Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@balikova jaj 🙂 tak super....ja to fest prezivam 🙂 dnes som mala este silnejsiu ciarocku, len mi uz dosli testiky, tak zajtra musim kupit. Ale ovulacia mi vychadza presne podla aplikacie, co mam v mobile. Womanlog sa vola. Teraz posledne mesiace mi to tiez tak vychadza tych 26 dni. Neviem preco. Predtym som mala dost nepravidelne. Dnes som zacala brat aj kyselinu listovu. Mozno to pomoze pri uhniezfnovani. Len rozmyslam, ze ak mi to nevyjde tento mesiac, tak budem dost na prasky. V piatok ideme s manzelom na spermiogram, tak som zvedava.
@nelinka2009 gratulujem...ten G nex su vitaminy? A dve // mas vdaka tomu? Alebo si predtym eate nieco brala?
Ahojte dievčatá!
tak dnes 7 deň po pregnyle a 7 rokov snaženia o druhé dieťatko..
...pichanie v podbrušku, asi tretí deň mi bolo ráno zle....normálne som musela vystúpiť z auta čo ma naplo.....toto som ešte teda nikdy nezažila... 🙂 Dostala som ešte k tomu mykózu.....svrbenie iba....
Držte palce! Ozvem sa 🙂
Ahojte baby. Ja nemam slov. Proste mali sme par dni nezhody a na testovania Som zabudla a aj na to, ze chceme babatko, proste starosti....napadlo mi vecer spravit test. Ze ten ukaze. Ten rozhodne, co s nami bude. Po namoceni som myslela, ze dostanem infarkt potom som 30minut plakala ako diva, drahy ma iba objimal a je stastny. Babulky, predstavujem vam nas tehu test....prvylrat v zivote netreba nic hladat pod mikroskopom.....vsetky vas lubim !!!!!
@fergiea velllka gratulacia...tes sa a kludne plac od stastia.tolko testov ta klamalo ale tento je finalny...pre teba...
@veronika1603 velmi pekne dakujem !!!! Naozaj 💜
@fergiea gratulujem a posielam obrovske objatie! Vidis vyslo to, ked si to najmenej cakala. nech je vsetko v poriadku a fazulka sa drzi ako ma 🙂
@majka_ka89 dakujem moja, este stiham junovky 🙂 rani chcem testnut a aj odmerat bt. Uz ten prvotny sok odpadol. A uz zasa iba pozitivne myslenie. Sme velmi stastni.... proste nikdy som si nevedela predstavit aky pocit bude najst si skutocne // ... ja som nevedela co robit...hned ked som namocila ukazala sa...a postupne silnela. Normalne ju vidno krasne a je ruzova......neveriiiiim 💜💜💜 fazulka nasa krasna twsim sa ked ju uvidim...
Dakujem krasne 💜💜 a pozname sa, ked si z pd?
@meggie07
@ninna86
@puffu
@senselinka
@majka_ka89
@mia005
@lucia1002
@juliett99
@mojebabatko19
@espoleta
@janikm
Zeny tak moj tehugraf 😃😂 teplotu som dnrs merala skor o cca hodinu. Celkom fajn vsak? Robila som test z prveho ranneho a c// su tam...tak to asi nebol sen...nemozem ani spat 😃😃😃😃
@meggie07
@ninna86
@puffu
@senselinka
@majka_ka89
@mia005
@lucia1002
@juliett99
@mojebabatko19
@espoleta
@janikm
Este pridam dnesny ranny.. prepcte za kvalitu, ale je este tma 😃 celu noc nemozem spat od radosti
@mojsap ano chcem pockat s navstevou doktora aspon tyzden dva. Ide o to ze som pn, k mojej doktorke idem na kontrolu v piatok uvidim co mi povie.som totiz celiaticka a mam menej zeleza ako by malo byt. 🙂 ale asi je to na dobrej ceste, ked sa to podarilo...no veru ze 9tt strasne to leti. Aj uz vidis na brusku?

@motorolka to bolo pred 2 mesicmi už a zmazala som správu bola dost dlhá