icon

Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

natalyas
17. mar 2014

@dandas ved prave, ze tiez mam pocit, ze si nahovaram priznaky..manzel sa mi smeje, ze som uz polroka tehotna 🙂 ale ja verim, ze vsetko pride v pravy cas, vtedy ked ma... ja si vravim ze mame este dost casu..predsa len dcerka ma len 15 mesiacov..no chceli sme co najskor po sebe, aby som mohla ist skor do prace..

dada87
17. mar 2014

@dandas nezda sa mi to skoro ved nevieme kedy sa to podari moze to trvat aj 2-3 roky tak treba pracovat na tom.nasa mala teraz 3 roky dlho som o druhom nechcela pocut ale tento rok som nad tym uvazovala sak chceme mat 2 deti tak skor ci neskor ma to neminie 😝 mala ide v sept. do skolky z pracou to nieje bohvie co tak mohlo by sa zadarit ja nesledujem plodne dni ani neviem kedy ich mavam mnohe otehotneli aj mimo plodnych tak nechame to na nahodu.........

dandas
17. mar 2014

veru tak nevieme nikto kedy sa to podari aj ked zacinam rozmyslat ze si kupim ovulacne testy ale neviem ci to ma zmysel...ale tiez by som rada napojila jednu matersku na druhu a nie medzi tým skakat na 2-3 mesiace do roboty sak taku robotu si ani nenajdem 😝 ale nasa bude mat 3 az vo februari...ale nechcem aby bol medzi nimi velky rozdiel sak 9mesiacov kym babo vynosim, rok kým vyrastie aby sa spolu ako tak zahrali a to este ani necakame 😖 takze asi sa musime zacat viac snazit...drzim palceky aj vam 🙂

rybkaa
17. mar 2014

@dandas ovu testy sa určite oplatia, aspoň sa bude ľahšie triafať 🙂

jajka74
17. mar 2014

aj ja sa pridávam

nenullienka
18. mar 2014

Ahojte aj ja sa pridávam. Ja som HAK vysadila v decembri. V januári som bola u dr. na prehliadke, všetko O.K. Len cyklus mám 37 ale dr. povedal, že to je normálne a že sa to napraví. Tak som zvedavá. Ja mám ovu-testy kúpené, už som ich aj použila a krásne mi ukázali kedy bola ovulka, ale tehu sa nám nepodarilo. Nevadí ideme ďalej. Síce sme plánovali začať až od apríla lebo teraz prerábane rodičovský dom jedno komplat celé podlažie, žijeme v jednej izbe, ale povedali sme si, že to necháme na prírodu a uvidíme kedy sa zadarí. Tak držím všetkým nám palce 😉

tinka161
18. mar 2014

Ahojte 🙂 tak aj ja sa pridavam 🙂 vo februari som bola na ukonceni v 14tt kvoli vrodenej vyvojovej chybe :/ kyretaz mi nerobili, vsetko som "odrodila", prva mrcha mi vcera skoncila tak snad sa nam na konci mesiaca zadari 🙂 asi je to skoro, ale my po babatku neskutocne moc tuuuzime 🙂 a dievcata, vsetkym vam zelam moc moc stastia 🙂

dada87
18. mar 2014

@tinka161ahoj akoze si odrodila v 14 tt. to sa da . prepac ale prvy krat otom pocujem...

viera84
18. mar 2014

ahojte, ja sa tiez pridavam k vam a tento mesiac opat snazilkujeme, lepsie povedane tento tyzden kedze bude ovu. Minule tehu bolo ukoncene v decembri. Otehotnenie tam prislo po 8 mesiacoch snazilkovania, merania BT a robenia ovu testov, tak velmi dufam, ze tentokrat na otehu tak dlho cakat nebudem. 🙂

rybkaa
18. mar 2014

@viera84 ahoj, som rada že ťa opäť vidím a stretávame sa vo veselšej téme ako naposledy....tak držím palce, aby sa to tentoraz podarilo a čoskoro sme preskočili čo ja viem.....k decembrovkám? 😀

motorolka
18. mar 2014

Ahojte,kedze snazilkujeme od leta 2013 tiez zapadam do tejto diskusie 😉 Mate nejake typy co by mohlo pomoct pri PCO? Kazda rada mi je vzacna...

