Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
@nikusiak9 aj keď si nemala žiadne problémy, tak si mala sex zakázaný? to počujem pvrýkrát 😲
sú ženy, čo nesexujú a aj tak potratia, a potom sú také, ktoré sa sexu nebránia, bohužiaľ aj fajčia, pijú, nedávajú si pozor a dieťa vynosia a porodia no...
ale tak ako píše @korpiklaanka, pokiaľ žena nešpiní, je zdravá, nie je dôvod žiť v celibáte 😉
@emasss111 mas pravdu. Ved ten ster nesuvisi s tehotenstvom. Robi mi ho kazdy rok. hlavne ze sono bolo v poriadku... ziadne krvacanie, bolesti, menzes v poriadku, dokonca na cas.. ide sa na to a uvidime kedy sa zadari 😅 dakujem
@korpiklaanka aj mne menzes skončil a už nekrvácam, ale asi zájdem v piatok za doktorom, nech sa na mňa kukne 🙂 a už sme sa včera aj snažili....ale ovulka asi takto pár dni po menzese nebola...nevadí, nechcem teraz robiť ťuťu muťu s manželom len v strede cyklu 🙄 😀 budem držať palce, dúfam, že sa vám čoskoro podaríííí 🙏
@emasss111 Aj ja držím palčeky, nech o chvíľu kopká... No u nás je to tak, že pravidelne ovulka - neovulka každý druhý deň (keď je samozrejme nálada a nie sme obaja z roboty ako vygrckané rezance). Zatiaľ to nesilíme, ale užívame si manželský život. 27.5. sme mali svadbu.
@korpiklaanka ďakujeme 😉 no aj my tak každý druhý, tretí deň podľa nálady 😝 jeeej my sme sa brali týždeň pred vami....a hneď po svadbe som v podstate zistila, že som tehu - v deň, keď sme sa vrátili zo svadobnej cesty....také to mohlo byť krásne symbolické, keby to vyšlo....ale tak ten hore to zariadil inak....asi to tak malo byť hm ...nevadí, ide sa ďalej, musíííí 🙂
@emasss111 Ja som na svadbu mala dostať menzes, tak sme si povedali, že tie dva týždne hore dole a začali sme skúšať už ovulku pred svadbou. Radšej bábo ako menzes do bielych šiat 🙂 A aj to vyšlo a presne o mesiac po svadbe som potratila... Presne tak, ide sa ďalej a nech sa všetko podarí tak ako má 😉
@korpiklaanka nie si ty náhodou ja? nepíšem sama so sebou? 😀 aj mne presne na svadbu vychádzal menzes....ale dáko sa nám nedarilo od januára, tak som neriskovala a dala si predpísať norethisteron, alebo tak dáko sa volajú tie lieky na oddialenie 🙂 a hneď po vysadení došiel v podstate posledný menzes 🙂 takže ty si vlastne otehotnela na prvú šupu ako sa vraví? tak to je super, isto sa vám to aj teraz hneď podarí....hmm aj v tomto by som chcela byť s tebou za jedna 😀
Ahojte snazilky,rada by som sa k Vám pridala, jedno krásne dievčatko už mám doma ale strašne túžim po ďalšom bábätku, už 4.mesiac sa snažíme a dnes prišla opäť mrcha 😔Zo zúfalstva som išla hneď do lekárne a kúpila inofolic a alchemilku, uvidíme či pomôžu, prve tehu tiež nebol na prvý sup (po polroku) no myslela som si že teraz v lete v absolútnej pohode bez stresu to pôjde lepšie 😕Najhoršie je na tom to že sa mi skracuje cyklus, tentokrát po 24dnoch a to som vždy mala presne ako hodinky na 28.den
@katka1st Ahoj...vitaj medzi nami...viem, ako sa cítiš, aj my sa snažíme od začiatku roka, medzi tým som raz potratila ☹....ale tie 4 mesiace sú ešte v pohode...treba si užívať spoločne chvíle, moc nato denne nemyslieť (aj keď sama viem, že sa to proste nedá) a ono to príde.....držíííím palce ❤
to asi znamená, že ovulku mávaš skôr však??? u lekára si bola kvôli cyklu, či nie?
