icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

abusa
6. nov 2015

Ahojte baby mam otazocku lebo zacinam mat obavy :( tento mesiac som si kupila ovu testiky a robila som ich kazdy druhy den ( viem ze by sa mali robit castejsie no mala som len 7 a uz nemali u nas v lekarni viac ) no stale boli negativne a uz som zacala s duphastonom ktory zastavuje ovulku. Otazka moja je 🙂 ked ste mali pozityvny ovu test ako dlho bol pozitivny tych 48 hodin alebo len jeden den. Lebo sa teraz bojim ze som ani ovulku zas nemala a ze budem muset zas riesit liecbu :(

nikijur
6. nov 2015

@fergiea nestresuj sa si v 7 tt to zname 6 + nieco. Ja som videla bublinku 6+6 ale ja mavam pravidelny cyklus. Presne viem kedy doslo k pocatiu a vsetko podla toho sedi. Ovulka mohla byt posunuta jeden dva dni a na sone preto vidno iba gestacny vacok. Mala si potom radsej este par dni s kotrolou pockat bola by si urcite spokojnejsia.

zdeneli
6. nov 2015

@michhaela dakujem pekne...aj ja sa tesim, ale zatial velmi velmi potichucky...tak nech ma coskoro nasledujes 🙂

zdeneli
6. nov 2015

@fergiea dakujem moja a ty sa nic neboj, urcite je vsetko v poriadku, nestresuj sa zbytocne, ved si este len na zaciatku 7. tyzdna, tak naozaj mozno uz o den dva by bolo vidiet...hlavne ze, ze tehu potvrdil - pekne si to uzivaj..lekari su vseobecne velmi opatrni v tychto vyjadreniach a ten tvoj ocividne nemal svoj den...nevadi, vynahradite si to najblizsie v poradni 🙂

lauritka
6. nov 2015

@abusa no niekedy to moze stupnut rychlo aj je pozitivny len par hodin. treba testovat kazdy den, rovnaky cas najlepsie. test len zachyti vlastne zvysenu hladinu lh hormonu PRED ovulaciou . cca tych 48 hodin

fergiea
6. nov 2015

@espoleta tak budem dufat. presne viem kedy bola ovulka takze v tom sme sa nepylili. No a volala som sesteicke kedy mam prist a ta povedala po dvoch tyzdnoch meskania, no keby sok vedela radsej pockam zbytocne ma to stresuje. Ach aka sok z toho nervozna 😃😃😃😃😃

fergiea
6. nov 2015

@nikijur no musim prestat stresovay ved na prvej poradni uz vsetko pekne uvidime.....asi sa kazdemu vsetko vyvija inak rychlo. Inak si to uz neviem vysvetlit 🙂

fergiea
6. nov 2015

@zdeneli moja dakujem ti pekne a drzim palce tebe....mas pravdu uz radsej na to nejdem mysliet, ale zase nasadim pozitivne myslenie 😃

lauritka
6. nov 2015

@fergiea ale tebe pocitali tyzdne od ms nie ?? a ovu si mala neskor, nie na 14 dc ??

fergiea
6. nov 2015

@lauritka ahoj, no ano tyzdne od ms. A ovulka bola ten 14DC, ves ono je to asi v poriadku, mozno o par dni by uz bolo vidiet aj srdiecko...

lauritka
6. nov 2015

@fergiea no 7 tyzden, je vlastne este len 6tt plus nejake dni.. takze zatial sa nemusis znepokojovat 🙂

fergiea
6. nov 2015

@lauritka dobre 🙂 dakujem za podporu. Ja sim sa len vcera prelakla. Ale je to asi zbytocne. Uvidime o 3tyzdne...

janikm
6. nov 2015

@fergiea tak ale nie vsetkym uz bije srdiecko v 7tt, niektorym az v 8tt 🙂 kazde tehotenstvo je ine a ako uz bolo vyssie mozno k oplodneniu doslo o den-dva neskor a uz tam je rozdiel.. alebo ta nesledoval podrobne len chcel skontrolovat ci to nie je mmt a ked sa on netvaril zacudovane ze este nie je srdiecko tak potom je vsetko v poriadku... ved keby to bolo zle tak by ti urcite nieco povedal ze sa mu to nezda 🙂 mozno keby si bola dnes alebo v pondelok tak by uz bolo vidno 🙂 vazne nestresuj pokial ti nie je zle a nemas bolesti tak sa netrap 🙂 nemam uz chut testovat pockam na ms, test jedine ak by neprisla do pondelka to je 15 dpo 🙂 ale celkom som rada aspon mam zatial o den dlhsiu LF tak vidim ze alchemilka je fakt zazrak, mozno v dalsom cykle nam pomoze, bola by som velmi rada keby som mala zase ovulku okolo 14dc nech sa tolko nenacakam ako inokedy 🙂

fergiea
6. nov 2015

@janikm ano alchemilka je zazracna. Ja jej vdacim za to, ze cakame dietatko. No tak budem drzat palce aby ms neprisla... ved mne slabulinko ukazalo na 11 dpo a ak si dnes 12dpo este nic nie je stratene. Bodaj by 💜 no a uz sa nejdem stresovat uvidime co bude...

