Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
@erjona no moj muz ma este brata a sestru. Jeho sestra dvoch chlapcov a dievca a brat dve dievky. Takze dost mis-mas. V nasej rodine je to tiez dost pomiesane. S istotou sa nic neda povedat. Ale moja generacia ma viac chalanov. Sesternice a bratranec z ocovej strany vsetci chlapcov, len jedna ma parik. Z maminej maju viac dievcat. ale aj pariky. Ale tam su vsetky sesterky starsie ako ja. Ja neviem, ono sa to takto neda vobec vystatistikovat. 😕
@erjona ale je dokonca dokazane, ze urcite pary vedia len jedno pohlavie. Od coho to zalezi neviem, ale som raz taku BBC reportaz videla. Ale moze to fakt byt. Brat mojej mamy ma 4 dcery 😕 😕 😕 😀 😀 😀 😀 A moj otec je z 5. deti 4 chalani a az piate je dievca. Ale ako sam vravi, strasne ju milovali. Stale a vsade vlacili so sebou. Ta sa mala medzi tolkymi chlapmi 😀 😀 😀 😀
@erjona nie, pri 4 to konci. 4 chalanov si viem este predstavit, 5 uz nie. Ved si to predstav, ked budu vsetci pubisi. Boooze ved nebudem stacit varit. Tak narocni nejak nie su, alebo pojedia toho uz teraz ako cela armada 😀 A dom tiez nie je projektovany pre viac ako 4 detske izby. Aj ked podkrovie este ostava volne, len pripravene ale nie uplne dokoncene a v pivnici s dennym svetlom budu tiez dve obytne miestnosti, ktore su zatial myslene ako sportova miestnost a ta druha ako Spielzimmer. A zase ja nechcem mat este niekde v 60tke doma pubisa. 😕
@erjona no a predstav si tych veci, co tolko ludi potrebuje. Dve pracky nestacia. Topanok v chodbe ako v obchode 😀 😀 😀 😀 A co este bude, ked zacnu "rozmyslat". Zatial neodvravaju, oblecu a obuju si, co im kupim. O pocitac a mobil tiez este neprosikaju. Ani Spielkonsole. Telku si bez mojho dovolenia nedovolia zapnut. Ale co bude, ked budu v puberte. Najstarsi by sa len hrajkal, stredny sa rad paradi, krpcekovi ja zatial vsetko u riti. Krpcek dostane bicykel. Zajtra, ked sa muz vrati, pojde pon. Som zvedava, ci sa konecne nauci bicyklovat. Uz ma z neho ide porazit. Nema o nic zaujem. To sa potom spolocne nic neda podniknut. Na sedak na bike je uz velky a tazky a ked sm nevie slapat, tak nemozme nikde spolu vyrazit. Tak je to aj s plavanim. Uz som sa tak nasr..., ze sme mu teraz na Pfingsferien zabezpecili sukromneho ucitela plavania. Lebo to je tiez o nicom. Stale byt pri krpcovi a mat oci este aj na zadku, aby sa mi velkaci nestratili. Vonku na kupku je to lepsie, tam clovek vidi siroko daleko ale na plavarni je to hroza. na plavaren chodime len vsetci spolu, lebo inak by som sa zblaznila. 😕
@yanni Kup synovi Lauffahrad- to je bycikel bez pedalov,, moji sa naucili na tom drzat rovnovahu,,, no a ked siel manzel ucit syna byciklovat, sme sa rehotali, maly nasadol prvy krat na bycikel a sup ho, bycikloval sa, bez pomocnych koliesok,,, takze trvalo to asi 3 sekundy, co sme si mysleli, ze ideme syna ucit byciklovat a s malou to bolo detto to iste 😀 Moje deti nemali nikdy pomocne kolieska na bycikloch,,,, no a co sa tyka plavania, decka sa naucili v skole,,, ked chodili na plavecky vycvik, kazde dieta je ine a nie kazde ma rovnake zaluby, to musime tiez brat do uvahy,,, moj maly je napriklad uplne sportove drevo - co mu ide je judo, ale taky fodbal je o nicom,,, takze sa treba aj tym detom trosku prisposobit, mala zato krasne maluje... no a co sa tyka konsol, nech ti pridu do veku 10 rokov, uvidis, ako im stupnu naroky a u dievcata uz v 8 rokoch si hocico neoblece,,, moja chce KLEID aj v zime, ide ma rozhodit, ked si nechce navliect nohavice 😀
