icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

lucia1002
12. okt 2015

@juliett99 sak to tu roznasam, len ich musite chytat 😉 ale sak uz sa to tu celkom rozbehlo...ale uz by ste sa mohli aj vy moje babule pridat..takze chytajte bacilky, kazdej jednej posielam :-* 😵
@fergiea @meggie07 @mia005 @ninna86 @janikm

mojsap
12. okt 2015

@puffu joj, no to je systém :( ja by som sa zbláznila od čakania a nedočkavosti, ale neboj sa isto je všetko v poriadku 🙂

lucia1002
12. okt 2015

@puffu tak uz to mas za sebou...no nic moc...veru, ja som bola u dr.uz 4x a zajtra al.piatok idem na krv na odbery a buduci tyzden poradna...:D

puffu
12. okt 2015

@mojsap mne to takto vyhovuje ze to nie je kazdy mesiac, ze sa zospodu nesparaju atd...jedine mi vadi asi to prve cakanie, aspon by mohli potvrdit ci je vsetko ok a ci bije srdce ale tak viem ze je vse ok, mam schvaleny aj let takze to je super...na sr sa vela krat so vsetkym prehana a niekedy robia z tehotnych zbytocne "chore" a nie tehotne zeny...milion veci nemozu co je v inych krajinach bezne ale zase nie vsetko co je v uk mi vyhovuje...rodit chcem urcite na sr... 😀

mojsap
12. okt 2015

@puffu no všetko más voje výhody aj nevýhody :( ale to prvé čakanie je najhoršie asi, ja som sa tiež bála, teraz ked viem, že je všetko ok a bábo je tam kde má byť, som pokojnejšia, no nebyť ešte toho môjho prechladnutia

puffu
12. okt 2015

@lucia1002 mne to na jednej strane aj takto vyhovuje lebo ja mam hroznu fobiu z gynekologov... 😀 ani porodu sa nebojim ako toho ze tam budu na mna pozerat cudzi ludia... 😀 takze mne to v tomto smere vyhovuje ale tak cakat az do 12tt pokial pojdem na prvu prehliadku mi pride ako dlha doba... ale zase na strane druhej aspon netresujem ci uz bude na dalsej kontrole bit srdce, ci podrastol atd...takze ma aj tento system nejake vyhody...a vlastne mi ani nic ine neostava...na sr urcite nejdem kedze si viem predstavit zeby ma lekar vystresoval kvoli letu, ze je nahodou o par mm mensi ako by mal byt atd.. 😀
ja vo vsetkom radsej hladam vyhody ako nevyhody... 😉

puffu
12. okt 2015

@mojsap ja som zatial uplne v pohode, prsia bolia, brucho picha ale inak mi chuti jest a jem pomerne casto co som si myslela ze ja s mojim zaludkom budem od rana do vecera na wc-ku..ale tak este som iba v 7tt takze sa to este moze rozbehnut 😀 ale nemuselo by...rano mam sice zaludok ako na vode ale hned sa najem a je dobre..

fergiea
12. okt 2015

@lucia1002 jeeej ze dakujeme krasne ja usilovne chytam. Tehu bacilky tak uvidime ci to bude uspesne 😂😂😂😂 uz sa citis lepsie? Chybala si tu 🙂

meggie07
autor
12. okt 2015

@lucia1002 dakujeme luci,ze na nas myslis.... chytame, chytame.. <3 <3 😉

lucia1002
12. okt 2015

@puffu tak samozrejme ma to svoje vyhody..aj nevyhody samozrejme..hlavne aby bolo vsetko ok a top je podstatne 😉

lucia1002
12. okt 2015

@fergiea jaaj mojko, aj ked som tu nebola, stale na vas myslim babulky moje 😉 no je mi stale rovnako...ziadne zlepsenie...ale hovorim si, ze este vydrzim 2 tyzdne a uz bude dobre! bodaj by 😀 zajtra al.piatok, uvidim ako sa budem citit, idem na odbery...nalacno..to neviem ako dam..to bude katastrofa.. 😉 ty si teraz kolky DC?

