icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

ninka214
9. máj 2015

@sara34valentina ani ja tomu nechapem.som 38mi den cyklu..tehu nie som..cakam na kramy..som uz zufala..neviem ci mam ist na vyvolavacku v pondelok alebo co???!!!

ninka214
9. máj 2015

@foltovazuzana ja som mala od 21.aprila krvacanie-asi ovu- 6 dni..teraz mi meska uz tyzden.rozhadzany cyklus asi mam..tehu nie som..myslim,ze je to aj tvoj pripad..

foltovazuzana
9. máj 2015

@red_cat človek si nemyslí ze je v tehu ale snažíme sa no nedarí sa ....nechavame to mu voľný priebeh mozno casom sa podarí. Ale uvidíme mozno sa potvrdí a mozno to jr porucha ako vravíš 😉

sara34valentina
9. máj 2015

@ninka214 oje to mi je luto, skoc ku lekarke, moze to byt cysta !vies budes si apson ista ze je vsetko v poriadku 🙂

sara34valentina
9. máj 2015

@foltovazuzana ahojky, urobis si test ? skus🙂 mohla si byt tehu a potom si spinila, ovu moze byt aj na 4den aj na 14den a aj na 24den,,,, skus testnut 🙂drzim palce , ked clovek najmenej tusi, vtedy to vyjde .)

sara34valentina
9. máj 2015

@mima207 prajem ti to z celeho srdca :D nech su tam kolajnicky 🙂 drzim palce ! 🙂

sara34valentina
9. máj 2015

@butterfly333 ahoj stratena, ako nozicka =? ja dnes-4-5den po ovulke, a akosi ma zacalo boliet brusko, take krce zvlastne, tak som zvedava ci sa zadarilo 🙂)))) moj mi bozkava brusko sa vytesuje, lebo mam pocit, ze sa zadarilo ♥ len nech sa to udrzi 🙂 4dni nic a dnes brusko bolka,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,no pockame si este 12dni a potom sa uvidi ci dorazi svinucha mrcha !dufam sa mas dobre, a nozka sa ti hoji, budem Rada ked sa ozves,))))) 🙂

maruskamolny
9. máj 2015

@marika007ahojky, ako sa mate?ja celkom dobre...trosilinku snazilkujeme...raz za 2dni...a vy ako?

butterfly333
9. máj 2015

@sara34valentina ajojky moja ja dnes bola v nemocnici boli ma koleno niečo ako keby sa mi tam suchy zips otváral tak som bola na rentgen a dali mi injekciu do kolena no a teraz strašna bolest hori mi celá noha a ešte k tomu tá pravá operovaná. Vraj mám v kolene zúženu klbovu štrbinu. Tebe srdco moje držím mooooc palčeky verím že sa vám zadarilo.😘😘😘

foltovazuzana
9. máj 2015

@sara34valentina tak to jr pravda ze ak najmenej tuší 🙂 no skúsim ved nic sa nestane ale na druhej strane potešila by som sa a veľmi a o manzelovi ani nevravím 😉 skúsime a uvidíme ci bude / alebo // . 🙂

lenkaoravcova
9. máj 2015

Uz by sme mali premenovat skupinu na majovky 🙂

ninka214
10. máj 2015

@sara34valentina ale ja som bola u dr.pred dvoma tyzdnami,ked som mala to krvacanie..a povedala mi,ze ma rozhadzanw hormony..my sme boli na svadobnej ceste na kube-a casovy pposun,cestovanie atd..zevraj to mohlo sposobit aj to.mi povedala.

lucia1002
10. máj 2015

@ninka214 ahoj..ako citam tak som na tom podobne..dnes som 38DC..do stredy ak nepride mrcha tak volam dr.nech mi pichne vyvolavacku abo co..sak je to na zblaznenie! ☹

praslicka1
10. máj 2015

@foltovazuzana Ahoj, tak včera mi došla M, presne na čas. ☹ No nič, tento mesiac pokračujeme.

foltovazuzana
10. máj 2015

@praslicka1 škoda ☹ tak držím dalej prsty aby to uz vyšlo. ..
Mne mešká 3 dní tak som zvedava ak si spravím zajtra teho test. . 😒

marcink
10. máj 2015

tak nam sa to hadam postastilo .. 🙂)))

limetka713
10. máj 2015

@marcink gratulujem!! na prvý šup? 🙂

marcink
10. máj 2015

@limetka713 snazime sa o babo od februara...4 dni mi meska MS ale nebola som doma tak az dnes som si spravila test...🙂

lucinka3289
10. máj 2015

@marcink gratulujem 🙂 vitaj medzi tehulami

marcink
10. máj 2015

@lucinka3289 ďakujem pekne... velmi sa tesim ale cakam az na 100% potvrdenie od Dr.

ajajaj00
10. máj 2015

@marcink gatulujeeem

ajajaj00
10. máj 2015

@ninka214 co nove?ziadna zmena?

lucinka3289
10. máj 2015

baby kedy je vhodne ist na 3d ultrazvuk?

mojezlate
10. máj 2015

Vsetkym vam zelam krasny den matiek 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

sara34valentina
10. máj 2015

@butterfly333 o boze dobry toto ma mrzi, som myslela, ze po operacii ti bude lepsie, ale asi to chce cas ..dakujem moja, dnes nemam ziadne bolesti, dnes je moj 23DC tak uz len cakat.................mam taky zvlastny pocit v brusku tak snad sa zadarilo :D ja v stresse cely vikend vybalovala veci a ukladala a som si uvedomila ze mam prilis Vela oblecenia !skrina nestaci preto musim zase vytriedovat ....este ma caka stres posledne 2tyz v praci a zase konecne stahovanie a potom vybavovacky a papierovacky 🙂 napises mi prosim ta ake si mala uplne prve priznaky ked si Bola tehulka ? este pred MS 🙂 (aj ked viem ze kazda sme ina ) mne sa zda ze sa zadarilo lebo zvyknem mat zu na 23dc bolesti a teraz nic, preslo to ,,,,tak budem Rada, ked mi napises papa a skore zotavenie, snad to neni nic zle

sara34valentina
10. máj 2015

@marcink gratulujem aj tebe 🙂

sara34valentina
10. máj 2015

@foltovazuzana drzim palce nech su kolajnicky 🙂

sara34valentina
10. máj 2015

@ninka214 no to je pravda, ja ked som robila na lodi, tak som nemala vobec MS (kvoli kolisaniu na mori) 🙂 takze klud a bud mesiac drzim palce, skus ovu testiky🙂

foltovazuzana
10. máj 2015

@sara34valentina Tak ddúfam ze tam budú. ..dam vam hned vedieť zajtra 🙂

marika007
11. máj 2015

@marcink gratulujem 🙂