@erjona Laufrad ma, na tom uz lieta roky. Ale to je uz vsetko pre neho male. Tak sme teraz kupili riadny bicykel, pomocne tam montovat nejdeme, uvidime ako to dopadne. Velkaci vsetko bez problemov, najstarsi zacal plavat v 4 rokoch, stredny ako trojrocny. A to stredny tiez nikdy nebude nejaky velky sportovec. Teraz este robi vsetko, aj beha na sutaziach, ale si myslim, ze ked pride do puberty, tak uz nic nebude. On je strasny inteligent, ten ma hlavu ako spongia a zaujimaju ho veci, by si zasla. Taka mala chodiaca encyklopedia 😀 😀 😀 😀 😀 V skole sa urcite bude nudit. Ale nechavame tomu volny priebeh, uvidime, ci po par mesiacoch neprestupi hned do druheho rocnika. On vie lepsie citat a krajsie pisat ako velkac. A uplne ine zaujmy. Carl (najstarsi) ten by sa len hrajkal. Skola je mu ukradnuta. Skola je blöd. Conrad (stredny) ten, ked sme sa ho spytali, ze cim chce byt, tak povedal ze Geschäftsführer 😀 😀 😀 😀 😀 No odkial to vtedy 5 rocne decko malo 😕 😀 No a krpcek, ten sa nejak vezie len popri tych dvoch. Conrad sa vedel v jeho veku uz perfektne lyzovat a on to ani po dvoch rokoch v Skischule nejak nechape. Este mu davam Chancu buducu sezonu a potom uz nech sa trapi sam. Mozno ked uvidi, ze my vsetci niekde na kopci a on sam furt len v Skichule, tak mu trkne. Niekedy je lepsie deti jednoducho nechat. Pred par mesiacmi som skusala s velkymi zaväzovat snurky. Mne to fakt pripada dost neskoro, ked skolak nevie zaviazat snurky. A ti poviem, kukalo okolo seba aziadny zaujem. Pred par tyzdnami prisiel Conrad, ze snurky. Za 5 minut sa to naucil. Carl ani bohovi. A po ca. tyzdni-dvoch prisiel sam od seba aj Carl, ze aj on to chce vediet. Ono to asi netreba vobec tlacit. To je ako s plienkami. Mna ide rozhodit, ked tu citam, ze 1,5 rocne deti nutia na SK bez plienok. Ved to este nic nechape. Krpcek si ich odhodil sam presne v troch rokoch. Mesiac na to bol uz aj v noci bez. a mal len jeden Unfall a aj to len v noci. Takze bez problemov a bez stresu. A ide v pohode sam na zachod, ci velka, ci mala potreba. Uz ani nevravi, ze musi. jednoducho ide.
@yanni No aj pre mojho syna je skola blöd, ale zato ma super vysvecko, je to od pristupu rodicov a mala ta je sikula, ta nema ziaden problem,,, ok, ale uz skoncime tuto nasu debatu, nebudeme to tu dievcatam zamorovat nasimi prispevkami,, toto je o chceni otehotniet a ja jednoznacne nepatrim do tejto debaty 😀 😀 😀 Pekny den, prajem 😀
@1234lubka diky moja vsak hadam to dopadne dobre...takze na dodatok..drobcek ako nahle zmyzli kiahne...pokazil si zaludok z liekov..alebo podla mna to je z tych kiahni...nechcel nic papat...grcal nam asi 4 dni....az sme v nedelu rano isli na pohotovost a dostal injekciu do ritky proti grckaniu...;( moja mala zabka..ale uz je ok...dnes je z neho znova taky lapaj akeho poznam 😵 😵 😵 chvalabohu uz som sa fakt bala 😕 😕 takze baby na snazilkkovanie ani cas nebolo..raz vcera cize mozem na jednej ruke poratat 3x za cely cas dovolenky 😅 😅 😅 😅 ale to mi je jedno hlavne ze je maly uz zdravucky 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Tak a sa to podařilo jupiii🙂
@konstantina111 jeee super, moc gratulujem 😉 aj ja už chcem 🙄
@viwy ty si mala ovu hned po mrche????????????? 😕 😕 😕 😕
@majuska7979 Myslím, že nie. Čiarka musí byť rovnaká alebo silnejšia ako kontrolná, takže ešte testujem a čakám 🙄 Čo nového u teba?
@majuska7979 mám za sebou ďalší test a dnes čiarka krásne silná, ale ešte to nie je ono 🙄 ten nákup cez ebay sa fakt oplatil 😀 vyzerá to tak, že ovu bude asi na 14DC, od dnes budem testovať 2x do dňa aby som nič neprepásla 😀
@majuska7979 ved to hlavne ze sme vsetci zdravi 🙂 dnes som 30 dc..nejako extra sme sa nesnazili nic nasilu ked na nas prislo tak bolo.....zatial nic len citim take v podbrusku divne jak pred ms tak som zvedava kedy dorazi..len nech pride skor ako chodila cely tento rok......pred poslednou ms ma aj trosku boleli prsia teraz nic...ked do 40 teho dna nedorazi tak idem ku dr ze chem upravit cyklus....strasne ma to ubyja naposledy 53 ci 54 dni....nieco nenormalne 😒 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ziadne tehu testy nekupujem, mam len tie ovulacne ktore mi aj tak nikdy nic neukazali....bud som sa testovala zle alebo nemam ovulaciu ☹
@konstantina111 gratulujem tesim sa stebou 🙂 ako dlho ste sa snazili?
