icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

red_cat
30. mar 2015

@wewitta dnes 15ty DC 🙂) tak som v napätí, či sa podarí na prvý pokus 🙂 už tu baby spomínali Calibrum baby plan..tak zajtra rozmýšlam že kúpim keďže nie som moc milovník zeleniny , tak aspon nejaké vitamíny a minerály nech mám...chcem mať pocit že aspon nejako môžem tomu dopomôcť 🙂) držím palce aj vám ostatným 😀

nicolettka2126
autor
30. mar 2015

@red_cat ahooj vitaj medzi nami drzime palceky aby si aj ty bola tehulka 🙂
A tiez sa pridavam k tej tvojej vlastnosti ze chces mat vsetko ihned, ja som presne taka ista 😀
Ked si zaumienim nieco tak okamzite to chcem 😀

weronika94
30. mar 2015

@red_cat vitaj buduca tehulka medzi nami 🙂 ...drzim palce 🙂

lucinka3289
31. mar 2015

Dnes rano 26dc

ajulcca
31. mar 2015

@lucinka3289 jeeeeej, veeeľka gratulácia maminka 🙂

lucinka3289
31. mar 2015

@ajulcca dakujem 🙂

nicolettka2126
autor
31. mar 2015

@lucinka3289 jeeeeeejoooooo prvy ppzitivny testik v skupinke 😵
Obrovska gratulacia tehulka 🙂 🙂 🙂 🙂
Dufam ze aj my budeme pokračovať v tvojich slapajach 🙂
Poriadne tu roztrus tehu bacilky 🙂 🙂

lucinka3289
31. mar 2015

@nicolettka2126 dakujem drzim vsetkym palce

margotka112
31. mar 2015

@margotka23 od svadby t.j v Máji 2 roky ale nikdy sme nesledovali kedy mám ovu ani nič také. Až koncom min. roka som sa rozhodla zájsť za gyn. a ten zistil,že neni ovu tak beriem tabletky. Tento mesiac konečne zabrali,on mal asi väčšiu radosť ako ja ked uvidel folikul,ale mám aj super kolegyne mala som min. týždeň dovolenku,vraj nech niesom v strese,tak si podelili robotu,a tento týždeň je krátky. A aj manžel je úžasný. A pozitívum mám asi od okolia, 2 kolegyne nevedeli otehotnieť a nakoniec sa podarilo.Jedna v decembri potratila,a v apríli si už hovela doma na PN a to mala 41r. Takže trpezlivosť ruže prináša 🙂

2berry
31. mar 2015

@ajulcca Supeer, gratulujem 🙂 Dúfam, že to takto pôjde ďalej a postupne všetky budeme pridávať takéto dobré správy 🙂 🙂

majjka1985
31. mar 2015

Ahojte snažilky, budúce maminky 🙂 Pridávam sa k Vám, keďže skupinka februárové snažilky je pre mňa už neaktuálna. Keďže sme so snažením začali od februára a prvý pokus nevyšiel, tak sme pokračovali v marci. A tak to vyzerá, že to vyšlo. Už druhý deň mi mešká mrcha a v kúpeľni ma čakalo takéto prekvapenie...

ajulcca
31. mar 2015

@2berry to nie mne, to pre lucinku3289 🙂 ona mala pozitiv tehu testík 🙂

nicolettka2126
autor
31. mar 2015

@majjka1985 waaau super gratulujem z celeho srdiecka 🙂
Len tak dalej nech sa to tu plni pozitivnymi testikmi 🙂
Hned ma clovek lepsi den a viac nadeje 🙂

2berry
31. mar 2015

@ajulcca Jeej, prepáč, zle som klikla 🙂
@lucinka3289 Tá predošlá správa patrila tebe... ešte raz veľká gratulácia 🙂

2berry
31. mar 2015

@majjka1985 Gratulujeeem 🙂 Veru, takéto pozitívne správičky hneď zlepšia deň, dokonca aj takýto upršaný ako je u nás 😉

mirrina
31. mar 2015

Pridávam sa tiež k vám žienky.. 😉

nicolettka2126
autor
31. mar 2015

@mirrina vitaj snazilka a buduca tehulka 😉

weronika94
31. mar 2015

no ale ste mi vycarili usmev na perach 🙂 🙂 🙂 ..gratulujem tehulky 🙂 🙂

majjka1985
31. mar 2015

@weronika94
@2berry
@nicolettka2126 Ďakujem Vám, snáď bude všetko oky 😉 Od rána sa mi neskutočne točí v hlave, tak len sa tak motkám po dome 😒 Hnmmm, tak rozmýšľam, že to trošku skoro na príznaky tehu, či? Pri prvom som nič také nemala, ani som nevedela, že som tehu, tak mi bolo perfektne 😀