janikm
6. nov 2015

@fergiea kiezby si mala pravdu no uz nic nepomoze len cakat 🙂 ty si otehotnela druhy cyklus s alchemilkou ze? 🙂 jj je to zazrak vidim ze viac babam pomohla tak budem dufat ze na mikulasa dam manzelovi do cizmicky pozitivny testik 🙂 nie nie nestresuj uzivaj si tehulkovanie a na zle ani nemysli, nemas ziadny dovod na take myslienky 🙂

lucia1002
6. nov 2015

@fergiea zlatko..akurat som si precitala ako si dopadla vcera..to ma mrzi hentaky pristup..ja som si podobne prezila u stareho dr a som rada ze som od neho odisla..a nestresuj ze bolo vidiet len dutinku..aj u nas v skupinke sme mali niektore skoro srdiecko a niektore ovela neskor ..je to individualne..navyse drobatko strasne rychlo rastie takze uz dnes by sono mohlo byt uplne ine..viem ze 27.11 je dost dlha doba ale nestresuj sa..ja som sa vzdy spolahla na svoj vnutorny pocit ze he vsetko ok..😉 pozri na mna, ja som bola uz milion krat u dr a to som teraz 14tt a to tiez nie je dobre ked sa stale sono pouziva..ver tomu ze je vsetko ok a najblizsie ked pojdes tak uz uvidis to najkrajsie drobatko kt.uz nebude bodocka ale krasny drobec 😉

lucia1002
6. nov 2015

@janikm aj mne pomohla alchemilka 😉

fergiea
6. nov 2015

@janikm tak ideme cakat 🙂 dakujem moja...

nibokazv86
6. nov 2015

@veronika1603 no určite dám foto ale dnes som začala byť trochu chorá tak dufam že mi mrcha nemeska kvoli prechladnutiu ale nikdy mi nemeskala, skor prisla skorej o niekolko dní

zuzuzuzka
6. nov 2015

@mima177 ahoj ako sa dari? Posielam IP o tej navsteve v Ke ale mam pocit, ze Ti to uz ani netreba ;)

cejarka
6. nov 2015

@fergiea Inak, tiez mi je luto, ze srdiecko este nebolo, viem ze si sa nan tesila....ale ber to tak, ze keby sa mu nieco nezdalo, tak by ta objednal skor...ved kolke tu pisu, ze o tyzden idu znova na sono, alebo aj o par dni....ale u teba je vsetko ok a zodpoveda danemu tyzdnu, takze ta objednal standrdne....ja som bola 1x u gyn 16.10. a teraz idem az 26.11......co je bez 1 dna 6 tyzdnov...tiez som bola z toho smutna, ale akurat dnes uz ubehli 3 tyzdne, tak sa tesim, ze mi zacala plynut ta kratsia polcesta...je to neskutocny mesiac a pol a ja uz budem vtedy koncit 13 tt, ale co narobim ked ma tak objednali + menim lekara, takze je to o to "horsie"....ale som si povedala, ze vsetko je ok a budem si to uzivat a tesit sa ked uvidim babuliatko a teraz som uz aj rada ,ze tam nechodim ako na hodiny klavira a ze sa v cloveku "nesparaju" stale, vraj to tiez nie je bohvieake terno. Takze si to mimco pod srdcom ideme uzivat a potom sa budeme spolu tesit z knizky 🙂 🙂 Pekny vikend a pusti si zbirku "uz len 22 dni"...zbene to rychlo 🙂 🙂 🙂

balikova
6. nov 2015

@zuzuzuzka tak ako ste dopadli? Ja sa uz chystam na ms, dnes som 24 DC a uz citim brucho, takze zase nic z toho... tak som dufala, ze mozno uz... a zase nic... ja uz neviem...

veronika1603
6. nov 2015

@nibokazv86 mojko už sa toľko neboj.ciarka tam určite je a zajtra sa ti pekne ukaze.nemusisnsa vôbec bat určite si tehulka 😊 @abusa ako?vo nové?

mima177
6. nov 2015

@zuzuzuzka Ahoj, dakujem, velmi si vazim, ze si na mna myslela. Preco si myslis, ze mi to uz ani netreba? Skusila som si dva rozne testy inej znacky a su na nich kanaliky. Je sice pravda, ze mi je zle cely den a takmer som odpadla, ale to asi na mna zase nieco lezie. Myslim si, ze keby som bola tehotna, tak by testy nieco ukazali a nekanalikovali by. Rozmyslam, ci urobim test rano alebo pockam az do pondelka...

mima177
6. nov 2015

@zuzuzuzka Inac, som rada,ze to mate za sebou, nie je to nic prijemne, ale spolu vsetko zvladnete, zo srdca prajem len tie najlepsie vysledky ;)

nibokazv86
7. nov 2015

@veronika1603 ahoj robila som dnes test ale myslim že vôbec nezosilnela ☹ je to tak ako predvčerom ale dam aj fotku aby si to videla

mima177
7. nov 2015

Tak som to skusila dnes rano. Stalo sa mi uz asi vsetko, ale aby sa mi zobrazil kanalik na troch znackach testov, tak to este nie. Vzdavam to uz. Len sa zbytocne stresujem. Idem si vychutnat vikend. Prikladam dalsi svoj trapny kanal. A pekny vikend Vam vsetkyyym 🙂

nibokazv86
7. nov 2015

@veronika1603 tak pozeram teraz na to po chvilke a asi je silnejsia co povies???

abusa
7. nov 2015

@veronika1603 zatial nic :( len sa bojim ze tento mesiac nebola ovulka :( lebo ovu testiky stale negativne a uz beriem duphaston a ten zastavuje ovulku :( tak uvidim no stale verim lebo som testiky robila iba kazdy druhy den tak neviem :(

mirkak1406
7. nov 2015

Ahojte,
20.10 som mala menstruaciu ovulacia na 13ty den, kedy sme sa aj pokusali o babatko, na 16ty den mi zacali menstruacne bolesti, potom som mala dokonca slaby krvavy vytok. a teraz mam uz iba slaby biely vytok, a stale take mierne menstruacnwe bolesti. mala ste niektora taketo problemy. O babatko sa snazime len prvy mesiac, kedze v juli som potratila v 19tt,

Dakujem, za odpoved