icon

Snažilky od júla 2017 do Vianoc

amerys
4. júl 2017

Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂

linsss
3. jan 2018

🙏🙏🙏 modliiim sa

petulik47
4. jan 2018

@linsss asi podobne ako ty. Meska mi druhy den a bolesti sa vytratili. Test negat. Moje telo strajkuje 😞
Drzim ti palceky moc moc.

emasss111
4. jan 2018

@korpiklaanka a testík si nerobila? 🙂

linsss
4. jan 2018

@petulik47 mne ešte nemešká.. len toto je môj druhý cyklus od kyretaze takze ani netuším aký bude takze ak by som mala ukážkovú MS zajtra by mala dôjsť ale možno to bude aj neskôr.

ifpif
4. jan 2018

Tak 1DC ☹

korpiklaanka
Autor odpoveď zmazal
korpiklaanka
6. jan 2018

Tak dievčatá. Prvý týždeň v novej práci za mnou a na testíku dve čiarky //

krumpel
6. jan 2018

@korpiklaanka cozeee boze ja sa tak tesim. Aj ked uz nie som snazilka stale vas sledujem. Takze sa pridavas k nam tehulkam. Blahozelam a prajem nech ide vsetko tak ako ma.

ifpif
6. jan 2018

@korpiklaanka waaaaaaaaaaaau, gratulujem. Teším sa s tebou 🙂 a držím päste aby všetko dobre prebiehalo 🙂

kvietocekmaly
6. jan 2018

@korpiklaanka jeeeeeej tak to je krásna spravaaaa 🙂 a ako??? Prosíme si viac informácií 🙂 veľmi sa teším s tebou, veľmi moc gratulujem 🙂 máš aj nejaké príznaky? Abo kedy si testovala? Jooooj aj ja chceeeem 😂😂 mne majú prísť kramosky o 5 dni, prsia bolia ako vždy pred očakávanou ms tak nevím :(

kvietocekmaly
6. jan 2018

@ifpif nevadiiiii, ide sa ďalej 🙂

linsss
6. jan 2018

@korpiklaanka vaaazne ? Gratulujem ❤️

korpiklaanka
6. jan 2018

ďakujem 🙂 Ja som presne povedala, že sa to teraz podarí, lebo nejaké dva tri mesiace sme chceli počkať, aby aspoň skúšobná doba prešla, nakoľko je v tejto robote na naše pomery malého mesta nadpriemerný plat. Ale asi to tak všetko malo byť.

A odteraz hlavne neverím na plodné a neplodné. My sme v decembri cez plodné spolu neboli a vidíte, ako sa to pošťastilo. Život si cestu nájde, keď chce. Proste sa to tak pošťastilo, že ani neviem kedy a ako 😀 Ale som šťastná. Robota bola a po materskej zasa bude, takže si s tým, ťažkú hlavu nerobím

@kvietocekmaly ja som tiež mala PMS a nakoniec to PMS nebolo 🙂 Príznaky mám trošku, nechutí mi až tak jesť. Ale inak nič. Ja som si poriadne ani neuvedomila, že mi to až tak dlho mešká. Mala som toho veľa aj doma a aj nová práca. Tak uvidíme, či si ma tam nechajú po skončení skúšobnej doby, keď budem tehu 🙂 Necháva to na toho hore. Podľa apky som dnes 5t+3d

kvietocekmaly
6. jan 2018

@korpiklaanka čítala som si staršie príspevky a ozaj si pisala že otehotnies keď nastúpis do novej prace 🙂 si si to pekne privolala 🙂 s tymi plodnymi a neplodnymi dňami je to haluz, preto treba asi skúšať každý 2-3 deň 😂😂 Joj no veľmi sa teším 🙂 si mi vylepšila deň 🙂 prajem krásne tehulkovanie a dúfam že nás tu budeš jedným očkom sledovať 🙂

veron_11
6. jan 2018

@korpiklaanka gratulujem ❤ dufam teda ze si to privolam aj ja kedze som tiez nastupila do novej roboty 😀

korpiklaanka
7. jan 2018

Dakujem. Dnes sa ale citim zvlastne a mam bolesti ako pri menzese. Vraj je to normalne. Maternica rastie a tak. Myslite ze podla potreby mozem uzivat Magne b6 a pokracovat v uzivani Feminibionu? Ani jedno by nemalo uskodit, ze?

