Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@clauduska17 tak ak si teraz nejaky 4-5tt,tak o 3tt budes 7-8tt tak to uz asi pojdes k dr. A ona ti povie,ci je vsetko v poriadku atd.. Podla mna ak dr.povie,ze v pohode,tak sa nemas coho bat.aj keby niečo,tak sadnes do auta a za 8hodin si doma..my tiez planujeme chorvatsko v auguste,ale to uz by som mala byt v druhom trimestri.. Ved 3tyzdne je este dost casu na to aby si zistila ako sa citis..mozno budes uplne v poho,abo budes ranne nevolnosti a budes rada,ked nwbudes vracat a nie este ist do chorvatska 🙂 inak kwdy planujes ist k dr?
.
@clauduska17 ja som mala silnu, taku ako vzdy....ale podla hematologicky mam momentalne zrazanlivost v poriadku...tak vraj sa nemam coho bat..a ze ked uz budem tehotna, budem sledovana aby sa nic nestalo... 😖
@marika007 to nevadi...hlavu hore....dohodneme sa, ze si budeme uzivat leto ty s tvojou ja s mojou princeznou, nebudeme riesit tie hlupe vypocty a ovulacie a uzijeme si muza kedy budeme chciet...a vlozime to do ruk Pan Bozka..ked bude vhodny cas, tak nam pozehna...uvidis...
@ninka214 no ovu som mala minuly tyzdeň tak som uplne čerstvo. Cez tyžden tam zavolam a nech mi povie kedy mam prist. Prve tehotenstvo som mala uplne bez komplikacií. Sem tam nevolnost. Tak dufam že to aj teraz tak bude. Strašne sa tešim.ty si bola ktorý tyzden ked si isla k dr.prvy krat?
@maruskamolny aha. Tak veselo počkať už len na ovu.😉 aj budeš robi ť testy?
Ahojte dievčence🙂 tak ja už tomu pomaličky začínam veriť...MS mešká už 2 dni a čiaročky silnejú a aj digitálny test ukázal krásne plusko 🙂 😀 Dnes sme sa teda s manželom prvý deň vytešovali...doteraz sme sa totiž ,,báli,, tešiť🙂 Zajtra mám volať mudr a dohodneme ultrazvuk.
Ďakujem za pekné chvílky a podporu v tejto skupine, ste tu samé super žienky:-* Želám Vám všetkým čo sa snažíte aby ste si našli pri najbližšej príležitosti krásne 2 čiaročky:-*
@clauduska17 uz mam len niekolko testov..asi si spravim ked budem mat pocit ze je to ovu...ale nebudem to prehanat..
@sara34valentina Ahoj dnes som Dnes som 8den teraz som prisla z prace tak prepac ze az teraz pisem 😉
@mojezlate ok 🙂)) ja dnes poz test ovulacny tak sme sa snazili 😉 este skusime zajtra 😉 tak tebe sa to tiez blizi , drzim palce
@clauduska17 no ja som len 6ty tyzden..k dr som objednana v siedmom tyzdni-6tt + 3. Az 8.7. Prvy krat ked som bola tehu,tak som bola hned jak som to zistila a aj tak este nic nevidela... Takze teraz som volala a objednala ma takto...
@sara34valentina drzim palce!!!!!
@red_cat tesim sa s tebou...ja testujem kazdy den odkedy som to zistila a velmi ma upokojuje.ked vidim ako palucky tmavnu..mozno je to trosku chore,ale potrebujem hlavne upokojenie,kedze v januari som potratila...takze zaklad je byt v pohode a mysliet pozitivne ;) drzim palce a daj vediet co povie zajtra mudr 🙂
@ninka214 dakujem Ninka 😉 prajem dobru noc a som rada ze vsetko v poriadku u teba ♥
@ninka214 a ms si mala kedy naposledy ?
@clauduska17 23.maja a ovulku na 17dc. Ty?
@maruskamolny vcera som si poplakala, strasne na mna dolahlo, ze uz odkedy sa snazime a nic. Stale som si myslela, ze druhe sa podari rychlo ako ostatnym.... no nic, neostava mi ine ako dufam, ze to raz naozaj pride. Len ma mrzi aj to, ze om chcela medzi detmi mensi vekovy rozdiel. aby sa spolu hrali a rozumeli si...
@ninka214 ja 28.5. A ovu na 20dc. Tak budeme tak o tyzden od seba 😉
@clauduska17 jeeee!!!! Super!!! Aj mas nejake priznaky? Boli ta podbrusko?? Abo prsia? Mna uz brusko trosinku menej..a prsia o cosi viac ako na zaciatku..kedy ta objednala dr?
@marika007 aj mna to moja mrzi...ale nepomozeme, u nas to je uz 14 mesiacov...a cim dlhsie tym vacsi stres ze to nepride...a preto sa musíme ukludnit...a uzivat si dcerku....mame velky dar, ze ju mame...pokuime sa uzit si leto, ist na bicykle kym mozeme, na kupalisko...a neboj sa ked nebudeme na to az tak mysliet, vyjde to....uz je to len otazka casu kedy... odkial si? co keby sme si dali take motivacne, ze ak to o dalsi mesiac nevyjde, stretneme sa niekde v aquaparku, hmmm?
@ninka214 prsia vobec. Len podbrusko boli stale. Po obede budem volat k dr.tak uvidim na kedy ma objednaju
@ninka214 už ma objednal dr.ale až na 22.7.!!!!to mi pride strašne dlha doba! A deň nato ideme do toho chorvatska. Tak dufam ze na ultrazvuku bude všetko ok
@clauduska17 no mna objednala kvazi tyzden skor ako teba..ty uz budes v osmom tyzdni..to uz by malo byt vsetko vidiet..neboj,aspon pojdes stastna na dovolenku ;)
@clauduska17
@ninka214 to len mna moja lekárka objednáva čím skôr? :D
@ninka214 to je tak dlho!!! Budem si robit test sem tam. Robila som aj dnes a stmavol 😉
@red_cat super. To by som aj ja brala. Lebo 3,5tyzdňa čakat mi pride neskutocne dlho. Kedy si mala naposledy ms??
@marika007 keby si videla moju malu, kazdy vecer ked sa modli..taak nakoniec jezisko a prosim si babatko a kolajnice 😎 babatko aby som mu dudu davala....jjooj aj mne je luto,,,ale snazim sa byt silna...jej hovrim,ze musíme sa vela modlit aby bolo babo...
@clauduska17 ja som mala naposledy 2 dni pred tebou, 26.5....A aké máš ty silne ciarky na teste? už kolajnice či stále slabučké?

@maruskamolny tusaka som mala spravny. dnes som uz dostala mrchu a skorej ☹