Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
@viwy no aj to niekedy treba,,,dat telu "pauzu" 🙂 ja mam "uzasny" vikend...dnes som vcceeeely den drela okna....oni bolu zvonku take spinave...od fasadnej farby, penetraku....ty robotnici sa teda snazili co stavali tu bytovku....najprv nechtami som kazdu jednu bodku skrabala a potom ma napadlo ze sak mam v aute skrabku na mraz tak s nou..ale aj tak ku ciste,mu oknu to ma daleko....z vonka to nevidno ano tak doma naprvy pohlad...ale ja viem ze tam tie flaky su a zerie ma to :D ale ceeeely den neprehanam cisteho casu asi 5 hodin 4 okna aj s balkonom.....katastrofa....dokonca mm ostal v šariŠI ze zajtra namotuje zvysne svetla a este domaluje co treba.....necj to mame z krku a ked zapoja elektrinu nech uz byvame.....takze som sama z malym....ale len do pondelka 🙂
@majuska7979 som rada ze sa nestresujes...urcite vie potesit aspon ze mrcha chodi pravidelne....ty pijes ten caj co ta rastlinka rastie vsade jak burina ze? :D ja teraz skusim hluchavku...mam jej dost aj uz je vysusena...ale nazdberam si aj tu tvoju bilinku...akoze sa vola??????? nepametam si a nechce sa mi listovat dozadu 🙂 dnes som 10DC,,,,a zacina mi biely hlienik....dufam ze kym spriesvitneje uz budeme "spinkat" na novej postielke 🙂
@majuska7979 sak nai ja som ju nikdy nejedla ale chcela by som oskusat....ako prilohu mesu namiesto zemiakov...alebo aj zemiaky aj sparglu....uz davnejsie som pocula ze patri medzi najzdravsie zeleniny na svete
@majuska7979 určite je to lepšie, keď testy necháme bokom! stále čakáme, že sa tam ukážu // a keď tam nie sú, tak sme len zbytočné frustrované... som tiež zvedavá kedy dorazí sme, zatiaľ sa cítim úplne normálne a som 25DC 😕 nooo, mňa to strašne vytáča, že sa niekomu zadarí na prvýkrát! Ako je to možné, že nám nie!? Kde robíme chybu, hmmm?
@viwy nikde, je to o stasti ved predsa mas vraj len 20%tnu sancu ze to vyjde....kazdy mesiac.....moja kmotricka sa o prve dietatko snazili 5 mesiacov...plakala kazdy mesiac...potom jak navsitivila doktora co jej potvrdil ze je vsetko ok si povedala ze kasle na to....a otehotnela...a teraz druhe vysadila antikoncepciu ze sa idu snazit ze tak na december by chcela...no porodila pred mesiacom vyslo na prvu supu....nebrala to vazne lebo vedela ako to bolo pri prvom....a aj ze sak prvy mesiac po vysadeni ha este ucinkuje tak absolutne sa nesustredila ani nic ze hned sa podari...asi preto...to sa lahko pise..ze vykaslat sa na to....ale asi to funguje, nieco na tom bude 🙂
@1234lubka moja bolą sa kapsicka pastierska....;) strašne má teší že chodí pravidelne..a nieje taka silna ako predtým...to bolo nieco strašne ....🙂🙂 tak to má teší 🙂🙂
@viwy priveľa na to myslime a priveľmi to chceme..vsak ta kamoska čo teraz to s pr um sa snazili 12 mesiacov..a vravela mi že idy skúšať ale že urcite sa nepodarí to potrvá a tehu test urobila 2 týždne mskajucej nrchy :🙂🙂🙂 neverila 🙂🙂🙂
@viwy drzkam palceky nech si najdes uuzasne // na tewte ;) tak maly sa uz teší ...vie že letume za par dni opiciak maly..videl ako som tlačila letwbky a hneď zahlásil že ked poie v noci maminka damianko vsracaj musime sa ovliekat ro znamena že idemw k dedkovi a babke...a este sa viac teší má vybrat psa z útulku pre dedka a dat mu meno 🙂🙂 koh neviem či Ho dotiahneme naspäť do uk 🙂🙂🙂
@1234lubka moja vy budete spat v svojom novom byte..my v svojom dome...som zvedavá čo si prinesieme 🙂🙂🙂🙂🙂 urxitte jedno ak nie tehu to mrchu🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
Idem na svk kúpiť alchemilku a nejake bylinky a proste kým to začnem pit a začne robiť poriadok v mojom tele to do decembra potrvá troska ;) takže sa nejako už nejdem naťahovať ..tehu ci nie raz budem ;)
@viwy tak ako si na tom??? ja som sa dnes dozvedela ze svagrinka bude mat chlapceka...mm som vcera povedala ze mi uz dalsie deti mat nebudeme lebo je nejaky problem ze sa dlho nechranime a neotehu...no takze som sa s tym zmierila a vsetky ovu testy idu do kosa 😀 😀 😀 😀 😀 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😠 😠 😠 😠 😠 je mi to jedno 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 idem si uzivat zivot...idem zbierat peniazky na dovolenku v septembri 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a idem sa tesit zo zivota 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 proste prisla som na to ze su osoby na svete ktore su nadorene pod najstasnejsiou hviezdou na svete...a no je jasne ze ja k tym osobam nepatrim 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 ako to uz viem davno nikdy mi nic zadarmo neprislo pod nos 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 alebo bez snahy 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 takze takto baby 😉 😉 😉 jedno ma tesi ze som si vybojovala a prisla na to co mi upravilo mrchu na uzasne normalnu...teraz dallsi ciel predomnou pribrat 5kg 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 alebo apson 3kg a budem najstastnejsi clovek na svete 😵 😵 😵
baby hlasim ze mrcha ma chytila tak ako kedysi ..asi som mala pit tie 2 salky denne 😒 😒
@majuska7979 ahojky, zatiaľ nič, testy nerobím a ani nemám chuť... mám pocit, že to nevyšlo a dúfam, že mi aspoň Inofolic upravil cyklus a mrcha príde čím skôr, dnes som 27 DC 😕 a tiež som sa nenarodila pod šťastnou hviezdou 😠 nikdy nič nepríde samo len tak, ach jo
@viwy vitaj v klube 😉 😉 😉
Stvrty den meska.brucho boli cele styri dni akoby som uz uz mala dostat.vcera som skoro odpadla.prislo mi zle pri prevezovani operovanej rucky mojjo synceka.aj ked predtym mi nebyvalo zle s takychto veci.najprv zle na zvracanie a potom hmla pred ocami.musela som si ist lahnut.bradavky bolia velmi.krize tak isto.
