icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

ninka214
16. apr 2015

@juliett99 Tak keď už Ti mešká,urob si clear blue - ten mi ukazal krasne ešte dva dni pred očakavanou ms!! 😉

red_cat
16. apr 2015

Dievcata uz davno tu nebola fotka s dvomi ciarkami! pome pome...ktora bude dalsia?;)

mojezlate
16. apr 2015

@red_cat aj nas by potesilo kebyze mame dve ciarocky

limetka713
16. apr 2015

@lucia1002 dakujem pekne, si zlata 🙂 aj ja tebe - vam prajem nech sa vam co najskor zadari zdrave krasne babo 😉 my mame teraz nutenu pauzu, tak nas hadam predbehnete ( ale len o mesiac 🙂 )

patriziap
16. apr 2015

@julett99 sme na tom rovnako. Posl.menstruaciu som mala 19.3. Cylkus mam 28 dnovy.Vcera mala- nemala prist a neprisla. Vcera poobede som s robila test a bol negativny. Dnes som neskusala. Drzim palce vsetkym 😉

butterfly333
16. apr 2015

@patriziap ja som mala ms 18.3 takže zajtra určite pride 😐

patriziap
16. apr 2015

Nepride 🙂 @butterfly333 , kazdy den mam obavy ci pride, alebo nie. Uvidime

patriziap
16. apr 2015

@butterfly333 vcera som mala pocit, ze to pride, ale neprisla.

sara34valentina
16. apr 2015

@clauduska17 ja zatial nic,,,,,,,,,,,,,,,,,ale uz uz citim ze dostanem.................krize nebolia uz ....od dnes aj vytok biely tuhy .. .. picha ma na pravej strane a to ma zvykne ked sa uz sputit maju :( budem smutna ...ale kym nekrvacam nadej tu je 🙂 a mam ine oci, to som si vsimla tyzden po milovani !!

sara34valentina
16. apr 2015

@littledesire drzim ti palce, ja spinenie nemam , ma to kazda ked je tehotna????

littledesire
16. apr 2015

@sara34valentina nemusi mat kazda.. tu uz som si vsimla ze je to sione individualne..

sara34valentina
16. apr 2015

@zuzkasu este je skoro ...mne meskaju 5ty den dnes a este netestovala,.....lebo UZ citim ze sa spustia ,,,,ale este stale som pozitivna

sara34valentina
16. apr 2015

@littledesire boze este do soboty cakam a testujem ! 🙂 uz nevydrzim 🙂

littledesire
16. apr 2015

@sara34valentina ja neviem ci vydrzim do soboty ;) uz mam chut testovat, ale neviem no..

sara34valentina
16. apr 2015

@littledesire no testuj.......................SIKOVNOOOOOOO a posli foto 🙂 ja nemam test inak by testla....sobotu mam volno ak nedostanem kupim si 🙂 nechcem byt sklamana kedze uz asi tyzden citim ze dostanem 😕

littledesire
16. apr 2015

@sara34valentina sak ani ja nemam, inac by som davno testovala. Ale oproti robote mam lekaren, kazdy den odolavam tam ist ;) mozno pojdem zajtra rano ale neviem ci vydrzim tak dlho udrzat moc ;) skusim asi... ale tiez sa bojim lebo nechce byt sklamana..

melisssssa
16. apr 2015

@erika7689 ahoj moja no čo ako sa mas? uz mas po ovulke? ja uz ano teda aspon myslim podla mojich výpočtov tak som zvedava 🙂

sara34valentina
16. apr 2015

@littledesire drzim palce, a zajtra testuj 🙂 ja citim ze do zajtra dostanem ....... a ak nie testujem sobotu 🙂

clauduska17
16. apr 2015

@sara34valentina
@sara34valentina nadej je stale 😉 a tie oči k tomu. Ja by som asi nevydržala do soboty!!!

