icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

2berry
3. apr 2015

@bumibo Asi 3dni mám dosť silné tlaky v podbrušku, silnejšie ako inokedy pred MS a cítim sa tiež dosť nafúknutá, takže často behám na WC a kontrolujem, či už prišla...

margotka23
3. apr 2015

@misicka35 ee ja si ovu testy nerobim, zatial som to neriesila, skusam to bez toho. Kedze prvy krat nam to vyslo hned na prvy mesiac a teraz to skusame druhy mesiac tak zatial sa nechcem na to velmi upinat, nech mi z toho uplne nepreskoci 🙂 Minuly mesiac som sa velmi sledovala a nerobi mi to dobre, tak sa snazim velmi na to nemysliet. Uvidime ako to tento mesiac dopadne.
Inac mna napadlo, ci mi MA nesposobila nadcha, pretoze som bola nachladena, ale uz ma trosku "vykrical" dr, ,ze to uz nemam riesit, kedze mi nezistilil cim to bolo tak na to nemam mysliet a pripravovat sa na dalsie tehotenstvo. Velmi velmi dufam, ze sa to podari a Tebe to taktiez zelam 🙂
A co je malinkemu? Ale si silne ziena, ze to takto vsetko zvladas, klobuk dole pred takou maminkou 🙂))
A ked sa mozem spytat v ktorych tt si mala MA?
Miska ja som pred MA ovulku vobec necitala akurat hlien som si vsimala. Ale po zakroku citim asi vsetko, mrchu mam dost intenzivnu a mam pocit, ze ked je ovulka tak ma dost picha v podbrusku to si isto nenamyslam, lebo je to dost intenzivne a aj hlien mam takej konzistencie akej by mal byt - natahovaci zltkovy. Ty to nejak vnimas? A vlastne vy uz snazikujete?

bumibo
3. apr 2015

@2berry tak to sme na tom rovnako..tiez mam pocit, každú chvilu ze už prišla.test si si robila?

mirabellka8
3. apr 2015

@erika7689 to je blbost podla mna. . Maly ma 3 a pol. Drzim palce nech sa podari. Jedno 😉

2berry
3. apr 2015

@bumibo Test som robila pred dvoma dňami a ani len dúšik nebol. Ak ma dnes mrcha neprekvapí, skúsim aj zajtra ráno. Tebe držím palce pri ďalšom testovaní, aby bola 2. čiaročka stále silnejšia 🙂

mirabellka8
3. apr 2015

Sa mi to paci ako tu pribuda pozitivnych "sprav"

melisssssa
3. apr 2015

Ahojte babule,tak sa pridam aj ja k Vam 🙂 uz mam celkom dost rokov tak by bolo na case uz zacat na tom pracovat🙂dnes by som mala mat posledny den kramy , uz len cakat na plodne dni a snad sa zadari coskoro🙂len moj cyklus je taky vselijaky raz 31raz 36 atd .. ,ale vacsinou 31tak snad sa trafime 🙂 vam ostatnym drzim palce🙂 budem to tu sledovat 🙂 pekny dnik prajem

lucinka3289
3. apr 2015

@melisssssa vitaj snad sa skoro dockas vytuzenych dvoch ciarociek 🙂 drzim palce

melisssssa
3. apr 2015

@lucinka3289 dakujem pekne🙂 a pozeram,ze ty si sa dockala tak gratulujem 🙂

misicka35
3. apr 2015

@butterfly333 Pozeram, ze aj ty máš dve deti a chcete treti? Noo len ja to mám o to tazsie, ze zakaždým musim mm prehovárať, lebo

lucinka3289
3. apr 2015

@melisssssa dakujem ano ano dockala som sa 🙂

lucinka3289
3. apr 2015

Baby kedy je najlepsie ist k lekarovi?ja som bola vcera teda 28dc ale na sone este nic nevidel povedal ze mam dojst za dva tyzdne.dufam ze bude vse ok na 26dc som mala pozit test.cyklus mavam od 25-29den.

