icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

lucinka3289
2. apr 2015

@misicka35 brusko sem tam pich e a prsia su len plnsie ale nebolia

bumibo
2. apr 2015

@ajulcca nie nebol z rannehe. No práveže hned ako uschne zjavi sa..preto si myslím, ci to nemôže presvitat niečo

misicka35
2. apr 2015

@lucinka3289 a odkedy asi sa ti " nafúkli " prsia?

lucinka3289
2. apr 2015

@misicka35 21 dc a 26dc uz bol pozitivny test

ajulcca
2. apr 2015

@misicka35 ja myslím, že budúci týždeň už nedostaneš ms, ked si dnes 6DPO, podľa tvojich pocitov, by to tak aj sedelo, toho 9.4 bude termín ms, ktorá nepríde, len sa poriadne nakaz tehu bacilmi. 🙂

ajulcca
2. apr 2015

@bumibo juuuj, zajtra ráno si urob z prvého ranného, tam je koncetrácia hcg najvyššia, lebo sa pozbiera z celej noci. Ale ked ti aj poobede takto pekne ukazuje, tak nie je o čom, JE TO TAM! 🙂

bumibo
2. apr 2015

@ajulcca dam vedieť🙂..pri prvom som mala deň pred mrxhou riadne kolaje

nicolettka2126
autor
2. apr 2015

Bambulky dnes akurat pred chvilockou som tu mala jednu zakaznicku, bola v 6.mesiaci tak sme hodku a pol prekecali o tehu o jej pocitoch atd a ked som sa uz s nou lucila tak jej vravim ze dufam ze ste tu na mna riadne roztrusili tie bacilky 🙂
A ona ze no to nieee tak treba ze to si musite chytit brusko, tak si hned kabat rozopla a ze pohladkajte si 🙂
Tak snad to zaberie 🙂 🙂
Ale velmi velmi zlata bola milo som bola prekvapena z jej pristupu a reakcii 🙂

wewitta
2. apr 2015

@babatenko - jeeeej čiaročkyyy 🙂 🙂 🙂 tfuj tfuj tfuj, už budú len silnieť 🙂 🙂
@lucinka3289 - gratulujeeeem ♥ a je to potvrdené 🙂 🙂 koľký si DC? 🙂
@nicolettka2126 - moja ešteže si si pochytkala bruško, nech sa len pekne nalepí 🙂 🙂 o chvíľku budeme mať aj my také 🙂 🙂

wewitta
2. apr 2015

@bumibo - vidím ich! skús o dva dni, vraj každé dva dni HCG stúpa však? 🙂

lucinka3289
2. apr 2015

@wewitta dnes 28dc

wewitta
2. apr 2015

@lucinka3289 krása 🙂 blahoželám a prajem príjemné tehuľkovanie 🙂 🙂

lucinka3289
2. apr 2015

@wewitta dakujem tebe drzim palceky nech sa ti to cim skor podari 🙂

wewitta
2. apr 2015

@lucinka3289 ďakujem veeeeeľmi pekne 🙂 🙂 teším sa s tebou 🙂🙂 dúfam, že sa k Vám všetkým čoskoro pridáme aj s Niki,Veroničkou a všetkými čo sme tu a túžime po najkrajšom a najvzácnejšom na svete ♥

wewitta
2. apr 2015

@majjka1985 supeeer,gatulujem ak som ti ešte nepovedala,nech všetko prebieha v najlepšom poriadku a príjemné najkrajšie obdobie ti želám 🙂🙂

weronika94
2. apr 2015

@wewitta Ewinaaaa tosi kraasne napisala 😉 MY sa pridamee 🙂 🙂 veriiiiim 😉 pribudli nejake priznaky ci zatial rovnako??

wewitta
2. apr 2015

@weronika94 jednoznačne moja 🙂🙂 u mňa viac menej rovnako, stále podbruško + prsia .. ale som od včera nervózna neskutočne 😀 a u teba ako? 🙂

weronika94
2. apr 2015

@wewitta zlatooo co toooo?? len tak daleeej 🙂 😉 mna dnes bruchooo taz pichanie raz slabe krce ..neviem co si mam o tom mysliet 😒

bejby212
2. apr 2015

ahojte kočky, rada by som sa pridala k vám....som tu nová, len dnes som sa zaregistrovala 🙂 síce sa už snažíme 10mesiacov ale hádam tento mesiac to už víde 🙂

weronika94
2. apr 2015

@bejby212 vitaaaj medzi nami 🙂 🙂 ...verim ze tento mesiac bude plodny 🙂 🙂 🙂 ako zatial same pozit spravy....a uz cakate na vysledok ci len sa idete snazit?

bejby212
2. apr 2015

@weronika ďakujem 🙂 no ja som dnes 22DC mrcha by mala príst 8apríla tak som zvedava ci pride.... uz druhy mesiac uzivam duphaston spolu s medocriptine, tak hadam to uz zabralo 😉

weronika94
2. apr 2015

@bejby212 tfuj tfuj tfuj bodaj by neprisla 😉 🙂

bejby212
2. apr 2015

@weronika podobne 🙂 ty dnes kolky DC?

weronika94
2. apr 2015

@bejby212 ...ja hlasim 21DC 🙂 🙂

lucinka3289
2. apr 2015

@weronika94 a kedy ocakavas teda neocakavas ms?a aky dlhy mas cyklus?

wewitta
2. apr 2015

@weronika94 neviem čo to 🙂 aj priateľ, že fakt som asi tehotná, vrčím po ňom 😀 nechtiac 🙂 moja ja takisto pichanie,raz silnejšie raz po celom podbrušku ...tiež neviem čo si o tom myslieť...
@bejby212 - vitaj 🙂 držím palce,aby tento mesiac bol víťazný 🙂 chystáš sa testovať skôr ako pred 8.4.?

bejby212
2. apr 2015

@weronika takže musime este tyzden nejako vydrzat 🙂 chystas sa testovat? @wewitta dakujem 🙂 ja sa nechystam testovat, uz som tolko minula na testoch ze az ...ty budes testovat? kolky DC si?

wewitta
2. apr 2015

@bejby212 tak ako Veronka - 21DC - chcem skúsiť 26DC 12DPO...uvidíme 🙂 príznaky sú....snáď ma neklamú

limetka713
2. apr 2015

@mirrina
@wewitta dakujem kocky, ste zlate 🙂

weronika94
2. apr 2015

@bejby212 no to hej musime..len to cakanieeee ufff..... ja sa chystam mozno azked mi bude meskat alebo v den mrchy uvidim 🙂 🙂 .... @wewitta ja to citim v kostiach ze budees maminka 🙂 🙂 🙂