icon

Snažilky od decembra 2013

emma2310
2. nov 2013

ahojte tak som asi prva kto tuto temu ide zalozit. No od decembra sa ideme snazit ale uz mame dievcatko takze sa budeme snazit len v case ovulacie lebo chceme chlapceka 🙂

klara855
11. jan 2014

@popka24 super napad, zacinam praktizovat i ja 🙂🙂🙂

popka24
11. jan 2014

@klara855 ja cvičím kalanetiku... ale dnes som sa len poriadne ponaťahovala a od zajtra začnú cviky 🙂 po tých sviatkoch je celý človek lenivý, možno pribratý a necíti sa dobre... treba s tým niečo robiť..za chvíľku leto, tak hor sa do plaviek 😎

popka24
11. jan 2014

@helulik ja cvičím kalanetiku, tak rekreačne hehe.. je to makačka, ale krásne sa vyrysuje postava 🙂

helulik
12. jan 2014

@popka24 tak ja od malicka bezecke lyzovanie, a bicykel.. 🙂 to su moje dva top sporty... ale kedze tento rok tym bezkam moc dopriate nie je, tak som sa dala na beh... :D ani neviem ako, ale milujem ho.. :D som minuly rok bola na mojom prvom Spartanovi, a odvtedy je beh sucastou kazdodenneho zivota... 🙂

lucinka3289
12. jan 2014

Tak u nas to v decembri nevyslo sice sme sa len rozhodli snazit tak teraz v januari pokracujeme

misskate1
12. jan 2014

@popka24 pozitivny test sa niekedy moze ukazat az po 2 tyzdni meskania

popka24
12. jan 2014

@misskate1 no uvidime... včera ma tak divne popichovalo a dnes take divne tlaky, ako by išla mrcha.. snad nie, lebo začínam trošičku veriť ☹

popka24
12. jan 2014

.. mrcha dorazila ☹

klara855
12. jan 2014

@popka24 i mne prisla.....takze ziadne uhniezdovanie sa nekonalo.....co uz::( novy mesiac- nova nadej.....prave som objednala infolic- celkom fajn recenzie...uvidime co to da🙂 drzim prsty v dalsom kole🙂

popka24
12. jan 2014

@klara855 niekde musí byť chyba... :/ koncom mesiaca ideme s manželom na vyšetrenia, tak uvidíme 😔

popka24
12. jan 2014

@klara855 mávam také problémy, ktoré som pred tým ako sme začali pracovať na babätku, nemala... 😒

klara855
12. jan 2014

@popka24 i ja som na tom podobne...predtym MS v pohode, nikdy nie pravidelná, ale rozdiel iba par dni....a odkedy sa snazime tak si pride ako chce...tento mesiac 15 DC dalsia...akoby zamerne....nechapem...koncom mesiaca idem na preventivku, tak sa informujem,ze co a ako, pripadne nejake riesenia....vy sa snazite od decembra? alebo uz skor?

popka24
12. jan 2014

@klara855 my sa snažíme od septembra- októbra... ten istý problém.. Pred tým MS chodila presne +- jeden deň... a odkedy sa snažíme, tam MS mešká 5-7 dní.. v oktobri mi meškali, prišli po 5 dňoch neskutočné krče..lekár povedal, že to mohol byť aj mikropotrat. A dnes som dostala a opakuje sa to opäť ☹ neviem, čo to je..

klara855
12. jan 2014

@popka24 my tak okolo maja- teda to sme sa nesnazili nejak intenzivne (teda aspon som to nejako tak nebrala), taky volny priebeh 🙂 a tak od novembra velmi intenzivne a nic....uz sa zacinam aj obavat...neviem kde je problem...a cykly su take rozne, ze az....a mala si i pozitivne testy, si skusala? niekedy je asi lepsie nevediet, clovek sa menej trapi...verim,ze to nie je ono a vyriesi sa to....mne sa uz stalo,ze na dvoch roznych testoch bol megaduch, a potom silnejsia MS...a v ten den,ked prisla tak uz nic..ale uz som to nechala tak...zbytocne to nechcem pitvat....verim,ze ked to ma prist, tak to pride....no to,ze sa nedari ma zacina velmi trapit...a to, ze v mojom okoli takmer vsetky zname (ktore mali nedavno svadby) uz cakaju, mi na radosti nepridava....prajem im to, no som smutna,ze my opat nic....a mesiac za mesiacom uteka, ani sa nezda .....

popka24
12. jan 2014

@klara855 ja na žiadnom teste som nemala ani ducha.. veď to, že všade tehotné, bábätká a ja nič 😔 mesiace utekajú tak rýchlo... nikdy by som si nepomyslela, že raz budem mat s tým problém.. aj môjho manžela to veľmi trápi.. som zvedavá, čo na vyšetreniach zistia... myslela som si,že na šupa otehotniem ☹

klara855
12. jan 2014

@popka24 presne ja mam taký pocit...pred niekolkým dnami dalsia tehotna,pritom viem,ze to este vobec nemali v planoch ani nic....i som si poplakala 🙂 ale uz ma to preslo, i vdaka manzelovi 🙂 veru.... velmi rychlo....ved to uz bude o chviku rok odkedy sme s tym zacali...a nic...:( tiez som nemyslela, ze budeme mat s tym problem...a mame...a niekto ani nechce a ma naprvýkrat....verim,ze i na nas sa usmeje stastie...a uz ste objednaní na konkrétne vysetrenia? ja idem iba na pokec, ze co a ako s tym robit....inak beries uz nieco? vitaminy, tabletky alebo tak?

