Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@majka_ka89 sprav si tehu test, je mozne ze si tehu uz dlhsie a MS ti prisla aj tak (kedze nebola taka ako obvykle), vytok tiez moze byt sprievodny jav tehu 🙂
@mojebabatko19 no uvidíme, počkám asi ešte týždeň, že ako sa to vykryštalizuje, bojím sa takto skoro testovať, lebo naposledy to skončilo MA, tak mám voči tomu trochu rešpekt. Faktu uvidím, že ako.
baby co mate nove? nejak je tu ticho 🙂
@mojebabatko19 tiez som si vsimla ze tu je ticho 🙂 u mna 19DC a uvidime ako lebo mam stale pobolievanie v podbrusku. Tehu som si robila ale bol negativny, tak pockam az do zaciatku MS co je este 9 dni, tak nech uz je tu ten den
@majka_ka89 velmi ti drzim palce, aby to vyslo a aby tie bolesti znamenali malinky pokladik v brusku 🙂 iked uz clovek ani nevie comu ma verit, ci to je len klasika pred MS alebo nie 😀 ja mam do zaciatku MS 10 dni, uz od vcera ma pobolievaju prsia - ale to ma boli vzdy pred MS, len vzdy iny pocet dni 😀
@mojebabatko19 ďakujem, uvidíme čo z toho bude. Mňa prsia ešte nepobolievaju to mám tak týždeň pred, ale lezie na mna nejaká nádcha alebo niečo a mám taký výtok, že intímku musím mať. Mne už začína klasický PMS, pre sladké by som vraždila ale takto si len mykózu privolám, tak sa musím kontrolovať 🙂 Ako dlho sa už snažíte o mimčo?
@majka_ka89 od marca / aprila. Ja som minuly mesiac bola prechladnuta pre MS, vonku horucavy a ja cerveny nos 😀
@mojebabatko19 Tak to už máte pekný náskok, ale verím tomu že tentokrát sa to už podarí.
Nám sa to prvýkrát podarilo po 5 cykloch (ale bolo MA) a to už som 4 cyklus plakala, že som neplodná, lebo ma ešte dávnejšie môj predchádzajúci gyn vystrašil že to budem mať ťažké s otehotnením, lebo mám veľmi dozadu otočenú maternicu.
No a po MA som nemala odvahu, znova to skúšať, psychika je totiž riadna mrcha a musela som sa dať dokopy. Ja sa ani nečudujem že na mňa lezie nádcha, lebo v Dubline je 13°C a za deň aj 3x zmoknem 🙂
Ale verím tomu, modlím sa aby nám to vyšlo všetkým snaživým čo najskôr, lebo viem ako je čakanie každý mesiac je ubíjajúce.
@majka_ka89 mas moj obdiv ze si sa dala dokopy (rovnako ako kazda zena ktora to zazije), ja si ani neviem predstavit ako by som to znasala psychicky... verim tomu ze skor ci neskor sa kazdej z nas podari a budeme spokojne mamicky nasich najvacsich pokladikov 🙂 mozno uz takto o rok budeme doma na materskej s babatkom na rukach 😉
Ahojte, ako sa dari? Uz sa blizi niektora k testovaniu? Snazila som sa precitat zameskane prispevky v diskusii. @espoleta gratulujem 🙂 teba som aj tipovala,ze budes medzi prvymi uspesnymi. My sme uz vydovolenkovani,takisto po dlhej fantastickej turistike. Uvazujem nad ovu testami,ked to tento mesiac nevyjde,ale natrafila som na webe aj na ovulacny mikroskop.Mate s tym niektora skusenost? Nebudu to zbytocne vyhodene peniaze?
