icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

zuzannaaa
30. mar 2015

@zmuzmu ako dlho sa snazite? Presne tak aj ja som testovala pred a nic ... Ani ja uz nebudem tento tyzden ma prist mrcha dufam ze nepride Tes si spravym az potom ....
Uz ma boli pod bruskom vera aj dnes a aj krize a pichanie Mozno sa pripravuje mrcha alebo. To druhe .... Ja neviem lebonpredtym som to nikdy nevnimala a neskedovala vies co myslim

zmuzmu
30. mar 2015

@zuzannaaa no ja synceka este kojim, tak som mrchu dostala len v januari, takze odvtedy... Teda neda sa nam nejak extra snazit, lebo pri malom nie je casu a ani ro nechcem silit, ale bola by som rada, keby to bolo cim skor. Ale viem, ajo to myslis, ze clovek si zrazu zacne vsimat kazde pichnutie v brusku, kazdu mensiu unavu ci nevolnost... Ono to lezie na mozog. Ked sme sa snazili pri prvom , tak uz som bola zmagorena. Potom som si zakazala akekolvek sledovanie a testovanie sa a hned v ten mesiac sa zadarilo 🙂

33aduska33
30. mar 2015

@nicolettka2126 ahoj, sme na tom presne rovnako, ja som 27,3,2015 tiez bola 13DC tak dufajme, ze v aprili uz budeme //

zuzannaaa
30. mar 2015

@zmuzmu mi tento 5 mesiac ...... Pravdu povedat je to unavujuce a stresujuce to vsetko sledovat aj ten cyclo tes baby a aj testy si robit predcasne a vsetko to uz ma to unavylo.... Tenot mesiac aom to vyriesila s ovu testami to sa este dalo a teraz cakam kym bude mrcha uz sa nestersujem ..... Ten este len pride ked dostanem menstruaciu ... Ale ja dufam ze nie 🙂
Tak chcete mat dve barazz aj ja by som tak chcela ....... Ach Pan Boh da 🙂

wewitta
30. mar 2015

@pinuska19
@nicolettka2126
@weronika94 - ahojte babulky aj ja som bola dnes na nákupe : kyselina listová + 3 testy 😎 🙂 opatrujte sa mi, mne to dnes išlo v práci straaašne pomaly, stále som si do diára nakúkala a krúžkovala mená,čo sa mi páčia 😀 😅 😵

zmuzmu
30. mar 2015

@zuzannaaa urcite to pride v tom spravnom case, drzim palce. No mne meska menzes a aj tak neviem na com som , to je svinstvo 🙂

weronika94
30. mar 2015

@wewitta ahoooj moja...tak uz si zabezpecenaaa aha na nu 🙂 🙂 cim blizsie tym pomalsie to pojde a viac nato budeme mysliet 🙂 🙂 ...ja som zabila den ucenim a varenim a upratovanim ..takze sa to dalo 🙂

nicolettka2126
autor
30. mar 2015

@33aduska33 pevne verim ze ano asi by som vyskocila z koze od radosti kebyze sa zadari na prvy raz 🙂
Tak si drzme navzajom palce 🙂

nicolettka2126
autor
30. mar 2015

@wewitta ahooooooj, aj ja som si dnes kupila kyselinu listovu aj spapala som uz jednu bobulku tak mam lepsi pocit 🙂
Testy nemozem kupovat lebo by ma to lákalo uz tyzden dopredu robit experimenty 😀
Cize ja osobne test kupujem az najskor v den ms 🙂 Ak ma samozrejme nepredbehne 🙂

nicolettka2126
autor
30. mar 2015

@weronika94 tak aspon ti to zbehlo, ro je podstatne 🙂
Ja som este stale v robote padne mi az o 8mej a teraz mam dlhy tyzden tak to snad zbehne raz dva 🙂

wewitta
30. mar 2015

@weronika94 - chichi 😅 😵 keď už som tam bola,rovno som sa vyzbrojila 🙂 ale schovala som si ich nech ma nelákajú. Tak si mala pohodový dník 🙂 ale popri učeniu v hlave bábätinko však 🙂 to poznám.
@nicolettka2126 - moja aj ja mám lepší pocit, keď som si dala prvú tabletočku, prekvapilo ma aké sú malinké 🙂 - nepredbehne! nemôže ...juuj tak nech Ti to rýchlo ubieha, robíš aj cez sviatky? baby inak mne sa snívalo ešte pred 3 dňami o rybách a úplne som na to zabudla,včera večer pozerám snár a niečo sa mi marilo, že to znamená s deťmi a výklad snu : vidieť ryby - prírastok do rodiny 😵

weronika94
30. mar 2015

@wewitta aj tak ta budu lakat 😀 .... jeeeeej no bodaj byy sa to splnilo, mala by si mat castejsie take sny i kazdy den 🙂 @nicolettka2126 jooj sa narobis teda..nech to ubieha rychlo, aby si si mohla co najskor vylozit nohy 😀...

