icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

maminka1986
18. okt 2015

@motorolka to bolo pred 2 mesicmi už a zmazala som správu bola dost dlhá

zuzuzuzka
18. okt 2015

@balikova jaj 🙂 tak super....ja to fest prezivam 🙂 dnes som mala este silnejsiu ciarocku, len mi uz dosli testiky, tak zajtra musim kupit. Ale ovulacia mi vychadza presne podla aplikacie, co mam v mobile. Womanlog sa vola. Teraz posledne mesiace mi to tiez tak vychadza tych 26 dni. Neviem preco. Predtym som mala dost nepravidelne. Dnes som zacala brat aj kyselinu listovu. Mozno to pomoze pri uhniezfnovani. Len rozmyslam, ze ak mi to nevyjde tento mesiac, tak budem dost na prasky. V piatok ideme s manzelom na spermiogram, tak som zvedava.

zuzuzuzka
18. okt 2015

@tinka881 ja som sa zlakla, ze to robim zle, ale dnes sa mi uz ukazala ciarka silnejsia, takze sa ovu blizi 🙂 ale aj tak dakujem za odpoved ;)

zuzuzuzka
18. okt 2015

@nelinka2009 gratulujem...ten G nex su vitaminy? A dve // mas vdaka tomu? Alebo si predtym eate nieco brala?

puffu
18. okt 2015

@motorolka uz musis patrit do klubu!!!ok, tak vydrz do utorka, budem na teba mysliet v utorok rano 😉

petanka81
18. okt 2015

Ahojte dievčatá!
tak dnes 7 deň po pregnyle a 7 rokov snaženia o druhé dieťatko..
...pichanie v podbrušku, asi tretí deň mi bolo ráno zle....normálne som musela vystúpiť z auta čo ma naplo.....toto som ešte teda nikdy nezažila... 🙂 Dostala som ešte k tomu mykózu.....svrbenie iba....

Držte palce! Ozvem sa 🙂

depi
18. okt 2015

@petanka81 dalsia trnavcanka 🙂 drzimepalce

fergiea
18. okt 2015

Ahojte baby. Ja nemam slov. Proste mali sme par dni nezhody a na testovania Som zabudla a aj na to, ze chceme babatko, proste starosti....napadlo mi vecer spravit test. Ze ten ukaze. Ten rozhodne, co s nami bude. Po namoceni som myslela, ze dostanem infarkt potom som 30minut plakala ako diva, drahy ma iba objimal a je stastny. Babulky, predstavujem vam nas tehu test....prvylrat v zivote netreba nic hladat pod mikroskopom.....vsetky vas lubim !!!!!

depi
18. okt 2015

@fergiea gratulujem 🙂 uzasne

puffu
18. okt 2015

@fergiea jeej super, no vidiiiis..🙂 velka gratulka a nech len pekne silneje.. vidiet ju pekne, ziadny kanalik ale pekna ciarka..🙂 drzim palce
a v utorok neocakavas ms ze? mne v nedelu ukazalo podobnu ciarocku..🙂 testni aj rano a uvidis ze bude silnejsia..🙂

puffu
18. okt 2015

@fergiea a inak to by si este stihala byt junovka ze?.🙂

fergiea
18. okt 2015

@puffu ano ano koniec juna!!! Ja tomu neverim. Naozaj ked to ani necakas stane sa to ! Dnes 11/13 dpo....vela som pila a vela cikam...a aj tak hned vyskocila!!! Revala som ako mala.....boze nech je nasa fazulka ok...ja sa az cela trasiem dakujem krasne za gratulaciu naozaj !!!

veronika1603
18. okt 2015

@fergiea velllka gratulacia...tes sa a kludne plac od stastia.tolko testov ta klamalo ale tento je finalny...pre teba...

