icon

Snažilky od júla 2017 do Vianoc

amerys
4. júl 2017

Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂

krumpel
30. nov 2017

@emasss111 postelne chcem aj ja. Take kraaasne rozpravkove, vsetci sa mi za to smeju, ze je to gic, ale ja zboznujem vsetko co sa tyka Vianoc.

emasss111
30. nov 2017

@krumpel ja podobne, zbožňujem tieto sviatky a tiež mám rada všetko vianočné 😍 aj ja som si objednala také detské skôr...mne sa to páči a basta 😀

22marcelka0105
30. nov 2017

@emasss111 jeeej odkial?

emasss111
30. nov 2017

@22marcelka0105 bonprix...kvalita vyzerá byť super, už som ich preprala, farba aj tvar drží...akurát vankúše majú netradičný rozmer 80*80 cm...skúsim ich a keď to bude moc nepraktické, dám si ich zúžiť trošku 🙂

annie89
30. nov 2017

@veron_11 to ťa vítam v alchemilkovom klube :D :D ja som sa na to tiež dala... nech sa telo vyčistí, spamätá 🙂 a snáď si po vianociach napíšeme, že huráááá, konečne sa paranoia ukázala na teste :D :D :D

krumpel
30. nov 2017

Zeny mne dost pomohli aj kvapky gynex.

emasss111
30. nov 2017

ja som zase na 99% presvedčená, že som ostala tehu po pravidelných ricínových zábaloch 👍

krumpel
30. nov 2017

@emasss111 v tych perinach sa ti bude buvat ako v nebicku. Mne sa tiez lubia take detske 😀😀

korpiklaanka
30. nov 2017

Advent plny dobrot

linsss
30. nov 2017

Baby pribrali ste s femibionu?

krumpel
30. nov 2017

Ja mam zatial taketo zdobicky 😀

emasss111
30. nov 2017

@korpiklaanka
@krumpel
krása baby 😍 .....ja nemám zatiaľ nič....ani len adventný veniec....ach hanbím sa 😔

krumpel
30. nov 2017

@linsss ja som nepribrala vobec prave naopak schudla som 😀

krumpel
30. nov 2017

@emasss111 nemas sa zaco. Este mas cas do nedele. Zeny ale pozitivna vec, bavime sa uplne o niecom inom ako je tema tehu a podobne 😀

emasss111
30. nov 2017

@krumpel no veď hádam sa voľačo v obchode ešte nájde 😀 ale veď aj to treba...minule sme tuna riešili domácich miláčikov....treba občas aj "vypnúť" ako sa hovorí 🙂 o pár dní, týždňov si tuna budeme vymieňať recepty na vianočné pečenie a varenie, uvidíš 😀

krumpel
30. nov 2017

@emasss111 ked sme pri domacich milacikoch, toho mojho v pondelok kastrovali. Chudak cely den aj noc prespal. A ak mate recept na mekke pernicky sup s nim sem.

emasss111
30. nov 2017

@krumpel ouuu chuáčik a už mu je lepšie??? ja už niekoľko rokov pečiem medovníčky podľa jedného receptu...ich výhoda je, že sú mäkké hneď a vydržia tak niekoľko týždňov....doma kuknem recept a pošlem 😉

krumpel
30. nov 2017

@emasss111 ano je uz ok vytesuje sa zo snehu este ho nezazil 😀 oki cakam na receptik.

lenakiss
30. nov 2017

@emasss111 aj ja si poprosim receptik ;)

emasss111
30. nov 2017

@krumpel tak som rada, už možno aj zabudol 😉....to sa mi páči, že sa teší zo snehu....moje kolegyne od rána nadávajú, že načo ten debilný sneh...len ja sa teším ako malá 😀

@lenakiss jasnééé baby....buď dnes alebo zajtra vám ho napíšem 😉

krumpel
30. nov 2017

@emasss111 ja sa uz tesim na vikend dufam vydrzi sneh do vtedy. A este aby aj na vianoce bol.

emasss111
30. nov 2017

posielam sľúbený receptík na medovníčky 🙂
250 g Hera
150 g medu
200 g prášk.cukru
1 dcl vody
600 g hl.múky
2 celé vajcia
2 čajové lyžičky sody bicarbóny
mletá škorica, klinčeky (príp.perníkové korenie)
V hrnci roztopíme heru, med, prášk.cukor a vodu. Do vychladnutej masy pridáme hl.múku, vajcia, sódu bicarbónu a škoricu, klinčeky (príp.korenie perníkové). Ručným mixérom všetko pekne zmiešame, dáme do chladničky (na jednu hodinu). Plech si buď vymastíme alebo použijeme papier na pečenie. Vykrojené medovníčky pečieme max. 10 minút pri 180 st. Upečené hneď potrieme rozšľahaným vajíčkom.
Ja robievam vždy lepené perníčky lekvárom a obalené v čokoláde, takže ja ich nepotieram vajíčkom. Neskúšala som ani pred pečením, ani po, tak neviem aké by boli. Skúste a uvidíte 😉

veron_11
Autor odpoveď zmazal
veron_11
Autor odpoveď zmazal
krumpel
30. nov 2017

Tie peciatkovane som videla. Vizeraju super

veron_11
Autor odpoveď zmazal
krumpel
1. dec 2017

@veron_11 idem kuk tie peciatky na internete niekde a rozmyslam ze ich skusim urobit aj ja.

korpiklaanka
1. dec 2017

Baby a teraz na ukamenujete 🤣 my nic nepecieme 🤔 ale zasa od oktobra pecieme vianocne obkatky pre cele mesto. Tak asi to bude tym

krumpel
1. dec 2017

@korpiklaanka vsak peciete, kazdy pece to svoje. My toho pecieme habadej a potom suche kekse zujeme este aj na Velku Noc dobre ze nie 😀

korpiklaanka
1. dec 2017

@krumpel my len tie oblatky. Aj to nie pre nas 🤣 nam stacia rezne a svagrina vzdy doda bezlepkove chutovky