icon

Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

viwy
21. jún 2014

@dolce_principessa 🙂 dnes opäť o niečo silnejšie, jupíííí! Manžel pomaličky začína veriť, ale zatiaľ nikomu nič nechceme rozprávať aby sme to neurýchlili... Pomaličky si to začínam uvedomovať a aj tešiť. Len nechápem, že nemám žiadne príznaky iba trošku ťažšie prsia 😨 Ešte počkám pár dni a potom sa objednám u gyndárky.

majuska7979
21. jún 2014

@viwy jeeeej takze nakonec sa to podarilo a ten maly mal pravdu ak vravel ze v brusku je babatko :D gratulujem...ako tu krasne vidno ako tmavne 🙂 kraaaasa gratulujemmmmmm x x x x x nech su riadne kolajnice 😵 😵 😵 😵

viwy
21. jún 2014

@majuska7979 Ďakujem 🙂 Nooo, vyzerá to, že sa zadarilo 😵 Stále to mám v mysli ako mi ukázal na brucho a povedal bábo 😀 😅 Zajtra vyskúšam iný test, tak dúfam, že nezažijem sklamanie.

majuska7979
22. jún 2014

@viwy daj vediet ako so dopadla ;)

majuska7979
22. jún 2014

@viwy
@viwy tak ako ??kde je foto s kolajnicami???? Davaj sem nech obdivujeme

viwy
22. jún 2014

@majuska7979 Doma som našla len Clearblue, tak som ho ešte nechcela použiť, takže som testovala rovnakým a koľajnička to ešte nie je. Myslím, že na koľajnicu je ešte čas...

viwy
22. jún 2014

@majuska7979 35DC a pravdepodobne 15DPO 🙂

majuska7979
22. jún 2014

@viwy viac testov už ani nemusíš robiť ;) to je uz jasné 🙂🙂🙂🙂🙂

viwy
22. jún 2014

@majuska7979 Myslíš? No neviem... zajtra testovať nebudem, ale ku konci týždňa si ešte testík určite spravím 😀 😀

majuska7979
22. jún 2014

@viwy ako ja si myslím zr to už je jasné ako facka 🙂🙂🙂 je to tam červené na bielom 🙂🙂🙂🙂🙂 tvoj mm už vie???

viwy
22. jún 2014

@majuska7979 V piatok mal narodeniny, tak som mu testík pribalila k darčekom 😀 Zatiaľ je veľmi opatrný, ale vieš, že sa moc teší 😉 len skôr čaká na potvrdenie od lekára. Týždeň chcem ešte počkať a potom sa objednám 😵

1234lubka
23. jún 2014

@viwy nooo tak to je uz jasne aj duch je ciarka ale toto uz je kolaj 🙂 jjeeej supeeer 🙂 tak si nas teraz navnadila, mas zvysne ovu? posles mi? :PP @majuska7979 teraz sme my na rade :DD och ked ja neviem mne tie ovu testy vsetky stale vychadzaju negativne......

1234lubka
23. jún 2014

@viwy jj ku dokimu mas cas, najlepsie po 6 tyzdni aby ked prides bolo vydno vacok srdiecko 🙂

viwy
23. jún 2014

@1234lubka Ďakujem 🙂 Dnes som opäť testovala aj keď som nemala a čiarka už je krásne silná, jupííí. Ako tak rátam, tak dnes mi začal 6tt poslednú ms som mala 19.5. Ovu testy mám asi 30, chceš? A užívaš Inofolic? Ja som mala tiež pocit, že mám anovuláky, ale je pravda, že som vždy testovala len do 18DC a tento mesiac som mala 20,21,22 takže neviem čo naozaj zabralo či Inofolic alebo sme sa konečne trafili do ovu 😕

majuska7979
24. jún 2014

@viwy proste je to tam a možno je to tm že ste sa trafili do ovu ;) hlavne je že je to tam ;)

viwy
24. jún 2014

@majuska7979 Tiež si myslím, že zabrali ovu testy, že sme sa trafili 😀 Dnes som testovala clearblue, ale nie digitálny a čiarky sú už rovnaké. V piatok sa chystám na gyndu, tak dúfam, že budem počuť len dobre správy. Potom potom hlásenie 😉

viwy
24. jún 2014

@majuska7979
@1234lubka
Babule moje, nechcem vás nejako provokovať ale už som si 100% istá a musím sa s niekym o tu radosť podeliť 😵 Dnešný test Clearblue 🙂

viwy
24. jún 2014
majuska7979
24. jún 2014

@viwy urcite neprovokujes a ja som si uz bola ista ze si ked si mala 3test pozitivny;) tesime sa s tebou..aspon ja uplnne ..vies to je tvoje prve 😉 😉 😉 😉 😉 takze hlavne davaj na seba a fazulku pozor a ziadne priznaky??