@majuska7979 no co narobis treba na to tak silno nemyslie tak ako vravis dat si ine ciele...a nie len pocitat ktory den cyklu som a chobotiny okolo toho strkat si prsty do vnutra a neviem co...ved to ma byt prirodzeny proces a nie sledovat kazdy priznak.....no sak ja sa chcem terza sustredit aby osli nejake kilecka dole aspon 3-4 a aby sa mi upravil cyklus....najprv si musim poupratovat v tele az tak cakat navstevu 🙂 uz som asi triu dni nepila svoj cajicek.,..normalne mi chyba...tym ze sa stahujeme nemam cas..len inofolic este pijem....dneska si uz dam svoju chluchavocku 🙂
@1234lubka
@majuska7979
baby, tiež rozmýšľam, že ak to tento mesiac nevyšlo, tak idem chudnúť 😀 za dva mesiace máme ísť na dovču 😎 a odkedy chceme bábo, tak som pribrala 3kg nie je to veľa, ale je to už vidno 😒
baby a ak prídete na nejaký super recept, ako nemyslieť na tehu a všetko okolo toho, tak mi dajte potom vedieť 😝 😀
@1234lubka
@viwy takze baby moj cajicek tento mesiac nezabral ak ma to chytilo v praci a vstala som zo stolicky dobre ze som mala zachod 5 krokov od seba...stihla som zatvorit dvere a vlozka samozrejme neudrzala nic...krv tiekla po nohach na podlahe..normalne strasne 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 uz som myslela ze je dobre a nejako som to vydrzala v praci pekne som sa poumyvala a dobre ze mame sukne lebo to vyletelo ked som stala...chvalabohu....no potom sa troska ukludnilo a potom ma to chytilo v noci ale to uz som bola domka a dala som si tabletku na zastavenie krvacania...tak pomohla spon trosku 😕 😕 😕 😕 😕 😕 takze tento mesiac som pila ten cajik iba salku a vypada to ze mne to nestaci..musim byt tie 2 salky denne 10 dni pred mrchou..........takze asi tak...normalne az ma to dost dostalo baby..uz som sa fakt tesila ze vse ide do normalu a asi som sa predcasne tesila... 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 takze teraz budem musiet pokupit nejake cajiky na svk..a proste ak to neprejde hovoria dr ze zaberie iba antika...takze budem ju musiet asi brat 😕 😕 😕 😕 😕
@majuska7979 nooo, môžem byť rada, že aj keď mi ms chodí nepravidelne, ale že trvá iba 4 dni a hlavne nemám taký problém ako ty... musí to byť fakt hrozné 😖 držím palce aby viac čajíku zobralo 😉 ja zatiaľ ešte nič, ale dnes ma pobolieva brucho a mám pocit, že každú chvíľu dorazí 😠
@viwy joj moja ver ze mi to robi zo zivota peklo ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@majuska7979 to určite... mne sa zo 7 dní cez strednú školu upravil na 4-dňový cyklus a to je paráda, tak snáď sa to niekedy urovná aj tebe 😉
Baby, tak sa mi zdá, že tu stále kecáme len tie isté... Kde sú ostatné??? To sú už všetky tehulky??? Bola by som rada, keby tu dávala každá svoje zážitky, skúsenosti... tak kde ste všetky, hmm? 😕 😕 😕
@majuska7979 ty kokos...tak to je tiez o nervy taka mrcha....ja som dnes 15DC,,,,joj stale to riesim aj ked pisem ze nebudem....:P ale ked som dostala 1.maja...:D som le zvedava aky bude dalsi tento cyklus...v coop jednota sokm nasla zensky cajik su tam namiesane bylinky a vraj pomaha hlavne pri nepravidelnej menstruacii....som zvedava
@gizel ved to ze skusam..je to tam namixivane vraj, lubovnik bodkovany alchemilka kapsicka hluchavka...aj ja si myslim ze syne su sypane ale...pohodlie :P ja pijem raz taky raz taky takze neviem ktory bude mat "ucinok" a ci bude mat 🙂 lebo hluchavku som si natrhala sama, alchemmilku mam sypanu a este ten z jednoty sackovy

@1234lubka
@viwy baby takze dnnes ako hodinky 1 dc 😉 😉 😉 😉 😉 😉 uz spinim takze uz 3 mesiac mam uzasne ukazkkovu prchu co pijem ten cajik 28dc... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 no a som sa dnes dozvedelaze dalsia kolegyna v praci je tehu a to na prvy sup lebo som s nou rozpravala 3 tyzdne do zadu ze uz snazilkuju a je tehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale mna to nejako netrapi...prisla mrcha to je 🙂 🙂 🙂 🙂 a vsimla som si ze to lepsie znasam ak nerobim tehu testy 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