ellenie
autor
18. mar 2014

Zienky, ja som 8DPO tak cakam, ci sa zadarilo ci nie 🙂

viera84
18. mar 2014

@rybkaa tie decembrovky by som brala 😀

tinka161
19. mar 2014

@dada87 po 12tt sa uz kyretaz nerobi, ale vyvolava sa porod (zavisi to aj od velkosti plodu) 🙂 aspon tak to bolo vysvetlene mne, ked som sa na to pytala, tiez sa mi to zdalo neuveritelne, aby som v 14tt rodila babulku co mala len necelych 10cm 😒

bar12
19. mar 2014

@ellenie ahoj, ja som dnes 8dpo, tak cakame podobne 🙂

ellenie
autor
19. mar 2014

@bar12 a kedy budes testovat? 😀

bar12
19. mar 2014

@ellenie uz som dnes 😀 samozrejme biely ako stena!!! Najblizsie chcem v sobotu al v nedelu 🙂

ellenie
autor
19. mar 2014

@bar12 Ja skusim zajtra, to uz budem 10DPO, tak snad aspon dusik by sa mohol ukazat 😀

bar12
19. mar 2014

@ellenie no veru, to by sa uz mohol!!! 🙂 tak silno drzim palce!!!🙂

sammy91
19. mar 2014

Ahojte, pridavam sa k Vam, tento mesiac sme sa konecne odhodlali aj my 🙂 Dnes som 8dpo, tak uz len dufam.. Drzim Vam vsetkym palce..

tamuska18
19. mar 2014

Mne vyšiel bledučký duch..dúfam teda že už nemám vidiny 🙂 skúsim za 2-3 dni ms má prísť v utorok..tak uvidím

jellinga
19. mar 2014

Všetkým čakateľkám veľmi držim paste, nech mate // 😵 Ja čakám ovulku budúci týždeň, tak sa veľmi teším na snažilkovanie 😀 . Dufam, že sa tiež zadarí. Dajte vedieť ako ste dopadli. 😉

salsalady
19. mar 2014

Ahojte, aj my sme zacali, tak drzte palce 🙂

eri1212
19. mar 2014

Ahojte babenky 🙂 A som zas tu 😉 Babyyyy potrebujem poradit alebo radsej spytat. Mam aj taky problem ,ze ja mavam dost casto zapaly mocovych ciest. A bojim sa ,ze aj kvoli tomu sa nam nedari. Moze to byt aj kvoli tomu? Moze to s tym mat nieco spolocne? Ja sa bojiiiiiiiim ☹

rybkaa
20. mar 2014

@eri1212 mala by si to riešiť s gynekologičkou, lebo tieto zápaly nezvyknú robiť dobrotu....či majú priamy vplyv na to, že sa nedarí, to neviem, ale rozhodne je to nepríjemné a môže byť aj nebezpečné v tehotenstve, takže čo najskorej to treba riešiť

rybkaa
20. mar 2014

@ellenie no ako, testla si dneska? som zvedavááá 🙂

bar12
20. mar 2014

@eri1212 a uz sa dlho snazite? Ako casto ich mavas? Ono dost zalezi aj od toho, co vsetko mas postihnute pri zapale, ale s nedarenim sa to moze mat to, ze pri hojeni sa zapalu dochadza k zrastom a v pripade, ze je to v okoli vajcovodov, moze dojst k ich nepriechodnosti :( ale riesenie urcite existuje 🙂 laparka to vacsinou vyriesi.. Tak ale verim, ze to nie je tvoj pripad a o chvilu sa vam zadari 🙂

eri1212
20. mar 2014

@rybkaa Ahoj. Praveze sa na to stale liecim. Hlavne ked je vonku zima. Staci ak ma troska studensi vietor ofukne a mam zapal mocovych ciest. Dokiho som o tom informovala. Povedal,ze by to nemal byt problem. Ale citala som,ze to moze byt problem. Ze to moze viest k neplodnosti. No dufam nie. V pondelok idem k dokimu,tak to s nim este budem riesit. Mala by som si dat spravit niake testy? Su niake,ktore by som mohla ziadat? Zatial mi ziadne nerobil.

eri1212
20. mar 2014

@bar12 Snazime sa iba druhy mesiac. Joj dufam,ze take nic u mna nieje. Mavam ich dost casto.Za mesiac niekedy a 2 krat. V letnych mesiacoch vobec. Skor jesen,zima. Niekedy iba 2-3 dni a potom prejde,ale niekedy to trva dlhsie a vtedy uz idem k urologovi. Dufam,ze to problem nebude a zadari sa.

bar12
20. mar 2014

@eri1212 jaj tak to je velka sanca , ze sa vam v pohode podari.. Na to treba mysliet len ked sa nedari dlhodobo ☹ a beries casto atb kvoli tomu? Ja som tento mesiac tiez mala ☹ zrovna pred ovu..na vyske som tym trpela hadam aj 4x som brala atb, potom dlho nic a teraz zase, zabudla som na noc zavriet okno ☹ myslim, ze vysetrenia na to nie su okrem laparoskopie kedy by skontrolovali priechodnost, ale to fakt mozno az po roku snazenia.. Drzim palce!!