icon

Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

eri1212
20. mar 2014

@bar12 Az tak casto neberiem atb. Momentalne beriem kvapky od bylinkara. Zatial mi to pomaha. Uz skusam aj alternativnu medicinu. Nechcem sa stale pchat tabletkami. Aj u mna na cas preslo a potom zas. Viem,ze by som to este riesit velmi nemusim lebo je to kratky cas co sa pokusame,ale ja uz mam take scenare v hlave,ze des a hroza 🙄 . Aj vy snazilkujete?

bar12
20. mar 2014

@eri1212 jasne chapem 🙂 ale nesmies mysliet na to najhorsie 🙂 najlepsie by bolo nemysliet na to vobec 🙂 hej, my snazilkujeme od decembra, len som sa trochu zatulala do inej diskusie 😀

eri1212
20. mar 2014

Tak drzim palce aby sa zadarilo 🙂. A pouzivas ovu testy? A nevies nahodou u dokiho si mozem ziadat niake testy na plodnost? Alebo nieco take? Asi by som bola potom kludnejsia 😀

bar12
20. mar 2014

@eri1212 ja viem presne kedy mam ovulku, len sa nejak nedari ☹ a aby som si to potvrdila, tak som ovu testy pouzila raz 🙂 a potvrdilo sa...
Zalezi od gynekologa, ale vacsinou ta vysetri az po roku neuspesneho snazenia...najskor sa robi hormonalny profil, folikulometria, spermiogram a potom dalsie vysetrenia, keby bolo vsetko ok..

mirisel
20. mar 2014

ahojte, dnes rano som si robila test, len som sa ponahlala s malou do skolky,potom som prisla domou,upratovala a uplne som na to zabudla teraz sa idem pozriet a tam taky takmer neviditelny dušik 😵 ,len neviem ci to tam bolo do tych 5minut,alebo neskor,dalsi tes nemam a lekaren 10km od nas tak sa mi nechce, inak som 24DC,ovulka pred 12 dnami a 8 dni meram bazalnu teplotu a je nad 37. Kramy by som mala mat v nedelu. asi mam pockat ci pridu ze? a potom robit test..

bar12
20. mar 2014

@mirisel to by bolo idealne 🙂

mirisel
20. mar 2014

@bar12 myslela som si 🙂 len som to potrebovala niekomu povedat,resp.napisat lebo nena zmysel aby som tym zatazovala niekoho z mojho okolia.v bytovke som tu najmladsia a tie starsie rocniky by sa na mna divali ako na blazna 😒

ellenie
autor
20. mar 2014

@rybkaa nie, netestla, az zajtra 🙂 Mala som tazku noc, dcera v noci vracala, tak sme okolo nej lietali, tak som rano zabudla testnut 🙂

rybkaa
20. mar 2014

@mirisel ano, počkaj do nedele, ak neprídu, v pondelok urob test 🙂 lebo duch sa mohol objaviť až po limite a vtedy je už výsledok skreslený

rybkaa
20. mar 2014

@ellenie juj, tak nech je dcérka čo najskôr opäť fit a zajtra nech čiarky svietia na teste 🙂

viera84
20. mar 2014

tak ja dnes druhy den pozitivny ovulacny testik (vzdy mam dva dni), tak je o vecerny program postarane. Dufam, ze buduci mesiac uz ovu zistovat nebudem musiet 😀

nenullienka
20. mar 2014

Ahojte babulky. Mne končí mrcha zajtra, chcem si meriať BT. Tak mám začať hneď deň po jej skončení. Mám aj ovu-testy tak aj tie potom použijem. Minulý mesiac som mala ovu test pozitývny na 15 DC no nič sa nezadarilo. Tak som si povedala, že skúsim meriať aj BT. Ale ak by sa to podarilo tak december je nás, dúúúúúfam 😉

nikusm
20. mar 2014

Baby ja mam take stresy zo skoly teraz ze mam vajicko taak scvrknute ze ta spermia sa donho ani heverom nedostane

romana311
20. mar 2014

Ahojte, ja sa k vám tiež pridávam. Ak mi môžte poradiť, čo je to vlastne tá folikulometria ???

majuska7979
20. mar 2014

ahojte baby...takz sa k vam pridavam....ideme sa snazit o babatko cislo 2 ...a teraz naplne obratky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

snehulienka99
21. mar 2014

no baby takže od dnes začínam s Inofolicom 🙂

bar12
22. mar 2014

@ellenie u mna dnes 11dpo test biely ☹ dufam, ze dcerka je uz ok! 🙂

ellenie
autor
22. mar 2014

@bar12 no u mna to iste. Testy stale biele☹ mala je uz ok 🙂

tinka161
22. mar 2014

Zienky, ako som tu uz pisala som po UPT kvoli vrodenej vyvinovej chybe babatka a strasne moc chceme druhe, ale vo stvrtok som bola na kontrole a doktorka mi predpisala Polygynax kvoli zacervenanemu krcku...ma vyznam tento mesiac snazilkovat?

dada87
22. mar 2014

ahojte baby dnes som bola koli testom v meste 20 km kupila som 2. tie ruzove pepina tehotenske a doma idem robit a tam zlte, to su ovulacne nie asi ma porazi kto to pomiesal ale na zltom 2 ciarky tak asi ovulka ,stalo sa vam to alebo uz robia aj inej farby tt

nenullienka
22. mar 2014

@tinka161 ahoj asi by som ešte počkala aby si sa dala úplne do poriadku. A dr. čo povedala, nespýtala si sa jej čo ona hovorí na prípadné tehotenstvo?

bar12
22. mar 2014

@dada87 ak je velmi nepravdepodobne aby si mala ovulku, tak ti aj ovu test moze potvrdit tehotenstvo 🙂

bar12
22. mar 2014

@ellenie a kedy mas dostat ms? Este mame sancu 🙂 a fajn, ze malinka je uz ok 🙂

ellenie
autor
22. mar 2014

@bar12 no ja neviem, ja mam totiz nepravidelnu MS, raz mam 22DC, potom zase 24DC, naposledy som mala dokonca 33DC, dnes som 31DC, tak neviem, ale uz spinim, tak si myslim, ze vecer alebo zajtra uz dojde...

bar12
22. mar 2014

@ellenie ☹ nemusla by ... Ja cakam v utorok al stredu..

viera84
22. mar 2014

@dada87 ja som posledne tehu zistila ovulacnym testom. Na tehu boli ciarky az neskor, takze potvrdzujem ze aj ovu testy potvrdia tehu. Ak by si ovulku teraz nemala mat tak je pravdepodobne ze si tehu. Ale odpoved ohladom farby a druhu testu ti neviem.

natalyas
23. mar 2014

Tak nam sa zadarilo! Sme tehu 🙂

sstalynda
23. mar 2014

Ahojte mozno mi budete vediet poradit. 8.3. som dostala mrchu ktora trvala 3 dni a bola velmi slava. inokedy ju mavam 5 dnovu a silnu. dokonca som mala silne bolesti pocas mrchy ( musela som si dat 2 tabl. aby bolesti ustupili ). od konca mrchy mam mierne bolesti v podbrusku a naliate prsia. som unavena prespim aj 12 hodin. niektore vone mi vadia. ale robila som si test a negativny.

siska765
23. mar 2014

@sstalynda hmmm zbehni ku gynekologovi alebo pockaj este tyzden a urob znova test,mozno nejake hormonalne zmeny,stres,alebo mimi 🙂

sstalynda
23. mar 2014

@siska765 este pockam. mozno pockam aj pokial bude mat prist mrcha v aprili...