Snažilky od decembra 2013
ahojte tak som asi prva kto tuto temu ide zalozit. No od decembra sa ideme snazit ale uz mame dievcatko takze sa budeme snazit len v case ovulacie lebo chceme chlapceka 🙂
Ahojte dievcata...my sme sa tiez zacali snazit v decembri..teda 27.12...vtedy som mala den, dva pred ovulaciou..pred tromi dnami som mala dostat mrchu a zatial nic...test negativny...je mozne ze by este priblizne 16-17 dni od ovu som mala test negativny napriek tomu ze mi meskaju? rano si chcem spravit este jeden, ale cakam tiez len jednu ciarku :/
@lucia1002 ahoj, ja som na to uuuuplne rovnako... u nas to bolo 28.12....ms som mala dostat v sobotu....test tiez negativny....robila som si ho predvcerom cez den... brucho ma pobolieva uz tyzden...takze tiez cakam...
co ti ukazal test dnes?
Tak stale nic a zasa mi je zle 🙂 Chcela som kupit test az v sobotu,ale asi budem nedockava a kupim ho uz dnes 🙂
@katarinka289 kedy mas dostat ms?
@lucica predvcerom 🙂
@katarinka289 tak to by som uz skusala testovat na tvojom mieste, teda ak nemas rozhadzaný cyklus. Ja som pri prvom mala cyklus 28 dni a ked som na 28 den testla, tak boli dve ciarky a dost silne.
@lucica laka ma to...uvidim,ked sa mala zobudi,asi zajdem do lekarne,ale urobim ho az rano.Mavam 28-32.Dnes uz je to 34.Preto este cakam
@katarinka289
No ja mavam 28-30 a vcera som bola 25 a neodolala som ale negativny, kedze boli dva v obale druhy spravim v piatok to bude 28.DC
@katarinka289 ja mam dnes 32 a tiez mi este nedosla..... 😉
tak pfuj pfuj pfuj,aby ani nedosla :D
@helulik veď tie dve čiarky to je ono. 🙂 a to si mala tie 2 čiarky, niekoľko dní za sebou? aj ja som mala jednu silnú a tú druhú bledú, na druhý deň keď som si robila test znova a tak tá bledá tam nebola. Ostala len tá jedna testovacia. Takže som to vzala tak že to bola ovulácia, no a asi bola lebo to vyšlo. 😎 tie testy sú otravné to máš pravdu, ale moc držím palce nech to výjde čo najskôr 😉
@zabka79
@sunshine85 ranajsi test bol opat negativny, ziaden duch, nic..takze cakam co bude dalej..mna praveze ani brucho neboli..iba mam neskutocnu zravku a bolia ma bradavky..sunshine85, budes si robit dalsi test?
@lucia1002 ahojky
no robila som si veru dnes rano a nist opat 😒 ale ani MS nedosla stale.... ja neviem teda o co tu ide 😎
baby ahoj, ked testikujete, mam v ponuke na mmb testiky za lepsiu cenu ako v lekarni, odskusane a spolahlive. ;) piste potom IP. pa. www.mimibazar.sk/lauritka54
@helulik tiez som nikdy ziadne ovulacne testy nepouzivala.Tiez som sa ale nemusela snazit 2-3roky...takze ich trosku aj chapem.Ked velmi chcu babatko a kazdy mesiac zazivaju to sklamanie.Uz som to tu raz pisala,ze niekedy je lepsie nechciet tak velmi... 🙂
@helulik tiez som nikdy ziadne ovulacne testy nepouzivala.Tiez som sa ale nemusela snazit 2-3roky...takze ich trosku aj chapem.Ked velmi chcu babatko a kazdy mesiac zazivaju to sklamanie.Uz som to tu raz pisala,ze niekedy je lepsie nechciet tak velmi... 🙂 Dnes som sa sama presvedcila o tom,ze svoje telo nepoznam....no nestresujem kvoli tomu :D
@sunshine85 no ani mne este nedosla..tiez neviem o co tu ide 😀 ale som si povedala ze ak nedojde tak skusim az v pondelok 😉 lebo ma tie negativne testy nebavia
@sunshine85
@lucica
@zabka79 baby ked tak skuste este pozriet vypocet Dr.Jonasa. Vcera som tam klikla lebo tu na MK niekto dal odkaz.Zadate datum nar.,hodinu a mesto a ukaze vam najplodnejsie dni aj hodiny v roku...pocula som,ze uz vela babam to vyslo.Dokonca aj pohlavie,ktore udava...za skusku to stoji.Uvidime potom v marci,ci vsetky prejdeme do skupiny Oktobrovky 2014 :D :D :D

@zabka79 mne to s tymi ovu testami akosi nevyslo... :D resp som ich hodila do kosa... :D furt mi to ukazovali dve ciarky...jednu bledu, druhu silnu...nemala som na to nervy... :D