icon

Snažilky od júla 2017 do Vianoc

amerys
4. júl 2017

Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂

linsss
18. sep 2017

@sonya6 urcite dam vediet :-*

luckanr
18. sep 2017

@sonya6 no ja by som tak dlho cakat nevydrzala🙂... ja som aj podvedome citila ze nieco neni uplne vporiadku.. urcite choď, za to nic nedáš

sonya6
18. sep 2017

@luckanr už počkám kým prejde tento cyklus a skočím tam 🙂 isto dostanem hubovú polievku že som nebola na cyto :D viem zanedbala som to, mala som stresy zo svadby a všetko okolo toho že som na to zabudla ale že uuuplne

linsss
19. sep 2017

@sonya6 dobre ranko tak asi nic z toho rano som robila test a anilen najmensi duch :(

korpiklaanka
19. sep 2017

@linsss ale mrcha ešte neprišla. či? jooooooj, dúfam, že nepríde a ďalší test bude pozitívny. A keď nie. Nevešaj hlavu a nehádž flintu do žita. Ono sa to podarí. Určite. Však do Vianoc ako sa píše v nadpise skupiny sa to určite podarí. Aj keď, keď bude budúci týždeň čas mrchy u mňa, viem že aj ja budem z toho mimo a nedočkavo budem kukať na test. A nedajbože ak príde mrcha, tak budem aj ja smutná. Ale to je normálne. Však sa na to bábo tešíme. No potom sa treba otriasť, zrelaxovať a ísť zasa na to.

sonya6
19. sep 2017

@linsss joj to ma mrzí :( a koľko dni ti mešká????

linsss
19. sep 2017

@korpiklaanka nie mrcha este nepriisla 🙂 uvidime ako to dopadne ;)
Aa dakujem :-*

linsss
19. sep 2017

@sonya6 3 dni meskaa

sonya6
19. sep 2017

@linsss ešte by som nevešala hlavu 🙂 dúfam že mrcha nedorazí 🙂 kamarátke ukázal test až na siedmy deň meškania 🙂

linsss
19. sep 2017

@sonya6 bodaj by to bol aj moj priiipad lebo to cakanie je hrozne

sonya6
19. sep 2017

@linsss verím že bude 🙂 ja o 10 dní dúfam že budem rovnako čakať 🙂

linsss
19. sep 2017

@sonya6 to cakanie je horsie ako cakat na dazd v obdobi sucha...ako dlho sa snazite ? 🙂

sonya6
19. sep 2017

@linsss až mi je blbé to tu písať ked si vezmem koľko je takých že to nie su dni ale roky, no snažíme sa od júla kedy som vysadila HAK 🙂 vlastne po svadbe sme si povedali že ideme na to 🙂 čiže zatiaľ len tretí cyklus 🙂 a vy?

luckanr
19. sep 2017

@sonya6 lepšie neskor ako nikdy😀 ja mam zajtra dostať, väčšinou den pred cítim niečo, dnes zatial nic,akurat ze cez vikend sme boli na welnese a tusim mi ta tepla voda moc neprospela... pekný den este 😀

korpiklaanka
19. sep 2017

@sonya6 budeme o desat dni cakat spolu 😅

sonya6
19. sep 2017

@korpiklaanka tiež 10 ? :D :D :D

sonya6
19. sep 2017

@luckanr tak nech ani nechodí mrcha jedna :D

emasss111
19. sep 2017

@linsss ja keď som otehotnela...tak som každý deň mala také bolesti, že som si myslela, že už začína mrcha....a nakoniec to bolo tehu....ale nevyšlo ☹ len som tým chcela povedať, že nič není stratené ešte 😉

emasss111
19. sep 2017

@sonya6
@korpiklaanka
baby mne by mrcha mala dojsť (ale nemusela by samozrejme) o 9 dní...tak idem čakať s vami 😇

sonya6
19. sep 2017

@emasss111 vytvoríme si čakaciu skupinku :D ale uplne pecka je že neviem či vobec bola ovulka :D či nečakám nadarmo :D

emasss111
19. sep 2017

@sonya6 tak to neviem ani ja....len viem, že už som druhej polke cyklu a boli dni, keď som pozorovala ten ovulačný hlien....tak sme "pracovali"...síce pracujeme aj inokedy...ale tak teraz to bolo usilovnejšie 😀
budúci týždeň budeme múdrejšie 😉

sonya6
19. sep 2017

@emasss111
@korpiklaanka dúfam kočky že sa zadarí každej alebo aspoň jednej🙂

linsss
19. sep 2017

@emasss111 dakujem za podporu :-*

sonya6
19. sep 2017
sticker
linsss
19. sep 2017

@emasss111 kazdu chvilu cakam ze to pride , uolne typicke bolesti ako pri mrche ..no uz 3 den meska a 3 testy boli negat
Tak prestavam verit

emasss111
19. sep 2017

@linsss závisí od toho, kedy bola ovulka....ja som na druhý deň meškania mala dve riadne koľajnice, žiaden duch....ale netuším kedy bola ovulka....tu na "koňovi" sú baby, ktoré mali pozit.tehu test až na 8my alebo 10ty deň 😉
a keď to nevyjde teraz, vyjde o mesiac...do Vianoc to dáme, uvidíš 😉

linsss
19. sep 2017

@emasss111 kedy bola ovulka to neviem mam nepravidelnu cyklus...cize podla poslednych 3 mesiacoch som mala na 33 den MS dnes je 36...testy negat a bolesti v podbrusku riadne
...nno uvidiime snad do Vianoc to daame ;)

emasss111
19. sep 2017

@linsss ani náznak dušika niekde pri okne, keď kukneš? 😉
dáme, musííííííííííííííííííííme 👍

lussyzachar
19. sep 2017

Ahojte Dievčata snažíme sa uz daaky ten čas o babo chcem sa spytat musia byt čiarky rovnako silno sfarbené ? Dakujem

korpiklaanka
19. sep 2017

@lussyzachar Akákoľvek čiarka je čiarka. Postupne by mala stmavnúť. Mne to trvalo viac ako týždeň kým čiarka začala tmavnúť.