Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
No čo kočky ako sa máte? 🙂 z tejto skupiny zatiaľ nikto nič pozitívne? jojky :(
@kvietocekmaly koľko ti už mešká???,
Jaaaj to čakanie je hrozné dnes cca 6 dpo... Čakám jak na spasenie.. V pondelok utorok mám dostať menštruáciu uvidíme čo bude.. Ale tak ci tak nič sa už nedá zmeniť. Dám pohárik červeného keď to nevyjde a pokračuje sa v krasojizde 😉
@lenkaaninka veru..mne má dojsť mrcha teraz vo štvrtok....tak som strašne zvedavá...ale bojím sa sklamania ☹
ale tak verme, že nám to tu postupne každej do Vianoc vyjde 🙏
a budeme čakať spoločne 😀
@emasss111 Dnes 26DC. Mám chuť testovať, ale povedala som si, že to nechám asi na neskôr... Nech nie je sklamanie. Inak v piatok na 23DC som mala trošičku špinenie. Vychádzalo to týždeň po ovulke. Tak dúfam,že budem v tom. A keď nie, no tak si ešte ideme užívať to robenie bábätiek.
@emasss111 držím palce nech nepríde
baby tak ja sa ozývam znova v júli znova biochemické...momentálne som 8DPO, bola som už aj na hematológií kôli tým potratom 1x MA a 2x mikropotrat (biochemické), ak by som otehotnela hneď si budem musieť pichať preventívne fraxiparín...tak držte palce aby to vyšlo a v nedeľu budem môcť dať manželovi ten najkrajší darček k prvému výročiu sobáša a 9 rokov čo sme spolu ;)
@sonya6 ahojky 🙂 mešká 8 dni ...vo štvrtok robím dogitalny test 🙂 snáď tam bude + 🙂
@amerys velmi ti drzim palce 😘
@kvietocekmaly až štvrtok? :O obdivujem ťa že vydržíš takto čakať 🙂 a kedy si mala ovu???
@korpiklaanka ja som 25DC....tiež ma to láka....ale neviem no ☹ fakt sa strašne bojím sklamania hm...
ja som nemala žiadne také príznaky...ale dako som začala zle spávať posledné dni....a presne toto som mala aj pri tom nezdarenom tehu .....tak som fakt zvedavá...
kedy testujeme? 😀
môj muž má o pár dni narodky, to by bol pre neho krásny darček 😇
@lenkaaninka ďakujem ❤
@emasss111 ja si to asi necham na vikend... pred tym som mavala aj dlhsie cykly... tak v priemere 30 ale niekedy aj viac. A cez vikend ak som tehu bude urcite nieco vidiet... ale mozno sa hecnem aj skor 🤣 ako sa poznam a hned 29DC sa testujem
@korpiklaanka ja odkedy mám len jeden vaječník, tak mám cyklus ako hodinky - 28dňový......vo štvrtok by mala doraziť mrška....tak rozmýšľam, či v stredu večer netestnem...a možno to nechám na štvrtok, uvidím 😀
@korpiklaanka Ďakujem ;)
@emasss111 radšej štvrtok ráno testuj.
@sonya6 no možno nevydržím tak dlho čakať 😅 ale určite Vám dám vedieť ak z neho nedopadnem 😨🙏👶 ja tiež z príznakov dako nič moc nemám ...a niekedy mi príde že si ich namyslam...sem tam poboli brusko, hlava vôbec, nadúva ma, na kavu nemám chuť vôbec, prsia nebolia...možno mi len šibe 💃
@korpiklaanka
@emasss111 baby a koľko ste DPO? 🙂
@emasss111 Prvý krát mi meškala dva dni tak že spravím teda test...bol pozitívny a aj digi mi ukázal +1,2...potom som začala tri dni špiniť čo pred MS som nikdy nešpinila a následne som 6 dní krvácala no stále bez menštruačných bolestí...nakoniec som po 9 dňoch alebo 10 už si presne nepamätám dostala normálnu MS s bolesťami...celé to trvalo 18 dní. A v júli sa scenár zopakoval ibaže so už pred MS začala špiniť nezdalo sa mi to spravila som si test a boli tam krásne dve čiarky ktoré aj silneli no ja som čoraz viac krvácala...
@sonya6 pravdupovediac neviem kedy som ju mala...zatiaľ sa moc nesledujem a ani ovulku...chceli sme skúsiť len tak, nemyslíme na to...a po takom roku by som už asi začala s nami dačo robiť...ale verím že sa podarí skôr ❤
@amerys ja som 9-10 dni po ovu
@emasss111 Ja som si radšej nekúpila zatiaľ žiaden test, nech ma to neláka 🙂 minule mi veľmi pomaly tmavla čiarka a ani nedosiahla tú ozajstnú úroveň. Ak by som aj teraz mala ducha, tak budem len stresovať. Vtedy sa niečo pokazilo hneď ten prvý týždeň po mrške... Tak ja sa tak aj trochu bojím testovania
@korpiklaanka to teraz, čo si mala tehu, ktoré skončilo v 9tt....tak ti začalo duchom, ktorý sa vlastne ani nikdy na riadne // nezmenil????
aj ja sa bojím....ale ak by to vyšlo, tak bolo by to neskutočne úžasnééééé 🙏
@emasss111 ano. Zacalo duchom... a stmavol po tyzdni, ale stale to nebola tala riadne tmava ciarka. Co je celkom logicke, hcg asi nestupalo, kedze male sa proste v 5 tyzdni prestalo vyvijat. Ja som vlastne mala aj slaby menzes 5 dni som stale spinila. Uz to bolo mozno zle znamenie. Tak preto to odsuvam, radsej neskor. Ducha nechcem

@emasss111 ja ešte nie ked až teraz mám len ovu tak to si počkám ešte 14 dní ak boh dá ako sa hovorí a mrcha nedorazí načas