meggie07
autor
12. okt 2015

@juliett99 ahoooj.. uz som zistila.. konecne som kuk do tel.. 26DC 😀 😀 takze dnes alebo zajtra by mala/nemala dojst mrcha.. este ze som kukla 😀 😀 ale taka divna nalada u nas.. Meggie mala frajera cez vikend.. takeho fesaka a herecka nejavila zaujem.. takze male nebudu.. brat mi pisal rano,ze zasa boxerka u nasich zomrela rano..takze tak.. ☹ ☹ 13 rokov skoro s nami bola.. ☹

fergiea
12. okt 2015

@lucia1002 neboj to das a vydrzis drzim ti palce. Ja som 19 dc ale neviem ktory den bola ovulka, ff mi vyznacil raz tak raz tak tak netusim, uvidime ci a kedy pride ms 🙂

kaatuuskaa
12. okt 2015

....ahojte...tak dnes uz tomu zacinam veriť...srdiečko malej 8mm fazulke bilo ako zvon 😄😍 neskutočne krasny pocit...

petkazh
12. okt 2015

@lucia1002 aj ja si prosim tehu bacilky 🙂 dnes som len 10 dc takze ocakavana ovula pred nami ...

majka_ka89
12. okt 2015

Dnes 24 DC na porazenie čakat ešte 5 dní :/ aj ja si prosím veľa tehu bacilkov 🙂

cejarka
12. okt 2015

@mojsap tesim sa velmi s tebou...ja uz odpocitavam dni do piatka,som zvedava co vsetko sa bude robit na 1 navsteve 🙂 Brali ti aj krv a bola si nalacno? 🙂

@puffu ty kokos, podla mna nevydrzis a ked budes na SK, tak si niekam skocis, ale ma to podla mna aj svoje vyhody, ze do zien menej "sparaju"..... hold, vsetko ma svoje plusy aj minusy, tak ale ja verim, ze vsetky tri budeme mat hladky priebeh celeho tehotenstva 🙂)))

Mne uz inak zacina byt spatne,da sa to vydrzat, ziaden extrem, tak verim,ze sa to nebude stupnovat ;)

senselinka
12. okt 2015

Aj mna oplujte tehu bacilmi, hoc aj vsetky tehule sveta 😀 😀 😀

kaatuuskaa
12. okt 2015

💦💦💦💦💦💦💦 tehu bacilky pre všetky snazilky😉

lucia1002
12. okt 2015

@fergiea dakujem...tak sa nechas prekvapkat... 😉 ja budem drzat palceky aby nedoslaaaa 😵

senselinka
12. okt 2015

@kaatuuskaa juchuuu, dakujeme 😘

lucia1002
12. okt 2015

@petkazh aj tebe posielam, straaaaasne vela 😵 😉

lucia1002
12. okt 2015

Všetkým snažilkám samozrejme posielam tehu bacilky 😵

zdeneli
12. okt 2015

@kaatuuskaa
@lucia1002 dakujeme baby, dufame ze vas coskoro budeme nasledovat 🙂 pekny dnik vsetkym!

senselinka
12. okt 2015

Dakujem za srdiecko, babulky 😵

balikova
12. okt 2015

@majka_ka89 ja som na tom tak isto, 24 DC 🙂

mojebabatko19
12. okt 2015

Ahojte, tak mam po kontrole. Srdiecko bilo ako dive, bolo to krasne vidiet to 🙂 a meria 14mm 🙂 poviem vam ze ako som otehotnela, tak ma nejak presla radost, asi aj kvoli nevolnostiam, nejaka depka... Ale ako som videla dnes moj pokladik, tak stale myslim na ten obraz 🙂

mojsap
12. okt 2015

@cejarka krv mi ešte nebral, ale objednaná som 30teho tak asi vtedy bude 🙂 prvé vyšetrenie je v pohode, urobí ti sono zo spodu a skontroluje či je všetko tak ako má byť 🙂 a popýta sa ťa na dátumy ;)

kaatuuskaa
12. okt 2015

@mojebabatko19 ....tak nejak aj u mna...doteraz som nejak ani nevedela uverit ze ci ozaj...az na tom sone ma to srdenko dostalo 💗

abusa
12. okt 2015

ahojte dievcata :D tak ja som v ocakavani :D mrcha mala prist dnes no zatial nic :D no neviem ci to nebude tymi liekmi tak zatial budem cakat no dufam ze konecne nepride :D