icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

butterfly333
13. máj 2015

@clauduska17 19DC je pozit. Už tmavšia nebude skôr slabšia

clauduska17
13. máj 2015

@butterfly333 oki. Takže 'najdôležitejšie milovanie' by malo byť dnes a zajtra?? Či?

jaren
13. máj 2015

ahoj ties sa snazime a zatial nic ... tak nam vsetkym snazilkam drzim pevne palce nek nam to vinde.. 🙂

ninka214
13. máj 2015

@clauduska17 ahoj. Pochybujem,ze zajtra bude tmavsia. Dnes sa pomilujte. A poisteto to radsej aj zajtra. Drzim moc palce ;)

clauduska17
13. máj 2015

@ninka214 milovali sme sa aj vcera aj dnes 🙂 tak teda keď aj zajtra tak už sa snáď podarí

butterfly333
13. máj 2015

@clauduska17 najlepšie je 3dni pred ovu potom aj dnes zajtra a pozajtra. Držím moooc palce.

marika007
13. máj 2015

@maruskamolny praveze mam nepravid. ale poslednou dobou (4 mes.) ju ma presne na 30 DC. ale ovulku tak okolo 15-18 DC. uvidime. a dufam, ze sa nic nezmeni a stihneme ju 😉 jaj doktorov a zubarov a mam vybavenych vsetk ok. uz aby to vyslo 😉

clauduska17
13. máj 2015

@ninka214 tak ked uz zajtra bude bledšia tak možem prestať testovať? uz to bude znamenať že ovulku mam za sebou ano?

clauduska17
13. máj 2015

@butterfly333 dakujem aj ja tebe. čítala som že si mala problemy s nohou tak buduci mesiac budeš dufam fit 🙂

clauduska17
13. máj 2015

@sara34valentina juj myslíš že vydržiš testovať až na 34 deň,?? to ja by som asi testla skor 😉 daj určite hned vedieť... ja som dnes 19dc a vyšiel mi ovul.test pozitívny 🙂

sara34valentina
13. máj 2015

@clauduska17 tak sup sup

clauduska17
13. máj 2015

@sara34valentina sup sup 🙂 milovali sme sa od nedele každy den aj dnes tak snad to vyjde 😉 ťuk ťuk

clauduska17
13. máj 2015

@clauduska17 ale na to že mávam 35dnovy cyklus som myslela že ovulka bude o dosť neskor

butterfly333
14. máj 2015

@clauduska17 dakujem. Ano som po operacii nohy davali mi tam 4 šroby no a marodka do konca augusta. Ešte sa nezahojila bolí a chodim o barlách a denne si pichám inj do brucha. Ešte nemôžem chodit je to opuchnute a dost bolí.

ninka214
14. máj 2015

@clauduska17 Ja som mala ovulku o den skor ako ty..A vcera uz mi zacala palicka blednut,tak dnes uz netestujem...

maruskamolny
14. máj 2015

@marika007 nasa mala vcera vracala a vracala..dnes som s nou zostala doma...cize vcera sme po 2dnoch nesnazilkovali, lebo sme mali pohotovost....

marika007
14. máj 2015

@maruskamolny jeeejda a co jej je?

zuzkasu
14. máj 2015

Babulky tak ako? kto ma pozitivne testiky??? my asi nič tiež sme si prešli črevnou virozou maly dokonca dva krat, takze o zabavu sme mali postarane ☹ Všetkym držim palce

lucinka3289
14. máj 2015

@sara34valentina ahoj tak kedy chystas testovat?

lucinka3289
14. máj 2015

@ajulcca ahoj co je s tebou?dlho som ta tu nevidela.

lucinka3289
14. máj 2015

@mirabellka8 ahoj co je s tebou ako pokracuje tehu?

ninka214
14. máj 2015

Baby,teraz ma napadlo-mala rada - pri uhniezdovani je dobre papat soju a nanas...Takže po ovulke sup na nakup 🙂 Povedala mi to sestricka u mojej dr.

ajulcca
14. máj 2015

@lucinka3289 ahoj, mám pauzu od snaženia asi na pol roka. Len tak, aby som sa dala dokopy a ukľudnila sa. Naordinovala som si pupalku na skrátenie cyklu a zdá sa, že funguje. 🙂 Dávame si pozor, takže keby sa veľkou náhodou podarilo, bolo by to veľké prekvapenie. V auguste nastupujem znova do práce. Už sa teším do práce, že prídem na iné myšlienky a nápady. Už som sa aj zmierila s tým, že ak by synček ostal jedináčikom, tak by to nebola, až taká tragédia. Popravde, táto pauza mi ozaj pomáha - nerobím si žiadne nádeje, nestresujem. Dávno som taká kľudná a spokojná nebola 😀 Stále tu čítam snažilkovské témy, ale už neprispievam.

mirabellka8
14. máj 2015

@lucinka3289 ahoj som medzi decembrovkami 2015. pokračujeme tak že zajtra začíname 12 tt a zistili mi toxoplazmozu neviem kedy som ju chytila ani čo zajtra idem na infekčné

danulienka78
14. máj 2015

@lusitania tak to je krásny termín. ja som si urobila 2 testy, sú pozitívne, k dr. som sa objednala na o 2 týždne, to by som mala byť asi 6-7 týždeň a to už by mohlo byť niečo vidieť. som z toho ale dosť nervózna, aj sa bojím tešiť sa, nakoľko sme sa snažili skoro 5 rokov, tak len dúfam, že dr. bude mať pre mňa pozitívne správy. stále ma pobolieva v podbrušku, raz ľavá, raz pravá strana - taká chvíľková bodavá bolesť a niekedy ma aj bolí brucho ako pred menzes. Takže preto sa dosť bojím

marcink
14. máj 2015

@danulienka78 jej super konecne som tu našla osobu ktora je cca v rovnakom tyzdni. Tie bolesti mam aj na vcera som mala dost velke dnes je to ok.

lucinka3289
14. máj 2015

@ajulcca aha takze pauzujete?no jo treba sa od toho trochu odosobnit.ja som to uz brala tiez potom tak ked sa podari tak sa podari a aj sa zadarilo sranda 🙂

lucinka3289
14. máj 2015

@mirabellka8 a to ti zistili na tom velkom scriningu co je v prvom trimestri?

sara34valentina
14. máj 2015

@lucinka3289 ahoj moja , mam tolko starosti a behaciek okolo stahovania,,,ze ani nevnimam cas....dnes mam len 27DC 🙂 ak nepride mrcha 21.5. testujem to jest na 34DC ... to bude 14-15dc po ovulke, .... nic ma zatial neboli (ako zvykne na mrchu ) len mierne podbrusko a obcas ma pichne vo vajecniku....nehorazne ma bolia ale prsia az tak ze neviem na nich lezat, teda bradavky.....citim sa ako pred mrchou, vcera mi bolo trosku nevolno od zaludka (asi som daco zle pomiesala v salate ) ...necitim sa ze som tehotna :( ☹

mirabellka8
14. máj 2015

@lucinka3289 velký budem mať teraz. ešteže mi toto doktor bral v 8 tt - toxo, krvna skupina, a neviem čo ešte