Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
ja mavam 26 dnovy cyklus, takze v utorok by som mala vediet co a ako...
@nicolettka2126 pri prvom tehu som takato nebola a teraz...posledny tyzden myslim pomaly len na to, aby som na teste nasla //
@pinuska19 a ktory den si mala ovulku?? 🙂
@lucinka3289 waaaau nadherne ciarocky 🙂 🙂
@melisssssa No ja som vysadila tabletky, teraz mi skončili dni...tak len teraz začíname 🙂 neviem či budem sledovať tie plodne a neplodne dni, na začiatku možno ani nie. Nechame to na nahodu 🙂 ale ak sa nebude dlho dariť, budem musieť pristupiť aj na tie vypočty :P Už sme sa takto snažili pred dvomi rokmi...4 mesiace, ale nič a to som si vypočítala vtedy ovulaciu vždy...no potom som dostala ponuku na pracu a rozhodla som sa že trošku popracujem a teraz už mam dosť rokov na prvé bábo. Ktovie kedy sa zadarí a koľko vobec budem mať ked budem na pôrodnej sále. 🙂 a priateľ má ešte o tri roky viac...je fakt načase...A ako dlho ste s priatelom?
@erika7689 tak to sme na tom rovnako 🙂 aj mne dnes skoncili ..my asi tiež na nahodu nechame, nechcem sa na to hned takto sustredit..mozno keby sa tiez nejake te 3-4 mesiace nic nedialo tak potom začnem počítať.) Aj ,ked si myslim , že určite budem presne vediet kedy su tie plodne a pojdem to hned vyuzit 🙂
my sme neni s priatelom este ani rok 😀 😀 alee určite je ten pravý 🙂 ja som mala pred tym 5 rokov priatela ..nedavali sme si nikdy nejako obzvlast pozor a nic...,ale je pravda , že sme sexovali spolu posledny rok a pol tak 2x za ,mesiac aj to je vela 🙂 a ozaj to som nikdy nesledovala ci mam nejake plodne dni alebo nemam..a teraz som rada , že som ich pri nom nemala 🙂 verim tomu , že som si ich šetrila na teraz 🙂 Normalne ako som to teraz napisala tak začínam aj tomu veriť , že tak bude 🙂 Pán Božko asi vedel co robi 🙂 že moj cas na dieta pride s tym pravým mužom pre mna 🙂
Držím palce aby sa čo najskor zadarilo 🙂 zas hadam , az take stare nie sme 🙂 ale presne na to myslim aj ja, že nemusi sa zadariť hned a aby nebolo potom neskoro ..a vy ste ako dlho s priatelom ?
@nicolettka2126 babulky ahojte, 🙂 aj ja som strašne nervózna z toho čakania 😒 už nech je aspoň pondelok, mňa bolia prsia statočne, toto som nikdy pred MS nemávala, ani žiadne bolesti podbruška, iba noc pred MS takže v dušičke je nádej... 🙂 🙂 Niki pozri už tu máme sobotku, zajtra nedeľa a blíži sa "NÁŠ" týždeň 🙂
@pinuska19 verím ti som na tom tak isto, keďže mávaš 26dňové cykly chceš skúsiť v pondelok,či utorok?
a ty moja @weronika94 - ako sa nám máš?🙂 všetko v poriadku?🙂
@lucinka3289 nádherné koľajničky,krásne silnejú 🙂 kedy ideš k doktorovi, ešte zo 2 týž.počkáš?🙂
@babatenko - ako moja čiaročky zosilneli?🙂
@wewitta hej hej pockam este urcite 🙂 v utorok budem mat vysledky krvi 🙂
@lucinka3289 júj držím palce 🙂 nech všetko prebieha v najlepšom poriadku a užiješ si bezproblémové tehotenstvo ♥
@wewitta dakujem snad bude vse ok 🙂
@wewitta aj ja to beriem tak ze uz je to kazdu chvilocku tu 🙂
Dnes som posledny den v praci cize zajtrajsok aj pondelok mi ubehne veeelmi rychlo 🙂 A v utorok musim po vyplatu do prace, to kupim aj testy a rozhodla som sa ze kupim 2kusy tych dvojbalení cize tym padom budem mat 4testiky cize mouno uz aj v stredu urobim jeden aj ked asi tam este uvidim trt makovy ale viem ze mi to neda ked budem na dosah testiky 😀
A inak to podbrusko dava dost zabrat a dnes sa pridali aj krize sem tam 🙂
Ale zase prsia aaabsolutne nic, ani ma nebolia ani citlive nie su ani sa nezvacsili nic 😀 Zato to podbrusko je uffff.
@nicolettka2126 kolkaty si dc a ake dlhe mavas cykly?
