icon

Snažilky od decembra 2013

emma2310
2. nov 2013

ahojte tak som asi prva kto tuto temu ide zalozit. No od decembra sa ideme snazit ale uz mame dievcatko takze sa budeme snazit len v case ovulacie lebo chceme chlapceka 🙂

helulik
14. jan 2014

@zabka79 mne to s tymi ovu testami akosi nevyslo... :D resp som ich hodila do kosa... :D furt mi to ukazovali dve ciarky...jednu bledu, druhu silnu...nemala som na to nervy... :D

lucia1002
14. jan 2014

Ahojte dievcata...my sme sa tiez zacali snazit v decembri..teda 27.12...vtedy som mala den, dva pred ovulaciou..pred tromi dnami som mala dostat mrchu a zatial nic...test negativny...je mozne ze by este priblizne 16-17 dni od ovu som mala test negativny napriek tomu ze mi meskaju? rano si chcem spravit este jeden, ale cakam tiez len jednu ciarku :/

sunshine85
15. jan 2014

@lucia1002 ahoj, ja som na to uuuuplne rovnako... u nas to bolo 28.12....ms som mala dostat v sobotu....test tiez negativny....robila som si ho predvcerom cez den... brucho ma pobolieva uz tyzden...takze tiez cakam...
co ti ukazal test dnes?

katarinka289
15. jan 2014

Tak stale nic a zasa mi je zle 🙂 Chcela som kupit test az v sobotu,ale asi budem nedockava a kupim ho uz dnes 🙂

lucica
15. jan 2014

@katarinka289 kedy mas dostat ms?

katarinka289
15. jan 2014

@lucica predvcerom 🙂

lucica
15. jan 2014

@katarinka289 tak to by som uz skusala testovat na tvojom mieste, teda ak nemas rozhadzaný cyklus. Ja som pri prvom mala cyklus 28 dni a ked som na 28 den testla, tak boli dve ciarky a dost silne.

katarinka289
15. jan 2014

@lucica laka ma to...uvidim,ked sa mala zobudi,asi zajdem do lekarne,ale urobim ho az rano.Mavam 28-32.Dnes uz je to 34.Preto este cakam

lucica
15. jan 2014

@katarinka289
No ja mavam 28-30 a vcera som bola 25 a neodolala som ale negativny, kedze boli dva v obale druhy spravim v piatok to bude 28.DC

sunshine85
15. jan 2014

@katarinka289 ja mam dnes 32 a tiez mi este nedosla..... 😉

katarinka289
15. jan 2014

tak pfuj pfuj pfuj,aby ani nedosla :D

zabka79
15. jan 2014

@helulik veď tie dve čiarky to je ono. 🙂 a to si mala tie 2 čiarky, niekoľko dní za sebou? aj ja som mala jednu silnú a tú druhú bledú, na druhý deň keď som si robila test znova a tak tá bledá tam nebola. Ostala len tá jedna testovacia. Takže som to vzala tak že to bola ovulácia, no a asi bola lebo to vyšlo. 😎 tie testy sú otravné to máš pravdu, ale moc držím palce nech to výjde čo najskôr 😉

zabka79
15. jan 2014

@lucia1002 ahojky, tak ako si dopadla dnes ráno s testom? ja keď som sa testovala, mala som jeden deň slabunko pozitívny, na druhý deň negatívny, na tretí deň ranný moč pozitívny a potom som už neriešila 😎

helulik
15. jan 2014

@zabka79 na vsetkych 5 testoch som mala rovnako... :D jedna slaba, druha silna... :D jej super....gratulujem... 🙂

misskate1
15. jan 2014

@angels882 lekari vravia kazdy den pocas plodnych dni, ale nevadi aj kazdy druhy. ale urcite nie 2x za den, kvoli kvalite

misskate1
15. jan 2014

@lucia1002 najlepsie je si robit test po 2 tyzdnovom meskani

lucia1002
15. jan 2014

@zabka79
@sunshine85 ranajsi test bol opat negativny, ziaden duch, nic..takze cakam co bude dalej..mna praveze ani brucho neboli..iba mam neskutocnu zravku a bolia ma bradavky..sunshine85, budes si robit dalsi test?

