Snažilky od decembra 2013
ahojte tak som asi prva kto tuto temu ide zalozit. No od decembra sa ideme snazit ale uz mame dievcatko takze sa budeme snazit len v case ovulacie lebo chceme chlapceka 🙂
Tak mi sme sa snazili , 20/12, 21/12 (14 den - ovulka) ale pre istotu sme sa snazili aj par dni pred tym aj po nej ;) kedy by to bolo na testik? Mrchu by som mala dostat 7/01 len neviem, ci to vydrzim. Tak na sebe pozorujem trosku zmeny, krevety mi na oslave smrdeli - inokedy ich zboznujem, a mam take nafuknute brusko stale - bojim sa aby som si to vsetko nevsugerovala 😒
ahojte tak my sa snazime uz cca pol roka a v novembri to vizeralo nadejne aj mrcha mi meskala tizden a na testoch bola slabucka ciarka ale potom naraz dosla mrcha ale bola uplne ina ako inokedy a radila som sa s doktorkou a povedala ze to mohlo byt tehotenstvo ale skoncilo skor ako zacalo tak si viete prectavit aka som bola smutna,ale tak nic neni stratene akurat od 4 do 9 by mi mala vychadzat ovulacia tak sa budeme snazit moj ciklus je 30 dnovy tak hadam som si dobe vypocitala ovulaciu a uz vcera zacal hlien tak hadam sa to podari......Aj vam vsetkym vela stastia nech sa podari .... 🙂
@bublinka1s ahoj, my sme sa snažili presne tak isto, možno s jedno dňovým odstupom 🙂, a mrchu mám mať 8.1. 🙂
@cipolina88 , :D kedy budes robit testik, ja neviem, ci to vydrzim do toho 7/01 mas nejake priznaky? Inak Ti fakt drzim palceky!!
dakujem aj ja Vám všetkým držím palčeky, viem aké je to dôležíté pre každú z nás ... no ja sa už aj bojím pozorovať, bo minulý mesiac, sa mi mega nafukli prsia asi už 14 dní pred mrchov, čo som nemávala, cítila som stále podbruško, chodila som stále močiť, tak som si bola taká istá, že som v tom, ale potom to sklamanie bolo hrozné, plaču a plaču, robila som si vtedy asi tri testy.... vtedy som sa zaprisahala, že test maximálne keby mi mešká, bo ja ju mávam pravidelne..... no a tento mesiac....asi tri dni dozadu som začala cítiť podbruško, tak som bola z toho nervozna, že sa mi robí asi cysta, alebo mám zasa endometirozu, že to neni normálne, ze mám dostat až za sedem dní... ale dnes sa mi stala taká vec, že ako som sedela v robote, tak ma strašne pichalo asi minutku v podbrušku a ked som sla na WC mala som hnedý výtok čo nemávam...tak v kútiku duše dúfam, či to nebude to uhniezodvanie, určite dám vedieť....
ahojte, tak ja som tiez decembrova snazilka 🙂 ms ma prist 5.-6.1., cyklus mam vacsinou 31 dni, a vulka na 18 DC, tak uvidime, skusila som dnes testnut, mne sa tam nieco mari, ale mozno je to len kanalik, akurat ze mam dost priznakov, mykiza, zlata zila, pichanie v pidbrusku, bradavky zvacsene, nizky tlak, sem tam zavrat na odpadnutie, ale prsia ma nebolia tak uvidime. Nechcem si nic zbytocne nahovarat, kedze pred dvomi mesiacmi som mala MA. pokedy to nebudem mat pitvrdene od dr. ze je vsetko o.k., sa tesit nebudem a snazim sa udrziavat chladnu hlavu 😀 jaj a este mi 9-10 DPO zosilnel ovu test, trosku experimentujem, ale to este nic nemusi znamenat, ale moze 😅.
@peterek414 toto este nie je pozitivny, ale uz mu vela nechyba... ciarka musi byt rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna 😉 drzim palce..
@peterek414 tak tak pozitivni neni ale uz mu vela nechyba....inak jsi na tom dost podobne, me dosla mrcha tez 22.12. a ovu mavam pravidlene na 18dc....jen ted jsem nasadila mega davky vitaminu B a vypada to ze dojde skor...
@strihalka mne priblizne zacina od 4.1 do 9.1 tak uvidim hadam sa to podari a kedy je najlepsie mat sex?
