Snažilky od decembra 2013
ahojte tak som asi prva kto tuto temu ide zalozit. No od decembra sa ideme snazit ale uz mame dievcatko takze sa budeme snazit len v case ovulacie lebo chceme chlapceka 🙂
@ellenie a ako si ho uzivala pred tym ako si otehotnela pls ?
@nikolet_89 asi tak necele 3 mesiace som ho uzivala 🙂
@ellenie a po kolko kvapiek a kolkokrat denne pls ? ja ho beriem teraz prvy mesiac a dala som si tak, ze 5 kvapiek 1x denne zatial
@nikolet_89 ja beriem 3x denne 5 kvapiek 🙂
@ellenidakujem za odpoved.velmi na tým uvažujem
ahojte mi plánujeme prve babo prví raz oktobri som mala mikro potrat ☹ teraz beriem lieky na ovúlaciu od 5 dna ciklu po deviaty a potom na 10 na folikometriu aby mi vedel povedať kedy mam plodný deň myslite že sa to podarí ma niekto s tým skúsenosti 🙂
ahojte, tak teda aj my ideme do toho 😉 som zvedava, za aky cas sa nam podari 😉
ahojte, tak aj ja sa k vam pripajam. Tiez sme sa zacali snazit o druhe mimco. Uz mame 2r.4 m. Slecnu, tak som zvedava kedy sa zadari druhe a co to bude. Dufam ze co najskor🙂 my sme prve tehu rodicom oznamili na vianoce, tak to bolo radosti.....🙂 to je asi najkrajsi darcek 🙂🙂
Drzim vsetkym palce🙂
Pribúda nás tu uvidíme ako to bude pokračovať.
Zase sa posúvam 🙂 Som si myslela ze to bude jednoduchsie.. tak ale 3 mesiace su asi fakt malo 🙂
Pripáájam sa k Vám 🙂
ahoj idem k vam december uz je cize sup sup, mame jedneho chlapca rok a dva mesiace , cize ja chcem babu, ale ked bude chlapec mozno maly sa bude viac tesit z braceka, cize len je je zdrave...........
prvy bol pocaty v januari, tak uvidim, teraz kedy to dame 😉 😀
@eri28 my mame babu a chcem chalana..teda muz chce chalana 😀, jen si musi uvedomit ze oblecnei po Viki se nachlapce neda pouzit a znamena to vse nove nakoupit 😀....me je jedno co to bude...hlavne at je to zdrave🙂 a teda dnes jsme testla ovu a ovu se blizi...tak snad nam to vyjde...
,minuly mesic jsme zkouseli ze iba vyzkousime a bohuezl se nepodarilo...tak cekam na vas🙂
Ahojte,presuvam sa k vam z novembra,lebo ms prisla,takze tehotna nie som,tak sa snazime dalej o prve babatko
Ahojte, aj ja sa k vam pripajam. Taktiez ideme na to. mam 6 rocnu dcerku .A teda uz by aj chcela surodenca. Drzte palce.
ženičky pripájam sa k vám 🙂
Ahojte aj ja sa k Vám pridávam ak môžem....resp. presúvam sa do decembra...lebo v novembri sa nezadarilo....Nevadí teraz to už určite vyjde. Prajem Vám všetkým úspešné snaženie... 🙂
@denda83 A ja mam presne taku istu situaciu ;)))) velmi by sme sa chceli na vianoce posnazit o bratceka pre malu 2 rocnu Lauru , ale mam pocit , ze budem mat dievcatko, teda ak sa zadari ;)))
A aj sa pripajam ;))) mame 2 rocnu princeznu a chceli by sme strasne bratceka pre malu ;) tak najlepsiu sancu mame od 20/12 - 24/12 , dufam, ze sa zadari ako pri prvom babatku hned na prvykrat, strasne sa tesim a urcite si to budem vychutnavat viac ako ten prvykrat ;))) Zelam , vsetkym aby sme mohli otvorit novu temu : Septembrove babatka 🙂)))
@bublinka1s aspon niesom sama s tym pocitom😀 neviem preco ho mam asi preto ze mam dievcatko🙂 a teda ak bude budem sa tesit o to viac🙂 vela veci mam po Sari tak z casti by som mala vybavene, ak by bol chlapcek tak vsetko nanovo kupovat😀 mne sa prave posunula ms....dostala som o dva dni skor, priatel pride v nedelu a to som akurat den po ms....tak som zvedava ci sa zadari🙂 drzim palceky aj vam🙂
@bublinka1s presne tie iste datumy 🙂 🙂 🙂 🙂 dufam, ze tu stranku otvorime

@jonathana1 gynex sa v lekarni kupit neda, aspon ja som ho nikde nevidela. Kupujem ho priamo cez firmu, ktora ich vyraba. A flasticka ma 30ml.