@emasss111 ďakujem veľmi pekne,snažím sa na to veľmi nemyslieť , len ked už ma prísť mrcha tak už premýšľam či dôjde alebo nie, ovulka je tiež zmätená z môjho cyklu 😅Posledné 3 mesiace sa mi to vždy skrátilo 27,25 a tentokrát 24🙄Skočím za svojim dr ako skončím tento cyklus a uvidím čo povie
@katka1st drzim palce nech sa cyklus cim skor upravi... ja napriklad pri strese menstruujem bezne s tyzdnovym meskanim.... drzim palce nech sa cim skor podari. Hlavne nehadz flintu do zita , su to len 4 mesiace. Uzivaj si robenie babatka, pokus sa nestresovat, aj ked to je asi ta najhlupejsia rada aka existuje a dufam ze coskoro bude v brusku fazulka 😘
@katka1st tak ono to bez toho ani nejde...každá snažilka rozmýšľa, či sa to tento mesiac predsa len nepodarilo 😉 treba nato myslieť ale v rámci normy...proste sa nechať raz prekvapiť 🙂
a naj by asi bolo za ním zájsť v cca polke cyklu, možno uvidí dozrievajúci folikul a budete vedieť, že sa treba domov ponáhľať plniť si manželské povinnosti 😝
@korpiklaanka
@emasss111 baby ste fakt zlate, ďakujem za podporu, viem, že každá mame svoje sklamanie prežite a som rada,že sa nájde aj takáto podpora, fakt som mala nanič den ráno 😚A teda hneď sa človek cíti lepšie, už Snazilky čítam dlhšie a som rada že som sa odhodlala napísať, tak budem informovať ďalej ako sa darí/nedarí 😉
@linsss ja s tym skusenost nemam. Netestujem, proste sa lubkame stale, ovulka neovulka.... 😅
Dievcata. Dnes horoci kupel, vela peny, kanabisova sol a ilova maska. Relax... lebo na to kaslem a od dnes sa snazime, nech sme rodicia a potom uz teda len vlazne kupele a dlhe letne sprchy.... horuca vana mi bude chybat 😅
@emasss111 sestrička volala, aj ster je v poriadku, tak sa teším
@korpiklaanka tak super, teším sa s tebou 😉 teraz už len užívať si manželské povinnosti a veeeeľmi držím palce, nech sa čím skôr podarí 👍❤
@emasss111 ďakujem. už sa snažíme, lebo plodné prišli skôr ako mali 🙂 celkom pekné povinnosti teraz máme
@korpiklaanka a robíš si OVU testy? či podľa čoho vieš?? ja len viem, že cca v polke cyklu by som mala mať plodné dni...a tak snažíme sa skoro stále každý druhý deň 🙂
@emasss111 nerobím si OVU testy, ani nemeriam teplotu, len sledujem plodný hlien. U mňa je to 100 % príznak.... Vedela som podľa toho aj kedy mi príde mrcha, lebo niekedy som mávala 28 a niekedy 35 dní. A keď prišli tieto príznaky skôr, prišli skôr aj krámy
a hlien máš pred ovulku však? či len v ten jeden deň??? aj ja si to už začnem sledovať...lebo teraz po kyrete akosi neviem vôbec v akej fáze cyklu som ...ale najbližšie dni by asi mali byť najplodnejšie 🙂
@korpiklaanka
@emasss111 ano... hlien je pred ovulkou a vtedy sa treba zacat snazit. V tomto prostredi spermie preziju aj 5 dni a pekne sa to do ovulky nazbiera... v den ovulacie by ho malo byt najviac a jeden maximalne dva dni po ovulke by mal vymiznut a zostat sucho... ja mam este potom aj den dva pred menzesom. To uz viem ze sa zacinam cistit.
@korpiklaanka akurát som si presne tento ovulačný hlien včera všimla...tak sme sa snažilkovali....len dnes a zajtra je futbal zase wrr...vo štvrtok odchádzame preč, k našim a tam to veľmi nepôjde hm ☹ ale musím ho ešte v stredu niekedy prepadnúť, aby boli aké také zásoby 😅...podľa MS by som mala mať ovulky buď stredu alebo štvrtok, tak uvidíme 🙂 ja som si doteraz ten hlien nevšimala 🙄 ach keby sa nám všetkým snažilkám čoskoro podarilo 🙏
@emasss111 Ty si presne ako ja. podľa MS mám mať aj ja stredu alebo v štvrtok ovulku... Teraz mám sucho, tak neviem či ovulka bola tak skoro alebo ešte len príde, to telo si občas robí čo chce, takže sa snažíme ďalej. Plodné, neplodné, ide sa na to. Držím palce a dúfam že aj tie dve čiarky budeme mať naraz.
@korpiklaanka to neviem či je náhoda alebo čo....svadba takmer naraz....ešte aj menzesy na svadbu nám vychádzali...takmer naraz sme otehotneli....prišli o bábo ☹ ja verím, že zas ostaneme rovnako tehotné...jedna druhú dáko nadiaľku podporíme a v jeden deň porodíme 😀 potom môžu o nás natočiť dáky film 😅
aj ja tebe držím palce.....ja verím, že sa to proste čoskoro podarí a dáme si tehu knižku pod stromček 😉
@emasss111 tak ja môžem napísať knihu potom o nás dvoch 🙂 dve už mám a márne hľadám inšpiráciu na tretiu. Tak držím teda palce a dúfam že čoskoro zdieľame fotky pozitívneho tehotenského testu 🙂
fakt? 🙂 tak super....kľudne môžeš...budem prvá, čo si ju kúpi 😇 dúfam, že to tak bude...boli by sme tie najšťastnejšie 🙏

@korpiklaanka o tých ranných nevoľnostiach som len tak napísala, že by bolo fajn sa tešiť zo spoločného tehuľkovania 😉 ...ja som nemala v tomto nevydarenom tehu ani jednu jedinnú, tak ja neviem, čo to je....ale asi je to dosť nepríjemné 😖
no ja by som na tvojom mieste nečakala....veď žiadna žena si nedáva robiť stery pred snažením sa....teda pokiaľ nemá vyslovene nejaké problémy, ale je to len v rámci prevencie....určite skúste 😉 možno sa to na prvý šup nepodarí a možno áno a aj výsledky budú OK a budeš potom tá najšťastnejšia pod slnkom 👍 mne by to isto nedalo čakať, keď viem, že sa blíži ovulka 😀