icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

nicolettka2126
autor
4. apr 2015

@2berry voobec nam to tu nekazis, neblazni 😉
V aprilo sa uz urcite zadari neboj, drzim silno silno prsteky 🙂

2berry
4. apr 2015

@nicolettka2126 Ďakujem, si zlatá 🙂 Aj ja držím pršteky, nech je pre teba budúci týždeň pozitívny 😉

limetka713
4. apr 2015

@2berry tento mesiac nam to nevyslo ale dalsi mesiac je nas, ok? 😉

nicolettka2126
autor
4. apr 2015

@2berry Ďakujem velmi krasne, dufan ze to vyslo 🙂
Uz som naozaj hrozne nedočkavá 🙂 🙂
Kebyze mozem tak testujem uz dnes 😀
Akoby mi mohlo na 21.DC nieco ukazat 😀 😀

pinuska19
4. apr 2015

@nicolettka2126 ja mrchu dostanem vzdy rano hneed ako idem na wc, teda moje telo mi uz samo povie, ale musim sa drzat, aby som uz v pondelok netestovala, co je uz dost mozne, nakolko som velmi netrpezliva....Ty sa vo stvrtok?

2berry
4. apr 2015

@limetka713 Jasnéé, bude jednoznačne náš 😉 😉

nicolettka2126
autor
4. apr 2015

@pinuska19 no ja by som mala dostst v piatok a tiez hned rano maximalne doobeda ale neviem ci vydrzim vo stvrtok netestnut 😀
Tiez ma to bude lakat takže ak aj budem kupovat v utorok test tak hned dva kusy pripadne kupim dve dvojbalenia a je to 🙂 A potom uz mozno testnem aj v stredu aj ked to bude asi este skoro co sa tyka dnu cyklu..Ale zase ak bola ovu tak ako som si myslela okolo 14-15dc tak tsk uz by to bolo v podstate 10-11dpo 🙂 🙂

pinuska19
4. apr 2015

@nicolettka2126 budem na teba mysliet a drzat palce, aky test kupujes? v lekarni ci daky iny?

nicolettka2126
autor
4. apr 2015

@pinuska19 dakujen aj ja budem v pondelok a utorok nakukat ci si uz nahodou nepridala fotecku testiku 🙂
No uvidim aky budu mat, ale vacsinou zvyknu mavat ten woman secret tusim lebo kolegyna ho kupovala vzdy ked sa snazili.A este rapi clear mavaju.Takze asi skor ten woman secret 🙂
Aj ked najradsej by som asi ten mamatest kupila, ten vraj ukaze dost skoro.No ved ale ked to ma byt tehu tak by mal ukazat akykolvek takze aky bude taky bude 😀
A ty mas nejaky uz doma alebo este len budeš kupovat? 🙂

pinuska19
4. apr 2015

@nicolettka2126 praveze este nemam a preto sa pytam. ani si uz nepamatam s cim som testovala pred 3 rokmi...vlastne aj viac....Vikinka bude mat v maji 3 roky, ale to ubehlo, vcera mi hovori ked lezala v postielke: Maminka, ja mam v brusku sestricku. Tak velmi by chcela surodenca., moje zlatko. 🙂 🙂 🙂

ajulcca
4. apr 2015

@pinuska19 @nicolettka2126 aha baby, aky mam ja arzenal, a to este ani ovulka nebola 😀

ajulcca
4. apr 2015
nicolettka2126
autor
4. apr 2015

@pinuska19 jeej malinka bambulka 🙂 Tak velmi velmi silno drzim palceky aby vysli krasne // 🙂

nicolettka2126
autor
4. apr 2015

@ajulcca waaaaau tak toto by sa zislo aj mne 😀 Aj ked neviem na co by mi to bolo este takto skoro 😀

mirabellka8
4. apr 2015

@nicolettka2126 som zvedavá. ale pekne sa to tu rozširuje. ja som neodolala sa netestovať aj ked som vedela že to ešte nebude. napr. 7 deň PO :D proste mánia. bavilo ma to :D :D :D ale teraz sa už neviem dočkať k doktorovi v pondelok 13 teho.

melisssssa
4. apr 2015

@nicolettka2126 dakujem moc..samozrejme ,ze aj jadrzim palceky aby to aj vam vyslo🙂 a vy sa dlho snazite?

pinuska19
4. apr 2015

@ajulcca krasna zasoba, dufam, ze ti bude stacit len jeden a ten spravny s //, silno drzim palce

mirkovci
4. apr 2015

@bumibo ja som také nič tiež mala a teraz mi to nič spí v postielke 😀

nicolettka2126
autor
4. apr 2015

@mirabellka8 tak to uz je ten lepdi pripad ked uz cakas na navstevu doktora 🙂 🙂
Aj to je urcite velke napätie a nedockavost ale predsa len pred tym testovanim este clovek nevie na com je 😀
Ale uz sa to krati uz len takych 5-6dni 🙂
Potom dufam ze pridas foto fazulocky 13teho 😉

nicolettka2126
autor
4. apr 2015

@melisssssa nie nie akoze ani doteraz sme sa nechranili nijako ziadna antika ani nic ale davali sme si pozor 🙂
A tento mesiac sme skusili s tym prestat a smolkovali sme naplno 🙂
Tak uvidime ci to vyslo alebo nie 🙂

mirabellka8
4. apr 2015

@nicolettka2126 pridám, odfotím 🙂 aj tak sa to strašne vlečie tie dni.

nicolettka2126
autor
4. apr 2015

@mirabellka8 ano to veriiiim.Kazdy den je nekonecny a to doslova 😀
No uz je to veelmi blízko, to uz vydrzime 😉

melisssssa
4. apr 2015

@nicolettka2126 dakujem moc..samozrejme ,ze aj jadrzim palceky aby to aj vam vyslo🙂 a vy sa dlho snazite?

melisssssa
4. apr 2015

@melisssssa no sak mi tak podobne..ani antika ani nic 🙂 tak hadam vyslo..drzim palce..ja uvidim na konci mesiaca ci pridu ,alebo daju pokoj 🙂

nicolettka2126
autor
4. apr 2015

@melisssssa urcite daju pokoj 😉
Ja este musim takych 5-6 dni vydrzat 🙂
Ale uz mam pocit ze je to nekonecne dlha doba 😀

melisssssa
4. apr 2015

@nicolettka2126 tak to verim..,ale neboj dockas sa 🙂

pinuska19
4. apr 2015

jaaaaj babulky moje uz chcem vediet na com som....neznasam ked mam na niečo cakat...

lucinka3289
4. apr 2015

@pinuska19 tak otestuj ktory dc si?

pinuska19
4. apr 2015

24, este je skoro.

lenka54321happy
4. apr 2015

Baby mam este jednu flasku Femigardu novu, neotvorenu...tento zazrak je na podporu plodnosti zeny...napiste ak mate zaujem....
http://m.otehotnenie.sk/p/180/femigard-i-rastli...