ajulcca
3. apr 2015

@lucinka3289 na sone ešte ani nemohol nič vidieť, o dva týždne to už bude lepšie, ale srdiečko asi ešte nebude vidieť

butterfly333
3. apr 2015

@misicka35 no áno mám dve syna 15r z prveho manželstva a máme ho na striedavh s ex čiže sa po tyždny strieda a tak ho málo vidím to ako by som ho nemala stale je preč no je to moj poklad. A s terajším mm máme dceru 9r. A ta je stale sama kedze brat chodí hore dole k otcovi. No chceme ešte jedno tužim po ňom a verim že do konca roka sa zadarí.

mirabellka8
3. apr 2015

@lucinka3289 ahoj. Ja som bola v pondelok t.j. 30 den cyklu a tiez este moc nic nevidel. Mam ist 13 teho. Aleked som to pocitala isla som moc zavcasu t.j 4t+3. Ked som pocitala pri prvom bola som v nejakom 6 t a bolo vidiet fakt len malinku gulku.

lucinka3289
3. apr 2015

@mirabellka8 jasne ja som dnes od prveho dna poslednej ms 4tyzden

erika7689
3. apr 2015

@melisssssa Ahoj a vitaj u nás 🙂 budeme si navzajom držať palce...aj ja mam 26, teda budem mať v juni 🙂 a tiež myslím že je najvyšší čas :P

misicka35
3. apr 2015

@butterfly333 Ja mam tiež 9 rocnu dceru a 5 a pol rocneho syna ale tiež by som chcela ešte jedno a aj dcéra otravuje, ze chce sestricku 😉 Len môj mangel akosi moc nechce... 😒

misicka35
3. apr 2015

@lucinka3289 Ja som minule bola, keď mi meskali 2 týždne a videl bublinku a zltkovy vak a to som bola na zaciatku 6 tt... tak si myslim, ze máš čas aby niečo videl

misicka35
3. apr 2015

@margotka23 No presne... ani ja nechcem riešiť žiadne ovu testy, grafy a podobne... doteraz som nemala problém otehotniet, len mam problém donosiť... a muz by ma pekne zvozil, ze som jak pubertacka... No tak uvidime... aj ked teraz pom potrate dufam ze sa mi to nepokazilo a ovulku mam. Ja som praveze pred tým vedela presne ako ty hovoris, hlien, podbrusko a teraz no neviem... Nemas ma za co obdivovať kazda by to zvladla lebo nic iné mi nezostava... Malemu sa po narodeni zamotalo tenke črevo a cele mu ho museli odstranit. cele prve 3 roky bol v nemocnili. od narodenia nic nepapa, drzia ho pri živote len také specialne infuzie ktore máme doma a dávam mu ich na noc. Dva Roky ho mame doma a už sme si ako tak zvykli... co už... ináč keby ho vidis tak by si b éter povedala ze mu nieco. Len keď maličký oproti vrstovnikom. Ja som mala MA v 11 týždni ale bolo malicke na 8tt a druhý v 8tt. A ty? ja mam teraz mrchu 8 dni tak dufam ze sa to ešte upravi. Cez ovulku som tiež mala hlien a odbrusko bolelo. Teda skôr lave vajco

trinity246
3. apr 2015

Ahojte chcem poradit meska mi menzes ked som ho mala dostat tak ma pobolievalo v podbrusku ani nie ako pred menzesom ale taky tlak, s priatelom sa snazime o babetko a brala som inofolic a ako som ho uz dobrala cize vysadila mam taketo priznaky.....bojim sa spravit test nie raz som sa sklamala a stale cakam ci nedojdu ....ale cim viac mi meskaju tym viac ma rozpaluje ,mam bolesti aj v zaludku a je mi az niekedy na vracanie ... a posledne 2dni ma prehana moze to byt aj pri tehotenstve taketo priznaky alebo to mam zo stresu ale nemam ziadne len stale rozmyslam preco neprisli :(....hm

