Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@nicolettka2126 Ďakujem, si zlatá 🙂 Aj ja držím pršteky, nech je pre teba budúci týždeň pozitívny 😉
@2berry tento mesiac nam to nevyslo ale dalsi mesiac je nas, ok? 😉
@2berry Ďakujem velmi krasne, dufan ze to vyslo 🙂
Uz som naozaj hrozne nedočkavá 🙂 🙂
Kebyze mozem tak testujem uz dnes 😀
Akoby mi mohlo na 21.DC nieco ukazat 😀 😀
@nicolettka2126 ja mrchu dostanem vzdy rano hneed ako idem na wc, teda moje telo mi uz samo povie, ale musim sa drzat, aby som uz v pondelok netestovala, co je uz dost mozne, nakolko som velmi netrpezliva....Ty sa vo stvrtok?
@limetka713 Jasnéé, bude jednoznačne náš 😉 😉
@pinuska19 no ja by som mala dostst v piatok a tiez hned rano maximalne doobeda ale neviem ci vydrzim vo stvrtok netestnut 😀
Tiez ma to bude lakat takže ak aj budem kupovat v utorok test tak hned dva kusy pripadne kupim dve dvojbalenia a je to 🙂 A potom uz mozno testnem aj v stredu aj ked to bude asi este skoro co sa tyka dnu cyklu..Ale zase ak bola ovu tak ako som si myslela okolo 14-15dc tak tsk uz by to bolo v podstate 10-11dpo 🙂 🙂
@nicolettka2126 budem na teba mysliet a drzat palce, aky test kupujes? v lekarni ci daky iny?
@pinuska19 dakujen aj ja budem v pondelok a utorok nakukat ci si uz nahodou nepridala fotecku testiku 🙂
No uvidim aky budu mat, ale vacsinou zvyknu mavat ten woman secret tusim lebo kolegyna ho kupovala vzdy ked sa snazili.A este rapi clear mavaju.Takze asi skor ten woman secret 🙂
Aj ked najradsej by som asi ten mamatest kupila, ten vraj ukaze dost skoro.No ved ale ked to ma byt tehu tak by mal ukazat akykolvek takze aky bude taky bude 😀
A ty mas nejaky uz doma alebo este len budeš kupovat? 🙂
@nicolettka2126 praveze este nemam a preto sa pytam. ani si uz nepamatam s cim som testovala pred 3 rokmi...vlastne aj viac....Vikinka bude mat v maji 3 roky, ale to ubehlo, vcera mi hovori ked lezala v postielke: Maminka, ja mam v brusku sestricku. Tak velmi by chcela surodenca., moje zlatko. 🙂 🙂 🙂
@pinuska19 @nicolettka2126 aha baby, aky mam ja arzenal, a to este ani ovulka nebola 😀
@pinuska19 jeej malinka bambulka 🙂 Tak velmi velmi silno drzim palceky aby vysli krasne // 🙂
@ajulcca waaaaau tak toto by sa zislo aj mne 😀 Aj ked neviem na co by mi to bolo este takto skoro 😀
@nicolettka2126 som zvedavá. ale pekne sa to tu rozširuje. ja som neodolala sa netestovať aj ked som vedela že to ešte nebude. napr. 7 deň PO :D proste mánia. bavilo ma to :D :D :D ale teraz sa už neviem dočkať k doktorovi v pondelok 13 teho.
@nicolettka2126 dakujem moc..samozrejme ,ze aj jadrzim palceky aby to aj vam vyslo🙂 a vy sa dlho snazite?
@mirabellka8 tak to uz je ten lepdi pripad ked uz cakas na navstevu doktora 🙂 🙂
Aj to je urcite velke napätie a nedockavost ale predsa len pred tym testovanim este clovek nevie na com je 😀
Ale uz sa to krati uz len takych 5-6dni 🙂
Potom dufam ze pridas foto fazulocky 13teho 😉
@melisssssa nie nie akoze ani doteraz sme sa nechranili nijako ziadna antika ani nic ale davali sme si pozor 🙂
A tento mesiac sme skusili s tym prestat a smolkovali sme naplno 🙂
Tak uvidime ci to vyslo alebo nie 🙂
@nicolettka2126 pridám, odfotím 🙂 aj tak sa to strašne vlečie tie dni.
@mirabellka8 ano to veriiiim.Kazdy den je nekonecny a to doslova 😀
No uz je to veelmi blízko, to uz vydrzime 😉
@nicolettka2126 dakujem moc..samozrejme ,ze aj jadrzim palceky aby to aj vam vyslo🙂 a vy sa dlho snazite?
@melisssssa no sak mi tak podobne..ani antika ani nic 🙂 tak hadam vyslo..drzim palce..ja uvidim na konci mesiaca ci pridu ,alebo daju pokoj 🙂
@melisssssa urcite daju pokoj 😉
Ja este musim takych 5-6 dni vydrzat 🙂
Ale uz mam pocit ze je to nekonecne dlha doba 😀
@nicolettka2126 tak to verim..,ale neboj dockas sa 🙂
jaaaaj babulky moje uz chcem vediet na com som....neznasam ked mam na niečo cakat...
@pinuska19 tak otestuj ktory dc si?
24, este je skoro.
Baby mam este jednu flasku Femigardu novu, neotvorenu...tento zazrak je na podporu plodnosti zeny...napiste ak mate zaujem....
http://m.otehotnenie.sk/p/180/femigard-i-rastli...

@2berry voobec nam to tu nekazis, neblazni 😉
V aprilo sa uz urcite zadari neboj, drzim silno silno prsteky 🙂