@peterek414 pre ovu, v den ovu a pro jistotu aj po ovu 😀
@zuzuleta55 Ahojky aj my sa snažime od dec 2013 a tiež o prve tak sa tešim že je nas tu viac...ja som si poctivo počitala plodne dni ale inak som to ešte nejako obzvášť neriešila..teraz čakam či dostanem mrchu ale skor to vyzera lne na priznaky PMS.. 😒
Andrea8258 veď práve toto čakanie na mrchu kedy už konečne sa opozdi. Tiež sa snažíme práve keď mám plodné dni tak dúfam že čoskoro nám to vyjde. A že 2014 sa zadari :D
Baby ! Tak som dnes nemohla spat a o tretej rano som si urobila test , a myslim, ze je pozitivny , lebo druha ciarka je slabunka ale je tam ;) myslite,ze na krnych testoch to ukaze presne, kedze som letuska musim hned ako mam podozrenie na tehotenstvo , doniest potvrdenie od Dr. takze budem musiet ist dnes na pohotovost,aby som to mohla dnes poslat. Boze,.ja som taka stastna .....
@bublinka1s vau, tak gratulujem a utekaj na tie testy a daj nam vediet 🙂
@bublinka1s Bubli to je úžasnéééé, gratulujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teším sa s tebou, len mám otázočku prosím ta
nemala si taký hnedý výtok trošku predtým a pichanie, ale len trošku? bo ja mám a neviem čo si mám myslieť, test si nechcem robiť, až keby mi náhodou 8.1. meškala...
Dakujem ;))) akurat pozeram na ten test a ta ciarka je teraz taka viditelna !!! ;) Akurat sa chystam na odber krvi, tak dufam, ze to nie je nejaky plany poplach, samozrejme potom dam vediet.
@cipolina88 Dakujem Ti ;) vytok som mala ale nie hnedy skor do biela a celkom vela, a co na sebe pozorujem najviac je moje nafuknute brusko uz niekolko dni, vcera som si normalne musela povolit gombik na gatoch ;) nedalo mi to a ked som dosla z prace spravila som test. Inak prsia ma zatial vobec nebolia, jediny rozdiel je fakt len ten pocit v brusku , taky tlak a to nafuknutie , pri prvom tehu som mala zase len prsia bolestive, kazde tehu je ine, strasne Ti drzim palceky, mali by sme rovnaky termin ;) teda ak vsetko dobre dopadne....
vy ste sa kedy snažili? kedy si mala mať mrchu? nafuknuté brucho mám aj ja, ale to ja mám vždy pred mrchou, prsia ma boleli minulý týzden, ale už nie aj mi nejak splaskli...len ten výtok hnedý mi nejde do hlavy, to som nikdy nemala, maximálne také krvavé spinenie den pred mrchou...
@bublinka1s vy ste sa kedy snažili? kedy si mala mať mrchu? nafuknuté brucho mám aj ja, ale to ja mám vždy pred mrchou, prsia ma boleli minulý týzden, ale už nie aj mi nejak splaskli...len ten výtok hnedý mi nejde do hlavy, to som nikdy nemala, maximálne také krvavé spinenie den pred mrchou...
@cipolina88 tak mi sme sa snazili kolo 20/21 - 12 a par dni pre a po ;)) mrchu som mala mat 7/01. Mozno ten vytok je uhniezdovanie ?
Tak uz to mam cierne na bielom !!!!! ;))))) Budeme mat babatko v septembri !!!!!! ;) Teda ak vsetko dobre dopadne, este som len 5 tyzdnov podla levelu hCG 😀
@bublinka1s gratulujem, ja som práve dostala mrchu a este skôr ako inokedy 😢
@cipolina88 to ma hrozne mrzi, na buduce sa to urcite podari...
@bublinka1s mala si mat mrchu 7.januara a uz mas potvrdene tehotenstvo, tak to je super. My sa snažíme od 1.1.2014, dali sme si taký záväzok no a ja dúfam, že sa to podarí čím skôr, lebo už teraz sa neviem dočkať.
@lucica v noci o tretej ked som dosla z prace som si spravila test, bola tam druha slaba ciarka, kedze mam taku pracu kde tehotna pracovat nemozem, musela som co najskor zohnat potvrdenie od Dr. tak som sla na krv kde mi potvrdili hormon v krvi ;)
@denda83 Gratulujem ;) sup do Septembroviek 2014 ;) 😀

@strihalka treba verit 🙂 co sa ma stat, sa stane 🙂