Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
@majuska7979 nevies ako sa vola ta app na adroid co pocits plodne dni? mam konecne tablet s androidom tak by som len tsk zo srandy oskusala 😀 mala by byt bezplatna, neviem na akom fore bola debata o tej apke
@majuska7979
@1234lubka baby skúste piť grepový džús ale 100%-tný aj s dužinou alebo si nakúpte grepy a spravte džús... Je to vraj dobre na množstvo hlienu aj ja som popíjala džús asi 5 dní pred ovu a fakt som hlien spozorovala, nebolo ho veľa, ale predsa sa objavil... ale ovu som dostala myslím až niekedy na 5 či 6 deň...
aaaaaaa inač u doktora všetko OK, jupíííí! Podľa utz som 5+4 🙂 a objednaná som za 2 týždne a možno už bude aj srdiečko 🙂 🙂 🙂
@viwy kraaasa sa tesim s tebou 😉
@majuska7979
@1234lubka Baby, ďakujem 😵 Termín mám 23.2 ale mám počítať +- nejaké dni lebo som mala ovu, tak neskoro a aj mimi je zatiaľ malinké no vlastne včera bolo vidieť len gestačný vak, takže žiadne. Podľa ultrazvuku som 5+4 ale normálne podľa mrchy 6+1 ale doktor vôbec nerobil žiadnu paniku. Ja trošku stresujem, ale tak hádam bude všetko ok. Čakala som, že sa prcek ukáže aspoň trošku a videla som len čierknú machuľku ☹
@viwy neboj maly to vsetko dobehne..nediv sa jak ovu bola neskor ako u innych ludi..to je tych 7dni dozadu ... 😉 😉 😉 😉 😉 to je uplne normalne 😉 😉 😉 😉 😉
@majuska7979 Manžel je úplne v pohode, že vraj doktor vie lepšie ako ja 😀 a hneď bral fotku z ultrazvuku do práce 😅 Ja neviem, ale zatiaľ si to neviem užívať a len stresujem! Asi keď budem počuť srdiečko a vidieť prcka, tak sa ukľudním a hlavne to čítanie na koníkovi mi asi nerobí dobre... nektoré už mali toto a ono v tom týždni a ja nič.... no nemôžem sa porovnávať! Ach jo musím vypnúť 😉 a ďakujem za podporu 😉 🙂
@viwy musis vypnut este ak vies ze ovu prebehla neskor ako u innych..vsak vies...a neskor to male dobehne..ver mi...ja som si ista ze som otehu z drobcom 17dc...cize ovu prebehla urcite neskor nez u innych..tu v uk nemaju nic nablizsi scan je v 12 tt...cize mozno je to na nieco dobre 🙂 🙂 🙂 🙂 no a nakoniec sa mlady narodil v 39tt a vazil 3,53kg to ver mi ze dieta vsetko dobehne 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 takze tu by som nejako nestresovala 😉 😉 😉 😉 😉 vak ak by sa narodil tyzden neskor a to uz vtedy naberaju deti riadne na vahe...takze dobre ze sa aj skor narodil 4kg dieta porodit uff...
@viwy co stresujes? nemozes sa porovnavat z inymi, tie veci ohladom dietaka sa pocitaju z prihliadbutim na to ze cyklzs ma 28 dni a ovu 14den, ked som bola na sono 12tt tak jedna tam revala jak hysterka bo ze malucky plod bo co ked bude postih a nakoniec zenebola v 12tt ale len v 8...nic nestresuj...ty si otehotnela presne ako ja ale o mesiac neskor 😀 tvoje poslednr kramy boli 19 maj a moje 19 april 😀 😀 😀 a termin som mala 23 januar a ty 23 februar 😀 😀 😀 😀 a u dokiho som bola 2juna a az 8 bolo vidno srdiecko, takze aj ty na dalsej prehliadke nebojaj 🙂 🙂
@majuska7979 pijes vela vody 😉 bola neboj bola, kedy sa budes testoavat?? dane spolu?? ja najskor 35 dc dnes som 24
@1234lubka moja Kdeze ja nemám ani tehu testy a ani ich kupovať neplanujem;) možno ak bude meškať mrcha..tak vtedy urobím ...ale neverím ze som tehu...Kdeze...ja nemám take stastie..snazilkovat sme mali vcera a dnes a nic nebolo 🙂🙂🙂 takže uma nič z toho ale adpon budem vediet kedy prebieha ovu ;)
@majuska7979 ta sak mi tiezsnazilkujeme jak nesnazilkujeme...raz zacneme a nedokpncime...ale ked som mala plodne tento vikend tak je tam sanca...sak nemusime 10 krat...staci aj raz...
@majuska7979 tak ja mam jeden test...ked ovula bola dajme tomu 28meho tak kramy by som mala dostat tak okolo tak medzi 11-13.7 si myslim...tak som zvedava...
@1234lubka no odkedy som pila cajiky mrcha na 28dc...talze presne za 7dni co znamena ze som dnes 21dc.. 😉
@majuska7979 myslela som datum 28 🙂 to bol 21 dc 🙂 🙂 najskir na 35dc robim test
@majuska7979 Podla mna ked dostanes tak neskor...ked si mala ovulu okolo 20dc...
@majuska7979 inak tie caje nemozu aj uskodit?? No alchemilka sa mozeaj v tehotenstve ale neviem ako je to s tym mixom co je v tom jednotackom caji...agrokarpaty žensky čaj...neviem skopyrovat link v tablete 🙂 🙂
@1234lubka nemyslim ze by uskodili a uvidis ze mrcha pride 29dc tu bude ako na koni...
@majuska7979 sak das vediet 😉
beriete niekto Duphaston?
ano uy od decembra
@1234lubka no dojde neboj a možno dá vám zadari bez ovu testov...;) ja teraz píšem papiere do práce chcem ist na polovičný úväzok....tak uvidime
@1234lubka to ktorý do si???

@majuska7979 no cp vjes mozno uz bola...aj ja som citila prsia trosku vcera aj na bduchu take...ni neviem ako to opisat..citim proste ze sa nueco deje alebo bude diat...hlien som uz dva dni nekontrolovala..no uvidime 😉 drzne si palceky 😉 .tak sme si dali vcera aj dnes lebo mm nebolvpraci tak som zvedava, uz len cakat 😉 😉 😉 😉)))
@viwy sak to...ja viem ze z matkom som otehu na 17 18 den...posledna ms bola 19 a 5 sme mali nechraneny keksik 😉 😉 😉 😉 Raz...