sara34valentina
16. apr 2015

@clauduska17 no este dva dni a testujem 🙂 my sme sa tutu mutu na 19ty den .. preto som uz davno mala dostat ..dnes je 35 den......dostanem vzdy na 29den .. ale mam obavy ze sa spustia, ze len nachladnuta som, chodim aj casto cikat .. vela pijem vody, ))))) uvidime do soboty kazdopadne moj priatel sa tesi ♥ teda by sa tesil, ja ho furt odbijem , ze uz dostanem ......... a kazde rano NIC ...uvdime ♥

clauduska17
16. apr 2015

@sara34valentina verim že sa budete skoro tešiť 🙂 a aj to cikanie može byť ďalší príznak

sara34valentina
16. apr 2015

@clauduska17 dakujem , akurat som si ctiala zaujimavy clanok a su tam aj moje priznaky .. ( plynatost (cca 5dni uz ) leskle oci ( ine oci ) , caste mocenie, ZIMA ( dnes mi hovori kolegyna ze je je horuco a ja sa drkotala od zimy !! ) idem si teda lahnut, zajtra pisem kazdej co a ako 🙂 bru nocku a dakujem , inak aj viac pijem 🙂))

clauduska17
16. apr 2015

@sara34valentina dobru noc prajem idem si to precitat, ja sa tiež stále len sledujem

zuzannaaa
16. apr 2015

@sara34valentina ahoj sara inak prve z tehotenskych priznakou je caste mocenie. 🙂 tak drzim palceee w

sara34valentina
17. apr 2015

@clauduska17 bre ranko, ja stale nic 🙂 ale citim sa tak ako keby som ju uz mala ( snad dnes nepride) .. vyhadzala som sa dnes rano ako este snad nikdy !! uz citim ze dostanem .. .. tak uz len cakat do zajtra .. .. uz ma nic nepicha len pocit ze mam menzes .. kurnik a tie vetry mam stale :P snad nedostanem a aní ty !!!!!!!!!!!!!!! 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

littledesire
17. apr 2015

@sara34valentina drzim ti palce, nech nedostanes... sobotu sa potom podel s testikom 🙂 ja som dostala dnes rano, presne ako hodinky .. 🙂

sara34valentina
17. apr 2015

@zuzannaaa ahoj 🙂 viem moja, len ja chdoim casto lebo vela pijem vody 🙂 no vcera sa mi zdalo castejsie 🙂 mne meska dnes 6ty den, tak sa testujem zajtra 🙂 ak nedostanem 😀 😀 😀 😀

sara34valentina
17. apr 2015

@clauduska17 no ved aj ja sa sledujem, do teraz som sa nesledovala, lebo som citila bolesti asi 10dni na MS !! reku uz dostanem a to si hovorim kazde rano kazdy vecer uz uz dostanem a rano vstanem a nic, preto sa sledujem 😀 😀 😀 tento modrykonik mi poradila kamaratka ktorej som mimochodom prva oznamila ze je tehotna / ona tvrdila ze je to nemozen lebo s drahym mala styk 1den pred ms !! a ja jej pisala na 8dni dozadu ze caka babo ) na inych zenach to hned vycitim ale ako vidim na sebe nie 😅 😠

sara34valentina
17. apr 2015

@littledesire ojeeeeeee tak to ma mrzi .. .. nevesaj hlavu .. je to fakt menzes ci len spinis zatial? (nadej umiera posledna) 😔 😔 😔 😢 neboj v maji je lasky cas vyjde to ♥ pravdu povediac sa citim aj ja na kramy ( cize asi do zajtra kedze zajtra test chcem kupovat doobedu dostanem , bude to ako naschval) necitim sa ze som tehotna a vraj to zena citi !!!!! nerobim si ziadne nadeje 😲 😲 😲 😲 😎 😎 😎 jedine co bolo ine tento mesiac bolo to cudne bolenie maternice intenzivnej bolesti 2dni v praci som myslela ze jeansy dam dolu take to bolo neprijemne ) no a od vtedy mam uz je tomu presne 12ty den pocit na ms............na zaciatku marca som brala antbiotika na zub ( zapal som mala ) a ja si mylsim ze boli silne a mi posunuli cyklus,,,,no ked sme sa tutu mutu som uz dobrala................. bolo to o 2dni neskor .. .. ved uvidime,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ja uz citim ze dostanem a prsia tiez bolia hnusne,,,,,,, keby som bola tehtona tak je tomu 16ty den a to by som uz daco MUSELA citit a ja necitim nic 😔 😔 😔 😔 😔