icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

meggie07
autor
3. aug 2015

@zsu_s ahoj.. to ma mrzi.. ☹ a drzim palce, nech to najblizsie dobre dopadne 😉

zsu_s
3. aug 2015

@lilimoni pokusy s gelom a k tomu aj s mesocain gel uz boli po porade s doki a no mesocain zaucinkoval skor na chudaka mm :/

@mima177 @suzi1617 dakujem, snad to coskoro vyjde, bo obaja tuzime po dietatku

meggie07
autor
3. aug 2015

@fergiea aj ja prajem dodatocne vsetko najlepsie.. 😉 aby sa splnilo to tajne zelanie.. 😵
@lucia1002 uzite si Tatry.. drzim palce silno .. 😉
@juliett99 krasnu dovolenku prajem tiez a baby,aby ste si prieniesli maly uzlicek so sebou z dovoleniek.. 😉
my sme boli v sobotu na svadbe.. akurat sa mi to aj v sobotu rano poriadne rozbehlo.. takze radost.. a este po tej alchemilke, bolest,ze ani tabletky mi nezaberali.. aspon ze potom vecer to povolilo troska.. 😠

mojebabatko19
3. aug 2015

baby neviete ktore doplnky mi mozu sposobovat kovovu chut v ustach? uz od minuleho mesiaca ju mam a citala som, ze prenatalne vitaminy ju mozu sposobovat. Beriem kvapky FEMI, kyselinu listovu a zacala som aj matersku kasicku (ta to urcite nesposobuje, lebo som ju zacala brat az teraz a tu chut mam od minuleho mesiaca). Tehotenstvom to nie je, mala som kramy aj negat.test 🙂 neviem ci to mam uzivat nadalej alebo to vysadit a bude pokoj 😀

majka_ka89
3. aug 2015

@mojebabatko19 mne to minuly rok robila kyselina listova a som ju vysadila a sa to upravilo a potom som ju nebrala kazdy den ale kazdy druhy. A neobsahuju ju nahodou aj tie prenatalne vitaminy?

mojebabatko19
3. aug 2015

@majka_ka89 beriem len kyselinu a tie kvapky (tie obsauju len bylinky a beriem ich uz dlhsie). Moze to veru byt tou kyselinou. V lekarni mi ale povedali, ze pred tehotenstvom sa mozu brat 2 tabletky za den (mam 400kove).

majka_ka89
3. aug 2015

@suzi1617 ja mam takyto problem tiez, len som este len 15DC,a neviem ani ako je na tom moja ovulka lebo na 11DC som mala ruzovy vytok ktory som nikdy nemala a trval 2 dni aj s miernymi pichlavymi bolestami v podbrusku. Od vcera mam taky divny vytok akoby tiez na mna tam dole nieco liezlo, vobec sa to u mna nepodoba na bezny hlien ktory mavam pocas ovu.

majka_ka89
3. aug 2015

@mojebabatko19 ja mam 800kove a beriem kazdy druhy den, a som teraz v pohode a nemam aspon pocit ze pijem kov namiesto vody 🙂 po minulorocnej skusenosti. Vyskusaj ju brat kazdy druhy den podla mna to pomoze.

suzi1617
3. aug 2015

@majka_ka89 mne sa dokonca dnes herpes nad hornou perou spravil, co sa mi uz tak casto nestava 😕 no evidentne mam oslabenu imunitu 😖

majka_ka89
3. aug 2015

@suzi1617 herpes ti vobec nezavidim lebo ja ho mavam celkom pravidelne ked som vo vacsom strese alebo ked mam vycerpany organizmus, vtedy sa k tomu aj migrena pridruzi. Na herpes ti rychlo pomoze dvojita davka Bkomplexu a potriet TeeTrea olejcekom, vysusi a rychlo zahoji. a salka rakytnikoveho caju znici zapal, posilni imunitu

mojebabatko19
3. aug 2015

tak tento mesiac necakam nic, nech len rychlo pride mrcha... vcera sme sa sice snazili, ale ovu test mam pozitivny az dnes. Cize zajtra / utorok prebehne ovu, a najblizsie spolu budeme az v piatok 😒 ale aspon uz viem, ze ovu mam troska neskor ako som povodne myslela podla hlienu.

meggie07
autor
3. aug 2015

@mojebabatko19 mozno ked tento mesiac necakas nic, to akurat vyjde 😉

mojebabatko19
3. aug 2015

@meggie07 pochybujem ze by vo mne potvorky spermie tak dlho vydrzali 🙂 alebo ze by potom naopak vajicko tak dlho cakalo 😀 😀 ale som rada ze som mudrejsia ohladom svojho vlastneho tela. Iked stale pri tych ovu testoch ma napada taka vec, ze nie je iste, ci mi folikul aj realne praskne a vajicko pojde na svoju put.. nie?

