icon

Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

23petka
1. mar 2014

@adulka24 ahoj,ja som bola na kyrerazi teraz 24.2.a asi pockam na prvy cyklus a potom vyskusame...beriem to tak ze ked mame mat babatko tak sa podari...nechce sa mi dlhsie cakat

adulka24
1. mar 2014

@23petka ja som uz 3 cykly mala a ešte mám strach 😒

23petka
1. mar 2014

@adulka24 tak urcite budem mat aj ja strach,teda aj mam uz teraz,ale takisto som uz aj strasne nedockava byt znovu tehotna

mary159
1. mar 2014

Ahojte. Aj ja sa pripajam. Snazime sa uz od januara ale zatial neuspesne. Tak snad marec to isti. 🙂

monika11m
2. mar 2014

aj ja dufam ze sa tento mesiac podari, lebo som ratala a kebize otehotniem teraz tak termin porodu mam 17. november a v tedy mame 7.vyrocie s priatelom bolo by to fakt skvele!! 😀

jaja9891
2. mar 2014

Ahojte,aj ja sa k Vam pridavam... avsak ja som po pseudomenopauze a cyklus este nenabehol... no mal by uz.... a mozno ani nedorazi 🙂 kiezby 🙂 snad sa nam uz vsetkym zadari 🙂

eri1212
2. mar 2014

Ahojte babenky. Som rada,ze som Vas nasla. S priatelom sa pokusame o mimi. Dali sme sa na to od februara. Neuveritelne sa tesim a uz sa neviem dockat kedy sa nam podari. Problem je len v tom,ze odkedy som vynechala antikoncepciu,tak mam nepravidelnu menstruaciu. V januari mi neprisla ,ale test bol negat. Kedze som zacala v novej praci, tak som k lekarovi nesla 😅 . Koli nepravidelnej menstruacie si ani neviem vypocitat plodne a neplodne dni. Vo februari sme to s priatelom skusili a od vtedy mi este stale neprisla mentruacia. Test som si robila,ale este stale negat. Skusili sme to od 20.2. Od vtedy som si robila uz dva testy,ale este nic ☹ . Mate niekto skusenosti s tym kedy je aktualne robit si test? Na internete pisu vsade nieco ine,tak uz nechapem. Priznaky mam by som povedala asi skoro vsetky,ale v ziadnom pripade si ich nechcem nahovarat. Bolia ma prsia co sa mi zriedka stava, mam vytok,bolesti v podbrusku, bolesti hlavy. Ale to by som povedala aj na predmenstruacne stavy. Viete mi niektora poradit?Dakujem Vam vopred za ohlasy. Pekny den Vam prajem vsetkym 🙂

misskate1
2. mar 2014

tak podla mna tento mesiac nic z toho. sice sme mavali sex (chudak chlap :D), ale vcera nic a v noci ma bolel pravy vajecnik a pocit, ako pred menzesom, tak myslim, ze ovu prebehla vtedy. a nic sme nemali, ani len chut nebola, ked mi nebolo najlepsie :( tak snad buduci mesiac

nikusm
2. mar 2014

Pridavam sa aj ja

misskate1
2. mar 2014

@eri1212 tak prvy mesiac pokusania sa som mala aj ja vsetky priznaky. dokonca som sa uz trosku viac tesila. ale nic z toho nebolo. kedze mas nepravidelny menzes, tak je tazko odhadnut kedy mas ovu. s tym testom sa odporuca najskor na 10 den po ovu. cize niekedy v ocakavani dalsieho menzesu. ja by som si test robievala niekedy v case menzesu, akoby som ho mala pravidelne. co sa tyka skusania, vravi sa ze kazde 3 dni a v case plodnych dni kazdy den. u teba by som tak kazdy druhy den, cely mesiac. a snad sa trafite. ale ja mam po tabletkach pravidelny menzes. prvy na den presne, druhy o den skor a tiez nemam pravidelne ovu. iba v pribliznom case. takze len dufam, ze to nebude dlho trvat. lebo to je na porazku, kazdy mesiac dufat, ze sa zadarilo.

nikusm
2. mar 2014

Noo mi sme sa snazili uz aj vo februari teraz mi 8dni meska ale dnes mam taky pocit ze pride. Baby ako si presne vypocitam ovulacne dni

monika11m
2. mar 2014

suhalsim je to dost nanic cakat ci sa nieco udeje! no a tie priznaky tak to uz vobec neviem mna uz 2tyzdne bolia prsia a vajecniky no zo zaciatku som to mala koli ovu ale teraz to uz vobec nechapem! mrchu mam mat az 9 .3 tak to neni ani pred menstruacne tak neviem ! 🤐

eri1212
2. mar 2014

@misskate1 Dakujem za odpoved a aj za napad skusat kazde 2 dni. Priatelovi sa ten napad urcite bude pacit. O tom nemam pochyb 😝 .Je to naprd s tou menstruaciou. No snad sa nam vydari 🙂 . Uz viem aj ja ake to je pozerat na test a dufat,ze budu dve ciarky a nic iba jedna. A to sklamanie je hrozne. Ale musime verit a urcite sa nam to podari 🙂 . Drzim palce aby sa aj vam vydarilo.