lucia1002
15. jan 2014

@misskate1 no sak pockam a potom si zase spravim..teda pokial nepride mrcha..

sunshine85
16. jan 2014

@lucia1002 ahojky
no robila som si veru dnes rano a nist opat 😒 ale ani MS nedosla stale.... ja neviem teda o co tu ide 😎

zabka79
16. jan 2014

@helulik ďakujem 🙂 , ešte nemám vyhrané, som na rizikovom 😖 . Tak keď ti všetky testy vyšli rovnako asi musíte skúšať 5 dní v kuse 😎 Ale je pravda že potom je to také "načasované" a umelé. 😕

helulik
16. jan 2014

@zabka79 aaaale vykaslala som sa na to... 🙂 pride to, pride...a,ked nie...tak pockame... 🙂 ucite kvoli tomu nebudem stresovat

zabka79
16. jan 2014

@helulik máš veľmi dobrý prístup, palec hore 😎

helulik
16. jan 2014

@zabka79 ja,ked tu citam tie zufale komentare bab...ako nic v zlom...ale tak keby si aspon troska uvedomili, ze necakas-dostanes a aspon troska sa toho drzali, tak by to pre ne bolo ovela jednoduchsie... 🙂

lauritka
16. jan 2014

baby ahoj, ked testikujete, mam v ponuke na mmb testiky za lepsiu cenu ako v lekarni, odskusane a spolahlive. ;) piste potom IP. pa. www.mimibazar.sk/lauritka54

katarinka289
16. jan 2014

@helulik tiez som nikdy ziadne ovulacne testy nepouzivala.Tiez som sa ale nemusela snazit 2-3roky...takze ich trosku aj chapem.Ked velmi chcu babatko a kazdy mesiac zazivaju to sklamanie.Uz som to tu raz pisala,ze niekedy je lepsie nechciet tak velmi... 🙂

katarinka289
16. jan 2014

@helulik tiez som nikdy ziadne ovulacne testy nepouzivala.Tiez som sa ale nemusela snazit 2-3roky...takze ich trosku aj chapem.Ked velmi chcu babatko a kazdy mesiac zazivaju to sklamanie.Uz som to tu raz pisala,ze niekedy je lepsie nechciet tak velmi... 🙂 Dnes som sa sama presvedcila o tom,ze svoje telo nepoznam....no nestresujem kvoli tomu :D

lucia1002
16. jan 2014

@sunshine85 no ani mne este nedosla..tiez neviem o co tu ide 😀 ale som si povedala ze ak nedojde tak skusim az v pondelok 😉 lebo ma tie negativne testy nebavia

zabka79
16. jan 2014

@helulik lebo si iná povaha 😀 Keď niečo veľmi chceš úplne ťa to pohltí aj mne z toho prepínalo tak moc sa sústredím na bábo že zdravý rozum ide bokom 😕

helulik
16. jan 2014

@zabka79 ale ja zase nehovorim, ze to vobec neriesim...tiez mi to pride luto a zamrzi ma to, ze prisla mrcha... 🙂 este viac ma zamrzi,ked vidim manzela aky je z toho sklamany...ale, ze by som z toho chytala nervy a depresie a neusmievala sa na svet...to zase nie... 🙂

katarinka289
17. jan 2014

@sunshine85
@lucica
@zabka79 baby ked tak skuste este pozriet vypocet Dr.Jonasa. Vcera som tam klikla lebo tu na MK niekto dal odkaz.Zadate datum nar.,hodinu a mesto a ukaze vam najplodnejsie dni aj hodiny v roku...pocula som,ze uz vela babam to vyslo.Dokonca aj pohlavie,ktore udava...za skusku to stoji.Uvidime potom v marci,ci vsetky prejdeme do skupiny Oktobrovky 2014 :D :D :D