fergiea
18. okt 2015

@veronika1603 velmi pekne dakujem !!!! Naozaj 💜

salmas
18. okt 2015

@fergiea Ja nikdy na testoch nevidím duchov ani kanáliky a u teba vidím // čiarky, takže je to tam. Gratulujem

fergiea
18. okt 2015

@salmas dakujem pekne !!!! Aj drahy to hned videl... velmi sa tesime. Rano urcite testnem znovu. Boze ja nemam ani slov 😂😂😂

majka_ka89
18. okt 2015

@fergiea gratulujem a posielam obrovske objatie! Vidis vyslo to, ked si to najmenej cakala. nech je vsetko v poriadku a fazulka sa drzi ako ma 🙂

fergiea
18. okt 2015

@majka_ka89 dakujem moja, este stiham junovky 🙂 rani chcem testnut a aj odmerat bt. Uz ten prvotny sok odpadol. A uz zasa iba pozitivne myslenie. Sme velmi stastni.... proste nikdy som si nevedela predstavit aky pocit bude najst si skutocne // ... ja som nevedela co robit...hned ked som namocila ukazala sa...a postupne silnela. Normalne ju vidno krasne a je ruzova......neveriiiiim 💜💜💜 fazulka nasa krasna twsim sa ked ju uvidim...

wewitta
18. okt 2015

@fergiea jeeeeeeej blahozelaaaaam!!!!!nech je všeetko v poriadku,šetri sa :-* 🙂 kráááásna správa

fergiea
18. okt 2015

Dakujem krasne 💜💜 a pozname sa, ked si z pd?

wewitta
18. okt 2015

@fergiea 🙂 z videnia ta poznam ale ty mna určite nie🙂 uz bývam v MT,musim si to tu zmenit 🙂 ale z videnia ano🙂

fergiea
19. okt 2015

@meggie07
@ninna86
@puffu
@senselinka
@majka_ka89
@mia005
@lucia1002
@juliett99
@mojebabatko19
@espoleta
@janikm
Zeny tak moj tehugraf 😃😂 teplotu som dnrs merala skor o cca hodinu. Celkom fajn vsak? Robila som test z prveho ranneho a c// su tam...tak to asi nebol sen...nemozem ani spat 😃😃😃😃

fergiea
19. okt 2015

@meggie07 
@ninna86 
@puffu 
@senselinka 
@majka_ka89 
@mia005 
@lucia1002 
@juliett99
@mojebabatko19
@espoleta
@janikm
Este pridam dnesny ranny.. prepcte za kvalitu, ale je este tma 😃 celu noc nemozem spat od radosti

mojsap
19. okt 2015

@fergiea huraaaaaa :-*

fergiea
19. okt 2015

@mojsap presne tak huraaaaa ani spat nemozem 😂😂😂

mojsap
19. okt 2015

@fergiea veeeeelmi sa tesim..neuveris ale mala som tusaka ze tento mesiac to pride 😉 aj ked si pisala,ze mate vo vztahu problemy tak uplne som si to myslela,ze na jtuzenie vztahu pride babo 😉 panbozko vie co robi 🙂

fergiea
19. okt 2015

@mojsap ano som stastna, ze sa to same takto vyriesilo. A asi boli tie starosti vdaka mojej naladovosti 😃😃😃 ja som najskor bola v klude, ze to vyslo potom dva tei dni take nanic ani som na to nemyslela a vcera sa ro ukazalo. Som velmi mega stastna a dakujem za posporu 🙂

mojsap
19. okt 2015

@fergiea teraz sa uz iba tes doma s vylozenymi nohami a oddychuj kym mozes a je ti dobre 🙂
A kasli na vsetko co bolo 🙂 pockaj aspon na 6-7tt aby si uz na sone videla srdiecko 🙂 my v utorol zaciname 9 tt 🙂

fergiea
19. okt 2015

@mojsap ano chcem pockat s navstevou doktora aspon tyzden dva. Ide o to ze som pn, k mojej doktorke idem na kontrolu v piatok uvidim co mi povie.som totiz celiaticka a mam menej zeleza ako by malo byt. 🙂 ale asi je to na dobrej ceste, ked sa to podarilo...no veru ze 9tt strasne to leti. Aj uz vidis na brusku?

mojsap
19. okt 2015

@fergiea určite počkaj a potom to stojí za to 🙂 už uvidíš všetko čo treba, teraz ti začne dlháááá PN 🙂 ja na brušku nič nevidím ešte, vôbec... ale riadne ma boli prsia, že sa to niekedy nedá vydržať a býva mi aj dobre blbo :/ som hladná riadne a do ús skoro nič nemôžem dať