icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

nikijur
5. nov 2015

@zdeneli parada hlavne vela oddychuj a nemysli na zle vsetko dobre dopadne. Drzkaj sa

zdeneli
5. nov 2015

@zzuzu09 dakujem, tak verim ze bude vsetko ok, aj ked som stale opatrna...dr. povedala ze mozem prist aj zajtra (pre moj klud)...tak uvidim ako sa budem citit, je totiz dost skoro este...som len 28 dc, 13 dpo...tak musime mysliet pozitivne ze vsetko bude ok 🙂

zuzuzuzka
5. nov 2015

@balikova dakujem ;) tak uvidime, ake budu zajtra vysledky a potom podla toho....ja osobne si myslim, ze to bude aj stresom. Mali sme nejake nezhody cca pred polrokom, bolo to dost vazne, ale uz sme ok a teraz naopak obaja silno chceme babo a preto to asi nejde. Objednala som si u ovu testiky, takze budem testovat tento mesiac ako blazon ;) dokonca aj MM sa dnes snivalo, ze som mu porodila chlapceka 🙂...take mile rano to bolo
Dufam, ze Tebe to tento mesiac vyslo a mrcha nedojde ;)drzim palce

zuzuzuzka
5. nov 2015

@zdeneli drzim prsty ;)

fergiea
5. nov 2015

@zdeneli krasne. Tak odteraz ziadnu paniku a kludovy rezim. Vela lezat 🙂

fergiea
5. nov 2015

@janikm kolko dpo si uz? Mozno je este skoro :-/ jasne ja sa uz meviem dockat o pol 1 ideme z domu a teraz rano sme si citali, co nas caka v 7. Tyzdni sranda. Potom dam vediet 🙂

janikm
5. nov 2015

@fergiea dnes 11dpo tak myslim ze by uz bol nejaky naznak, uz netestujem iba ak by som zajtra nedostala tak skusim ale uvidim podla teploty 🙂 sem-tam citim tlak v podbrusku a lavy vajecnik tak neviem ci je to pms lebo nezvyknem mavat, iba tesne pred mrchou takych 15 minut 🙂 Tak si to uzite dnes urcite to bude krasne ked ju uz uvidite 🙂

zdeneli
5. nov 2015

@fergiea dakujem, snad uz bude vsetko ok 🙂 a vy sa dnes drzkajte, cakame potom infosky...

zdeneli
5. nov 2015

@nikijur dakujem moja...verim ze uz budu len pozitivne spravy 🙂

tinka881
5. nov 2015

@fergiea drzim palceky a potom pridaj foto 🙂 vcera bol moj ovu test pozitivny, cize sa snazime a snazime 🙂

lucia1002
5. nov 2015

@janikm nevykuka ani nahodou...iba ked sa napapam, ale to som mala vzdy, ze mi narastlo 😀 inkognito uz pomaly prestavam byt, uz sa to ludia pomaly dozvedaju...v robote som to uz oznamila... 😉 tak este nie je nic stratene kym nepride 😉 drzim palceky 😉

janikm
5. nov 2015

@lucia1002 tak mozno ti potom tak odrazu vyskoci zo dna na den 🙂 a v praci zostavas az do MD alebo mas namahavejsiu? ja mam sice robim len na dohodu a len 3-4 dni v tyzdni ale musela by som skoncit lebo je fyzicky narocnejsia.. No ano pokial nepride tak je nadej 🙂 ale snazim sa nic si nenahovarat nech nie som sklamana 🙂

fergiea
5. nov 2015

Ach toto cakanie. Este su tri zeny predomnou.j a sa zblaznim, dnes mi od nervozity ani jest nechuti uz chcem vidiet nasu bublinku 😃😃😃

nikijur
5. nov 2015

@fergiea vydrž trpezlivosť ruže prináša 🙂 držím palce

janikm
5. nov 2015

@fergiea vydrrrz uz len par minut to das 😀 aj ked viem ze tie posledne minuty idu asi najpomalsie 😀

fergiea
5. nov 2015

@janikm len ako mi cely den nechutilo jest tak som teraz hladna a skvrka mi v bruchu este viac ma to tu znervoznuje pri cakani 😃

janikm
5. nov 2015

@fergiea to zo stresu ale radsej nehladuj potom mozes mat nevolnosti, vsade citam ze nesmies mat prazdny zaludok 🙂 uz ste PO urcite tak som zvedava ze ako 🙂

nibokazv86
5. nov 2015

@veronika1603 no robila som ráno test ten rapiclear ale moc toho neukazal ☹ tak neviem ale mrcha nikde