nicolettka2126
autor
30. mar 2015

@wewitta noooo tak ty to mas potom jasne 😉 😉
Jednoznacne budes tehula 🙂
No ja teraz robim dnes, zajtra, stvrtok, piatok a v sobotu 🙂

nicolettka2126
autor
30. mar 2015

@weronika94 dakujem snad to zbehne nejako 🙂

wewitta
30. mar 2015

@weronika94 ja vieeeem 🙂 😀 ale budem odolávať 🙂 videla som dve ryby na tanieri ale nepamätám si, či som ich v sne jedla alebo čo, iba som ich videla...bohvie 🙂
@nicolettka2126 - pôjde to ako voda uvidíš 🙂 nebojte baby ani sa nenazdáme a budeme tu mať další pondelok takto o týždeň.... 😵

nicolettka2126
autor
30. mar 2015

@wewitta no moja uz ked bude buduci pondelok tak to uz bude supeeeeer 🙂
A inak dievcence aj mate nejake vnutorne tusaky ci sa zadarilo alebo nie? 🙂

weronika94
30. mar 2015

@nicolettka2126 @wewitta mna dnes pichalo vo vajecniku strasne ......😀

wewitta
30. mar 2015

@nicolettka2126 ja práve, že mám ale neviem či si to len nenahováram? 🙂 a ty Niki?

wewitta
30. mar 2015

mňa bolia prsia už tretí deň a pichá ma v podbrušku sem tam....kedy môže byť už uhniezdovanie 3 dni od ovu?

nicolettka2126
autor
30. mar 2015

@wewitta a mas pocit ze to vyslo?? 🙂
Ja neviem, asi mam az priveľký strach uverit ze by to mohlo vyjst takto sup sup 🙂
Cize moj pocit opantava strach a kvoli tomu strachu mam potom pocit ze urcite pride mrcha..ale verim verim ze sa mylim Evicka 🙂

nicolettka2126
autor
30. mar 2015

@weronika94 inak aj mna dnes pichalo vo vajecniku v tom istom ako ked sme sa snazili 🙂 Tak dufam ze toto neni ovu 🙂

wewitta
30. mar 2015

ja sa to bojím zakríknuť 🙂 tiež mi strach zabraňuje,čokoľvek si myslieť,ale zas v duchu...... v kúúúúútiku duše aj áno 🙂 🙂 nesmieme sa báť 🙂
@weronika94
@nicolettka2126

nicolettka2126
autor
30. mar 2015

@wewitta neviem ci si dobre pamatam aae mari sa mi nieco okolo 5dni ale to uz je asi cely proces od zaciatku do skoncenia uhniezdovania.Ale jr dost mozne ze sa mylim tak ma neber prilis vazne 🙂

weronika94
30. mar 2015

Wewitta 5-10 dni od ovu som vycitala ...

wewitta
30. mar 2015

@nicolettka2126 lebo ma zaujíma, že či to my ucítime, to uhniezdovanie 🙂 teraz ale neviem, či bola vtedy ozaj ovulka alebo možno o deň skôr...no nejdeme sa tým zapodievať, ideme len pozitívne myslieť a predstavovať si výsledok v náš prospech 😵 😵

weronika94
30. mar 2015

@nicolettka2126 aj mna presne v lavom 🙂 @wewitta myslim si ale ze to moze byt orientacne ..takze babule len tak dalej 🙂 nech je tych priznakov coraz viac 😀

nicolettka2126
autor
30. mar 2015

@wewitta
@weronika94
Joj duevcence cjcela by som mat pridtroj ktorym by som videla do svojho vnutra a vedela bx som aspon ci sa tam nieco deje 😀 😀
Uz mi hrabe 😀

wewitta
30. mar 2015

mňa pichá v celom podbrušku,raz tam raz tam, dúfam, že je to to, čo to má byť 🙂 🙂 moja ver mi, že aj ja by som chcela ten prístroj 🙂 niekto ani nevie a veľmi nechce a čaká a my tak chceme.....musíme to brať s nadhľadom ako oni a potom sa to podarí 🙂 🙂

red_cat
30. mar 2015

Ahojte🙂 smiem sa pridať? Nech v tom nie som taká sama 🙂 Sme už rok manželia (teraz 5.4. máme 1.výročie) a pred pár dňami sme si povedali, že je čas a necháme tomu voľný priebeh 🙂 No ja som človek čo chce mať všetko hneď a zaraz a tak už ani na nič iné nemyslím :D

wewitta
30. mar 2015

@red_cat Vitaj 🙂 a gratulujem k výročiu 🙂 dobre ste sa rozhodli 🙂 som taká istá,preto sa neviem dočkať,kedy sa to podarí,lebo najradšej by som bola, keby to vyšlo na 1 šup ale jasné, že to každá žena 😵 držím palce, koľký si DC? 🙂