mary159
2. mar 2014

@eri1212 Ja som si tym presla. Ked som minuly rok vysadila koncepciu prvykrat mi menzes prisiel normalme a potom dva mesiace nic. Ale kedze sme chceli babo tak som sla na vyvolavacku a hned po nej som otehotnela. Takze ti radim chod k dr. lebo takto ti nemusi prist aj rok a zbytocne stracas cas. 🙂

mary159
2. mar 2014

@nikusm Ahojky ovulacne, plodne dni najlepsie zistis meranim bazalnej teploty a pozorovanim hlienu. 🙂

lucia1002
2. mar 2014

@eri1212 ahoj...ja som pred tromi mesiacmi tiez vysadila HAK...prvy cyklus mi MS meskala viac ako 2 tyzdne..ale to sme si este davali pozor...druhy cyklus som mala 43 dnovy a vtedy sme sa zacali snazit...zatial bezuspesne...teraz treti cyklus som mala 36dnovy...tiez som si prvy cyklus snazenia mysleela ze to vyslo a same biele testy...to je tazko tiez u teba ze kedy testovat ked este nemas pravidelny tak ako ja...ale ak chces vediet kedy mas ovu, tak zacni testovat ovu testami...ja som tento mesiac testovala aby som vedela ze kedy ju mam ked mam tak dlhy a nepravidelny cyklus... 😉

lucia1002
2. mar 2014

@misskate1 zavidim ti ze mas po vysadeni pravidelny cyklus..tento mesiac som mala ´len´ 36 dnovy...a to sa mi rapidne skratil oproti predchadzajucim 😒

misskate1
3. mar 2014

@lucia1002 ja sa tomu sama cudujem. som brala 7 rokov a cakala som, ze budu problemy. ale neboj upravi sa ti to.

nikusm
3. mar 2014

neviete niektora o tom ci su nejake problemy s otehotnenim ked mam maternicu otočenu opacne???

ellenie
autor
3. mar 2014

Zienky, zatial ovu testy stale negativne, dufam, ze cez vikend budu pozitivne, aby sme mohli s mm na to skocit 😀

monika11m
3. mar 2014

no ja som si posledne dva mesiace robyla ovulacne testy zacala som ked som mala11dc ale po siestich dnoch to bolo stale negativne tak sa na to uz nabuduce vykaslem!

ellenie
autor
3. mar 2014

@monika11m no ja mavam ovulku tak na 17-18DC, dnes som 12DC, ale tento mesiac som dostala mrchu o pat dni neskor, tak preto teraz netusim, kedy pride ovulka...

monika11m
3. mar 2014

@ellenie ja ked mam ovulku tak mam aj bolesti a tie mavam od 11dc asi 4-5 dni , no ale teraz mam bolesti uz 2 tyzdne a neuveritelne ma bolia prsia! mrchu mam mat az v nedelu tak netusim co my to je!

lucia1002
3. mar 2014

@misskate1 ja som brala 6 rokov a som necakala ze to bude az taketo strasne...ale je pravda ze som mala problemy s cyklom aj pred branim HAk...snad sa to da coskoro doporiadku... 😒

mija51
4. mar 2014

Ahojte, pridávam sa aj ja, 27.2. som si dala vybrať Mirenu, menzes zatiaľ nebol, čakám. Mám už 36 rokov, neviem, či sa nám ešte podarí mimi, bolo by tretie. Dúfam, že áno. Beriem Femibion, pijem alchemilu. Uvidíme

mary159
4. mar 2014

Takze dnes dosla mrcha. Po nej zacinam meriat bazalnu teplotu a snad to tento mesiac vyjde a v aprili mrska nedojde. 🙂

monika11m
4. mar 2014

@mary159 skoda drzim palceky na buduce!

misskate1
4. mar 2014

@lucia1002 to sa vravi,ze ked bol predtym problem, ze zrejme bude aj teraz. ja som mala predtym pravidelne, potom mi meskali tyzden a odvtedy som brala taletky, takze som nevedela ako dopadnem

misskate1
4. mar 2014

@nikusm myslim, ze je to len trosku ztazene. ale odporuca sa mat sex odzadu. baby tak skoro hned otehotneli 🙂

lila2601
4. mar 2014

@manddarinka ahoj my sa snazime uz vyse roka .. tak ze uz chodime co centra asistovanej reprodikcie