Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@juliett99 uz mozes testovat 🙂) zaleti kedy bola ale presne ovulka,,,,,, priklad ja mam 29-31den cyklus ak som mala vo februari ovulku na 12den -14den tak uz na 33den mi test ukaze ..je to cca 16dni po styku,,,,ak by som mala ale ovulku na 20ty den tak teste to este nezachyti .. kamoska bola tehotna a ziadny test jej to neukazal...je lepsie pockat par dni 🙂)))) vies presne kedy bola ovulka?
@sara34valentina ja som pri malom necitila ze som tehu ,,, len mrska neprisla a test bol pozitivny.
@juliett99 mne meska s dneskom 6ty den testujem zajtra
@juliett99 no ja by som mala byt (ak som) 16den tehotna a necitim sa tak 😔 😔 😔 😔 😔
@juliett99 citim ze uz uz uz uz uz dostanem 😠
@sara34valentina tak zatial nevesaj hlavicku a sup sup mysliet pozitivne 😀
@sara34valentina myslis ze ked testnem v nedelu uz by tam nieco ukazalo??
@juliett99 kazdy kto je v ockavani si tak troku namysla 🙂))) moje priznaky (namyslajuce ..) su plynatost , leskle (ine) ocka, caste mocenie, bolest na ms uz asi 12dni .. zmena nalad, unava (jarna ?? :P ) ale moje oci su take krasne a leskleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to som si vsimla asi tyzden po milovani 😲 😲 😲
@juliett99 aky dlhy mas cyklus ? kolko ti meska? myslim ze v nedelu tam uz budu kolajnicky 🙂
@juliett99 ejha prave pijem rannu kavu a dako mi je tazko na zaludok ( dlasie namyslanie ) 😝 😝 😝 😝
@sara34valentina normalny menzes, zobudila som sa rano a cele spinave a krvave nohavicky, bolesti uz menzesove .. takze predpokladam ze normalny menzes. Jedine ze by som bola tehotna a aj tak mam kramy :D:D ale v to neverim. radsej sa orientujem na maj 🙂 letime na dovolenku a tam by som mala mat plodne dni. Teraz uz budem aj testovat ovu testami, teraz v aprili to bolo len tak nahodne, ze sme ani nevedeli ze co, ale mozno to bolo, ale zrejme som mala ovu skor ako sme mali tutu mutu 🙂 takze nevadi..
NO ja som velmi zvedava ze ako ty 🙂 mozno necitis, lebo tomu neveris, ale nikdy nevies... tak ked nepridu, tak rob testik ... 🙂
@sara34valentina tak to mas pravdu o tom namyslani... ja mam pocit ze mam pevnejsie prsia, od ovulacie ma pobolievalo silno alebo dost intenzivne podbrusko,, zmeny nalad ani nevravim. a tie oci my uz dvaja povedali ze ich mam ine 😀 castejsie chodim curkat. ... cyklus 28 .. mrska ma prist 15.4
@littledesire ano aj som si tak povedala ze ked pridu kramy kupim si tie ovu testy ,,,,treba zacat robit uz na 10ty den nakupit ich viac a testovat 2x denne ....(nepit vela vody) ak sa ukaze ta ciarka tmavsia ako ta kontolrna tak ovulacia nastane do 48hodin trbea v ten den aj na dalsi tutu mutu 🙂 drzim palce a krasnu dovolenku... 😉 😉 😉 😉
@juliett99 mas kratky cyjlus to znamena ze ovu mohla byt uz na 12den .....ok v nedelu mozes testovat test uz ukaze 😉
@sara34valentina dakujem držim palceky aj tebe... ja som robila test v pondelok a ten bol negativny ☹
@littledesire moja v maji to vyjde uvidis 🙂 testik si zajtra pojdem kupit ak ma kramy (hnunse) nepredbehnuuuuuuu ☹ furt si pozeram tie moje krasne zelenomodre okale 🙂
@juliett99 v pondelok bolo koro !!!!!!!!!! pozri ked ma kratky cyklus 28dnovy a mas ovu medzi 10-16dnom tak je zbytocne 4dni pred ms testovat uhniezdovanie trva 6-11dni u kazdej zene inak,,,,,,,, a az potom sa vyvija a zase u kazdej zene individualne ,....nebud smutna ja si myslim ze si tehotna (citim to) 🙂 testuj v nedleu tam uz budu kolajnice
a este nieco ak mi je teplo ako zima aj to by mohol byt priznak na tehu 😝 😝 😝 😝
@sara34valentina dufam, ze nepredbehnu, ale ta obdivujem, ze si vydrzala tak dlho netestovat 🙂
@sara34valentina velmi pekne dakujem si zlata ... 😉 a to pobolievanie v podbrusko asi aj tak dlho trvalo ako pises ze uhniezdovanie
@littledesire snazime sa prvy mesiac naco sa testovat ,,,,dkaot otehotnie hned dakto 2roky nie,...nechcem byt sklamana
@juliett99 mne je zima uz asi tyzden ... 😲 😀 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina tieto priznaky mame rovnake okrem oci.
@mojezlate zajtra testikujem ♥ meskaju 6dni 🙂
@sara34valentina , @mojezlate cakame cakame na kolajnicky 😀
@sara34valentina Drzim palce ja si este pockam mne ma prist az okolo 26.4. a pri mojom obcasnom cykle 35 dnovom az 2.5.
Baby ja som dnes 10DPO a vrámci adrenalínového vyvolávania duchov som dnes testla. A samozrejme je test biely, ani kanálik nemám. Tak mi treba! To je daň za nedočkavosť 😀 Ale teplota sa pekne drží hore, takže ešte nádej mám. Ale z tých tehu znakov čo tu píšete nemám ani jeden! 🙂 Zato môj mm asi všetky! 😀 - určite je tehotný 😀 😀 😀 Ešteže mám tých testov 20ks - dám mu ocikať 😀
@sara34valentina potom daj foto

dobre ranko,,, na kolky den je dobre urobit test pri meskani mrsky? mala som dostat 15.4 ... poradite mi dievcence... @patriziap... ked si planujes urobi test?? velmi by som si priala aby tam boli dve ciarocky,,, verim ze aspon niektorym znas sa to podari... drzim vsetky palceky..mimochodom ten biely husty hlien mam aj ja ale mrska nedosla zatial.