Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@fergiea vau ja som nad tym este velmi neuvazovala ze co by som mu tak mohla podarovat, ja to vzdy riesim tak tyzden pred 😀 ale ten kavovar je super ja som ho chcela pred rokom ale potom z toho zislo 🙂 a teraz neviem asi rukavice na cvicenie kedze posilnuje a toto viem ze chce a zvysok neviem, aj ten kavovar popozeram to by aj mna potesilo a tiez nie sme nejaky extra nobl kavickari ale kavu z DG som uz pila a bola mnamkova 🙂 a tie kvety aj ja chcem tento rok minule sa mi ich uz nepodarilo zohnat tak teraz chcem ist skusim to velkoskladov s dekoraciami co tu mame popozerat.. len ja chcem bielo-striebornu kombinaciu a po tych je najväcsi dopyt tak to bude tazke zohnat 😀
@janikm ved toto, bude to aj darcek pre mna a ked som videla, ze su do tohho aj nesquikovia skoro som odpadla. Ja vzdy vsetko riesim dopredu a uzivam si to 😃😃 ja som si v kauflande pokupila gule take.smotanove a tieto lvety mam u kamosky v obchodiku take smotanove s zlatym, tak tento rok sa tiez k nim uz konecne dostanem. Strom sme rozoberali, ze bude zasa zivy pojdem si vybrat. Ja som v tomto mozno na hlavu, ale milujem vianoce a preto uz tak skoro saliem 😃
@fergiea ja ich tiez zboznujem ale vzdy vsetko robim na poslednu chvilu a aj v tomto to je tak 😀 musim asi so sebou nieco robit 😀 ano idu tam aj nesquikovia aj milka sa mi zda a teraz zevraj aj nejake caje alebo co ak sa nemylim 🙂 normalne si ma navnadila na kavovar teraz 😀 ale ja som rozmyslala skor nad nejakym espressom ale tak na Delonghi by som musela setrit asi tak rok 😀 uvidime no 🙂 My sme mali posledne 2r umely a muz ma stale lame na zivy len pred rokom sme si doniesli Alinka a bala som sa ze bude obhryzat ihlicie 😀 a nakoniec to tak aj bolo ked sme boli u svokry tak stale chodi s nejakym ihlicim na nufaku 😀
@senselinka dakujeeeem 😊 s drahym mame v sobotu druhe vyrocie, tak krajsi darcek sme si ani nemohli dat...a rodina to bude mat k vianociam - celkom dobre nacasovane 😁 a vy ste este v nemocke? skore uzdravenie prajem malinkej...a neboj, dalsi mesiac bude vas 😉
@tinka881 tak budem držať palce nech to je už uspešne. Mne kebyže nič nezistia tak neviem kedy budem mať chuť na to ísť zase. Polrok mame čakať ale asi počkame dlhšie. A ked sa najde pričina tak potom nieje čo riešiť. Ale aj tak skôr ako po polroku do toho nepôjdem, chcem sa aj sama sebe venovať lebo za ten polrok čo som bola dvakrát tehotna som zostarla asi o 10 rokov, take stresy už nehcem zaživať, musim sa na to psychicky pripraviť 🙂
ahojte dievčatá práve som prišla od doktora a srdiečko robilo bum bum . babika moja je ešte malinká ale je tam ....veľmi sa teším 🙂
Ahojte zienky aj ked aom sa snazila nato tento mesiac nemysliet moc sa mi nedari. Ale mam otazocku som sa rozhodla tento mesiac ze si budem robit ovu testy ale neviem ako dlho mozem mat tu druhu ciarku taku slabunku ona sa mi zda ze silnie ale furt e slaba a pocas ovu by mala byt tmava nie? Ako dlho teda moze byt slabunka 🙂 dakujem za rady
@abusa ahoooj aj ja som sa rozhodla ze po ms zacnem s ovu testikmi..uz som si objednala 20ks od jednej baby odtialto.viem kedy mam ovu ale pre istotu to skusim.ked sa ti ciarky ukazu rovnako silne alebo ta druha tmavsia tak iba vtedy je pozitiv a od 12-48 hod prebehne ovu.tak potom treba ist co najskor nato.test sa nema robit z ranneho mocu.najlepsie je dopoludnia cca o 10 a potom vecer dajme tomu okolo 19-20 hod.drzim palce.kolky dc si?
A este ked je akakolvek bleda test je negativ.musi byt rovnako silna alebo silnejsia nez testovacia ciarka
@veronika1603 aha to som nevedela som si myslela ze ked tam je bleda ze sa blizi ovu 🙂 ja som teraz 13 DC no ja nikdy neviem ci mam ovu a niekedy ani nemam tak preto som sa rozhodla pre testiky. A nakolko mi tento mesiac musel dat vyvolavacku tak ani neviem kedy by cca mala byt ( dufam ze vibec bude) :( no uvidime 🙂 a ty co ako si?
Babulky čo ste tehulky, od ktorého dpo ste mali druhú čiarku?
@abusa nemerias bt? Ja ked som robila ovu testy bola som este viac dopletena. Ale ked merias bt, vies, kedy bola ovu 🙂 no a ovu test je pozitivny az vtedy, ked je testovacia rovnaka alebo silnejsia ako kontrolna ciarka. LH stupa a klesa cely cyklus, takze slabsiu/silnejsiu ciarku mozes mat hocikedy. Pozitivny je az ked je rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna, iba vtedy. A mozes mat test pozitivny aj dva tri dni po sebe, vtedy ovu pride do 48hodin od posledneho pozitivneho ovu testu 😃😃😃
@zzuzu09 ja si myslim, ze u kazdeho je to individualne. Ale ked to uz bude ono a pride to, uvidis, ze ta ciarka bude ina ako duchovia a kanaliky. Bude to ono 🙂 a nebude to treba hladat pomaly pod lupou 😃😃 (to hovorim o sebe....vzdy som hladala a vyvolavala duchov a same kanaliky. Ale ked to uz prislo, bolo to uplne ine)
@abusa jaj taak, no bolo by to najlepsie merat. Ale.ked sa neda. Tak sem.pridaj ovu testy a urcite ti radi poradime, ako.si podla testu na tom. Ale uplne najspolahlivvejsia je ta bt...a dcerka vstava zakazdym inak ci? Ja som si tiez tazko zvykala na to meranie, ale potom ma to zacalo bavit.

@zdeneli waaaw, gratulka 💖
No, mala som byt na tom podobne, ale kedze ovulka bola v nemocnici a my sme tu este stale, tak ocakavam, ze aj mrcha ma tu dostihne ☹