Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@nicolettka2126 - podľa mňa najviac to cítiš v ten 14ty deň a kedže včera si mala ten deň cyklu,asi to bol vrchol ovu 🙂 môžeš byť len rada 🙂 bodaj by to tak bolo však 🙂 lenže veru, každá žena to má inak...ale ja si tiež myslím, že až vtedy pred mrchou.. včera aj dnes ma úplne bolia no uvidíme. To faakt? sranda,že sme na to obe mysleli 🙂 lebo ja som si o tom študovala rôzne teórie a som zvedavá, či je teda pravda, že dievčenské spermie sú pomalšie,tak dlhšie vydržia a počkajú na ovu 🙂 ale je to úplne jedno, hlavne aby bolo dieťatko, či chlapček či dievčatko rovnako ho budem milovať a už vlastne teraz milujem a to tam ešte ani nie je 🙂 možno 😵 😵 ♥
@wewitta tak toto si velmi krasne napisala 🙂 🙂
Joj uz nech je 10teho 🙂 Som nedockavaaaaaaa 😀
Ani nehovor 🙂 ja už odrátavam dni, v mobilnom kalendári 😀 ach a nechcem testovať pred MS,lebo sa bojím, že tam nič nebude....radšej asi počkám až na deň očakávanej...len či to vydržím 😅
@wewitta no jednoznacne ani ja nebudem testovat pred ms, normalne si po prstoch dam ak siahnem po teste skor ako toho desiateho 😀 Ale uz teraz viem ze budem zvadzat riadne tvrdy boj sama so sebou 😀 A zy na tom budes uuuuplne rovnako no spolu to vydrziiime lebo musiime 🙂
Máš pravdu 🙂 🙂 presne tak, budeme sa podporovať a zabraňovať si v tom 😀 a potom 10teho sa tu budeme tešiť spolu, jooj verím, že áno ♥ 😵
dakujem.ale nech nam to vyjde vsetkym. aspon by sme sa mohli spolu tesit 🙂
Ahojte baby, pridavam sa k vam, aj my sa snazime o druhe babatko, nakolko sme na prelome novembra/decembrali o jedneho maleho anjleika prisli v 5 tyzdni.
@wewitta jooj to by bolo tak verim ze to vyjde 🙂
Mame este skoro 2tyzdne do dna "D" 🙂
Ale bol by to naozaj zaaaazrak keby sa podarilo hned na prvy raz riadneho snazenia 🙂 🙂
@mkmimka musi to vyjst kazdej z nas 🙂 🙂
Ved si taaaak silno drzim navzajom palcaaky ze az 🙂
@pinuska19 ahoj vitaj medzi nami, je mi luto ze si o malinke prisla ale urcite ti cim skor posle anjelika do bruska 🙂
@nicolettka2126 dakujem, uz nechcem mysliet na to co bolo, musela som byt silna kvoli dcerke, ale teraz sa sustredim na to, aby to vyslo. Nam zatial 2x vyslo babo na prvy sup, tak dufam, ze sa na, zadari vsetkym hned naraz.
@pinuska19 waau tak to mas suler ze hned na prvy sup 🙂
A aj vies presne na den kedy mavas ovu?
ja som mala menzes vzdy kazdych 28 dni, teda sme skusali presne v strede a vyslo to v oboch pripadoch. Teraz po kyretazí mavam menzes kazdych 26 dni, teda skusame znova priblizne v strede. Neboj urcite nam to vyjde. Mavas presne menstruaciu?
@pinuska19 tak da sa povedat, vacsinou dojde medzi 25.-28.DC neskor moc nie...iba raz dvakrat sa mi stalo ale to uz davnejsie ze prisla na 29.DC alebo 30.DC
Teraz som si kukala kalendarik od zaciatku roka a raz prisla na 26.DC a dvakrat na 27.DC 🙂
@nicolettka2126 - u vás je to prvý riadny mesiac snaženia sa?🙂 u nás v podstate takisto - minulý mesiac sme si len povedali, že to necháme na náhodu, no spätne som si uvedomila, že počas ovulky a pred ňou vlastne celý týžden plodných dní sme spolu neboli ...takže to ani nemohlo vyjsť - tesne po MS by to bola veľká náhoda a nestalo sa tak,takže tento mesiac čo prinesie uvidíme,bola by to náhoda ale zas aj také sa stávajú, v mojom okolí dosť často 🙂
@nicolettka2126 inak kamaratke sa podarilo otehotniet aj po ovulke, takze nic nie je stratene, musime byt silne a pozitivne mysliet
@wewitta my presne tak isto, oodpadneem 😀 😀
Minuly mesiac sme si prestali davat pozor ale tiez sme spolu neboli v case ovulky..Bud moc skoro pred alebo potom uz po 🙂
A teraz sme boli na 10.DC a vcera na 14.DC 🙂
Tak uvidime 🙂
@pinuska19 tak, presne ako pises zenske telo je jeden hotovy zazrak takze mozne je vselico 🙂
@nicolettka2126 srandaaa 🙂 my sme prepojené? 😀 presne tak aj my bud skoro alebo potom neskoro, ciže by bola len veľmi malá šanca ale aj tak som v kútiku duše dúfala - no tento mesiac bude náš uvidíš🙂 my sme boli na 9DC a 12DC 🙂 juj som zvedavá ...♥
babenky my sme boli spolu na 10 DC a 13 DC, tak som zvedava aj ja.
@wewitta a teda u teba uz ovu na 100percent bola?? 🙂
@pinuska19 a teraz si kolky DC? Prepac ak si to uz raz pisala, je dost mozne ze som to prehliadla 🙂
@ajulcca ahoj 🙂 U mna Gynex...zo zaciatku som mala z neho pocit...ako keby som bola opyta 🙂) To ze sa ti zhorsila plet len znamena...ze sa ti telo cisti 🙂 Brala som asi 2 a pol mesiaca 🙂 Upravilo mi to Cyklus aspon 🙂 Takze ja som s nim bola spokojna 🙂 teraz papam Femibion 800 🙂 a Alchemilku pijem ;)
@wewitta ja som citila iba vcera vecer tiez 14.DC 🙂
Len neviem ci to moze trvat tak malo tie bolesti, cca od vcera 8ej asi do pol noci pptom som uz zaspala takze neviem ci ma nieco bolelo alebo nie 😀 No ako vravim pocas smolkovania to bolo citit dost 🙂
@nicolettka2126 - 🙂 tak to bolo určite ono 🙂 ked si to tak intenzívne cítila. Som zvedavá ako sa budeme cítiť,pár dní pred MS 😵
@nicolettka2126 teraz mam 18DC

@ajulcca jedna flaška tak jeden a pol to vydržalo. Berie sa to 21dni potom 7dni pauza no zo začiatku som z toho dávala aj mm. A ten čaj z kotvičníka je aj pre mužov na lepšie a kvalitnejšie spermie a pre ženy na dozrievanie vajíčok. No ked si to dáš do googlu je tam o tom viac pisane.