nicolettka2126
autor
31. mar 2015

@majjka1985 jasnacka ze priznaky tehu, alebo este by som tipovala ze ta moze trošku motkat aj z pocasia.Sa meni zo dna na den a clovek ma potom take zvlastne tlaky.Ak sa ti da tak vyloz nožičky a oddychuj 🙂

weronika94
31. mar 2015

isto aj pocasie robi svoje....u nas snezi 🙂 🙂 🙂 🙂

misicka35
31. mar 2015

Ahojte snažilky... Čakateľky... 🙂 Môžem sa k vám pridať? V januári som mala MA a teraz v marci sme už pomaličky začali skúšať, tak dúfam, že to nebude až tak dlho trvať a zadarí sa a dúfam, že už úspešne... Mršku čakám, nečakám až okolo 14 takže ešte ďalekooooo.... Tak si budem držať palce a rovnako aj vám samozrejme 🙂

nicolettka2126
autor
31. mar 2015

@misicka35 ahoooj vitaj medzi nami cakatelkami 🙂
Drzim palce aby sa zadarilo 🙂
A ovu uz bola? 🙂

misicka35
31. mar 2015

@nicolettka2126 Ďakujem pekne 🙂 No podľa môjho neodborného pocitu bola práveže hneď po mrche, divné, ale bolelo ma aj podbruško a aj hlien som mala riedky vodový, tak si myslím, a dúfam, že som sa nezýlila ;) Predtým som mala cyklus pekný 28 dňový. Teraz po kyrete mám 31 a trval 8 dní, tak dúfam že sa nič nestalo a ovulka bola...

red_cat
31. mar 2015

Tak, dnes začíname🙂 Milá pani lekárnička mi asi 15minut porovnávala obsah účinnej latky v rôznych doplnkoch a vyhral to na celej čiare Femibion 😀 Pekný deň budúce mamičky! 😝

misicka35
31. mar 2015

@red_cat Aj ja ho beriem už vyše dvoch týždňov, tak uvidíme, či je taký dobrý ako všetci hovoria 😝 Ja od kyretu beriem aj Gynex, tak moooc dúfam, že niečovz toho pomôže... Uvidíme, nie? ;)

lucinka3289
31. mar 2015

@red_cat aj ja beriem femibion 🙂

red_cat
31. mar 2015

Dievčatá, ešte ma napadá, ako toto ,,snaženie,, berie Váš partner??? Ja som z môjho manžela trošičku sklamaná, on sa nevie tak nadchúť ako ja...O dieťatku mi hovorí už 2-3 roky, že by chcel rodinku, no ja som sa zatial na to necítila. Teraz, keď sme si prestali dávať pozor, znamenalo to pre mňa veľa, ako keby sme náš vzťah posunuli ešte vyššie a...som zase ako zalúbená puberťáčka:D Keď som mu vravela o doplnkoch výživy, nevyjadril sa, keď som ho volala do lekárne, tváril sa že zabudol a mne bolo blbé tlačiť na pílu, tak som dnes šla sama. Keď sa mi strašne páčili papučky pre bejby a chcela som ich ako taký symbol mať doma, aby som sa mohla potešiť, vždy keď mi na ne padne zrak, on to zamietol, povedal že dieťa nečakáme tak čo vymýšlam. Viem že nejde o nič vážne, je to asi len rozdielnosťou našich pováh...len som sa chcela spýtať, ako ste na tom Vy...či od partnera cítite podporu a nadšenie, alebo práve naopak...Cítim sa v tom dosť sama, občas by som sa potrebovala porozprávať o budúcnosti, čo nás čaká, keď......no nie je s kým.

majjka1985
31. mar 2015

@red_cat Asi Ťa nepoteším, ale u nás je to skoro ideálne. MM mi ešte aj vitamínky kúpil sám, včera tehu testy, keďže mi došli... Proste sa stará a túži po druhom bábätku tak, ako ja. Ale zase neber to nejak tragicky, chlapi sú raz takí 😕 Rozmýšľajú inak ako my, a všetko prežívajú inak. Takže žiadna tragédia 😉

weronika94
31. mar 2015

@red_cat Môj snubenec sa tesi tak potichucku aby to nezakrikol.. ale vidno na nom ze je nedockavy tak ako ja 🙂 prezivame to spolu 🙂.....