Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@red_cat
a už si mala niekedy pozitívny tehu test? myslím nie teraz, ale celkovo niekedy?
lebo sú ženy, no nie je ich veľa, ktoré sú tehu, ale tehu testy im to neukážu, lebo produkujú nejaké trošku "iné" hcg než dokáže zachytiť test a za celé obdobie tehotenstva im to test neukáže
a potom sú ženy, ktorým sa ukáže pozit tehu test až napr. v 5 mesiaci
tak pokiaľ nemáš bolesti, tak sa príliš nestresuj a počkaj na to vyšetrenie, ak si tehu tak na sone to už bude vtedy pekne vidieť
ak by boli bolesti choď na pohotovosť, keď nemôžeš ísť k "svojmu" lekárovi
Po 2 rokoch snazenia konecne pozitivny tt po uzivani MACY+vitaminy.ale som v nemocnici tak dufam ze vsetko dopadne dobre.
@blekotacarna Držím palce!!!!!
@ninka214 vdaka
Tak mrcha sa rozbieha aj u mna 😒 ach jo Ideme dalej Naši chlapci sa zhodli už aj na mene Kristínka 😀 tak snád im to splníme
@red_cat no 8 dn. je už dost to by už mal niečo test zachytit ☹ nebola si chorá alebo nebrala si nejaké lieky?
@blekotacarna Držím palce nech to vyjde
ahojte dnes mam tri dni pred ms urobila som si digitalny test od calibrum a ukazal mi ze niesom 😒
Co stoji ta Maca a co to obsahuje?
@blekotacarna drzim palcee
Ahojte tiež sa pridávam zasa tento mesiac ku smutným ☹ opäť sa nepodarilo a všade toľo tehuliek a bábetiek , kiež by to bolo nákazlivé. Tým, ktoré ešte len čakajú na výsledok snaženia želám viac šťastia ako sme mali my...
@muskamala
@zuzkasu
@petra212
Nemala som nikdy pozitívny test, nikdy som nebola tehotná takže neviem, či to môže byť tým že by mi nejako nerastlo hcg alebo bolo nejake ,,ine,, a test ho nezachyti.
Skúšam to nechať tak, ale už ma to dosť hnevá, keď boli pocity aj bolesti ako pred ms a nič neprišlo, zase deň-dva kľud a potom zase pocity a bolesť v podbrušku ako pred ms...a keď sa človek citi spuchnutý ako vorvaň a je náladový a nervný, tak sa s tým ťažko žije a chodí do práce:D vždy som takéto ,,stavy,, mala deň- dva pred ms no teraz ich už mám viac ako týždeň..A ešte aj drahý vyvíja nátlak aby sme sa zase začali ,,snažiť,, :D ale hold, keď Vám je takto tak to je posledné na čo máte chuť🙂 Ani horúca sprcha nepomáha a ms neprichádza...
A na pohotovosť sa vôbec necítim, nie su to nejake krče že by bolo treba to akutne riešiť. Ja viem...len čakať a čakať a čakať.... :-/
my sme sa snazili v marci a podarilo sa.....
@sestricka52 Tak gratulujem 🙂
@maruskamolny je tak to sme na tom skoro presne narovnak. Tiez mam problemy so stitnou a chodim na endokrinologiu. Prve nam trvalo 6 mes. a tiez to je 11 mes. Kedy mas dostat ms?
@mojezlate Jasne!!!Ja som bola tehu a robila som si každý druhý deň testy 😀 😀 😀 Až pokým mi vyšiel pozitivny 🙂 😉 A pozitivny bol až jeden v den kedy som mala dostat ms...zalezi kedy sa Ti vajicko uhniezdilo,prip. kedy doslo k pocatiu.. Vacsinou testy ukazu-tie najcitlivejsie tak 10-12 dni od oplodnenia...
@mojezlate dakujem
@clauduska17 ano 5r........nezistili ziadnu pricinu ani na endokr.vys ani na gyn.vys.....vraj sme obaja plodny ....este uvazujeme nad genetickym vys.....inak s toho Clostilu som nejaka unavena a stala hladna 🙂
mam dve otazky kto mi vie prosim poradit? mozem pit alchemilku kazdy den cely mesiac alebo len plodne dni? a ked uzivam Clostil mame sa snazit kazdy den pocas jeho uzivania ? moj gyn toho moc nenavravi ....
Babyyyy! 😀 môžte mi gratulovať! Po vyše týždni čakania a aplikovania rôznych vyvolávacích metód, som sa dočkala vytúženej mrchy:D:D Hlásim 1 DC...už som spokojná, už neštekám ako zurivy pes:D a o dva týždne začíname odznovu 🙂)
@ciernovlaskaboza a na čo presne je ten clostil? Teda myslím že uždr.by mal niečo podniknúť. A kolko máš rokov ak sa smiem spýtať.
@ciernovlaskaboza
no väčšina sa zhodne na tom, že alchemilku treba piť od 1 DC do ovulácie a potom už nie,
ale čítala som už aj názor, že sa môže stále,
ja osobne pijem iba do ovulácie a potom dávam pauzu zase do začiatku nového cyklu
@red_cat
gratulujeme 🙂 😉
ahojte babulky test som robila v stredu a je negativny ale mrska a ani naznak ze by mala prist
@marika007 no teraz v utorok...tak som zvedava....aty ako?
@maruskamolny no ja mam nepravidelny cyklus, ale lutealnu fazu mam 12-14 dni. tak dajme tomu, ze 14 a to vychadza na stredu. a ako sa citis?
@lucinka3289 no my sa snazime od septembra.zadarilo sa nam hned v septembri,zial v 7 tyzdno som o babo prisla,tak to skusame zas

@sara34valentina
@butterfly333 joj zienky:((( ja uz sa zacinam bat, som zmatena z toho ako mi je...uz by som si tak zelala aby mi prisla ms..meska uz 8mi den dnes. Uz tyzden mam striedavo tlaky v podbrusku, obcas boli, no uz dva dni mam tak spuchnute podbrusko, citim sa zle naladovo, vsetko boli...mam toho tak plne zuby uz 😠 Tehu nie som lebo ani jeden test mi neukazal ani naznak druhej ciarky. Ale tak co sa potom deje?? mudr mozem ist az druhy majovy tyzden, skor ma nevezme lebo az vtedy ma vie zaregistrovat...uz je zo mna take nervne zlostne monstrum za posledne dni..grrrr 😀