@wewitta.ewinaa mojaa 🙂 vsecko v poradku 🙂 🙂 brucho stale boli...kozyy uz dnes cele boliaaa z tobo som moc nervozna..ani chytit 🙂 🙂....babenky to bude teda tyzden plny nervov 🙂 🙂..
@lucinka3289 dnes som 21.DC a mavam 26-28dnove cykly 🙂
Teraz posledne dva mesiace mi prisla na 27.mi den 🙂
@nicolettka2126 ja mavam tiez take cykly na 21dc som si vsimla ze prsia mam dost naliate bolet neboleli a unavena som bola potom sa pridalo aj brucho na 26 dc som mala pozit test drzim palce 🙂
@weronika94 To je dobréé!!!,to sú dobré znamenia,len nech bolí všetko a nech je to to! Som na tom rovnako ako ty 🙂🙂 to teda! Už nech to je 🙂
@nicolettka2126 Moja dobre to máš naplánované, ja už som testy kúpila vtedy s tou kyselinou listovou 🙂 jeden mám ešte v zásobe dávnejšie,tak tiež mám 4 🙂 pre istotu ..no a ak budú dúšiky po výplatke kúpim Clearblue 🙂 oooooch prosím // buďte tam ♥♥♥ u nás všetkých, ktoré si to želáme 🙂🙂
@lucinka3289 no na prsiach zatial nevidim zmenu aj ked ja ich mama asi furt rovnake, alebo lepsie ppvedane ze ja ich vidim vzdy rovnake 😀 😀
A ak mas taketo cykly ako ja tak sa chcem spytat vies presny dc kedy prebehla ovulka? Alebo len odhadujes? 🙂
@weronika94
@wewitta
@nicolettka2126 velmi vam drzim palce baby nech vam to vyjde cim skor 🙂
@nicolettka2126 vies co 14 - 15 den to bolo
@wewitta juuj uz sa neviem dockat 🙂
Som taka zvedava ako dopadneme všetky 😵
Bolo by to naozaj kraaaasne keby sme boli vsetky tehulky 🙂
@lucinka3289 ja tiez tak tipujem svoju ovulku 🙂
A v tych dnoch ste aj posmolkovali s drahym? 🙂
@nicolettka2126 ano ano vyslo nam to u nas to bolo zlozite pretoze obaja robime na sluzby ale teraz sme to vystihli a zadarilo sa 🙂
@wewitta co je to ten clearblue: a chcem sa poradit kyselina listova su aj samostatne lieky alebo ?
@trinity246 clearblue je digit test kde ti ukaze aj tyzden pocatia ja som ho kupovala za 12eur a kys listovu mozes kupit aj obyc ale ja som uzivala uz pri planovani femibion
Lebo ja som uzivala 3mesiace inofolic a zatial sa nedari a planujeme uz asi vyse roka babo
@lucinka3289
@melisssssa Asi to vidíme obe rovnako...nechame to zatial na nahodu 🙂 a čo sa má stať stane sa 🙂 a ak sa to nestane včas, dopomožeme trošku tomu 🙂 My sme s priatelom spolu pomaly 8 rokov 🙂 a myslím si tiež že je ten pravý aj po tych rokoch. Pozname sa myslím že dokonale a bude dobrý tatko pre naše bábo...On už chcel dlhšiu dobu, hučí do mna dva roky, ale ja som sa ešte necítila nato, ale teraz prišlo na mna obdobie babätkovské 🙂 a už spolu aj bývate?alebo ste od seba?
@trinity246 clearblue je digitálny tehotenský test 🙂 vraj sa dá kúpiť aj pod 10eur je to tak? Ukáže ti koľko ubehlo od počatia, ešte som ho nikdy nemala ale ak to vyjde,chcem si ho na pamiatku kúpiť 🙂 inak tam ten výsledok po čase zmizne ze?.... a kyselinu listovú užívam len prvý týždeň. Je to samostatný doplnok a odporúčaju jú lebo prispieva k rastu zárodočných tkanív počas tehotenstva. 🙂
@nicolettka2126 - ja asi odpadnem ak nám to všetkým vyjde 🙂 🙂 🙂 budem skákať meter dvadsať 🙂
@lucinka3289 Ďakujeme krásne 🙂 nech si aj my nájdeme také krásne čiarky, ty si mala prvý tuším na 25DC však?🙂 testovala si ráno či poobede?🙂
@wewitta prvy som mala na 26dc a ten som robila rano vsetky ostatne su robene poobede kukni v mojom fotoblogu

@pinuska19 tiez sa k tebe pridávam som velmi netrpezlivaaaa.
Zosalieme uz pomaly 😀