korpiklaanka
7. jan 2018

Mozno sme sa tesili priskoro. Zbadala som hnedy vytok 😢

linsss
7. jan 2018

@korpiklaanka to nemusiíí nič znamenať ..žena zvykne nat spinenie v case ocakavanej MS

korpiklaanka
7. jan 2018

@linsss to som presne mala na 28. Den a teraz ako keby zasa. No je pravda, ze som vcera mala na zachode trapenie. Mam hnacku a polhodinu som tam sedela 😟 a potom som mala na papieri ako keby plodny hlien a vlakno krvi v nom. Tak mozno praskla zilka pritom tlaceni. Teraz je to take svetlohnede. Ale je to vytok zafarbeny, nie krv ako pri menzese. Boze ja dufam ze bude vsetko v poriadkum

linsss
7. jan 2018

@korpiklaanka neviem ti k tomu nič viac povedat lebo som to nezazila ....aale pevne veríím že bude vsetko v poriadku ..hlavne mysli pozitivne ( aj ked je to určite tažke ) každopadne daj nam potom info že akoo alebo nechces zbehnut na pohotoovvost ? dajau ti nejaku injekciu na udržanie

katka1st
7. jan 2018

@korpiklaanka ahoj neboj ak budeš ako ja tak to nebude nič znamenať, ja som počas očakávanej MS mala 3 dni "hnedú krv" a ďalšie asi 3 týždne som kde tu zaspinila na hnedo a to som pri prvom babu nemala vôbec, gynekológ mi na to nevedel povedať prečo som tak často spinila na hnedo, nebola tam žiadna krv a na sone nevidel nič, žiadny hematóm ani nič podobne, budem ti silno držať palce nech ti to všetko dobre dopadne 😚

korpiklaanka
7. jan 2018

@katka1st ja verim ze to bude v poriadku. Dakujem. Som asi 5t4d, tak sa uz pomaly objednam aj k doktorovi, nech viem co je vsetko v poriadku. Teraz je podla mna skoro, nemusi nic vidiet a budem len v strese. O taky tyzden to uz bude bud viditelne alebo to zasa dopadlo zle. Ja verim v stastny koniec. Musi to vyjsr. Aj moja kamaratka mala vytok a to celych 9 mesiacov. Dokonca tak vela ze nosila stale vlozku a narodilo sa jej 4 kilove babo. Tak aj ja musim verit ze to dobre dopadne. Dakujem za povzbudenie

kvietocekmaly
8. jan 2018

@korpiklaanka joooooj isto bude všetko v poriadku neboj 🙂 pre istotu radšej zavolať alebo zbehnut ku doktorovi či je vse ok 🙂 ale vsimla som si že viaceré tehulky majú spinenie počas tehu....veeelmi držím palce 🙂 a isto daj pak vedieť 🙂 ❤️❤️❤️

anicka245
8. jan 2018

Baby neviem kam to mam napisat, ak viete navigujte ma pls, mam doma skoro tri cele balenia Progesteronu, brala som na zaciatku tehu, nechcem vratit do lekarne kedze dost stoja, radsej nech niekomu pomozu. Ak viete o niekom kto berie dajte pls info, za postovne poslem. Vdaka

kvietocekmaly
8. jan 2018

@korpiklaanka ako moja??? Niečo nové? Verím že je vse ok ❤️

luckanr
8. jan 2018

@korpiklaanka velmi velmi gratulujem!!❤❤❤ to magnezko som aj ja zo zaciatku bralasvojej!neboj bude to v pohode,hlavnea v klude

korpiklaanka
8. jan 2018

@kvietocekmaly Špinenie úplne prestalo 🙂 to sa ani nedá špinením nazvať, ale keď ja sa teraz sledujem ako pod mikroskopom

krumpel
9. jan 2018

@korpiklaanka som na tom ako ty. Ale asi je to normalne po tom co sme prezili. Ty budes mat termin asi v eptembri vsak. Ja mam v auguste.

kvietocekmaly
9. jan 2018

Som rada že je všetko ok 🙂 mne má ms prísť zajtra, tak uvidíme, okrem boľavých a naliatych pŕs som si nič nevšimla :( ináč občas tak rozmýšľam, že si akosi vôbec neviem seba predstaviť s bruskom, Abo že budeme mat babo, že tu po domčeku nám bude behať maly šinter. Zažili ste niečo take aj vy?

emasss111
9. jan 2018

@kvietocekmaly Ahoj...no ja už som tehu nejaký ten mesiac, aj bruško už trošku vykuklo, ale tiež si to stále neviem predstaviť, že budem mama a bude okolo mňa dáky drobec pobehovať 👶