icon

Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

snehulienka99
13. mar 2014

@eri1212 beriem to zatiaľ mesiac, predtym som brala Calibrum baby.. neviem čo máš konkrétne na mysli.. nepociťujem z toho nič 🙂 .. ide mi len o kyselinu listovú hlavne a ostatné vitamínky, ale asi prejdem na Infolic

snehulienka99
13. mar 2014

@eri1212 ja som asi tri mesiace za sebou minulý rok mala počas ovu bolesti aj krvácanie aj celý deň, alebo krvavý výtok.. takže ano je to možné 😉

rybkaa
13. mar 2014

@eri1212 ďakujem, verím, že to vyjde 🙂 veľa žien si tým prešlo, moja dr. mi povedala, že asi každá tretia mala aspoň raz MA, že to je bežné a v podstate je to aj dobre, lebo príroda sa tak sama zbaví plodu, ktorý by bol s vysokou pravdepodobnosťou poškodený a uchráni tak matku ďalších starostí....je to kruté, ale v podstate spravodlivé 🙂
Ja merám aj teplotu, aj robím testy, lebo mi testy robia duchov celý cyklus a ťažko presne určiť,kedy je ozaj pozitívny a kedy sa tomu len blíži 😀 preto si to poisťujem aj teplotou a tak pekne vidím podľa grafu, či ovu bola alebo nie, lebo na bolesti sa tiež nie vždy dá spoľahnúť

rybkaa
13. mar 2014

@eri1212 a ešte čo sa týka toho hnedého výtoku, môže to byť buď zostatok po prasknutej cyste - nemala si nejakú? alebo to môže byť aj MS, ja tiež mávam niekedy len také hnedé špinenie a je to MS. Robila ti dr. aj nejaké vyšetrenia alebo si bola len na krv kvôli podozreniu na tehu?

rybkaa
13. mar 2014

@emilia25 ahoj, ak sa smiem spýtať, kedy si bola na čistenie? A koľko ti kázal dr. čakať s ďalším snažením?

emilia25
14. mar 2014

@rybkaa ahoj bola som v jánuari na cistenie doktor mi kazal aspon dva tri cykli cakat ale s muzom sme sa dohodli po prvom cykle aj najstarsieho synceka sme tak mali jeden cyklus a hned som otehotnela a tehu bolo v poriadku.

eri1212
14. mar 2014

@snehulienka99 Mala som na mysli ci su tie tabletky celkovo dobre 😀

eri1212
14. mar 2014

@rybkaa Doki mi robil ultrazvuk,ale mala som vsetko v poriadku. Iba Tolko,ze som mala vela slizu a povedal,ze o tyzden o dva mi ma prist menstruacia. a krv mi brali ci nahodou nie som tehu. Davnejsie som mala cystu. Koli tomu lebo mi meskala dlho menstruacia. Dostala som vyvolavacku a ked som isla na kontrolu ,tak tam uz nebola. Dufam,ze je to ovu 😉

kralovna123456
14. mar 2014

@snehulienka99 ahoj, aj mna boli pravy vaječnik, som 40DC, vysadila som HAK, prva MS prišla hned po vysadení a dalsej sa nemôžem a vlastne ani nechcem dočkať...ako to bolo s tou cystou, snád sa nepýtam hlupo, ale čo ti " s nou" lekar urobil?Ako sa to rieši?
Ďakujem

zizinicka
14. mar 2014

Ahojte, aj ja sa k Vám pridávam...my sme začali už minulý mesiac ale MS prišla....tak teraz sme plodili zas, tak dufam, že sa podarilo...už len počkať do 22-heho ci príde MS....držte pršteky 😉 😀

tamuska18
14. mar 2014

Ahojte ovu som mala 12.3... dnes som začala špiniť ako keby sa mi začínala MS ...myslíte si že to je posunutá Ovu alebo žeby to mohlo byť zahniezďovanie..alebo je to ešte priskoro..neviem možno sa pýtam blbosť 😝 ďakujem

rybkaa
14. mar 2014

@kralovna123456 mne cystu vybrali laparoskopicky. Takže buď ti praskne sama alebo sa vyoperuje, záleží na tom, aká je to cysta...... máš tiež nejakú?

rybkaa
14. mar 2014

@emilia25 jasné chápem, mne tiež kázala dr. počkať aspoň 2 cykly, no keďže som sa bála,aby sa to neopakovalo, tak sme radšej počkali. Akurát tie 2 cykly prešli a môžeme zasa skúsiť 🙂 Tak držím palce, aby ti to vyšlo 🙂

rybkaa
14. mar 2014

@eri1212 hm, tak potom to môže byť ozaj ovu, u niekoho sa prejavuje aj špinením 🙂

kralovna123456
14. mar 2014

@rybkaa neviem, ešte som nebola u lekára, keď mi stále nepríde MS, tak pôjdem bud budúci tyzden alebo o 2 tyzdne maximalne...len ma pobolieva pravy vaječnik, nie je to nič ukrutne, len ho citim...podla ovul.testu bola ovulka pred 10 dnami a hned na to ma začal bolieť vaječník. Tehu test negativny včera ☹ MS nikde..

