Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
@linsss ale mrcha ešte neprišla. či? jooooooj, dúfam, že nepríde a ďalší test bude pozitívny. A keď nie. Nevešaj hlavu a nehádž flintu do žita. Ono sa to podarí. Určite. Však do Vianoc ako sa píše v nadpise skupiny sa to určite podarí. Aj keď, keď bude budúci týždeň čas mrchy u mňa, viem že aj ja budem z toho mimo a nedočkavo budem kukať na test. A nedajbože ak príde mrcha, tak budem aj ja smutná. Ale to je normálne. Však sa na to bábo tešíme. No potom sa treba otriasť, zrelaxovať a ísť zasa na to.
@korpiklaanka nie mrcha este nepriisla 🙂 uvidime ako to dopadne ;)
Aa dakujem :-*
@sonya6 budeme o desat dni cakat spolu 😅
@korpiklaanka tiež 10 ? :D :D :D
@sonya6
@korpiklaanka
baby mne by mrcha mala dojsť (ale nemusela by samozrejme) o 9 dní...tak idem čakať s vami 😇
@emasss111
@korpiklaanka dúfam kočky že sa zadarí každej alebo aspoň jednej🙂

@linsss závisí od toho, kedy bola ovulka....ja som na druhý deň meškania mala dve riadne koľajnice, žiaden duch....ale netuším kedy bola ovulka....tu na "koňovi" sú baby, ktoré mali pozit.tehu test až na 8my alebo 10ty deň 😉
a keď to nevyjde teraz, vyjde o mesiac...do Vianoc to dáme, uvidíš 😉
@lussyzachar Akákoľvek čiarka je čiarka. Postupne by mala stmavnúť. Mne to trvalo viac ako týždeň kým čiarka začala tmavnúť.

@sonya6 urcite dam vediet :-*