Snažilky od decembra 2013
ahojte tak som asi prva kto tuto temu ide zalozit. No od decembra sa ideme snazit ale uz mame dievcatko takze sa budeme snazit len v case ovulacie lebo chceme chlapceka 🙂
cca 3dny pred ocekavanou ovu ja testujem cca od 14dc, zalezi aj kedy mi zacne hlen se menit. tak si me potesila, doufam ze vecerni ovu test nebude jeste pozitivni, ze chvili pocka... po pozitv testiku prijde ovu do 48 hodin zpravidla
Ahoj 🙂 ...ja by som sa k vam rada pridala ...ja patrim do snaziliek leto 2013 -len odtial su skoro vsetky kocky tehu uz a ja cakam na ten zazrak od jula tak uvidim kedy to vide .....
doma mame 28 mesacne dievcatko .... a ak by sme boli znova tehotní je mi uplne jedno co to bude len nech to uz vide 😔
inak by sme mali pekne vianoce snazilky 🙂
Ahojte kočky... my sa snažíme už dlhšiu dobu.. a stale nic :( ...tento cyklus som zacala brat clostilbegyt 5-9 DC ...dnes som 18 DC ... teraz beriem duphaston... meriam si aj teplotu ... no je stale nizka... dokedy može vlastne prisť ovulácia?? robila som aj ovulacne testiky no stale len jedna ciarka... myslite ze clostil nezabral??
ale nas je a snazilky leto su tehu, tak to je fakt rychlost, kedze teraz ide zima, no super
ja chcem babu, chcela som aj prvu, a mame chlapca, ale niekedy mi je to jedno, len nech sme zdravy mrchu ma prist po vianociach, tak uvidim ako oslavim novy rok ci tehu, alebo nie nam sa chlapec podaril v januari kedze som bola medzi oktobrovkami 😀
som zvedava kolko bude decemrovky snazilky a kolko sa presunie na januar 😀
najlepsie je zalozit temu ked su zaciatky tehu snad sa nebude kazdy mesiac vsetky presuvat do noveho mesiaca 😀 😀 😀
volakedy sme boli mi v teme len snazilky to bolo srandy, ale nam sa po roku nedarilo, ja som isla potom na laparoskopiu mala som velke bolesti a po laparke 2 mesiac sa zadarilo nedala som si antiku presne aj ked som ju mala na predpis, lebo som mala stale neake bolesti, a teraz som antiku mala poslednu v novembri a brala som ju 1 rok popri malom tak uvidime, ale zase ma bolelo dva dni brucho myslim, ze uz mam po ovulke, aj vytok zmizol, ale mali sme asi 5 dni pauzu, takze ani neviem ci sme vobec ovulku trafili 😝 , tak uvidime 😎
@veruna6 az taka optimistka nie som, ale ja myslim, ze mam po ovulke uz je 12. a 24 az 26 cakam tak neako svoje dni, kedze mynuly mesiac som mala len dva dni slabe, nikdy predtym nie antiku som neuzivala ku koncu zabudla som tab., ale test negativny, iba ne jednom si pamatam ducha o par dni ked som ho isla hodit do kosa, ale kaslem nato uz netestujem 😀
ahojte zeninky..presuvam sa do decembra..potrebujem radu 😒 v nedelu sme sexovali s muzom..a v utorok som mala mat predpokladanu ovulku..chceli sme aj vcera..ale chytilo ma ofuknute lico a musela som doktorke a ako mi dala antibiotika..tak som cely den prevracala..tak z toho nic nebolo..mala som vcera aj vytok ciri..aj dnes..myslite,ze by sa to podarilo z tej nedele? ☹ alebo ked skusime aj dnes..jaj ☹ ciste zufalstvo
Ahojte, kočky, ako dlho sa snazite ? S priatelom som 3,5 roka, antikoncepciu som nebrala a nejak extra sme sa nechranili a stale nic. Od februara sa snazime.2 x dva tyzdne mi meskala ms, ale test bol stale negativny. Inak mam presne ms ako hodinky a aj ovulaciu mam pravidelnu. Ja som z toho uz zufala, vsetky naokolo maju deti, len ja nie. Neviem na nic ine mysliet. Dufam , ze sa to tento mesiac uz podari...
Ahojte🙂 Pridavam sa k vam tento mesiac sme sa zacali prvykrat starat o babatko,akurat mam plodne dni tak skusame dufam ze sa podari menstruaciu mam dostat 25 decembra ale test si urcite spravim na Vianoce bol by to najkrajsi darcek,len dufam ze ma mrcha nepredbehne:(
@strihalka ja som ich nechcela kupovat,aby som na to nemyslala cely cas tak si nemriam teplotu ani testy,lebo uz aj ked sme sa nepokusali o babatko len mi den alebo dva meskala M a uz som panikovala a nahovarala si rozne priznaky u mna psychika robi vela 🙂 Len to ze viem aspon priblizne kedy mam ovulaciu lebo mam bolesti aj plodny vytok len neviem presne ktory den tak skusame kazdy🙂Ak nevyjde vyskusam inu strategiu🙂A tie testy ako casto musis pouzivat?
ja som zas za posledne roky mala dost casto mykozu tak dufam ze to nezanechalo nejake nasledky:( dufam ze tento rok budu najkrajsie sviatky🙂
Ahojte pripajam sa k Vam do skupiny aj my sa ideme snazit teraz od decembra keďže minulý mesiac sme premeskali plodné dní kupim si teraz ovu. testy aby nám to vyšlo bolo by to naše prvé bejby 🙂
Ahojky 🙂
ja mam dnes asi ovulku som 13DC a dost ma bolia vajecniky oba ...dufam ze to budu dvojicky ked to vide 😀 ...ale nie zartujem hadam by som uz aj na to pristala len nech to uz vide ...
v juli ako sme sa zacali snazilkovat som sa samozrejeme velmi pozorovala 😝 a zistila som ze sa mi menzes posunul o dva dni skor takze mavam na 26-27 DC ...teraz som bola na preventivku a doky mi aj napisal kedy asi bude najvhodnejsie obdobie na snazenie .....velmi by som si to priala aby to uz vyslo ...viem ze su aj baby co cakaju dlhsie alebo strasne dlho ale po 5 mesiacoch by to uz aj mna potesilo ...a vsimla som si ze uz aj MM vyckava ci dorazi mrcha .... nechcem na vianoce nic ine .... kramy by som mala mat 28.12
Ahojte, aj my sme sa zacali tento mesiac snazit o druhe. Zajtra mam termin ms, tak som cela nedockava, ci si da pauzu, alebo pride. O prve sme sa snazili 9 mes.
ahojte 🙂 my sme mali zacat az v januari, ale ideme na to uz teraz 🙂 na vianoce ma byt ovulka 🙂 drzim nam palce vsetkym decembrovkam 🙂

@strihalka kupila sim si aj ovu testy....zo zvedavosti😀 ktory den by som mala zacat testovat??