweb.cz/alchemilka.htm tu pise ze Čaj z alchemilky pijeme dvakrát denne počas dvoch mesiacov nalačno, kopcovitú polievkovú lyžicu suchej vňate zaparíme 15 minút v pol litri prevarenej vody. Lepšie je však pripraviť si čajovú zmes z viacerých bylín s obsahom alchemilky podľa toho, o aké ochorenie ide.

a tu na konikovy tak ako vravis...nie vzdy....dva tyzdne pred mrchou a tyzden po...sak uvidim....budem pit do mrchy...potom prestanem a zase....

majuska7979
30. apr 2014

@1234lubka hahaha no viem cloveksi mysli ze neotehu v sprche a vidis...vela ludi otehu aj tak..:D proste ono to je tak chces to nebudes mat..nechces to mas hned

1234lubka
30. apr 2014

@majuska7979 hmmmm ta ked ja netusim kedy mam ovu ani nic :D na baleni pise ze pit 2-3 krat denne medzi jedlami, na nete som citala raz nalacno....vies co? kaslem na cely caj...si ho dam normalne jak kazdy iny caj namiesto vody, jednu salku a hotovo....

http://www.liecbabylinkami.euweb.cz/alchemilka.htm tu pise ze Čaj z alchemilky pijeme dvakrát denne počas dvoch mesiacov nalačno, kopcovitú polievkovú lyžicu suchej vňate zaparíme 15 minút v pol litri prevarenej vody. Lepšie je však pripraviť si čajovú zmes z viacerých bylín s obsahom alchemilky podľa toho, o aké ochorenie ide.

a tu na konikovy tak ako vravis...nie vzdy....dva tyzdne pred mrchou a tyzden po...sak uvidim....budem pit do mrchy...potom prestanem a zase....
@majuska7979

majuska7979
30. apr 2014

@1234lubka joj moja ja som pila alchemilku ked som otehu s drobcom 2 mesiace predtym ale iba do ovu...no a teraz to mi maminka dala tento cajik lebo moja mrcha bola proste nocna mora...strasna...maminka mi ani nepovedala ako ho pit..proste si ho pijem raz denne pred ochodom do prace...a je to...

1234lubka
30. apr 2014

@majuska7979 joj co to mi tu vyskocilo :D no nieze by som nechcela dieta stale som tuzila po dietatku ze budem mat ale maly prisiel tak necakane..trosku nevhod vyhodili ma zprace vtedy a vsetko spolu z teraz MM sme mali vtedy problemy.....och ale vsetko nejak celkom dobre dopadlo a ide to celkom 🙂 a maleho by somz za nic na svete nedala moje zlaticko aj ked zlosti jak.....🙂

majuska7979
30. apr 2014

@1234lubka proste si ho vypi kedy chces..podla mna vzdy nejake tie vytazky sa dostanu do tela...

1234lubka
30. apr 2014

@majuska7979 tak....inak ta psycika ako vravis...ja so myslim ze som ok ale podvedomie...ja hocikedy rozmyslam ze...boooze konci mi materska....bboze kolko uz bude mat maly kym budem mat dalsie a somariny ze ci si budu rozumiet ked bude vacsi rozdiel ked to teraz nestihnem a bla bla...ze co ked nemam uvulaciu a somariny....mas pravdu.....joj....je to stresom.....skusim tak ako tu pisala ta mirka chudnut 🙂 mam 173 a 70 kil....pred otehu som mala 60.....:D nemozem sa dostat pod 66 :D musim sa do toho pustit :DD pri matkovy som pribrala 22 kil ty kokos teraz keby som tolko pribrala ta 92 na vahe by so teda vidiet nechcela :D

majuska7979
30. apr 2014

@1234lubka viem o co ti ide..ako hovorim deti prichadzaju na svet ked ich neplanujeme

1234lubka
30. apr 2014

@majuska7979 mne to najviac vyhovuje rano...teda potom po kave lebo rano mame taky ritulaik ze ked mm vstane do roboty ide malemu po mliecko a nam donesie kafe....to mi uz stale tak pijeme rano nescu z mlieckom....potom ako odijde idem s maly as za hodinku ranajkovat a tam si uz robim cajicek 🙂 lenze to tak..ked som doma..ked som u nasich upkne vsetko naruby...ked som u svokry este duplom....lebo ked si chcem ist nieco privirobit musime ist na noc bud tam alebo ku mame....teraz uz mame kluce o bytiku strasne sa tesim ze KONECNE KONECNE 🙂 len treba peniazky na dozariadenie 🙂 postel mame novu, rohovu lavicu tiez aj chladnicku...linka tam uz je, kupelna vecko podlyhy dvere tiez...tak nam treba este skrynu a svetla....nejaky garniz zaclonku....🙂 pomaly postupne...ale konecne budem naozaj DOMA 🙂 ako normalna rodina...aj trvaly pobyt by sme si uz dali spolu 🙂 lebo mam ja z maly u mami a mm doma tiez🙂 aspon toto nam vyslo ze nam prideli najomny byt...joooj este minuleho roku....konecne sme sa dockali 🙂

1234lubka
30. apr 2014

@majuska7979 resne o to mi ide :D

majuska7979
30. apr 2014

@1234lubka moja to ja musim pribrat..som chuda jak ihla a to je asi problem tiez lebo ked som citala par clankov ak si velmi chudy to tiez moze sposobyt ze neozes otehu

majuska7979
30. apr 2014

@1234lubka super gratulujem..novy dom..zasadit strom a urobit chrusta

1234lubka
30. apr 2014

@majuska7979 no aj ja som citaka velmi chude aj velmi pri sebe....ale tak ja som tak akurat si myslim :D ved nosim stare veci :D

majuska7979
30. apr 2014

@1234lubka padam ja do skolky a do prace...pekny dnik baby 😉

1234lubka
30. apr 2014

@majuska7979 mna nic nesere len nech uz pride mrcha.....

majuska7979
30. apr 2014

Verím ti
@1234lubka

1234lubka
1. máj 2014

@majuska7979 :D sak _) verim tomu ze ked uz budeme samy tak sa mi to uravi 🙂 otazka jedneho tyzdna 🙂

majuska7979
1. máj 2014

@1234lubka zmena prostredia..sukromie...uz bez stresu vsetko to ma svoj vplyv 😉