icon

Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

viwy
3. máj 2014

@majuska7979 na tie ovu testy by som sa veľmi nespoliehala, mohli byť aj zle... ja som sa testovala jeden mesiac a mala som to rovnaké ako ty a v ten isty mesiac čo mi vyšli neg. ovu testy som bola objednaná u gyn., ale termín na gynde som mala ešte pred ms a jasne, že som bola netrpezlivá, tak som spravila tehu test a bol tam duch, tak mi brala krv lebo na ultrazvuku nič nebolo a krvné testy potvrdili tehu, ale neudržalo sa to 😢 takže na ovu testy sa vyprdni a vieš, že sú rôzne prípady otehotnenia 😉 😉 takže nikdy nevieš 😵

majuska7979
4. máj 2014

@viwy joj to mi je luto :( kedy to bolo?? to je tak proste casto o tom nevieme sme tehulky a ono sa to vyplavy prirodzene ani o tom nevieme...:(

majuska7979
4. máj 2014

@viwy vazne si mala take ovu testy ako ja??? slaboviditelne????????????????? normalne neverim ze to bol anovulak...prisamfakt tomu neverim...................... som si ista ze ovu bola...............

viwy
4. máj 2014

@majuska7979 Hej, hej, vážne. Raz bola čiarka trošku viac viditeľná, raz vôbec, presne ako u teba a v ten mesiac som na sebe spozorovala ovu hlien a testy boli negatívne...testovacia mánia s ovu bola vo februári a bublinka odišla v marci 😢 na pamiatku som si nechala testík 🙂 a odvtedy už netestujem pred ms ale aspoň až po týždňovom meškaní! asi to tak malo byť a my s tým nič nespravíme. Možno keby mi to nepotvrdila doktorka ale len tehu test, tak by ma to tak nevzalo.. 😔 ale už je to za mnou a sústredíme sa na ďalšiu bublinku respektívne na čerešničku 🙂 😉

majuska7979
4. máj 2014

@viwy presne hore hlavu..aspoň vieš že u bas je mozne otehu....príde tp tento mesiac ked si sa na to testovanie vykaslala ;) u mna vsak vidime tehu test ani len nejdem kupovat ibaže budem mat take príznaky ako pri malom ...strašne bodave pychanir v brúsku v noci.....inak má ani nehne kupovat tehu twst..zbytočne vyhodene peniaze za ro si mozem kupit super tricko 🙂🙂🙂🙂🙂🙂

viwy
4. máj 2014

@majuska7979 To áno ide to strašne do peňazí! Myslím, že to ani nie je dobre, keď sa človek tak strašne na to upne, potom ani neplynie čas a len čaká a čaká kedy môžeš testovať a ide sa z tých dni zblázniť... viem, že sa nedá na tehu nemyslieť, ale lepšie je tomu nechať voľný priebeh a myslieť na iné veci...
tento mesiac odkedy pijem Inofolic, tak cítim, že sa niečo deje! Už tretí deň mám tlaky a sem-tam bolesti v podbrušku a skôr sa mi zdá, že je to v oblasti vaječníkov... dnes som 19DC, tak buď sme zamiesili alebo Inofolic niečo "upravuje" 😀 som fakt zvedavá...

majuska7979
4. máj 2014

@viwy tak to som svedava...velmi zvedava na teba ;) ja som dnes 23dc...no este je skoro vobec rozmyslat nad niecim ci sa podarilo ci nie.....proste najlepsie neriesit a nemat ziadne testy doma...mam ovu testy ale tak este je skoro aj to robit rano....a aj tak nebudem mat cas...zajtra robim rano a to som do vecera v praci cize zajtra ako nahle dojdem domov z rannej pojdem spinkat :D a chlapov poslem na prechadzku 😀 😀 😀 😀 potom mam 2 dni volne..ale to vies posledne nakupy...balenie...pripravovanie vsetko na odjazd..a potom znova 6 dni prace.......

