Snažilky november 2013
Ahoj, kočky, všimla som si, že sú tu vytvorené skupinky snažiliek. My sa ideme snažiť od novembra. Mohli by sme sa trošku inak povzbudiť ako to robia ľudia okolo. ( Jéj a Vám to ešte nevyšlo, no škoda) - takéto komentáre milujem. Ja som v auguste bola na laparoskopke - zas mimo- už druhý krát, to boli neplánované tehu, ale teraz sme si povedali, že by sme sa mohli posnažiť, aby synátor mal spoločnosť. Vopred držím všetkým snažilkám palčeky 🙂

•
12. jan 2014@rybkaa Ďakujem...už som strašne zvedavá....nepamätám si, tebe robil gynekológ krvné testy na zistenie tehotenstva???
@23petka nie, povedala mi dr. ze ak ma pozit.testy, tak krv netreba, urobila mi len sono a mala som zvysenu maternicu a tiez sme videli mini bodocku, potom mi kazala prist o 10 dni, vtedy sme videli gestacny vak ale prazdny a o dalsie dva tyzdne sme mali srdiecko a potom uz nic...bolo to krásne vidiet, fakt 🙂 Len to cakanie je strasne...keby to tak slo rychlejsie alebo si si to vedela kuknut aj doma, ze je vsetko ok 🙂 Ale kazdy lekar ma iny postup
Tu začni písať odpoveď...

Odošli