@mima177 Ahoj dakujem, tak uvidime tento tyždeň sa chystám k lekárovi, tak dufam že to len potvrdí 🙂 Uspešné to bude pre mňa ak prekonam nešťastný 8.tt 🙂 A ten ovulačný mikroskop je celkom dobrá vec, ukaže kedy máš plodné dni aj ked podľa mňa ovulačné testy su lepšie lebo s tymi slinami to treba vedieť ako robiť. Ja to mám ale popravde som to použivala asi iba 1 mesiac 😀
Ahojte, tak ja uz mam plodne dni, vcera som mala aj jemne pichanie v podbrusku a taky takmer bielkovy hlien, tak sme na to s mm skocili...mm by chcel zase chlapca, tak uvidime, pri malom nam to vyslo...a tu je nasa rodinna foto 🙂 boli sme vcera v ba na vylete a vzali sme aj neter..medzi nou a nasim malym je rozdiel 4roky, celkom ideal...ak by som otehotnela, tak budeme mat rozdiel 3,5 roka
@ninna86
@fergiea
@meggie07
@mia005
Ahojte babulky..tak uz som spat 😉 uz mam po dovolenke v Tatrach..vratili sme sa vcera a este som oddychovala u svagrinej v bazeniku 😉 dnes makam ako o zivot, varim, periem,upratujem..a zajtra uz do prace 😖 v Tatrach bolo paradne...oddychla somsi hlavne psychicky..nemyslelasom na snazenie a veci okolo toho a ani tu som uz potom nebola...nacerpala som uzasnu energiu 😉 ovu testy som uz nerobila, iba merala BT ale aj tak asi zbytocne..teraz som 26dc a asi 8dpo...a vy ako? 😉 moc ste toho tu nepopisali 😉
ahojte pridavam sa medzi vas posledny cyklus som mala 10.7.....ovulaciu som mala 22-23.7 so slabym krvacanim menzes osm mala mat 4-6.8 (mavam 26-28 dnovi cyklus) V nedelu 9.8 som si robila prvy test a vysla druha slaba ciarka.......tak zajtra zase testujem a uvidime ....ani som si nemyslela ze taky kratky cas a je to tu :O)tesime sa
@fergiea este testuj dalej, som citala ze pozitivny moze byt aj dva dni po sebe a ovu prebehne do 48 hodin od posledneho pozitivneho 🙂 lebo mne sa uz aj ten11DC zda byt pekny 🙂
@mojebabatko19 ten pride aj mne najsilnejsi. uvidime co to spravi zasa zajtra 🙂
Minuly mesiac som sa zaprisahavala,ze sa uz nebudem testovat skor ako bude meskat MS.Ale v drogerke na mna tak vykukovali tie testy...tak sup s nimi do kosika.Skusila som ovulacny,ten bol negativny.Vacsina ma ovu pozitivny,ak sa zadari..ale pre istotu,ved skusim aj tehu a tiez negativny...nechapem,ja som verila,ze u nas to bude na prvu supu a druhy mesiac to nevychadza...Zacnem si sledovat aj ja ovu,aj ked si myslim,ze podla bolesti vacsinou viem,kedy prebieha...pekny vecer zienky ;)
@fergiea daj potom fotku 🙂
Ja takto o tyzden v pondelok cakam MS, uz zacinaju aj klasicke priznaky - naliate a bolestive prsia a tlak v podbrusku. Len dufam ze nebude taka bolestiva ako naposledy.. Co ale nechapem a co je sranda, ze uz druhy mesiac mam vyrazne zily na prsiach. Nikdy som to nemavala a tymto tempom budem mat onedlho modre prsia 😀 neviem, asi pracuje listovka aj tymto smerom 😀 aspon viem, ze ma pripravuje dokonale na krasne miminko 😉
@mojebabatko19 ja som na tom tak, ze mi byva divne na zaludku po jedle, ale inak nic. Test negativny zatial, ale o 7 dni by som to mala dostat aj ked by som nemusela. Ale inak vsetko ok, len patram s cim som si zaludok pokazila
@fergiea Ja som mala každý mesiac pozitivny ovu test dva dni za sebou, zajtra ti už určite zoslabne. Tak som to mala aj teraz myslela som si že už je pozitivny a na dalši deň bola čiarka mega pozitívna a potom už bola slabšia 🙂 Tak dneska manželovi nedovol ísť skoro spať a ani zajtra a potom už môžete len spať, aby to rychlo zbehlo do MS 😀 😀

Ahojte žeňušky, potrebujem radu resp. sa uistiť. Mrchu som mala 20.7. trvala 3 dni " skoro normálny" priebeh, trocha bolesti a všetko s tým spojené ale na moje pomery slabšia takmer som si vystačila s intímkami. Čiže od 3DC sme normálne mali styk, keď som už bola takmer čistá. Na 10DC ma začalo pomaly pobolievať brucho ako keď sa mi blíži ovu na 11-12DC som mala ružový výtok. Samozrejme, že sa snažíme s drahým, tak sme mali tutu mutu jedna radosť, ale nemám pocit aby mi ovu prebehla, lebo hlien som nemala taký aký býval (priehľadný ako bielok), bol príliš hustý a biely (nesvrbí, bez zápachu) je stále takýto. 2deň ma však popichavá v podbrušku, tak v strede, niekedy viac v pravo. Tak rozmýšľam, či mi prichádza oneskorená ovu, aj keď mám ukážkový 28dňový cyklus alebo to bude nejaký zápal.