icon

Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

ellenie
autor
5. mar 2014

@monika11m ja taktiez dufam, ze sa nam to tentokrat zadari, termin by mi potom vychadzal 26.11. 🙂

jellinga
5. mar 2014

Mne vychadza ovulka na koniec marca a to ma este mm služobnu cestu tesne po, tak dufam , ze by sa mohlo zadarit aj tak, ze sa mi neposunie. 😵 Ked nie, tak az v aprili... 😒

jankafran
5. mar 2014

Baby,tiež sa pridávam. Ovu 1.marca podľa testov,podľa BT tento mesiac ani ovu nebola stále 36,7,len teraz posledné 2 dni 37,2.Má to tak byť či ako?

monika11m
6. mar 2014

@ellenie veď dúfam v nedeľu mám mat mechúr tak som trošku nervózna ale mám dobrý pocit .

rybkaa
6. mar 2014

@eri1212 ahoj, nemeriaš si teplotu alebo robíš ovu testy? ak máš nepravidelné cykly tak najskorej zistíš, kedy máš ovu a či vôbec, držím palce 🙂

viwy
6. mar 2014

Ahojte kočeny, rada by som sa k vám pridala? 😉 Síce sa snažíme od januára, ale zatiaľ nič 😒 vo februári som začala s ovu testami, ale všetky boli negatívne, ale pravda je, že som to meranie dosť flákala... 😖 mrchu čakám na druhý týždeň, tak som zvedavá či príde lebo snažiť sme sa snažili dosť, aj keď ovu testy boli negatívne 😕 držím všetkým palce 😉 🙂 a nech čím skôr uvidíme 2 // !!!

rybkaa
7. mar 2014

ahojte baby, aj ja sa k vám pridávam 🙂 v auguste 2013 som vysadila HAK po 11 rokoch, MS aj tak potom chodila celkom presne a v už v októbri som ostala tehu, veľmi sme sa tešili, no bohužiaľ, skončilo sa to na vianoce ako MA ☹ Takže sme si potom dali pauzu, dr. kázala počkať aspoň na 2 MS, prvá mi prišla cca po 28 dňoch, lenže bolo to len 1 dňové slabučké špinenie, tak som sa ani nechcela ponáhľať, lebo sa mi zdalo, že niečo asi nie je ok, hoci na kontrole bolo všetko v poriadku. Dnes som akurát 4DC, je to teda druhá MS po kyrete, skorej by som sa aj bála snažiť, takže teraz po skončení mrchy už na to pôjdeme na ostro 🙂 Ono sa vraví, že po potrate sa dá rýchlo otehu a že to treba využiť, ale ja by som mala obavy....odporúča sa to hlavne po spontánnom potrate, keď sa telo samo vyčistí, ale po kyrete by sa malo počkať....je to každého osobný názor a pocit, no ja som radšej počkala, aj keď som mala super výsledky a cítila som sa dobre, tie 2 mesiace ma nezabijú a budem pokojnejšia, že som celkom ok, cyklus sa spamätal a teda už to dopadne dobre, nie je sa kam náhliť a zbytočne riskovať ďalšie zlyhanie - ale to je len môj pohľad na vec, každá sa musíme rozhodnúť 🙂
Takže preto som v marcovkách, lebo je to pre nás nový začiatok, tak si držme palce 🙂
Inak, ja si meriam BT, značím do grafu, robím ovu testy a sledujem hlien, aby som vedela, ako moje telo funguje a kedy je ovu, lebo na základe bolesti je to u mňa len ťažko vytušiť 🙂

ellenie
autor
7. mar 2014

tak zienky, ovu testy silneju, v najblizsich dnoch to pride 😀

jellinga
8. mar 2014

@ellenie Drzim paste, nech sa zadari! 😉

konstantina111
8. mar 2014

Tak aj já sa pridavam🙂

natalyas
8. mar 2014

Ahojte. Pridavam sa 🙂 zaciname pracovat na druhom babatku. Dcerka ma 14, 5 mesiaca, este dojcena ale malo, tak snad to nebude prekazkou. Sice este nemam MS, ale uz ma pobolieva podbrusko, tak snad pride. Dufam ze sa nam najneskor do leta zadari.

vymyslena369
8. mar 2014

Ahojte. Pridavam sa k vam. Tiez zaciname 🙂

ellenie
autor
8. mar 2014

Baby, ja dnes pozitivny ovu test, tak dufam, ze to tentoraz dame 🙂 Vcera sme sa poistili a zajtra tiez 🙂

ebi52
9. mar 2014

ahojte baby 🙂 aj ja sa pridavam, teraz to bol prvy pokus, ovu konci dnes, takze to budu napinave dva tyzdne... drzim nam vsetkym prsty 🙂

my_angel20
9. mar 2014

aj ja sa pridávam, konečne po dlhom čakaní a premýšľaní a naberaní odvahy sme sa rozhodli to opäť raz vyskúšať a veríme, že do tretice to vyjde.-)

tamuska18
9. mar 2014

Ahojte tiež sa pridávam k vám :-') a snáď to tento mesiav bude // Minulý mesiac som mala // potom odrazu zmizli a došla mrcha so 7 dňovým meškaním .. ☹

ivka7411
10. mar 2014

Ahojte, tak teda aj ja sa k vám pripájam, som veľmi zvedavá ale zároveň sa bojím, lebo nikdy som nechcela brať antikoncepciu, ale nakoniec som povolila, lekár mi ju dával ako poslednú možnosť na moje problémy, brala som ju síce len 3 mesiace, poslednú tabletku som dobrala koncom septembra. tak celkom pochybujem, že sa to podarí hneď. a možno.. 🙂 každú minútu na to myslím, stále si hladkám bruško,aj keď si myslím, že šanca je minimálna pri mojom šťastí....

