Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
@majuska7979 sak to doma je doma...rodina priatelia....spoluziaci znamy...boze si pametam jak som po tych 4 meisaco prisla do presova....z busu som doslova slintala ze boze doma konecne...zname xsichty.....na nezaplatenie az mi slzicky isly...(ja som kus taka citlivka ). robili sme s mm jeden cas v prievidzi..tam bola teda robota...v yazaky sme robili...brutal robota...ubytko v bojniciach, 100korun na hodinu....na turnusy sme robili..tri tyzden tam a tyzden doma.....ale kazdy druhy meisc sme na ten tyzden chodili....sme tahali hodiny....230 hodin kazdy mesiac..to boli vyplaty....vtedy...este aj stravne listky sme mali 80korunove.....ale prisla podrbana kriza a cela agentura skoncila..a o tri roky na to celu fabriku zrusili :P tiez reku ideme domov co teraz...ale raz dva som nasla robotu v hypernove....asi do tyzdna...a to bol moj osud :D robila som tam dva roky rozisla som sa z terazjsom mm zacala z kolegom...tak som sa rozisla s kolegom po pol roku a dala vypoved a odisla z mm do plzne....po 4 mesiacoh sme sa vratili....a o 5 mesiacov po navrate // :P a rok na to ako sme sa dali opet dokopy sme mali svadbu🙂to som bola v 22tyzdni asi 🙂 take hekticke bolo vsetko 🙂 a teraz konecne dufam ze bude KLID svaty....🙂)))
@1234lubka moja vydrzim dlhsie nez do 10 lebo vtedy pride mrcha 😉 😉 😉 😉 😉 kupila som namiesto testou nektarinky,jahodky,marhule 😀 😀 😀 😀 😀 nie lepsi biznis som urobila testy ocikas a su prec..a tu sa napapam a pekne to potom vycikam 😀 😀 😀 😀 😀
majuska7979 a do hypernovy som s azase vratila ale len brigadujem 🙂 aj to zatial staci...aspon tie 50-100 co zarobim pomozu 🙂
@majuska7979 kedy sa chcete stahovat? tak vtedy vcer tomu ze babo pride najneskor 🙂 sak vies ako sa hovori novy dom....:P
@1234lubka haha ale si to mala perne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 videla som foto svadby 😉 😉 😉 😉 super si vypadala na 22tt wow tiez si nemala nejake extra velke brusko
@1234lubka jasne vzdy nieco zarobis...kazde euro sa v dnesnej dobe zijde...no mala som v plane buduci rok po zime...ale asi sa to predlzi lebo chcem ist domov na materskej aby som mala 9mesiacov platene z uk...a ak by sa mi nepacilo aby som mala miesto ..aby mi ho drzali...vsak vies nikdy clovek nevie..ale ak planujes to potom prt vychadza 😀 😀 😀 😎 😎 😎 😎 😎 😎 vsak to poznas..dom uz postavany aj sme stromceky posadili a vidis druhe este nieje na ceste 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 lepsie nic neplanovat..ja pracujem na letisku heatrhow....super praca..bavi ma to co robim..len proste nento blby kraj 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 tak daleko od domu a no pocasie..
@1234lubka joj moja moj povodny plan v uk bol rok zarobit na vysoku skolu.....chcela som studovat anglictinu ...jazyky..ale no stretla som tu mojho terajsieho mm a neviem ako to urobil..lebo poliakov som od mala nenavidela..jak boli u nas na zabavach na svk..v tom case sa im oplacalo...to robili zo seba takych chlapov ze az...normalne som bola na nich alergicka...az som vtedy vravela ze ja nikdy s poliakom nepojdem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no a skoncilo to tak ze uz sme sa rozlucili ako milenci 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a no vydzala som doma 2 tyzdne ani na skusky som nedosla 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 takze teraz ak mi niekto hovori ze nikdy...to vravim nikdy nehovor nikdy...moja maminka tak hovorila ze nebude mat nikdy chlapa s toho isteho mesta a co..moj otec bol z toho isteho mesta 😵 😵 😵 😵 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 kolegyna v praci ze ona kdeze s poliakom a tedy som jej povedala ze jej to raz pripomeniem...a no teraz som jej aj ...je spoliakom asi 2 roky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@viwy moja precitaj si tiez o tej kapsicke pastierskej 😉 je tiez na nepravidelny cyklus...som napisala spravu o tom...je to o stranu dalej 😉
baby ja sa len tesim domov ze si pokupim bylinky...normalne bude somna babka bylinkarka 😎 😎 😎 😎 😎 😎
@majuska7979 citala som o kapsičke že skôr zastavuje krvacanie, ja mam ale dosť slabe krvacanie no bohužiaľ nepravidelne a dlhy cyklus k tomu, ale verim na bylinky tieť pijem alchemilku, hluchavku a rozne zenske čaje...
@gizel mne to pomaha na zastavenie velmi silneho krvacania 😵 😵 😵 😵 😵 asom najstastnejsi clovek na svete ze konecne nieco funguje...a je to iba obycajny cajik..2 roky trapenia...2 roky a jedna bylinka zabrala 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@gizel a upravil mi cyklus lebo som mala od 29dc do 33dc...nikdy som nevedela kedy dojde mrcha a teraz ako ju pijem uz 2mesiac 28dc..a uvidime ako tento mesiac
@majuska7979 a sa hovori ze nikdy nestupis dva krat do tej istej rieky a ja som stupila a sa vidala a vsetko 🙂 :D naozaj nikdy nehovor nikdy :D
@majuska7979 a co robis na letisku? no vies to v tom dome musite zamiesit :D super keby ti to vyslo s tou materskou mas pravdu clovek nikdy nevie v dnesnej dobe.....
