Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
Tak drzim palce aby sa zadarilo 🙂. A pouzivas ovu testy? A nevies nahodou u dokiho si mozem ziadat niake testy na plodnost? Alebo nieco take? Asi by som bola potom kludnejsia 😀
@eri1212 ja viem presne kedy mam ovulku, len sa nejak nedari ☹ a aby som si to potvrdila, tak som ovu testy pouzila raz 🙂 a potvrdilo sa...
Zalezi od gynekologa, ale vacsinou ta vysetri az po roku neuspesneho snazenia...najskor sa robi hormonalny profil, folikulometria, spermiogram a potom dalsie vysetrenia, keby bolo vsetko ok..
ahojte, dnes rano som si robila test, len som sa ponahlala s malou do skolky,potom som prisla domou,upratovala a uplne som na to zabudla teraz sa idem pozriet a tam taky takmer neviditelny dušik 😵 ,len neviem ci to tam bolo do tych 5minut,alebo neskor,dalsi tes nemam a lekaren 10km od nas tak sa mi nechce, inak som 24DC,ovulka pred 12 dnami a 8 dni meram bazalnu teplotu a je nad 37. Kramy by som mala mat v nedelu. asi mam pockat ci pridu ze? a potom robit test..
tak ja dnes druhy den pozitivny ovulacny testik (vzdy mam dva dni), tak je o vecerny program postarane. Dufam, ze buduci mesiac uz ovu zistovat nebudem musiet 😀
Ahojte babulky. Mne končí mrcha zajtra, chcem si meriať BT. Tak mám začať hneď deň po jej skončení. Mám aj ovu-testy tak aj tie potom použijem. Minulý mesiac som mala ovu test pozitývny na 15 DC no nič sa nezadarilo. Tak som si povedala, že skúsim meriať aj BT. Ale ak by sa to podarilo tak december je nás, dúúúúúfam 😉
Baby ja mam take stresy zo skoly teraz ze mam vajicko taak scvrknute ze ta spermia sa donho ani heverom nedostane
Ahojte, ja sa k vám tiež pridávam. Ak mi môžte poradiť, čo je to vlastne tá folikulometria ???
ahojte baby...takz sa k vam pridavam....ideme sa snazit o babatko cislo 2 ...a teraz naplne obratky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no baby takže od dnes začínam s Inofolicom 🙂
Zienky, ako som tu uz pisala som po UPT kvoli vrodenej vyvinovej chybe babatka a strasne moc chceme druhe, ale vo stvrtok som bola na kontrole a doktorka mi predpisala Polygynax kvoli zacervenanemu krcku...ma vyznam tento mesiac snazilkovat?
ahojte baby dnes som bola koli testom v meste 20 km kupila som 2. tie ruzove pepina tehotenske a doma idem robit a tam zlte, to su ovulacne nie asi ma porazi kto to pomiesal ale na zltom 2 ciarky tak asi ovulka ,stalo sa vam to alebo uz robia aj inej farby tt
@tinka161 ahoj asi by som ešte počkala aby si sa dala úplne do poriadku. A dr. čo povedala, nespýtala si sa jej čo ona hovorí na prípadné tehotenstvo?
Tak nam sa zadarilo! Sme tehu 🙂
Ahojte mozno mi budete vediet poradit. 8.3. som dostala mrchu ktora trvala 3 dni a bola velmi slava. inokedy ju mavam 5 dnovu a silnu. dokonca som mala silne bolesti pocas mrchy ( musela som si dat 2 tabl. aby bolesti ustupili ). od konca mrchy mam mierne bolesti v podbrusku a naliate prsia. som unavena prespim aj 12 hodin. niektore vone mi vadia. ale robila som si test a negativny.

@bar12 Az tak casto neberiem atb. Momentalne beriem kvapky od bylinkara. Zatial mi to pomaha. Uz skusam aj alternativnu medicinu. Nechcem sa stale pchat tabletkami. Aj u mna na cas preslo a potom zas. Viem,ze by som to este riesit velmi nemusim lebo je to kratky cas co sa pokusame,ale ja uz mam take scenare v hlave,ze des a hroza 🙄 . Aj vy snazilkujete?