Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@evelyn1986 gratulujem ti..krasna čiarka..
@abusa. Fuuha toho sa bojím aj ja že ovu testy nic neukazu...ale zas ja ovu kazdy mesiac citim aj bolesti mierne aj mam hlien.dnes som po ms zajtra idem na postu pre ovu testy a najprv začnem s jedným testom a ked bude čiarka silnieť tak budem robiť 2 krát denne.kupim aj inofolic zajtra ry ho beres?možno ti ovu test nič neukazal ze si to presvihla?hlien si mala?
@evelyn1986 dakujem,verim,ze sa dockame vsetky 🙂
@senselinka Ďakujem! Pomaličky tomu zázraku začínam veriť 😀
@motorolka Ďakujem, budem, tento raz to musí mat štastný koniec😊 A ty dávaj priebežne info, ako to s tebou vyzerá. Budem ti silno držať palce, aby to tento mesiac bolo ono✊✊😉
@veronika1603 Ďakujem veľmi pekne 😉
@motorolka mozem sa prosim ta opytat na tie ovu testy a meranie bazalnej teploty? my sa sice snazime uz dlho,ale vas som tu nasla az potom,ako som v 7tt prisla o dietatko,tento cyklus som si zacala merat bazalnu teplotu prvykrat a dnes som 12DC,no mne to tak cudne kolise,ze sa ani sama v tom nevyznam,dnes ma zacalo pobolievat podbrusko a viem,ze by mali byt plodne dni,len neviem,podla teploty urcit,kedy by mal byt presne ten den,vraj ma teplota predtym klesnut? o kolko asi?
@denidi Určite! Treba v ti veriť a skôr či neskôr to príde😉
@denidi A zapisujes si tie teploty aj do nejakého grafu? Lebo na webe nájdeš zopár stránok, kam sa zaregistrujes, zapisujes teploty a ono ti to automaticky vyznačí kedy bola ovulacia. A ako bolo písané už vyššie, pred ovu môže, ale aj nemusí klesnúť teplota, u každej je to individuálne. Keď budeš potrebovať pomoc, kľudne sa spýtaj😉
@evelyn1986 pozerala som si tie grafy,ale fakt som este neni v tom zorientovana,tak si zatial len zapisujem teplotu a do takeho svojho provizorneho grafu,co som si sama urobila si zaznacujem,dost pouzivaju fertility friend,musim sa na to este raz pozriet,aky je podla teba najlepsi 🙂
@denidi my len 4 mesiace takze relativne kratko no pre mna to je vecnost 😀 mne grepovy dzus vobec nepomohol tak som si tento kupila solmucol na riedenie hlienu (rovnaky ucinok ma acc long, solvolan, robitussin) a fakt zabralo aj ked som zacala uzivat len 2 dni pred ovulkou no fakt som konecne zaznamenala hlien lebo dovtedy nic 🙂 a alchemilku som tiez teraz pila a ovulku som mala o tyzden skor ako zvycajne 🙂 inak uz len kys. listovu, omega 3 s vit. E a kotvicnik v tabletach som brala sem-tam u zien je to dobre na stimulaciu vajecnikov a dozrievanie vajicok 🙂 a ten kotvicnik bral aj manzel 🙂
@veronika1603 Ďakujem ti a prajem aby si sa čoskoro dočkala a určite daj vedieť ja to tu budem sledovať 🙂
@evelyn1986 bt teplotu nemeriam, lebo tam tuším musíš spať aspin 3-4 hodiny vkuse. Ja ešte kojim, takze ak sa podarí raz za mesiac vkuse 3 hodky spať, som z toho až šokovaná 😀
A maly sa budi všelijako, takze to vôbec neriesim.
Minulý mesiac som skusila po prvýkrát ovu testiky, pozit.bol na 18dc. Tento mesiac ešte pijem alchemilku, snad mi to posunie na skor
@janikm presne viem o com hovoris,kazdy mesiac sa neskutocne vlecie,ked uz sa blizi ms a stale veris,ze nepride,tie dni su dvojnasobne dlhe 😉 no tak tie sirupy od kasla,to som teda netusila 😉 jeej,ale ked sa zamyslis,jasne dava to logiku 🙂 vyskusam, navyse som zistila,ze som kupila dva kartony cerveneho grepu a ma to byt tusim ruzovy grep,hm,ktovie preco. no nic,ked inak nie,aspom vitaminy budu 😉 a aky mas nazor na inofolic,dost ho chvalia,ale aj vraj vie rozhadzat cyklus
@veronika1603 praveze ja nikdy neviem ci mam ovu : a ani priznaky no uvidim. Teraz ho uz neberiem lebo berem ine lieky 🙂 snad bola :(
@denidi No ja som najprv používala tiež ten fertility, dokonca som si stiahla aj apku do mobilu, ale postupne ako som tam zapisovala teploty, tak mi to nejako prestalo fungovať a ani ovuláciu mi to nevyznacilo, takze s tým moc dobre skúsenosti nemám. Ale potom som si našla na nete stránku womenzone.cz a tam mi to samé pekne vyznacilo, kedy bola ovulacia. Takze ten aj odporúčam. Zaregistruj sa tam a spätne si tam dopíš od začiatku poslednej MS tvoje teploty😉
@evelyn1986 dakujem,vyskusam 😉 ked somskusala fertility friend,neslo mi tam spatne zapisat teploty,mozno som nieco zle robila,ale proste to neslo,tak som si urobila graf na papier,som sa s tym pol dna paparala,ale problem je v tom,ze na nom sama nezistim,kedy bola ovulka 🙂 🙂
Baby, chcem sa spytat ako je to s tou alchemilkou, kedy sa ma vlastne pit? Pocas celeho cyklu?
@denidi ano presne tak, pred ovulkou nadsenie a po ovulke napätie 😀 a potom sklamanie ked pride mrcha.. A ten ruzovy grep a cerveny to som myslela ze je to iste nie? 🙂 je tam acetylcystein ktory je aj v tych sirupoch 🙂 ja mam inak rozpustny prasok nie sirup 🙂 a inofolic je vraj dobry ale skor pre zeny ktore maju PCO, ak mas pravidelny cyklus a nemas problemy tak skor ti asi hrozi ze ti ho rozhadze ☹ takze ja by som ho nebrala.. Este som premyslala nad Gynexom ale tiez mam trochu obavy ze ci by mi nebol viac na skodu ako na uzitok.. Vy sa ako dlho snazite?
@nibokazv86 ďakujem ti dufam že sa mi to čoskoro podari..@abusa ja mavam bolesti vajecnikov aj hlien pri ovu vtedy sa obzvlášť snazime a pozri nic.preto chcem ovu testy vyslusat aby som to ani nahodu nepresvihla.ono sa zevraj stáva že niektorý mesiac ani ovu nemusí byt.no sak uvidis ked máš uz aj tak snad.ja dávam tomu cas do marca keď nie potom pôjdem na nejake vysetrenia.dufam že nebudem muset.musime Mat vianocny darček ako nibokazv86

@nibokazv86 gratulujem z celého 💛..aj ja uz by som prjala také krásne ciarky.mozes sa tesit