@majuska7979 no nemala som lebo bolo skryte pod satami :D oni mali taku vystuz na korzete ktora ma tlacila som ich mala trosku vysie ako mali byt 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vtedy ma maly aj zacal tak viac kopat 😀 😀 😀 😀 ja som ich skusala mesiac pred svadbou a ono mi potom akosy rychlo zacalo rast brusko som sa bala ze sa nezmestim do siat 😀 😀 😀 ale nakoniec oki doki aj redovu som zvladla vsetko no....:P
@1234lubka striedam to ale alchemilku pijem cca rok a nevidim rozdiel, hluchavku som zacala len mesiac dozadu a mala som 30dnovy cyklus( inokedy 36-50dni) mozno to je len nahoda ale ja na bylinky verim 😉 kupila som si 3 knizky o bylinkach a studujem po veceroch ktora bylina je načo 🙂
@majuska7979 a pijes ju cely mesiac?
@1234lubka neradim vyradiť, len taka je moja skusenosť.čitala som že niektorym ženam rozhadzala cyklus tak možno som jedna z nich, lebo pred HA som mala naopak veľmi krátky cyklus teraz mam dlhy 😒 zatiaľ som nepocitila žiadne vedlajšie učinky, alchemilka mi zase pomohla keď som mala menštruačne bolesti určite každa bylinka ma niečo, ale aj každy organizmus je iny.Beriem aj pupalkovy olej, a o inofolicu som počula uvažujem že začnem...ako dlho ho berieš?
@gizel ja som mala minuly rok podla mna super cyklus od 33-37 dni....bol super lebo toho roku som mala raz 41 raz 48 a bteraz napsoledy az skoro 54 dni....neviem co to je preco teraz :(ale verim inofolicu aj dr mi odporucil...ked nedostanem do 40DC tak pojdem ku nemu ze chcem aj hormalne si dat upravit cyklus....je mi to jedno hormony mi nerobia problem...brala som ha pred 8 rokmi cca a ziadny problem som nemala...vtedy to bol cyklus....ako hodinky 🙂 28dni🙂
@gizel http://www.mojalekaren.sk/inofolic-1x20-vrecuso... najlepsia cena 🙂 asi objednam ked budu nejake peniazky..ked neminiem tak predam 🙂 ja som si davala cez zasielkovnu posielat 🙂 do 3 dni som mala doma...ci do 4? ale rychlo to bolo 🙂
@1234lubka skus striedat, viem ze alchemilka sa pije od menstruacie do ovulacie tak si to nejako nakombinuj su to bylinky tak nemozu poskodit, tiez mam problem s cyklom a ked to nepojde prirodne tak tak isto uvazujem o liekoch lebo mam podozrenie ze mam anovulaky 😒 a dik za link na inofolic 😎 si zlata
@gizel neni zac ja som stamada objednavala...najlacnejsi 100%tne....ja nevem ci mam anovulaky...mozno ano ked telu tak dlho trva kym pride ms....vraj ms prichadza stale kazdej zene asi 14 dni po ovulacii....zavisi kedy ma ovu..ked napr okolo 20dna tam mas 34dnovy cyklus....skusim aj tu hluchavku no....mam jej kopu este si nazberam...sak este byvam na dedine a za stodolou tam prejde traktor raz za tyzden..ciste bio 🙂 daleko od cesty....niekdy tam bolo pole sadila sa priemyselna kukurica a tak ale uz dlllho tam nic nebolo.....aj na zahrade jej je kopa....🙂 aj alchemilku som sa skusila vybrat haldat ale nenasla som....🙂 myslis ze by som mohla rano jeden a poobede druhy?
@majuska7979 inak ako sa vlastne doma rozpravate? a maly ako? tri jazyky :D myslim ze jemu to len prospeje :D robila som v mladej boleslave chvilu vo skodovke a byvala na polskej ubytovni ale to sme normalne debatovali ja slovensky oni polsky a sme si rozumeli 🙂
@1234lubka podla mna by si kludne mohla, ja pijem tiez takto ako ma napadne 😀 tiez som si bola zberat hluchavku lebo rastie vsade akurat je to pracne zberanie lebo citala som ze sa zberaju len kvety a mlade listy, ale ked som kupila z obchodu tak tam bola vnať takže sa može asi aj cela zberať.

@1234lubka ja som z trstenej ;) a byvame v londyne a planujeme byvat v pl...kedze tam je praca je tam velka elektraren a mm tam najde pracu lebo jeho ocino tam pracuje..uz teraz by mohol ist len chceme mat vsetko pripravene na byvanie..vsak vies....no uz som poslala zivotopis v anglictine ale ozvali sa mi iba 2 firmy..musim pretlmocit do polstiny...ale to musim so svoktom mm nieje dobry v gramatike 😀 😀 😀 😀 😀 no vsak uvidime 😀 😀 😀 😀 no vsak viem..nasa babka to tiez najazdila..mm pracuje na budovach takze raz pri mori raz tu..uz pocut ze motor chrapci..ze vela nenajazdi stk ma v octobri to som povedala mm ze kupim cestnu dan iba na pol roka lebo niesom si ista ci sa oplaca vrazat do napravy..to lepsie kupit nove