rybkaa
10. mar 2014

@tamuska18 hm, zrejme došlo k oplodneniu, ale sa neudržalo....nabudúce to vyjde 🙂

rybkaa
10. mar 2014

@my_angel20 ahoj, smiem sa spýtať....2x si potratila, keď vravíš že do tretice? 😢 to mi je ľúto, veľmi držím palce,aby to do tretice bolo dobré a konečne prišla aj radosť 🙂

my_angel20
11. mar 2014

rybkaa ahoj, áno dvakrát som potratila☹ ale verím, že tretíkrát to vyjde🙂 je to ťažké, ale veríme 🙂

rybkaa
11. mar 2014

@my_angel20 to mi je ľúto ☹ máš môj obdiv, že si tým prešla a nevzdávaš sa, je to super prístup 🙂

tamuska18
12. mar 2014

Ahojte dnes mám od rána takú divnú kovovú chuť v ústach a je mi divne od žalúdka.Včera som mala podľa všetkého ovuláciu..Myslíte si že by to už mohli byť tehu príznaky alebo je to celé len v mojej hlave 🙂 ?

misskate1
12. mar 2014

@tamuska18 tak priznaky mozu prichadzat tak 10 den po ovu. pretoze oplodnene vajicko sa vtedy zacne zahniezdovat a vyvola hormon telu, nech nedostanes menzes. najskor sa vajicko zacina zahniezdovat tak 5 den ak sa moc ponahla. zvycajne je to 8-10. ale stale mozes dufat. ja som prvy pokus mala snad vsetky priznaky a nic. ale verit treba stale

tamuska18
12. mar 2014

misskate1 ďakujem ti za objasnenie si milá ...jedno dieťa už mám ale to sa podarilo okamžite o preto som nič nesledovala 🙂 až teraz.Snáď nám to dopadne // 🙂

snehulienka99
13. mar 2014

tak baby ja sa pridávam k vám, síce sa snažíme od minulého mesiaca.. to som si myslela, že som tehotná, lebo ma boleli oba vaječníky(raz jeden, potom druhý), nemohla som ani cvičiť ani chodiť po schodoch.. neriešila som gyn, kvoli tomu, že som myslela, že je to tehotenstvo ale asi to bola cysta 😒 čo ma teraz fakt desí, lebo som také bolesti ešte nikdy nemala.. nevedela som ani brucho zohnúť 😒 ..
takže sa snažíme druhý mesiac a rozmýšlam, že si pojdem kupiť Infolic, zatial beriem Femibion 800

eri1212
13. mar 2014

@rybkaa Ahoj. Prepac za oneskorenu reakciu 😅 .Zatial si nerobim okrem teho testu nic. Ale zacnem s tym. Teraz som mala mat niekedy ovu ,ale neviem presne koli nepravidelnej menstruacie takze sme sa činili 😀 . Uvidime co bude a ak nic ,tak chcem zakat z ovu testom. Citala som tvoj pribeh je mi to luto s cim si si musela prejst. Ale hore hlavu a ide sa dalej. 🙂

eri1212
13. mar 2014

Ahojte babenky. Minule som bola u dokiho a niiiiic ☹ . Brali mi aj krv ci nahodou sa tam nieco neukaze,ale nic. Nevadi ideme dalej. Ale teraz mam strasny hnedy vytok niekedy aj s troskou krvi. Neviem ci to mozem povazovat uz za menstruaciu alebo nie? Citala som na internete,ze aj pri ovu moze byt hnedy vytok. Neviete o tom nieco??? Dakujem vopred za odpovede 🙂

eri1212
13. mar 2014

@snehulienka99 Ahoj. Ake mas skusenosti s Femibion? Pocula som o nej a uvazujem ci mam vyskusat.

emilia25
13. mar 2014

Ahojte tak aj my ideme konecne na to po februarovej pause dufam ze sa nam to tento mesiac podari a hlavne zdravo dalsie cistenie uz nechcem zazit.tak vsetkym snazilkam silno drzim palceky az sú tam tie krasne dve ciarocky a tehulkam krasne zdrave tehulkovanie.ach tak moc dufam ze sa to podari a vsetko bude o.k.

rybkaa
13. mar 2014

@tamuska18 na príznaky je ešte veeeeľmi skoro 🙂 treba počkať na meškanie MS a potom riešiť, či to môže byť tehu, takto je to len v tvojej hlave ešte