Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@butterfly333 ok mna bolesti ustupili dnes, a citim sa dobre, maternica akoby daco robila furt ...... smädi ma a prtkam si po jedle vzdy........... som unavena .......... ja sa zajtra testnem ,,,,,,,,,,,,,,,,,ja este deti nemam a pred 10r som prisla o dvojicky :((( preto sa torksu bojim, ale dnes mi zaludok inak kolise ked sa najem, ja by *bola* uz 16ty den 🙂 vsetko mi ale chuti 🙂
@sara34valentina noo ved to je dobre tak skus testnut zajtra držím palčeky 😉
@sara34valentina Dakujem krásne vyskúšam testnúť a uvidíme... sranda krámy mi trvali len tri dni iinak ich mávam aspon päť až sedem takže je to divné troška... možno malá nádej 🙂 zajtra kupim test a skúsim... inak dnes ma začala páliť záha čo mňa vôbec nepalieva... 🙂 nádej mám ešte stále tomu nejak verím že by to mohlo byť aj napriek krvácaniu... 🙂 😀
@clauduska17 28dnovy cyklus presny ako hodinky
@monniii moze to byt citala som ze hormony a priroda ....3dni je kratko zajtra napis a testuj !!!drzim palce
@zabudnuta ja som sa zrejme zle vyjadrila, neposúvala som si MS, to som robila už veľa krát príbalový leták samozrejme prečítaný mám. Ja som mala normálne 7 dňovú pauzu a plus som ďalšie 4 dni tabletku nevzala vzala som prvú tabletku z nového blistra vlastne až p o11 dovej pauze.. preto mám veľké podozrenie na tehotenstvo.. a zabudla som spomenúť hlavý problém, že ma strašne pri sedení bolia kríže :( ... ako ja viem, že mi zrejme nikto neporadí a musím proste počkať či príde MS, ale len som chcela vedieť či nemá niekto s niečim takým skúsenost 🙂
@arthemiis jaaaaj tak teraz som pochopila,,,,,,,,,,,,,,,,no musis caka,t moja priatelka nevzala jednu a kocikuje babo 🙂takze skus potom test viac ti neporadim 🙂
@sara34valentina anooo moja chyba asi som to zle napísala 🙂 nevadí tak počkám a uvidíme 😅
@arthemiis a chcela by si?
bre ranko *snazilky* citim sa opät na kramy a uz aj citim, ze dostanem.. pojdem do mesta a kupim testik ak do obeda nedostanem, a hned aj urobim 🙂 mam ale pocit ze dnes to dostanem :( ☹
@butterfly333 robila si si dnes rano testik? vidno silnejsie ciarku vsak ? 🙂
No snazilky co ste mali dnes testikovat co je s vami???? Som napata aj za Vas 🙂
Držím palceky
@sara34valentina ahoj robila no nič a teplota dnes 37,1 a ms začína
@butterfly333 Tak to mi je luto ale este nevesaj hlavu este stale mozes byt moze to byt len spinenie
@sara34valentina pocit na Ms môžeš pociťovať aj pri tehotenstve lebo maternica sa roztahuje a pripravuje. A su to podobne bolesti
Ahojte,nie som tu dlho,tak som vas našla až teraz.Ja som v oktobri prisla o miminko a to sa nám zadarilo ani sme nedufali a test bol pozitivny den po meskani mrsky a to teda moja mrcha chodila ako si chcela. Po potrate mi nabehla mrcha a cuduj sa svete zacala chodit doslova na hodinku presne. Snazime sa,lebo az ked o nieco pridete uvedomite si,ako nieco strasne chcete. Mrcha mala prísť 9.4. a stale nic. Mám už 3 testy za sebou a su negativne-nie je na nich vidiet nic,ani len duchov.Tak už sa prestavam aj tesit,lebo sa bojim,ze sa mrcha vratila k povodnemu stavu a zacina si chodit ako chce. Vobec,ale nemam priznaky zeby mala prísť. Uz zacinam byt zufala.
ZIENKY DOSTALA SOM TO
@butterfly333 ISLA SOM do mesta kupit test a ani som nestihla testnut a kramy su tu...............moje oci su zase ako obvykle,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,som smutna a neviem to opisat slovami,,...drbla som si uz aj ibalgin mam bolesti ..... neznasam kramy, som sklamana :((( citim sa zvlastne smutno ....no hlavu hore,bol to prvy pokus,,,,ide sa v maji skusat dalej ♥ vam ostatnym drzim palce
@rebeka2511 nebud zufala ja beriem spirulinu a ta mi upravila cyklus pekne na 29den.....lenze tento mes meskala 6dni lebo som brala antibiotika v strede mesiaca ! tak asi preto a este ta bolest,,,,,,,,ja som sa taaaaak tesila ze cakam a nic .. .. skus spirulinu je to cista prirodna najzdravsia riasa na svete
@sara34valentina neboj, prejde to. Ale ďalší cyklus príde ďalšia nádej. 😉 Čo mám povedať ja, my sa ani snažiť nemôžeme a ani neviem, kedy budeme môcť. 😠
@butterfly333 škoda, ale nezúfaj, ďalší pokus pred tebou, hoci človek by chcel hneď.
@janaochi preco sa nemozete snazit ?? teba som tu este necitala, tak neviem o co ide....no ja som tu len par dni, tento mes sme skusali prvy krat no aj tak som moc smutnaaaaaaaaaaaaaaaaa ani slovami to opisat neviem 🙄
@butterfly333 ejha vcera som tam videla druhu ciarku a dnes nic? tak tomu neverim ...do frasa 😠
@sara34valentina moja to ma mrzí velmi no som na tom tak isto aj ja dnes 1DC 😕 nevadí zadarí sa ked to nebudeme čakat.
@janaochi to áno no nevadí ved snád do konca roka sa zadarí verím tomu. 😊
@sara34valentina no lebo mm si vytvára protilátky proti vlastným spermiám, čiže imunita mu ničí spermie a teraz musíme 2 mesiace len s ochranou a potom zase na vyšetrenie, či protilátky klesli a keď nie, tak pridajú prednison a ďalej sex len s kondómom a tak dookola. Otázka je kedy a či klesnú, až potom nám dovolia cez plodné dni bez kondómu, ale myslíš ze to presne vtedy vyjde?Keď je človek pod tlakom, že vtedy musí. Ja neverím, je to začarovaný kruh, lebo potom zase protilátky stúpnu a s vysokými protilátkami ti ani IVF nespravia, no na hovno toto.
@janaochi aha tak v tom sa nevyznam teda .. ..
@butterfly333 joj ja som uz rano citila .. .. nevadi testik mam kupeny na dalsi pokus, ja tiez 1dc....pockam si na ovulku mne chodi na 15-17den 😀 sme sranda ze rovnako 🙂)))))) takze tesujeme spolu maj ha ha ha ha 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

@sara34valentina no žial tak to byva. 😕 No cítim trocha podbruško že už ms ide no zatial nič. Mám aj vytok ako pri ovu no neviem inak nič.