Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
Ahojte žienky takže uz 10 dni od vyvolavacky a menzes nikde. chcem sa spytat kedze mam cystu na pravom vajecniku ci je mozne aby sa vajicko oplodnilo z laveho vajecnika.
Baby, prosim, zahlasujte nam za prerabku pre svokrovcov...uz len 10 hlasov chyba, dnes konci hlasovanie..vdaka
http://www.slsprekonstrukcia.sk/?sp=detail&id=303
Ako sa inak mate babule? Ja uz som 5DPO, stale ma popichava nalavo v podbrusku, teplotu si poctivo meriam rano 4.den, inak nic ine... uvidime ci sa podarilo 😁 ala samozrejme sme nastaveni na akykolvek vysledok, ako vzdy 🙂
@fergiea ja v pondelok mam dostat MS, par dni dozadu ma uz bolelo brucho ako vzdy, ale uz prestalo. Akurat ma velmi bolia prsia. Uz nech to pride a dalsi cyklus zacinam uzivat Fytosoju 🙂
@mojebabatko19 a myslis, ze to nevyslo? 🙂
@fergiea srdce mi hovori zakazdym ze urcite ano, ale logicky uvazujem a ratam, takze je miziva sanca ze to vyslo. Tym ze som si robila ovu testy a viem kedy sme sa snazilkovali, tak je velmi mala sanca. Tento mesiac ale budeme cely spolu, tak by to mohlo klapnut 🙂 teraz nemam ani ziadne priznaky ani nic 😀
@mojebabatko19 a mozno budes prekvapena, no bodaj by 🙂 ja som tiez nastavena aj na to, ze nevyslo, ako kazdy mesiac 🙂 raz to uz len vide
@fergiea ano raz to pride urcite 🙂 zato som si aj kupila fytosoju nech som pripravena kedze to treba zacat uzivat na druhy den od zacatia MS, myslim teda pokial chcem stimulovat pekne dozretie folikulu. Ete si to ale nastudujem 😀
@mojebabatko19 o tom som este nepocula. Ja mam cyklus chvalabohu v poriadku, teda zatial neviem o ziadnom probleme. Tento mesiac som len ten gynex zacala brat, uvidime co s nim
@fergiea ja si o svojom tiez myslim ze je v poriadku, ale to snazenie bez vysledku mi dava stale chrobaka do hlavy... Nechcem pchat do seba kadeco, ale to ze je to prirodne, tak vyskusam 🙂
Ahojte 🙂 chcem sa spytat, nakolko ani s tymto nemam skusenosti. BT je vysoka, kym nepride MS? Vcera ma na striedacku cely den pichalo raz v jednom, raz v druhom vajecniku, od vecera mam dost silne krce ako na zaciatku MS, normalne ma az narovna, ked to miestami neznesitelne zaboli, teplota bola dnes este vyssia ako ostatne dni. Podla bolesti brucha a prs by som sudila, ze pride MS, ale chyba mi k tomu moja podrazdenost, nervozita a vlastne som estelen 18DC, 6DPO. Tak mi je to zvlastne. Vecer prisiel drahy z prace a pyta sa ma, ci sa uz maly zavrtava 😀 (ale aj tak stojim nohami na zemi, radsej). Krasny den babulky, uzite si nedelu, nam vcera cely den burkovalo - lialo, hadam narastie vela hribov 😀 😝 😀
@fergiea možno to je dobré znamenie 🙂 Na ten 11 DPO už väčšinou ukaže ducha, ak sa male uhniezdilo 🙂 Je dobre nesledovať každú bunku svojho tela ale ja som na 10 DPO citila cely deň pichanie v oblasti vaječnika ana 11. deň už duch na teste 🙂 Tak držim palce nech to je aj u teba takto 🙂
@espoleta bohvie. Kazdy mesiac ma nieco picha 😀 teraz ma vsak boli ako na ms od vcera vecera a stale to trva, pomedzi to ma picha raz nalavo raz napravo (povedala by som, ze vazne ma prist MS). A nechcem si nic nahovarat. Keby nechceme dietatko, tak by som si to ani tak nevsimala 😀 to je proste tak ... ale dakujem za podporu 🙂 aj tak skusim test v sobotu, na 12DPO. A potom budem cakat, ci bude meskat MS, inak ziadne blaznenie.