emilia25
14. mar 2014

@rybkaa dakujem aj ja nam vsetkym drzim palce az nam to tu vsetkym krasne vijde az do uplneho sice bolestiveho ale o to krasnejsieho uzasnejsieho najstastnejsieho konca 🙂

sara005
14. mar 2014

Tak ako dievcata, uz sa niektorej z Vas tento mesiac zadarilo? 🙂

snehulienka99
14. mar 2014

@kralovna123456 no práveže som s tým nebola u gyn, lebo som myslela, že je to tehotenstvo 😒 , tak som to nechala tak a ako mi došiel menzes tak to prestalo... možno to cysta nebola.. netuším ako sa to správa, či sa to samé vstrebe, alebo praskne a vyplaví s krvácanim.. 😕

snehulienka99
14. mar 2014

@eri1212 jasne 😀 .. no čítala som o tom dosť a ževraj sú lepšie ako napr. Calibrum baby, kvôli spracovaniu kyseliny listovej. prečítaj si, tu je to dobre vysvetlené 🙂
http://www.femibion.cz/produkty/femibion-800

misskate1
15. mar 2014

tak ja nic. vcera dorazila. presne na minutu :D

tamuska18
16. mar 2014

@misskate1 To ma mrzí viem si predstaviť ako si dúfala, ale budúci mesiac treba dúfať že to bude // 🙂
Ja som dnes zase mala trolinku farbenie je to na 5 deň po OVU 🙂 tak budem veľmi čakať čo stoho bude 🙂

moznotehulka337
16. mar 2014

Ahojte chcela by som vašu radu a vaš názor 🙂  S priateľom sme mali sex cez dva plodné dni a aj ovuláciu. Už 3 mesiace neužívam antiku a priblížne pol mesiaca pred tým ako som mala sex beriem kyselinu listovú a alchemilkoví čaj. Sex sme mali bez ochrany tak som sa chcela spýtať či je možné že som tehotná? Asi 4dni po sexe som cítila bolesť v podbrušku viem asi je to dosť skoro ale mám ich stále a už sú to asi 2 týždne čo ich stále mám. A zajtra by som mala dostať menštruáciu. Ďakujem vopred keď odpíšete váš nazor a rady 🙂 🙂

tamuska18
16. mar 2014

@moznotehulka337 Ja si myslím že je to možné veď si urob test to by ti už malo ukázať // 🙂

dandas
16. mar 2014

@dada87 vazne? A bol to normalny menzes alebo si mala pocit ze to je ine? Ja som totizto tento mesiac mala 43 dnovy cyklus a uz som si myslela ze sa nam to podarilo a zrazu som to dostala..strasny pocit...

dandas
16. mar 2014

@natalyas my sme na tom podobne, tiez sa snazime o druhe a mala je dojcena ma 24mesiacov ale menzes uz mavam...snazili sme sa uz 2x tak snad uz to co najskor vyjde lebo neznasam tie sklamania ked zase nic ☹

dada87
16. mar 2014

@dandas tak snad sa nam zadari .normalnu menstr,,,, som mavala nic ojedinele taraz sa viac sledujem ked planujeme druhe vtedy ma ani nenapadlo ze mozem byt v tom hoc sme sa nebranili my skusame od januara ale nejako nam to cas nedovoli vycerpanost a ine veci tak za mesiac 5-7-8 krat neviem neratam to,ale raz sa podari musime verit.a dieta ma 24 mes. a uz uvazujete nad druhym????

natalyas
16. mar 2014

@dandas drzim palce.. mne je posledny tyzden kazdy vecer zle, tak som zvedava, test bol negativny,skusim ho zopakovat o tyzden. Snad sa na nas stastie usmeje 🙂 ja som robila uz aspon desat testov za posledne tri mesiace, obcas si pripadam ako posadnuta, ale velmi babatko chcem :-/ treba dufam a snazit sa..

dandas
16. mar 2014

@natalyas to ano clovek by si najradsej robil kazdy den jeden test 🙂 a hlavne keby sa mohli robit hned lebo to cakanie jaj 😒 .....ja uz si niekedy tusim aj namyslam tehotenske priznaky 😎 . Drzim palce nech vam to vyjde,vyzera to slubne ked ti je nevolno, potom daj vediet.

dandas
16. mar 2014

@dada87 ano nasa ma 2 roky, zda sa ti to skoro, ci neskoro? No to vycerpanie a choroby a ine veci ktore ako naschval dotoho pridu poznam tiez ☹ sak my sa tiez milujeme menej ale snazili sme sa v plodne dni ale nic z toho asi ked male nema prist teraz ma to tak byt aj ked o nom tuzime stale viac...snad aj intenzita snazenia sa zvysi 😀

nikusm
17. mar 2014

baby tak vcera boli // na ovu teste tak uvidíme ci este dnes a ako to dopadne som zvedava