sandria33
3. aug 2015

Prave sme sa vratili z iui, dr mi robil sono predtym a vravel ze to mam tentokrat pekne nacasovane, tak dufam ze mal sikovne ruky a zaviedol mi spermijky tam kde treba 🙂 ten krcok akurat by uz nemusel roztahovat, to bolo dost neprijemne.

meggie07
autor
3. aug 2015

@sandria33 tak drzim silno palce, aby to vyslo 😉

ninna86
3. aug 2015

Baby moje.. aj cez net si objednavate ovu testy? Posuniete mi nejaky link prosim ? 🙂

espoleta
3. aug 2015

@ninna86 objednaj si z ebayu maš za skvelu cenu a testov habadej 🙂

ninna86
3. aug 2015

@espoleta skusim to pozret, tuto stranku som zatial este nikdy nepouzila :D

espoleta
3. aug 2015

@ninna86 http://www.ebay.com/itm/50-OVULATION-PREGNANCY-... tieto konkrétne používam ja a som maximalne spokojna. aj tehotenské su k tomu a odhalia ešte skôr ako mamatest. Už som si ich objednala do rezervy kebyže to nevyšlo tento mesiac 😀

ninna86
3. aug 2015

@espoleta hned to okukam vsetko 🙂 dakujem krasne

mimuska2109
3. aug 2015

@zsu_s Ahoj, ja som maa tiez problem so sexom plcas celeho tehotenstva a aj po porode. Ja si to vysvetlujem zmenou hormonou pretoze som.bola totalne sucha ale aj gel mi robil problem a stipalo ma to dole aj hodinu po. Neboj sa ono to prejde. Mne sa to ustalilo ale az po 6 mesiacoch po porode. Drzim palceky a je mi velmi luto co sa ti stalo. Ja som prisla o nase druhe dietatko. Vela sil ti prajem a neboj, prejde to.

juliett99
3. aug 2015

@lucia1002 @meggie07 @ mia005 @puffu @mojebabatko19 @fergiea @lilimoni a vsetky ostatne
majte sa tu krasne citame a piseme si o 11 dni papa. 😉
BTW testy neberiem iba teplomer... S Marekom sme sa dohodli ze na dovcu si ideme uzivat a nebudem stresovat nejest nepit a utekat na izbu curkat.. takze ideme relaxovat a ked sa zadari v jednej izbe sexikovat bude nam hej pri svieckach a sampuse co sme si zabalili 😀 😀 😀 😀

puffu
3. aug 2015

@juliett99 presne tak, to je dobry pristup...stastny let, uzite si dovolenku a nezabudnite si so sebou doniec suvenir na cely zivot...drzim palce aby tato dovolenka bola prave TA dovolenka... 😉

juliett99
3. aug 2015

@puffu dakujeme pre nas to uz teraz je ta NAJ dovolenka uz len pretoze je to nasa prva spolocna morska dovolenka 😵 😵 😵 😵 a ked sa podari doniest nejaky suvenicek tak to bude ze najkrajsie co sa nam mohlo stat. 😵

mojebabatko19
3. aug 2015

@juliett99 poriadne si to uzite, ak aj nebude suvenir, tak pridete oddychnuti a spokojne sa do toho pustite dalsi mesiac, zrelaxovani 🙂

lucia1002
3. aug 2015

Dnesny grafik..uvidime co z toho bude 😉
Dnes mam za sebou 6,5hod.turu, teraz sa ideme napapat a potom si vas precitam 😉

lucia1002
3. aug 2015

@1234lubka tak u tej novej doktorky neplati ona nic a ma.vsetky pristroje nove...tak to je super..ale uz som viac pocula na neho zle ohlasy..tak vyskusam novu 😉

lilimoni
3. aug 2015

Ahojte babulky, ja som stravila cely den za volantom 🙄 som mrtva 🙄 zajtra ani cumak nevystrcim cely den z domu. Iba rano si skocim po maso udene do polievky a zeleninu a na auto ani nekuknem 😀

lilimoni
3. aug 2015

@lucia1002 kokooos, ty si aka akcna 😀 ze tura 😀 fuuu niekolko rokov som nebola 😀

zsu_s
3. aug 2015

@mimuska2109 dakujem, si ma trocha upokojila, uz som si pripadala pokazena ale ako keby si pisala o mne, tak to asi hormony robia s telom co chcu...

Asi tomu musim dat viac casu a pocuvat rozum a nie srdce... Vsetci mi odporucaju dovcu tak ideme v polke buduceho tyzdna aj s mojou sestrou a jej partnerom, snad pridem na ine myslienky A po dovci sa dalsi cyklus pustim do merania teploty.