Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@lucinka3289 a odkedy asi sa ti " nafúkli " prsia?
@misicka35 21 dc a 26dc uz bol pozitivny test
Bambulky dnes akurat pred chvilockou som tu mala jednu zakaznicku, bola v 6.mesiaci tak sme hodku a pol prekecali o tehu o jej pocitoch atd a ked som sa uz s nou lucila tak jej vravim ze dufam ze ste tu na mna riadne roztrusili tie bacilky 🙂
A ona ze no to nieee tak treba ze to si musite chytit brusko, tak si hned kabat rozopla a ze pohladkajte si 🙂
Tak snad to zaberie 🙂 🙂
Ale velmi velmi zlata bola milo som bola prekvapena z jej pristupu a reakcii 🙂
@babatenko - jeeeej čiaročkyyy 🙂 🙂 🙂 tfuj tfuj tfuj, už budú len silnieť 🙂 🙂
@lucinka3289 - gratulujeeeem ♥ a je to potvrdené 🙂 🙂 koľký si DC? 🙂
@nicolettka2126 - moja ešteže si si pochytkala bruško, nech sa len pekne nalepí 🙂 🙂 o chvíľku budeme mať aj my také 🙂 🙂
@wewitta dnes 28dc
@lucinka3289 krása 🙂 blahoželám a prajem príjemné tehuľkovanie 🙂 🙂
@wewitta dakujem tebe drzim palceky nech sa ti to cim skor podari 🙂
@lucinka3289 ďakujem veeeeeľmi pekne 🙂 🙂 teším sa s tebou 🙂🙂 dúfam, že sa k Vám všetkým čoskoro pridáme aj s Niki,Veroničkou a všetkými čo sme tu a túžime po najkrajšom a najvzácnejšom na svete ♥
@majjka1985 supeeer,gatulujem ak som ti ešte nepovedala,nech všetko prebieha v najlepšom poriadku a príjemné najkrajšie obdobie ti želám 🙂🙂
@wewitta Ewinaaaa tosi kraasne napisala 😉 MY sa pridamee 🙂 🙂 veriiiiim 😉 pribudli nejake priznaky ci zatial rovnako??
@weronika94 jednoznačne moja 🙂🙂 u mňa viac menej rovnako, stále podbruško + prsia .. ale som od včera nervózna neskutočne 😀 a u teba ako? 🙂
@wewitta zlatooo co toooo?? len tak daleeej 🙂 😉 mna dnes bruchooo taz pichanie raz slabe krce ..neviem co si mam o tom mysliet 😒
ahojte kočky, rada by som sa pridala k vám....som tu nová, len dnes som sa zaregistrovala 🙂 síce sa už snažíme 10mesiacov ale hádam tento mesiac to už víde 🙂
@bejby212 vitaaaj medzi nami 🙂 🙂 ...verim ze tento mesiac bude plodny 🙂 🙂 🙂 ako zatial same pozit spravy....a uz cakate na vysledok ci len sa idete snazit?
@bejby212 tfuj tfuj tfuj bodaj by neprisla 😉 🙂
@bejby212 ...ja hlasim 21DC 🙂 🙂
@weronika94 a kedy ocakavas teda neocakavas ms?a aky dlhy mas cyklus?
@weronika94 neviem čo to 🙂 aj priateľ, že fakt som asi tehotná, vrčím po ňom 😀 nechtiac 🙂 moja ja takisto pichanie,raz silnejšie raz po celom podbrušku ...tiež neviem čo si o tom myslieť...
@bejby212 - vitaj 🙂 držím palce,aby tento mesiac bol víťazný 🙂 chystáš sa testovať skôr ako pred 8.4.?

@misicka35 brusko sem tam pich e a prsia su len plnsie ale nebolia