Dakujem vám dievcata za gratulaciu bol to zazrak prvý mesiac sme sa začali snažit a hned to vyšlo sama som bola riadne překvapena ze tak rychlo🙂
@viwy caves, no co, ako to vyzera? Tak musim povedat, ze tie ebayacke testy su super. len su take mrnouskove, no strasne malicky ten pasik. Moje nervy. Ale mne krasne ciarocky ukazuju.
testovala som aj dalsie tri dni, tak ciarka bledne. Boli sme cez vieked prec, tak som nemela ako odfotit, ale odfotim este a potom to sem hodim.
😀😀 😀 😀 😀 @1234lubka ahoj moja...tak mm uz je po operacii chrbta ci co to mal vypalovane laserom ....tak celu cestu na svk aj naspat som si to odsoferovala...a zacina sa mi to pacit 😀 😀 😀 dnes som este rano stihla ist ku gynde na kontrolu..vse je ok..folikul tam videla i ked neviem kde ;D a co to znamena....no a som pred mrchou tak pozerala iba vajecniky z vnutra...neviem ci vidno aj maternicu ked ide dolom.??? ale ak je folikul vo vajecniku to znamena ze mrcha pride...akurat vzala krv a uvidime krvny obraz ako zelezo a hemoglobin 🙄 🙄 🙄 🙄 mm bude na PN asi mesiac...tak to mam pekne
@viwy moja u mna nic nove...akurat mm po operacii...takze mam inne problemy...akurat sme prisli zo svk do pl...tak som si to pekne odsoferovala sama...kedze mm je marod a nemoze...ale super...zvladla som 400km za 5 hodin 😀 😀 😀 😀
@majuska7979 čauko, som rada, že ste to všetko zvládli! Muž operáciu a ty cestu 😉 Zatiaľ všetko po starom, som 15DC, takže prebieha snaženíčko 😀 Dúfam, že to vyjde lebo tehu by som mohla manželovi oznámiť na jeho narodeniny 🙂 to by bol ten naj darček! Musí, musí to vyjsť!!!!
@viwy drzkam ti moc moc palceky....ja momentalne nechcem byt tehu...mm musi byt doma na PN a ja iba pracovat a uzivit nas to bude makacka 😕 asi by nebol najlepsi cas aby som bola... ☹ ☹ ☹ tak tajne dufam ze to nevyslo... 😔 😔 😔
@majuska7979 no ked bolo vidno folikul to asi znamena ze ovulujes alebo nieco take....od toho je ad odvodeny INOFOLIC_FOLIKUL,,,,vidno urcite maternicu ked zdnuka pozera mne tak stanovoval doki tehotenstvo 🙂u mna nic nove....som 34 dc mrcha nikde....zase cakat kym dojde : 😢 je mi s toho doplacu....nekonecne cakanie na "dalsie kolo"....pijem aj caje aj ten inofolic som vybrala 40 sackov za mesiac....pockam este tyzden do 40dna apojdem ku dokimu :(
@majuska7979 prepac tie moje depky...super ze mm zvladol operaciu 🙂 to ked jena pn nema ziadny prijem? ci ako to je v UK?
@majuska7979 Ďakujem 😵 Neboj nejako to zvládnete a aj keď teraz bábo veľmi nechceš lebo nie je vhodná chvíľa, tak aj keby prišlo, tak budeš rada a aj to by ste zvládli... nič neboj, všetko bude ok 😉
@1234lubka moja nedepkuj a neboj zadari sa vám ;) uvidíš ;) hore hlavu vsak treba sa poriadne preliecit aby bolo malé zdravucke ;)
@viwy takze sme dovestovali cely a zdravý...no resp mm je na pn...a mame veľa vybavovacie ohladom pnky...takže baby mám čo som chcela 2 deti 🙂🙂🙂 mm a damian.🙂🙂🙂 aj jedného aj druheho rano obliecť..raňajky...obed..a večer do pyzamka...🙂🙂ale tak hlavne aby bol už zdravy....dnes mame 5vyrocie svadby....a pekne vela sa zmenilo....mm po operácii..Damian po ovčích kiahniach.....a ja unavena ako nikdy....normálne zaspavam a neviem sa dockat utorka a volne 🙂🙂🙂

@yanni V manzelovej rodine su sami chlapci,, svokra bola uz zufala,,, ja som jej porodila prvu vnucku, ale zato mamina strana sama baba a jeden syn, co ma surodencov, z ocinovej strany to bolo pol na pol, takze u nas boli predpoklady, ze to bude pomiesane a som rada, ze sa na prvy krat podaril chlapec a hned na to baba,, aj moja svagrina chce dievca a to uz ma 4 chlapcov doma 😀 😀 😀