viwy
4. máj 2014

@majuska7979 to áno, ešte je skoro testovať, ale rozmýšľať či sa zadarilo ani nie 😀 😝 🙂 😉 pár testov mám doma, ale všetky obyčajne som už vyničila a ostali mi len clear blue a tie boli dosť drahé, takže si ich šetrím 😀 som fakt zvedavá ako dopadne a aj ostatné baby 🙂 už by to opäť chcelo nejakú tehuľku 😵

majuska7979
4. máj 2014

@viwy to teda by chcelo tehulku ;) neboj budú čoskoro .;)

majuska7979
5. máj 2014

@viwy takže una štandardná veľkosť prs ako pred mrchou...troska mi už bolo horúco v noci čo ke znak mrchy tiez ;) takže u mna je to jasné ako facka...ale možno dobre včera mal mm bolest chrbtice a no asi bude musiwt ist na operaciu..takže možno aj dobre že noeson tehu ;)

1234lubka
5. máj 2014

@majuska7979 cauko ta co si nebyvame este terba ist na elektrarne zapojit elektrinu, v sobotu sme malovali, kuchynu celu, spalnu a chodbu strop na raz....dnes 5DC 🙂 mali b ykoncit kramy. uvidim tyzden aj nieco uz pijem inofolic, tu alchemilku asi dva tyzdne aj daco....som zvedava aky budem mat tento cyklus....som zvedava ci sa mi trosku upravi ci nie...ale verim tomu ze ano....lebo ani to ze som neotehu ma tak nesere jak ten nekonecne dlhy cyklus.....

1234lubka
5. máj 2014

@viwy sak mam aj ja tie ovu testy.....som sa trosku splasila...pijem inofolic tak ako ty...ale len jeden denne....dva je pola mna vela sak to je drahe jak slak....skusim teraz jak mi konci ms asi dva tri dni brat po dva balicky a potom len jeden...musim este popozerat ci sa niekde neda kupit lacnejsie....som zvedava ci zaucinkuje a upravi sa ki trosku cyklus...aj ten 37 dnovy by som brala...len nie 54 ci kolko uz nai neviem som teraz mala naposledy....a test si skor jak na 40DC robit nebudem....🙂najlepsie nemat doma nic....jak sa prestahujeme tak zacnem castejsie chodit na brigady tak nebudem mat tak cas na vsetko mysliet....

1234lubka
5. máj 2014

@majuska7979 no sak mohla by jedna z nas prelomit barieru snazenia a trosku nas vsetky navnadit 🙂

majuska7979
5. máj 2014

@1234lubka neboj pride čas aj na to..ja proste dmes umoeram..som unavena jak pes..spala sim 2hodiny..ufff..strašne nieco...prídem domov to zaspim ako babatko

1234lubka
5. máj 2014

@majuska7979 joj dnes mi volali z bytovehomi dali kod na pripojenie ze mozem ist do elektrarni....juuuuuuuuuuuj normalne vo vnutry vybuchujem od radosti..boze uz tento tyzden sa odstahujeme....najneskor na buduci lebo do 5 tich dni musia prist napojit hodinu :D juuuuuuuuuj 🙂 neboj mysli pozitivne...dieta pride ked na to bude telo pripravene.....🙂 inak co vas maly hvoori na braceka? si mu nieco hovorila? nas je normalne prestastny stale opakuje ze chce braceka ze sa s nim bude hrat a ze hladkat mu rucku a davat pusu a ze ked bude plakat mu da dudu :DD umieram z neho 🙂

1234lubka
5. máj 2014

@viwy jupiii ideme do elektrarni nech nam pridu namontovat hodnu a mozme sa stahovat!! joj strasne sa tesim 🙂 a som zvedav na tento cyklus aky bude....ako som uz pisala majuske tak ani to neotehotnenie by ma tak nestvalo jak tie tohtorocne nekonecne cykli.....dufam ze tento uz bude kratsi....🙂

majuska7979
5. máj 2014

@1234lubka kraaaaasa...supet neboj cyklus sa nápravy ;) len pekne pi cajiky..no maly raz bychcel sestričky raz bratceka....moc sa tým nezaoberá 🙂🙂🙂🙂🙂 akurát celý čas hovorí že už nieje bábätko leo nenosí cumlik on je veľký chlapcek

