Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
Ahojte kocky..tak ja nic moc, min.mesiac nevysiel tak som dufala ze teto bude uspesny, som 10 DC tak som sa tesila, dokonca si drahy sam od seba prehodil sluzobku aby bol cez plodne dni doma a s prepacenim prd z toho 😒 vcera vecer sa u mna opat objavil zapal moc.ciest, tak som rano naklusala k doktorke, mam antibiotika a dalsi mesiac v prdeli ☹ 😠
@weronika94 mrzi ma, ze prisla mrcha a dufam, ze aspon tebe @nicolettka2126 nedojde 😉
@nicolettka2126 myslim na teba od rana a silno drzim palce nech ms nepride!
@bumibo nestresuj sa este je skoro aj ja akurat citam ze idealne je do 2tyzdnov meskania.
@bumibo ja som tiez bola skoro nic tam nevidel ale z krvi mi potvrdil tehu.ja idem az 22.4. znova k dr.
@lucinka3289 mne ani krv nezobral nic..kedy si mala poslednú ms?
@red_cat
@limetka713 ste poklady dievcatka naozaj 🙂
Zatial neprisla, najviac sa obavam ked sa prebudim rano ci nebude.Lebo vacsinou vtedy zvykne prist.
Tak verim ze sa mi vyhne 🙂
@bumibo 6marca a ty?je to 5tyzdnov od posled ms ale od pocatia len 3tyzdne cize este tam nic nie je vidiet.
Si ma trošku uklidnila..taktiež 6.marca..mne spravim 5sekundovw sono a poslal ma domov..a odvtedy revem..a tu maternicu ziatil vysetrenim ci aonom? Lebo mňa ani nevyšetril
@nicolettka2126 neboj, oblukom sa ti vyhne a nepride 😀
@bumibo mne robil sono ale hovoril ze je este skoro 🙂
@lucinka3289 vidis a mne povedal, ze by to tam už malo byt...ach ☹
@bumibo sice ja som bola min tyzden to bolo este skoro
Baby nerada vas tu s týmto otravujem ale ak máte chvíľku času na fb lajkli by ste mi foto s mojim drahým ? 🙂 🙂 súťažiíme o wellness pobyt - 1x sme sa do niečoho takého zapojili a snáď tam by sa nám podarilo splodiť našu bublinečku milovanú ♥♥♥ dakujeme veľmi pekne !!!!!!!! ♥
https://www.facebook.com/122632054480452/photos...
@limetka713 tak to jej veeelmi radim 😀
Baby hlasim 1.DC :-/ Ale son v pohode celkom 🙂
@nicolettka2126 nieeeeeeeeeeeeee toto nie je dobra sprava, ale ber to trosku s usmevom, budete sa aspon viac mojkat s drahym a uz to vyjde. Zlatusik drzim ti palce
@nicolettka2126 ale nieee, tak presne ako si písala, že dojde ráno ako vždy, či? mrzí ma to..bud. mesiac je váš..my si budeme musieť počkať 😒
@pinuska19
@limetka713 veru baby ja uz sa poznam, a vzdy pride z noci na rano 🙂
Cize som vedela te ak by som sa dnes zobudila vez mrchy tak by to zz urcite nieco znamenalo 🙂
Ale bohuzial ta koza prisla ako hodinky 😀
Beriem to celkom v pohode, az sa sama sebe cudujem, aj ked padla slzicka ked som zistila ze predsa prisla ta svinucha 🙂
Nevadi uz nech skonci a mozme pokracovat dalej 🙂
Dakujem vam velmi krasne vsetkym za podporu, ste naozaj uzasne zienky vsetky co ste tu boli a vsetkym ktorym sa podarilo otehu tak vam prajem kraaaasne tehulkovanie vela zdravicka a davajte na seba pozor.A tym ktore dopadli ako ja prajem co najskor tie najkrajšie dve ciarocky ake moze zena v svojom zivote vidiet a dievcence hlavy hore ideme daleeeej 🙂
@nicolettka2126 presne tak hlavy hore a drzim palceky vsetkym buducim tehulkam... 🙂 🙂 🙂
Ahojte spolubojovnicky 😉 pridám sa k vam aj ja ak mozem. Zopar stránok som si uz prečítala. S mm sme sa minuly mesiac zacali znovu snažiť o baby, museli sme mat pauzu kvoli MA v januári, teraz su prave 3 mesiace po...este som od októbra klasickú ms nemala, od MA mi sama nenabehla, ani po 60.dnoch ked mi uz dr pichol vyvolávačku, mala som 13.3.,14.3. len par malých kvapiek bledohnedej farby, boli aj bolesti a podla sona 23.3.mi doktor povedal, ze akoby ms prebehla podla všetkého. Tak to slabulinké spinenie bola vraj ms a tak to mam aj rátať. Minuly tyzden som mala pozit.ovu test, teraz uz je cas na ďalšiu ms...tak uvidime, k dr idem na kontrolu v pondelok, som zvedava, bude robit sono a este mi povie výsledky z preventívnej prehliadky zo sterov. Drzim palce vsetkym snažilkám 😉❤️🍀
@vive Ahoj. Tak ty si na tom ako ja... aspoň mam nejaku spriaznenu spolubojovnicku 🙂 Mne síce MS nabehla normalne ale dlhy cyklus a dlha ms a ani neviem ci mam ovulku. Ty aspon vies, ze ju mas a to je dobre. A co ti ma dr kontrolovat? Drzim teda palce, nech mas vsetko v poriadku. A prajem aj tebe a neskromne aj sebe coskoro 2// 🙂
@nicolettka2126 Zlatko mrzí ma to:( nebud smutna ..:(... nakoniec všetky tri mrchujeme :( teda mne už skončila svina hnusna ....další mesiac je pred nami ...♥♥♥ ja ale budem po tíšku 🙂 a užívať si svojho milovaného ♥♥♥ a uvidíme čo sa stane držkam vam všetkým palce :-**
@nicolettka2126 Tak to je ale mršina... Takto natahovat... Ja viem, ze ti to moc nepomoze, sa ale neni si v tom sama... aj ja dnes 1DC 😒 Ale ja zacnem až v maji zase... a dufam, že ten už nám vyjde
ahojte, chcem sa s vami poradit. Prekonala som mikropotrat, ale hned v uplnych zaciatkoch, vsetko odislo samo. Teraz som po prvej menstruacii, citim sa fit po psychickej aj fyzickej stranke, chceli by sme sa zase zacat snazit, no moj gynekolog povedal, aby sme este dva cykly pockali. Mne sa to vidi prilis dlho vzhladom k tomu, ze nemam ziadne problemy a od potratu je to mesiac a pol. mate niektora skusenost s mikropotratom? ako dlho ste potom cakali?
@dasenkabb Ahoj. Nemam síce skusenosti s mikropotratom ale ja som mala v januari kyret pre MA v 8 tt a Dr mi tiež povedal, ze mam čakať 3 cykli ale keď som bola na kontrole a povedal mi ze je všetko v poriadku, tak som sa ho opytala, co by sa stalo, keby sme skusili skôr, tak povedal ze v pohode. Tak si myslim, ze keď ty si sa vycistila sama, bez kyretu, nemusis čakať, stači 1 ms, keď bola v poriadku... Tak hor sa do toho 🙂 😉

Baby dnes som tyzden od meškajúcej ms.boli la som na sone a doktor tam vôbec nic nevidel..akurát ma vystresoval..ani krv mi nevzal ani nič a objednam ma az o 11dni..