icon

Snažilky od decembra 2013

emma2310
2. nov 2013

ahojte tak som asi prva kto tuto temu ide zalozit. No od decembra sa ideme snazit ale uz mame dievcatko takze sa budeme snazit len v case ovulacie lebo chceme chlapceka 🙂

ellenie
1. dec 2013

@jonathana1 gynex sa v lekarni kupit neda, aspon ja som ho nikde nevidela. Kupujem ho priamo cez firmu, ktora ich vyraba. A flasticka ma 30ml.

nikolet_89
2. dec 2013

@ellenie a ako si ho uzivala pred tym ako si otehotnela pls ?

ellenie
2. dec 2013

@nikolet_89 asi tak necele 3 mesiace som ho uzivala 🙂

nikolet_89
2. dec 2013

@ellenie a po kolko kvapiek a kolkokrat denne pls ? ja ho beriem teraz prvy mesiac a dala som si tak, ze 5 kvapiek 1x denne zatial

ellenie
3. dec 2013

@nikolet_89 ja beriem 3x denne 5 kvapiek 🙂

jonathana1
3. dec 2013

@ellenidakujem za odpoved.velmi na tým uvažujem

majusik26
3. dec 2013

ahojte mi plánujeme prve babo prví raz oktobri som mala mikro potrat ☹ teraz beriem lieky na ovúlaciu od 5 dna ciklu po deviaty a potom na 10 na folikometriu aby mi vedel povedať kedy mam plodný deň myslite že sa to podarí ma niekto s tým skúsenosti 🙂

sunshine85
4. dec 2013

ahojte, tak teda aj my ideme do toho 😉 som zvedava, za aky cas sa nam podari 😉

bejka82
4. dec 2013

ahojte, tak aj ja sa k vam pripajam. Tiez sme sa zacali snazit o druhe mimco. Uz mame 2r.4 m. Slecnu, tak som zvedava kedy sa zadari druhe a co to bude. Dufam ze co najskor🙂 my sme prve tehu rodicom oznamili na vianoce, tak to bolo radosti.....🙂 to je asi najkrajsi darcek 🙂🙂
Drzim vsetkym palce🙂

ivkafu
4. dec 2013

Pribúda nás tu uvidíme ako to bude pokračovať.

luckanr
4. dec 2013

Zase sa posúvam 🙂 Som si myslela ze to bude jednoduchsie.. tak ale 3 mesiace su asi fakt malo 🙂

hermiona0
4. dec 2013

Pripáájam sa k Vám 🙂

eri28
5. dec 2013

ahoj idem k vam december uz je cize sup sup, mame jedneho chlapca rok a dva mesiace , cize ja chcem babu, ale ked bude chlapec mozno maly sa bude viac tesit z braceka, cize len je je zdrave...........
prvy bol pocaty v januari, tak uvidim, teraz kedy to dame 😉 😀

strihalka
5. dec 2013

@eri28 my mame babu a chcem chalana..teda muz chce chalana 😀, jen si musi uvedomit ze oblecnei po Viki se nachlapce neda pouzit a znamena to vse nove nakoupit 😀....me je jedno co to bude...hlavne at je to zdrave🙂 a teda dnes jsme testla ovu a ovu se blizi...tak snad nam to vyjde...
,minuly mesic jsme zkouseli ze iba vyzkousime a bohuezl se nepodarilo...tak cekam na vas🙂

23petka
8. dec 2013

Ahojte,presuvam sa k vam z novembra,lebo ms prisla,takze tehotna nie som,tak sa snazime dalej o prve babatko

veruna6
9. dec 2013

Ahojte, aj ja sa k vam pripajam. Taktiez ideme na to. mam 6 rocnu dcerku .A teda uz by aj chcela surodenca. Drzte palce.

empathia
10. dec 2013

ženičky pripájam sa k vám 🙂

empathia
10. dec 2013

@ellenie ahoj chcem sa ta spytat ci mas niekoho komu kvapky zabrali? mne lekar povedal ze je to len nejaky maerketingovy tah... ale ja lekarom neverim a vyskusam cokolvek ak by to zabralo 🙂

missska87
10. dec 2013

Ahojte aj ja sa k Vám pridávam ak môžem....resp. presúvam sa do decembra...lebo v novembri sa nezadarilo....Nevadí teraz to už určite vyjde. Prajem Vám všetkým úspešné snaženie... 🙂

bublinka1s
10. dec 2013

@denda83 A ja mam presne taku istu situaciu ;)))) velmi by sme sa chceli na vianoce posnazit o bratceka pre malu 2 rocnu Lauru , ale mam pocit , ze budem mat dievcatko, teda ak sa zadari ;)))

bublinka1s
10. dec 2013

A aj sa pripajam ;))) mame 2 rocnu princeznu a chceli by sme strasne bratceka pre malu ;) tak najlepsiu sancu mame od 20/12 - 24/12 , dufam, ze sa zadari ako pri prvom babatku hned na prvykrat, strasne sa tesim a urcite si to budem vychutnavat viac ako ten prvykrat ;))) Zelam , vsetkym aby sme mohli otvorit novu temu : Septembrove babatka 🙂)))

denda83
10. dec 2013

@bublinka1s aspon niesom sama s tym pocitom😀 neviem preco ho mam asi preto ze mam dievcatko🙂 a teda ak bude budem sa tesit o to viac🙂 vela veci mam po Sari tak z casti by som mala vybavene, ak by bol chlapcek tak vsetko nanovo kupovat😀 mne sa prave posunula ms....dostala som o dva dni skor, priatel pride v nedelu a to som akurat den po ms....tak som zvedava ci sa zadari🙂 drzim palceky aj vam🙂

veruna6
10. dec 2013

@bublinka1s presne tie iste datumy 🙂 🙂 🙂 🙂 dufam, ze tu stranku otvorime

strihalka
10. dec 2013

@denda83 ha ha tez se ze me stane asi milionarka ked popredam Vikcimsatnik😀 a nasledne skrachujem po naletu na ebay pokud to bude chlapcek🙂 potesim se akymkolvek pohlavim, hlavne at je to zdrave nejen 40tt a ale aj tu mezi nami velkymi 😉

strihalka
10. dec 2013

@veruna6
@strihalka me ceka ovu za dva dny🙂

denda83
10. dec 2013

@strihalka presne.😀 no hlavne nech uz to je. tento tyzden mi uz pride nekonecny😀

strihalka
10. dec 2013

@denda83 no ja hlavne doufam, ze se vse stihne lebo jsem akorat na ceste dos prahy a vracim se az zitra v noci

denda83
10. dec 2013

@strihalka to stiihas🙂 teda ak ovu nebude skor, vidis aj mne mrska prisla skor, tento cyklus som mala len 26dnovy, co od porodu som mala najkratsi 28 dni.

strihalka
10. dec 2013

@denda83 tez mi prisla o den skor mrcha.... mam to odsledovane testama.... ale divne na to ze ma za chvili dojit tak ovu bolesti zatial zadne 😲 😕 , tak doufam ze vajka radne rostou a neflakaji to 😀

denda83
10. dec 2013

@strihalka ticho pred burkou😀 ako ja naposledy jeden den len take slabunke co nezvuknu but take slabe ale zas si to vynahradili druhy den😀