majuska7979
5. máj 2014

@1234lubka baby neviem neviem..bud mi cicusky opuchli s podprsenky s vypchavkami ..alebo sa mi naliali prsia...zdaju sa mi vacsie ale nechcem si znova namyslat 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 vsak mam este 5 dni

viwy
5. máj 2014

@majuska7979 hádam to s manželom nebude až tak vážne, držím päste aby mu tie bolesti prešli 😉 som zvedavá ktorá zahlási, že je tehu... ja sa tiež necítim nejako extra inač, takže si myslím, že Inofolic nezabral, som tiež zvedavá ktorý deň dorazí mrcha

viwy
5. máj 2014

@1234lubka ja tiež pijem len jeden sáčok denne 😉 ak by náhodou nezabral, tak skúsim 2 a tiež som zvedavá či sa mi upraví aspoň cyklus 😕

majuska7979
5. máj 2014

@viwy uvidime ako dopadneme ;)

1234lubka
5. máj 2014

@majuska7979 hooooooooooo ta to moj je este dudoš :D vpbec ma to netrapi....nech duda..aspon m raz dva zapcham usta ked v noci reve a cez den ked spadne abo co je raz dva klud 🙂 vydrz este 🙂 nenamyslaj si uvidis ked si tehotna este dlho budes🙂 vydrz 🙂

1234lubka
5. máj 2014

@viwy no dnes som chcela dat dva sacky ale nestihla som 🙂 sme mali roboty na byte 🙂 som malovala zarubne....dnes by mi msli koncit kramy ale asi budu este aj zajtra.....sak aj tak mi vo stvrtok dosli az poobede🙂
🙂

1234lubka
5. máj 2014

mam tie ovulacne testy ale nebudem ich pouzivat...kaslem na nich 🙂 normalne bdeme fungovat kedy to na nas pride 🙂
@majuska7979
@viwy

majuska7979
5. máj 2014

@1234lubka môj bol dudos do 2,5 roka..do 2mal počas dňa aj v noci..potom už iba na noc aby mu deti nevzali anno potom ked už boli vsetky 20 zubky von to som ho namoxila do kremzskej horcece a samozrejme hneď dal k dost a vyplul...a povedala som že akt je mrzky spinavy zanes babke nech vyhodí...no i odvtedy už mi počas dňa nespí vôbec 🙂🙂🙂 niečo za niečo 🙂🙂

majuska7979
5. máj 2014

@1234lubka ha ha ok niesom tehotná 🙂🙂🙂🙂🙂🙂 ty si číslo 🙂🙂🙂

majuska7979
5. máj 2014

@viwy no s mm to bude operácia ....vieme co má disk mu vyšiel L5S1...ctcko ukázalo...ale chce ist v pl ma operáciu tu v uk nechce

1234lubka
5. máj 2014

@majuska7979 tak vies mi sme mali 4 cumle...jeden sa nam zlomil tak ho nechce..postupne chem aby sa mu "pokazili" vsetky a hovoto 🙂 tak ho na to pripravuje ze dudi sa raz pokazia matko uz nebude dudat :D najprv som sa vyhovarala ze mu idu tuby nech ma nech ma....zuby su von ale duda nam ostala :D ale zase nema ju v kuse...lavne vecer a v noci...sem tam cez den....jooj ved ja ti drzim paaalceky jasne ze chcem zeby si bola tehotna len nechcem aby si bola sklamana.....od zaciatku roka som si furt myslela ze som tehotna...inak odkedy sa snazite?

1234lubka
5. máj 2014

@majuska7979 tam v UK by ho to vyslo draho? ci neveri? radsej doma 🙂

majuska7979
6. máj 2014

@1234lubka ja som dudu stopla hlavne koli zubom...lebo mu sli uz dopredu...to ako s plienkami pride cas ze uz nebudu plienky a bodka 😀 😀 😀 v uk sa dlho caka aj pol roka na operaciu..a tak si zaplati v pl...to je jedno len aby mu to preslo