majuska7979
24. jún 2014

@viwy ale poviem ti ze je riadne ze to male babo uz vedelo ze si tehu skor nez si bola 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 proste to su znaky 😀 😀 😀 😀

viwy
24. jún 2014

@majuska7979 Jeee ďakujem, si fakt zlata 😵 Príznaky ani nijaké extra nemám... naliate a ťažké prsia, dnes som nejaká citliva a sem-tam keď sa predkloním alebo niečo zdvíham, tak mám takú menšiu bolesť v podbrušku a to je všetko. Podľa všetkého by som mala byť už 6tt 😕 Uvidím čo mi povie doktor. Najvyšší čas sa objednať 😅 A u teba ako, niečo nové?

1234lubka
25. jún 2014

@viwy no uz neuzivam...nezvysuju mi nanho peniaze,,,,,len pijem cajiky...hmm no ja som sa testovala kedy ako...ae co sa tyka snazenia tak to je hocikedy hej hlavne po 10 dni az 20....ale sak aj inokedy...neviem no..ja mam furt pocit ze zacina ovula, citim pych, niekedy mam trosku zavraty....aj prsia v citim..potom nic az pred kramami...neviem....

1234lubka
25. jún 2014

@viwy ked som naposledy otehu z Matulinkom tiez som mala posldnu MS 19teho :DD presnejsie 19.4 a ku dokimu som isla myslim ze 3.6.......ale este nebolo vidno vacok tak o tyzden z nova som bola

1234lubka
25. jún 2014

@viwy nieee neprovokujes praveze naopak 🙂 mna to velmi tesi ze to vyslo hlavne ze ide o prve dietatko 🙂)) nemas zvysny inofolic nahodou....?:P ja som dnes 18DC ovu testy uz nemam, tie doteraz boli negativne...ronbila som si 14DC, 17 a 18...viac ich uz nemam..takze bud uz bola alebo este len bude alebo som sa zle testovala :D no neviem som jelen teraz z toho 🙂 ale citala som niekde na nete uz naozaj neviem kde ze ke medzi cyklami nieje rozdiel vacsi ako 8 dni tak sa povazuje za pravidelny, ked jerozdiel do 20 tak je mierne nepravidelny..takze ja som mala doteraz veeelmi pravidelny teraz tohto roku len mierne nepravidelny :D takze aj to ma tak kustik potesilo ze to nieje az take zle...🙂uvidim ako to bude tento mesiac 🙂 len tu ovulu by som rada trafila 🙂

1234lubka
25. jún 2014

@viwy takze priznaky okrem prs naliatych nemas ziadne? och ja si uz nepametam ake som mala hned zo zaciatku priznaky...ale viem ze ma boleli prsia riadne sak aj mi kustik podrastli (chvalabohu lebo niesom obdarena 😀 😀 😀 ) a casto cikat som chodila aunavena som bola ze som musela raz za den pospat...ake neviem kedy to bolo...mne sa zda ze az po testoch a az potom jak doki potvrdil srdiecko ale nepametam uz 🙂

1234lubka
25. jún 2014

@majuska7979 no deti to vedia....aj mne raz maly povedal ze mamka ma b rusku babetko ale to bola vtedy u nas jeho krstna a ona uz mala ridny brustek...tak asi preto to povedal 🙂 ale dostala som vtedy kramy dost podla mna "skoro", tak som zvedava teraz 🙂

majuska7979
25. jún 2014

@1234lubka Caves baby tak ja dnes 15dc...som robila ovu test včera poobede takze slabá druhá a dnes rano z druhého mocu a krásne //....ale nie ze by bola silnejsia..rovnaké..takze idem si odpozorovat tieto mesiace že kedy ovu býva...som zvedavá 🙂🙂🙂🙂 este som si všimla ze prsia mam vacsie a brutalnu chuť na túru mutu...takže to su asi priznaky ovu..idem si odpozotovat telo nech Ho viac spoznam 🙂🙂🙂🙂

majuska7979
25. jún 2014

@viwy moja buď rada že memas tehu príznaky ak vidím mejake baby vo nemôžu ani len jesť...uff

1234lubka
25. jún 2014

@majuska7979 tak sa dnes puste " do toho" a snad budes dalsia na rade // 🙂

1234lubka
25. jún 2014

@1234lubka potom mi aj ty posles testy :DD