@fergiea Tak tak ako hovoriš keby ste netužili po babätku nevšimala by si si to. Tak takto skoro ti MS určite nepríde hoci ťa bolia vaječníky, skús radšej nemyslieť na nič, aspoň ti ten týždeň rýchlejšie zbehne 🙂 No ak sa teplota drží 18 dní po ovulácii hore tak vtedy je žena pravdepodobne tehotná, lebo niekomu aj ked ma menštruáciu, klesa teplota až po nej, niekomu už deň pred MS. Takže toto je taký záchytný bod, že ak mešká ms a teplota je hore 18 DPO tak je pravdepodobnosť tehotenstva 🙂 Ja som si teplotu radšej nemerala, lebo aj v deň ms som mala hore, takže iba pred a po ovu som merala aby som mala istotu že prebehla 🙂
@espoleta aha, dobre vediet. Ja som merala pred ovu asi dva dni tento aj minuly mesiac a mala som 36,3 a teraz si po ovu meriam, lebo som si nebola vazne ista, ci ovu prebehla aj napriek tym pozitivnym testom, ale mam 5.den vysoko teplotu, tak ovu prebehla. Sranda, zacalo ma to bavit merat. Dakujem teda za info 🙂 drz palce, aby to bolo to spravne bolenie brucha 😀
@fergiea Mňa praveže to meranie rychlo omrzelo, lebo ked prišla mrcha, prišlo sklamanie :D Ja som sa skôr spoliehala na krček, deň pred menštruaciou som vedela ako ma vyzerať a teraz vyzeral inač takže osm si bola viacmenej ista že mrcha nepríde 🙂 No možno maš fakt skôr ovulaciu a vtedy si to nevedela, tak ste skušali neskoro. Vidiš že bolesti maš aj teraz po ovulacii, takže možno si sa mylila a teraz to vyjde na prvu šupu, ked si si odsledovala ovu 😉
Ahojte babenky, ja by som mala mat zajtra 1DC, tak som zvedava ci dorazi. Tento cyklus je pre mna velmi zaujimavy. ked som bola cca tyzden po ovulke byvalo mi nevolno po kazdom jedle. Chvalabohu preslo islo pravdepodobne o PMS. Nasledne pred dvoma dnami som skoncila svoj boj s miernou mykozou, dokaze zneprijemnit zivot. Co vsak pretrvava je bolest podbruska a krizov. Vcera som pre tie krize prelezala cely den. A spim aktualne uz 2 den len na chrbte, prsia mi idu odpadnut a aby toho nebolo malo, mandle v hrdle vyzeraju na peknu anginu ( nepijem studene ani perlive a uz vobec nie zmrzlinu) zijem v IR a tu je tak 18 stupnov max. Tak som zvedava ci dorazi moja "milovana teta" alebo si da nacas pri tychto mojich stavoch, alebo si da pohov rovno na 9 mesiacov.
@espoleta no moze byt, ale nesnazili sme sa len cez ovulku 😀 vzdy ked bola chut. Uvidime, som sama velmi zvedava,su to vsetko pre mna nove veci. A krcek, ten absolutne neviem ako zistim, citala som o tom vela,aj som sa snazila nejak na to prist tam dolu, ale na toto asi nie som 😀 ale teraz mi napadlo, ze musela som mavat ovulku neskor. V juni a v juli som bola u gynekologa presne na 13 a 11DC, kde mi robil sono a folik mal jeden raz 13mm a raz 12mm, tak myslim, ze ovulka bola naozaj cez tie ovulovske bolesti, lebo musel este narast aj doktor mi vtedy povedal, ze z nich by mohlo nieco byt 😀

Baby, tak nam to asi tento mesiac nevyslo...boli ma brucho, hlava ako pred mebzesom...mam dostat za 5dni...