espoleta
5. nov 2015

@fergiea ahoj tak ako si dopadla? som celkom zvedava 🙂 bublinke už bije srdiečko? to by už mohlo v takomto týždni 🙂

veronika1603
5. nov 2015

@nibokazv86 daj fotku preskumam to😊

meggie07
autor
5. nov 2015

@fergiea ahoj, tak ako.. pis, a prehanaj 😀 😀 nedockave sme.. 😵

joyance
5. nov 2015

Ahojte zeny, co myslite? Mam sa tesit? Nedarilo sa nam viac ako 15 mesiacov. Nechcem nic zakriknut, ale chcela by som sa tesit ... 4 dni mi meska MS, ale v podbrusku ma boli ako by som ju mala v plnom prude. Ine príznaky nemam, snad je to len kvôli tomu, ze je to este skoro. Resp. aka je pravdepodobnost toho, ze by boli vsetky testy vadne? Mam ich v skrini vyse roka a su z jednej varky. Neviem ci tam nie je tych ciarok nejako vela ... tie 2 smuhy nalavo tam boli hned po otvoreni :( Iny testik si pojdem kupit az zajtra, dnes sa do lekarne nedostanem. Zblaznim sa.

nikijur
5. nov 2015

@joyance si jasne tehotná gratulujem ....žiadny test sa nemôže až takto výrazne mýliť

cejarka
5. nov 2015

@joyance Ahoj, aj podla mna si tehotna na 100%....a len tak mimochodom, bolest brucha ako pred menzesom je na zacitku tehotenstva tiez - to sa roztahuje maternica. Ved skus zajtra este testnut, ale podla mna sa uz mozes tesit. Gratulujem 🙂

babatkoo
5. nov 2015

@joyance najkrajsie ciarky 🙂 gratulujem

joyance
5. nov 2015

Dakujem babeny, posledny krat sa moja radost skoncila kyretazou - MA v 6tt+5d , tak k tomu teraz pristupujem opatrnejsie. Ale zajtra este otestujem - kupim si testik inej znacky, hned nakupim kys.listovu a setrim sa pre istotu uz od vcera 🙂 Juuuj, to bude super spravicka pre manzelicka 🙂 Ale este pockam do zajtra.

kakatulik
5. nov 2015

@joyance ke to jasne tam 🙂

nibokazv86
5. nov 2015

@veronika1603 no kukaj takto to bolo

fergiea
5. nov 2015

@meggie07
@espoleta
@janikm no baby, taka som smutna, ze az. Prisli smek doktorovi o 13:00 a donutra ma vzal 15:30 a to uz mali polhodiny po ordinacnych hodinach. Samozrejme ze sesteicka ma hned odbila ze priatel sa na sono pozriet urcite nepojde, lebo chcu it konecne domov. Spytala sa ma ci to je chcene. Na co mi skoro oci vypadli, ved mala pred sebou moju zlozku a teda kvoli snazeniu som tam bola niekolkokrat. Tak somjej odpovedala ze ano a konecne sa ma topodarilo a hned ma schladila, nech nehovorim dopredu......doktor bol odmerany, pozrel ma potvrdil, ze sme tehotni, robil sono,kde bolo vidiet zatial iba dutinku, kt. ak som dobre videla ma 4mm ale srdiecko este nie. Ale skor mi to pride ze sa len velmi ponahlal 😐😕😡 povedal ze to sedi na dany tyzden v ktorom som a aj podla poslednej ms. Fotka nic, no prisla som si akoze som nejaka sibnuta a tesim sa, ze cakame babo - on ma uplne dovytacal.... takze nic neviem iba to co som aj vedela, ze som tehotna. Dalej bude uz normalna poradna 27.11.rano. strasne som smutna. Cakala dom iny pristup mozno usmev a mile slvo, ze super, ze sme to dali a nie, ze som za nim prisla s problemom ktory sa mu nehce riesit. Tak som sa na tento den tesila, a tak to aj dopadlo. Bala som sa ho aj nieco spytat. A drahy cely cas cakal v cakarni kedy ho zavolaju dnu....no cele zle chce sa mi z nich plakat..... ziadna otazka ci mam komplikacie ak mi je ako sa citim kolko ma dutinka co babatko.........nic. otazka jedina - kedy bola posledna ms

kralovahola
5. nov 2015

@fergiea daj nam prosim vediet, kde si to bola na vysetreni a ak sa da, napis im rovno aj feedback.... kamaratka ked cakala babatko, tak boli rovnako sprosti na nu.....