mirabellka8
3. apr 2015

@trinity246 necakaj testuj 😉

lucinka3289
3. apr 2015

@misicka35 dakujem za odpoved 🙂

nicolettka2126
autor
3. apr 2015

Dobru nocku vam prajem bambulky moje, a dufam ze v nasledujucich dnoch zase pribudnu cerstve tehulky-uz sa nam to tu totiz prekrasne rozbehlo 😉
Pekne snicky 🙂

melisssssa
3. apr 2015

@erika7689 ahoj dakujem a jasne budeme si držat vzajomne palce 🙂 a ako dlho sa snazite ? ci este len zacinate ?lebo my ano 🙂 my sme si davali vždy pozor a min.mesiac ušlo tak som z toho ostala aj taka volaka vyplašena, ked mal prísť menzes a 6 dni meškal..že čo , ked nahodou..že čo potom...a potom došiel..aj som nakoniec z toho ostala taka možno sklamaná...ale ako sme sa o tom bavili , že čo ked nahodou tak sme si povedali, že vlastne na čo čakať, mladší nebudeme🙂 lubit sa lubime 🙂..nebudeme si davat pozor a ked to pride tak to pride 🙂 NOO horšie je to , že ja by som bola najradšej keby to aj hned prišlo 🙂 len , ked pozerám , že kolko z vas si meria BZ sleduje plodne-neplodne dní, ovulaciu..atd...boože ja som si vždy myslela , že ujde a bude 🙂 🙂 normalne sa hanbim za to , že som nikdy nad tým až tak nerozmýšlala..aj , ked viem že je to logické kedy na tom správny čas pracovať 🙂 tak snád sa to podari aj nam aj vam 🙂 silno držím palce 🙂 a dufam nevadi tento moj monolog 🙂

nicolettka2126
autor
4. apr 2015

@melisssssa ahoooj 🙂
V prvom rade drzim velmi silno palceky aby to vyslo 😉
A v druhom rade moznoze prave preto ze nic nemerias ani nic nesledujes sa hneď zadari 😉
Pretoze smolkujete vtedy ked mate chuť a nie vtedy ked akurat dorazi ovulka a veci podobne 🙂 Proste sa aspon tak na to psychicky nesustredis a netlacis na to a takto je to správne ked clovek so snazenim zacina 🙂
Samozrejme to uz je ine ked sa niekto smazi rok dva tri a viac a stale sa nedari? Tam uz je uuplne na mieste aby sa zena doslova sledovala a pozorovala kedy co v jej tele prebieha 🙂
Takze sste raz drzim moooc palcely 🙂

meggiepp
4. apr 2015

@trinity246 ahojky, ja mavam podobne priznaky, ale vcera a dnes co som testovala, tak negativne :( ani naznak ani duch ani nic, sice teplota uz 4 den vysoka 36,9 ; kedze ja mavam 36,2-36,4 bezne. pockam par dni co sa stane, ci dojde mrcha ci sa test zmeni

pinuska19
4. apr 2015

Ahojte babulky, som tu nebola cca 5 dni a ako ste sa rozpisali a hlavne vidim aj nove tehulky. Mna uz cca 3 dni bolia prsia, hlavne bradavky, mavam trosku bolenie ked mam dostat mrchu, ale zda sa mi, ze teraz to boli trosku inak. ved v utorok uvidime.

2berry
4. apr 2015

Babulky, nerada vám to tu kazím, keďže sa to tak pekne rozbieha... ale hlásim 1DC. Mrcha mrchatá prišla a aj slon by mi ju mohol závidieť ☹ Tak verím, že bláznivý apríl, bude ten šťastný mesiac 🙂 Držím vám všetkým pršteky, aby tehulkovanie dobre dopadlo a tie, čo ešte čakajú, našli vysnívané // 😉

nicolettka2126
autor
4. apr 2015

@pinuska19 v utorok uz budes testovat? 🙂 🙂