popka24
12. jan 2014

@klara855 presne tie čo nechcú ostanú ihneď tehotné... ideme na spermiogram a potom sa dozviem, že čo mi lekár odporučí ďalej... Vieš čo som na herbalife výrobkoch, asi rok sú super, veľa sa mi toho napravilo 🙂 inak žiadne tabletky ani nič...môj manžel, keď bol malý mal mumps, tak sa bojíme, či to nebude mať vplyv.. nedávno som mala len 24 rokov a manžel ma 28r... neverila by som, že budeme takto čakať a trápiť sa..

klara855
12. jan 2014

@popka24 dufam,ze zacnu riesit i nas...i ked som pocula,ze az po roku snazenia sa...uvidime ako to bude...ja zatial alchemilku, femibion 800, tento mesiac som pouzila i ovu testy (a ovu bola podla vsetkeho, a i tak nic.....), teplotu chcem zacat, ale vzdy na to rano zabudnem, tak nic z toho...chystam sa teda na ten infolic, uvidime...a ked nic, tak nejako lekarsky skusime....ja som o rok starsia ako ty🙂 este sme pomerne mlade, to ma upokojuje🙂 ale aj tak ten cas neuveritelne leti a clovek sa ani nenazda a uz tu bude 30-tka....verim,ze nam to vyjde a o chvilku budeme pisat ako sa tesime na male🙂 pevne verim....i ked sa u mna stredaju chvile viery v to a skepsa....aach...kto vie co a ako bude...a to cakanie je take zdlhave.....

popka24
12. jan 2014

@klara855 ach... aj u mna je to tak.. raz si poviem, že to nevadí a keď vidím nejakú tehotnú chce sa mi plakať. .. ale sme mladé a onedlho si budeme písať, že čakáme 🙂

majka0071
12. jan 2014

Ahojte chcem vsetkym snazilkam popriat nech im to vyjde....ked sme sa pred tromi rokmi s manzelom vzali tak som chcela otehotniet hned, snazili sme sa asi 4 mesiace a stale nic, potom som zasla ku gynekologovi nech ma poriadne vysetri a zistila som ze mam otocenu maternicu, ziaden gynekolog mi to nikdy nepovedal...mohla som to mat uz dlho a je mozne ze nie...neviem...tak som citala na internete ze ak ma zena otocenu maternicu tak pri pohlavnom vyvr holeni musi by poloha opacna....cize sex zo zadu a po skonceni si dat vankus na stehna a chvilku lezat...otehotnela som hned v ten mesiac ked sme to vyskusili...dne uz mame 19 mesacneho chlapceka a cakame druhe, ktore sme pocali rovnako...tak mozno niektore ani o tom neviete a mate podobny problem....prajem vela stastia

popka24
13. jan 2014

@majka0071 ďakujem za info... včera sme sa s manželom presne o tom bavili 🙂 asi zmeniť polohy 😀

denda83
13. jan 2014

@bublinka1s nejde mi pridat sa tam.... co to??

bublinka1s
14. jan 2014

@denda83 skupina je sukromna uz som napisala nech ta pridaju, tak hadam dostanes pozvanku kazdu chvilku .... pa pa

zabka79
14. jan 2014

Ahojte, mne pomohli ovulačné pásiky, doporučila mi ich švagriná ktorá tiež s nimi otehotnela hneď. Použila som ich 2 krát a v oboch prípadoch som otehotnela hneď. Som prekvapená koľko žien sa snaží celé mesiace otehotnieť a pásiky nikdy nepoužili. Načo strieľať po slepiačky? 🙂 všetkým Vám držím palce nech máte v januári // 😀

angels882
14. jan 2014

ahojky ako casto je dobre sa milovat pocas plodnych dni kazdy den alebo kazdy druhy . my sme sa kazdy den milovali no neviem ci sme neurobili chybu ci tie spermie stihli aj dozriet 🙂 neviete mi poradit

bublinka1s
14. jan 2014

@angels882 my sme kazdy druhy den ;) a vyslo nam to uz druhykrat na prvy sup ;)

popka24
14. jan 2014

@zabka79 ovulačné pásiky??? opíš ich viac.. 🙂

zabka79
14. jan 2014

@popka24 kúpiš to v lekárni, je to niečo podobné ako tehotenský test. V balení je 5 pásikov stojí to do 5 eur. V dňoch predpokladanej ovulácie testuješ podľa moču. Tabuľka je v príbalovom letáku. Podľa moču ti ukážu či práve prebieha ovulácia - zobrazia sa dve čiarky, a vtedy treba ísť "na to" 😀

katarinka289
14. jan 2014

Ze by to vyslo? Meskame len jeden den,no byva mi nevolno a mam ciry vytok.To viem,ze som mala aj pri prvom tehu.No pockam do vikendu a urobim test 🙂

popka24
14. jan 2014

@zabka79 jaaaj jasné...už viem 🙂