Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
ahojte, snazilky, takze ja sa pripojim ku vam,meska mi len 4ty den, a mam bolesti na kramy preto sa nechcem predcasne *tesit* ( bolest v krizoch, prsia, vajecniky, ....) to iste ako na mrchu , len s tym rozdielom, ze som asi na 9-11den po styku mala *zvlastne* bolesti maternice, take ako stahovanie (ako ked hrusku pucis v ruke neviem to opisat inak 🙂 ) trvalo to asi 2dni intenzivne !! toto som nikdy nemala,,,,,bojim sa testovat, lebo ma uz boli prava strana a mna vzy tak ked sa uz maju spustit......a obavam sa ze meskaju kvoli tomu ze som v marci antibiotika brala kvoli zapalu v ruke.. lenze *nieco* mi vnutorne hovori, ze asi som predsa, tak pockam do piatku a robim test.....................som unavena, moc unavena ( ale to moze byt aj jarna unava) Nebadam nic ine, len ma sem tam akoby svrbi v podbrusku, ..........................snad do piatku budem vediet 🙂 Drzim vam vsetkym palce 🙂
@dzanem ahoj vyse roka? kolko mas rokov? (ak sa smiem opytat) ja mam 34r a tento mes je to po prvy krat co sa snazim.....
@mirabellka8 ahoj, pamätas si este ci si sa citila na MS ?? a nieco ine ako predtm? mne sa zdalo na 11den ze sa mi maternica stahuje bolelo to...... cakam mc meska 4den, ale nejdem testovat uz citim ze dostanem a stale nic
@sara34valentina ahoj, ja mam presne to iste co ty... dnes sa k tomu pridalo aj hnede malicko spinenie. Kramy by som mala /nemala dostat v sobotu... tiez ma od minulej soboty pichalo v podbrusku, tiez mam tlaky, ci mierne krce v podbrusku jak na kramy uz treti den, teiz som to nikdy nemala takto... tiez sa boji este testovat ;) unavena som jak kon.. tiez to moze byt jarna unava, prsia ma bolia tiez dost, ale to moze byt pms .... ;) neostava nic ine len cakat ;)
Ahojte mozem poprosit o radu? MS mam mat 26.4. ale posledne dva dni som akasi unavena mam tlak v podbrusku a bolia ma križe. Dnes sme s priatelom mali poh.styk mala som hroznu chut ale tam dole to bolo akokeby zuzene myslite si ze by to mohlo byt tehu?Vopred dakujem
@littledesire tak si teda pockame 🙂 mna prave zacali boliet aj krize tak snad ta mrcha nepride !! 😝
@sara34valentina drzim palce
@littledesire ja som sa sobotu zobudila na to ze uz som dostala, sla na wcko a vzala ibuprofen !! rano vstanem a nic,,,,,, rovnaka bolest ako na ms, no moze to byt aj nieco ine (cysta ...)snad to bolo ale uhniezdovanie......ak do soboty nedostanem TESTUJEM 🙂
@mojezlate ahoj, dakujem pekne 🙂 ja som moc moc citliva preto ked ma pred 6dnami bolela maternica bolo mi to take ineeeeeeeee tak snad sa zadarilo a ak ano tak to bude na prvy sup ................. 😕
@sara34valentina ahoj, no teda 4.deň mešká a netestuješ? Ja by som to nevydržala. 🙂 Klobúk dole pred tebou! 🙂
@ajulcca lebo uz 6ty den chodim s vlozkou a citim ze to UZ dostanem !! pockam do soboty 🙂 Vies mam uz 34r takze nechcem si robit nadeje hned 🙂 neviem ake to je ked je zena tehotna a kazda je ina a ma ine *bolesti* ale ja viem len jedno, ze ma INAK bolela maternica ( take 2dni ine bolesti stahovanie a svrbenie akoby ...) a moze sa stat inak (stava sa casto) ze je zena tehotna a dostane kramy a potrati a ani o tom nevie...... vtedy sa hovori ze vajicko nebolo zdrave a lepsie tak ......necham to na OSUD a Bozie rozhdonutie 🙂 nikdy som trpezliva nebola , ale v tomto si pockam 🙂
@sara34valentina držím palce aby v tú sobotu tie koľajnice tam boli. Ja som už tehotná bola a pamätám si na ten deň, ako sa mi ruky triasli od šťastia, ked sa objavili koľajnice. 🙂
a pamätas si ci si sa citila tiez na MS ? mala si bolesti ?
@ajulcca a mala si bolesti na ms?
@sara34valentina no drzim ti palce.. mna boleli krize cez vikend... ;) ja sa bojim testovat.. ja asi po vikende ked by nahodou nedostanem ;) ty si mala kedy dostat?
@sara34valentina áno mala som bolesti na ms, celý prvý a tuším aj druhý mesiac tehu. Dočítala som sa, že sa to maternica rozťahuje a pripravuje na rast bába.
@ajulcca ja si mylsim ze dostanem ..... ma zacali prave boliet krize a to furt den pred ms :(
@mojezlate testovacia čiarka musí byť na ovu teste silnejšia ako kontrolná, alebo rovnako silná. Ja mám dve čiarky stále, len tá testovacia je slabšia. Písala si, že máš dostať 26.4- či to bol len preklep a máš dostať zajtra -16.4? Lebo ked si mala ovu okolo 8.4 tak by si mala straašne dlhú LF, tak som z toho zmätená. Nesedí mi to. 😅
@sara34valentina mnoho žien krváca v prvých mesiacoch, Ja na tvojom mieste si urobím test. Ked bude pozitiv tak ti lekár aspoň môže predpísať lieky na udržanie tehu a prípadný drobček tak má väčšiu šancu zabojovať. 😉
@mojezlate a mávaš jeden mesiac 28dňový cyklus a potom druhý 35dňový a tak sa to opakuje? To by poukazovalo, že máš jeden vaječník šikovnejší - 28 dní a druhý lenivší 35dní. Aj ja to tak mám, akurát, že ja mám tak 34-42dňové cykly. Ovu som napríklad teraz mala až na 24DC, takže ms očakávam v pondelok/utorok.
Samozrejme, že pod vplyvom okoloností - stres atď sa ovu môže posunúť na neskôr aj na "šikovnejšom" vaječníku. Podľa mňa máš teraz ovu, ked myslíš, že dôjde až toho 26.4 🙂 Ale možno sa mýlim, nie som odborník. 😎
@ajulcca citim uz zase kramy takze dobre ze som este pockala .......

Ja beriem len kyselinu listovú-dr.mi povedala,že pokiaľ sa normalne stravujem,tak stačí tá.Aj počas tehotenstva-pokial nebudem vracať a budem normálne papať,tak nič viac nepotrebujem. Nemyslím si,že je dobré telo prepchávať umelými vitamínmi...